Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 616K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 175 άτομα (31 μέλη και 144 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
cretan εγω δεν ειμαι εδω για να ξεδωδω!!  αλλα ο φιλος σου ο στελιος μου πατησε τον καλο !!! δεν γουσταρω να με λενε τζαμπα μαγκα !!! ειδικα καποιος που δεν με γνωριζει γιατι ειμα σιγουρος οτι αμα με δει θα καταπιει την γλωσσα του !!!

εγω κατα την γνωμη μου εκανα ενα πολυ ωραιο ποστ για την πολη σας που καθε αλλο παρα σηκωνει παρεξηγηση!!! αλλα ο στελιος δεν ξερω το πηρε αλλιως !!! να προσεχει πως εκφραζεται !!!!

MINOAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καθαρα ειναι αλλα δεν εχει και παντα πρωτο πραμα
μια βολτα θα δειξει

Stelios(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Το μύνημα με τον "Παππού" τι έγινε βρε παιδιά? Ξέρει κανένας αλλος κάτι?. Τις επόμενες μέρες λέω να τσεκάρω "Αστέρι" και το σπίτι που λέει ο Μίνωας. Για να δούμε τι λένε και αυτά....

KAVLAS75

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
beuatiful !!!!!!!!!  :tickedoff: :tickedoff:
αντι να τσακωνεστε δεν ριχνετε καμμια πληροφορια για να ξερουμε και τι παιζει στην πιατσα???? :dancing: :dancing: :dancing:

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Ο πολυς κοσμος που φαινεται στο Ηρακλειο αυτες τις μερες ειναι πιτσιρικια πολυημερες που μετα κ τον Τριανταφυλλοπουλο θελει @ρχειδι@ να τις πλησιασεις για γ@μησι...Οσο γι αυτες που κατεβαινουν Μιλατου για καφε -μουναρες-οπως ειπε ο λεον, προτειμας να χρυσοπληρωσεις πουτανα παρα το πρηξιμο που θα φας!! Το σπιτι που περιεγραψε ο Μινωας αν καταλαβα καλα ειναι η παλια Σονια, το δευτερο των Δειλινων. Παλια απο εκεινο το σοκακι κατεβαινες χωρις να σε βλεπουν  στο κατω σπιτι αυτο διπλα στου Αλεξακη.

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Α και...αραια κ που εφερνε κατι καλο. Τωρα που το ξαναθυμισατε θα κανω καμια βολτιτσα να δω τι παιζει κ θα σας πω

MINOAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
στης κριτικες αγγελιες ειναι μια απο ροδο ΜΑΚΡΙΑ 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τι τρέχει βρε μίνοα με αυτήν απο την Ρόδο?

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδες, ειπα να κανω ενα ελεγχο στο σπιτι που ειπε ο Μινωας. Η κοπελα ψιλομεγαλης ηλικιας κ απο φατσα δεν ελεγε τιποτα. Επειδη βαρεθικα Εμμενουελα, Αντζελα, Ελενιτσα ειπα να μπω...Δικαιωθηκα αφου για να μαζεψει κοσμο εκανε τα διαφορα της. Ισπανικο-οσο μπορουσε βεβαια, ολες τις στασεις χωρις παραπονο κ γλυψιμο που τετοιο ειχα να γευτω απο cg στην Αθηνα. Αυτα απο μενα...

Επισκέπτης
καλιμερα σε ολους τους καυλιαριδες κριτικους!!!!τι λεει παιδες???χινετε καθου στιν μεγαλι πολι(ιρακλιο) τισ κτιτισ???τι λενε τα πουτανακια εκει???να σας επισκεφτουμε καπια στιγμι και μεις!!!

karajan

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αν χυνουμε λεει???!!!! Τοιχος δεν εχει μεινει ασοβατιστος με τετοιες μουναρες πουτανες που εχουμε εδω αρχηγε μου :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff:

Stelios(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
πιο αστερι παιδια??

Το Αστέρι είναι κωλόμπαρο στην Αμουδάρα (100 μ μετά το Carrefour, αμέσως μετά από ένα βενζινάδικο δεξιά) στο οποίο όλες οι πηγές συμφωνούν ότι γίνετε παιχνίδι.

Μέχρι και ένα από τα call girl που αναφέρω σε προηγούμενη δημοσίευση, κάποια στιγμή την ώρα του ραντεβού μίλησε στο κινητό με μία φίλη της που "δουλεύει" εκεί. Όταν την ρώτησα αν μπορεί να κανονιστεί κάτι με την φίλη της μου είπε να πάω από το εν' λόγο Bar να την βρω.
Της είπα ότι λόγο κακής εμπειρίας από Αθήνα, γενικά αποφεύγώ αυτά τα μέρη καθώς στην Αθήνα πλήρωνες πολλά και τελικά δεν έκανες τίποτα, και μου απάντησε χαρακτηριστικά: "Πήγενε στο Αστέρι και θα πληρώσεις λίγα και θα κάνεις ότι θέλεις. Αν θες γαμάς και μέσα στο μαγαζί".

¨Ολα αυτά με κάθε επιφύλαξη καθώς προσωπικά δεν έχω επισκευτεί τον χώρο ακόμα και όσα λένε τα cg δεν έχουν πάντα μεγάλη βάση.

MINOAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
απο φοιτητες ακουσα οτι παιζει κατι στο πανεπιστημ.

θα τσεκαρο και θα εχετε νεα

herxxx

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
η κουβεντα σας ειναι πολυ ενδιαφερουσα και θα σας ενημερωσω για ενα φωτακη που ισως δεν ξερετε
62 μαρτυρων στριβομε στων ΣΑΒΟΙΔΑΚΗ και μετα των πρωτο δρομο αριστερα . λιγο πριν το τελοσ της ανηφορας στα αριστερα σας (το φωτακη φαινετε αμεσως αλλα περπατας 20μ )εχι μια πορτα με πλεγμα. φερνει καλα ποτε-ποτε
με αγωνιστικους χαιρετισμους  ΜΙΝΟΑΣ

Είναι το 2ο μπουρδέλο των Δειλινών, καταγεγραμένο.

Stelios(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κάποια βοήθεια στους "ακόμα" νέους στην Πόλη.
Το μαγαζί με τα πειροτεχνηματα και ο ¨Αλεξάκης" που είναι (Οδός, αριθμός)?
Με το GPS την βγάζουμε ακόμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom