Νέα

Ηράκλειο Κρήτης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
195
Πόντοι
1
Είχα πάει στην Αμάντα παλαιότερα. Αντροφέρνει κατά την γνώμη μου και βγάζει μια βρωμιά. Ο κώλος της είναι πηγάδι και έχει τεράστιο καυλί.
Παλιότερα ναι αλλά μόλις μπήκε σε ορμονοθεραπεια είναι σε πολύ καλυτερη φάση..

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
195
Πόντοι
1
Αν είμαι κέντρο αύριο θα κάνω καταδρομικη
Πες μας ρε φίλε, είχα πάει κάποτε αλλά δν έλεγε ούτε από εμφάνιση ούτε από υπηρεσίες, έτυχε κ ξανά πήγα πιο πρόσφατα αλλά είχε βελτιώσει κ εμφάνιση κ υπηρεσίες.

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
195
Πόντοι
1
Αν πήγε τελικά κάνεις στην amanda miguer ας μας πει...
Ενημερωτικά η Silvi-Darcy, όπου παλαιότερα ερχόταν συχνά Ηράκλειο, δν θα μας έρθει ποτέ ξανά. Για εμένα κορυφή η συγκεκριμένη στο ενεργητικό της παιχνίδι, την ρώτησα πριν 2 μέρες πότε θα έρθει ξανά Ηράκλειο και απάντησε πως ποτέ δν θα ξαναπατήσεις το πόδι της εδώ.
Πρέπει να βαρέθηκε μερικούς βρωμιαρηδες τζαμπατζήδες ή τις απειλές κ τα καρφώματα από την Ελισάβετ κ την άλλη π έχει μαζί εκεί, όπου έχουν το Ηράκλειο δικό τους με υπηρεσίες του τάλιρου

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
223
Πόντοι
21
Αν πήγε τελικά κάνεις στην amanda miguer ας μας πει...
Ενημερωτικά η Silvi-Darcy, όπου παλαιότερα ερχόταν συχνά Ηράκλειο, δν θα μας έρθει ποτέ ξανά. Για εμένα κορυφή η συγκεκριμένη στο ενεργητικό της παιχνίδι, την ρώτησα πριν 2 μέρες πότε θα έρθει ξανά Ηράκλειο και απάντησε πως ποτέ δν θα ξαναπατήσεις το πόδι της εδώ.
Πρέπει να βαρέθηκε μερικούς βρωμιαρηδες τζαμπατζήδες ή τις απειλές κ τα καρφώματα από την Ελισάβετ κ την άλλη π έχει μαζί εκεί, όπου έχουν το Ηράκλειο δικό τους με υπηρεσίες του τάλιρου
Σήμερα που είμαι Ηράκλειο αυτή είναι άγιο. Είναι η Λία εδώ αλλά δεν έχω γνώμη και οι απόψεις ποικίλουν. Θα κάνω μια πέρασα από Έλλη αν και έχει μεγαλώσει λιγάκι. Τουλάχιστον οι υπηρεσίες τις είναι καλες

geokrit87

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2016
Like
22
Πόντοι
0
Γνωμη κανεις;;;

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
190
Πόντοι
1
Γνωμη κανεις;;;

Την επισκέφτηκα αρχές καλοκαιριού. Όμορφη, με δυνατό κορμί ΑΛΛΑ, χωρίς καθόλου βυζί και μόλις έβγαλε το βρακάκι αναδύθηκαν κάτι μυρωδιές, γάμησε τα. Ξενέρωσα εντελώς. Τι να πω, ίσως δεν ήταν καλή η μέρα....

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
223
Πόντοι
21
Την επισκέφτηκα αρχές καλοκαιριού. Όμορφη, με δυνατό κορμί ΑΛΛΑ, χωρίς καθόλου βυζί και μόλις έβγαλε το βρακάκι αναδύθηκαν κάτι μυρωδιές, γάμησε τα. Ξενέρωσα εντελώς. Τι να πω, ίσως δεν ήταν καλή η μέρα....
Και εγώ έβλεπα τα σχόλια εδώ και πήγα. Δεν τα έκλαψα αλλά δεν ξαναπάω ίσως έφταιγε η μέρα ίσως ίσως..... Διεκπεραίωτικες υπηρεσίες και χωρίς πολλά πολλά. Γενικός πήδηξα την τρύπα και έφυγα.

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
190
Πόντοι
1
Σήμερα που είμαι Ηράκλειο αυτή είναι άγιο. Είναι η Λία εδώ αλλά δεν έχω γνώμη και οι απόψεις ποικίλουν. Θα κάνω μια πέρασα από Έλλη αν και έχει μεγαλώσει λιγάκι. Τουλάχιστον οι υπηρεσίες τις είναι καλες
Δεν έχει μεγαλώσει λιγάκι, είναι 50φεύγα...

manios986

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Για ενα τρανσακι πισω απο του Μαρμαρα, εχει λενε αγγελια στις κρητικες αγγελιες γνωριμιες, εχει κανεις γνωμη?

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
190
Πόντοι
1
Για ενα τρανσακι πισω απο του Μαρμαρα, εχει λενε αγγελια στις κρητικες αγγελιες γνωριμιες, εχει κανεις γνωμη?

Το τηλέφωνο ανήκει σε αυτή Ναντια σκέτη καβλα Ηράκλειο Κρήτης. και άντε τώρα εσύ να πιστέψεις οτι δεν την προμοταρει ο άλλος που την γαμάει λέει απο το 2017.

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
223
Πόντοι
21

ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΆΡΗ!! αβυζη κρος είναι φίλε.

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
223
Πόντοι
21
Το τηλέφωνο ανήκει σε αυτή Ναντια σκέτη καβλα Ηράκλειο Κρήτης. και άντε τώρα εσύ να πιστέψεις οτι δεν την προμοταρει ο άλλος που την γαμάει λέει απο το 2017.
Και εγώ το είδα αυτό αλλά δεν λέει την Νάντια αλλά την diva. Ίσως έκανε λάθος στο τηλ. Η ντίβα είναι εκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom