Καθώς το μυρίστικα ότι το "ματς" θα εξελιχθεί σε εθνικό διασυρμό (όποτε πεφτει πολύ διαφήμιση και σιγουριά αυτό γίνετε), είπα να εκμεταλυτώ ότι όλοι θα είναι μπροστα στις τηλεοράσεις και να δώσω άλλη μία ανταπόκριση από το μέτωπο.
Ο λόγος λοιπόν περί δεσποινήδος "19χρονη ζητά γνωριμία.... κλπ" από Κρητικές Αγγελίες.
Το ραντεβού στο σύνηθες μέρος (πανσιόν Strar) σε πολύ χειρότερο αυτή τη φορά δωμάτιο: Η ντουζιέρα σπασμένη, το παράθυρο ραγισμένο, το χαλάκι δεν ξεχώριζες το χρώμα από την βρώμα κλπ. Εγώ πάντως τελευταία φορά πήγα εκεί: Κάλιο να μην ξαναγαμίσω στην Κρήτη!!!
Δεν είχε καν χαρτί τουαλέτας στην τουαλέτα!!!
Παρένθεση: Για τέτοιες περιπτώσεις ή για περιπτώσεις που μπορεί να πηδήσετε στην ύπαιθρο (π.χ. καμοία τουρίστρια σε ελαιώνα σε στυλ "ελα 'μυγδαλα") να έχετε πάντα μαζί σας χαρτομάντυλα και κάποιο καθαριστικό-απολυμαντικό με βάση αλκοόλη (θα το ζητήσετε σε φαρμακείο). Με αυτό καθαρίζετε χέρια και οποιοδήποτε άλλο μέλος χωρίς να χρειάζεστε νερό, ούτε και χαρτί καθώς εξατμίζετε μέσα σε δευτερόλεπτα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάποιους "ευαίσθητους" μπορεί να τους κάψει όταν το βάλουν στο επίμαχο μέρος, για αυτό καλό είναι να πειραματιστούν πρώτα στο σπίτι όπου μπορούν να το ξεπλύνουν αμέσως με νερό αν υπάρξει πρόβλημα. Εγώ που λόγο δουλειά ταξίδευα συνέχεια, με είχε σώσει πολλές φορές στο δρόμο και με έσωσε και σήμερα. Κλείνει η μεγάλη παρένθεση.
Η κοπέλα λοιπόν ήρθε τάχυστα (υποτεύομαο ότι ήταν σε κάποιο άλλο δωμάτιο του ξενοδοχείου), είναι μελαχρινή, αν και δηλώνει 19 θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε μεταξύ 19-24 , έχει χαριτωμένο πρόσωπο και είναι ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ.
Μην φανταστήτε ότι μου αρέσουν οι "σανίδες" αλλά ρε παιδιά είπαμε να έχουν πιασίματα, όχι να είναι 75-80 κιλά με ζόρι 1.68 ύψος. Τι να πω. Στο Ηράκλειο όσες γίνονται cg μαζεύουν λεφτα για να πάνε σε ινστιτούτα αδυνατίσματος?
Δυστηχώς ούτε και το πρόγραμμα έλεγε τίποτα: Μία μέτρια πίπα και μετά στήθηκε στα 4 και περίμενε όλη τη δουλειά από εμένα. Για να έρθει από πάνω κλπ. ούτε κουβέντα.
Το δωράκι: 80 Εuro
Έτσι για να βάλω και ένα βαθμό (αν και υποκειμενικός): Εμφάνιση 5, πρόγραμμα 4.
Ισως τελικά καλύτερα να είχα δει το ματς...