Νέα

Ηράκλειο Κρήτης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
195
Πόντοι
1
Είχα πάει στην Αμάντα παλαιότερα. Αντροφέρνει κατά την γνώμη μου και βγάζει μια βρωμιά. Ο κώλος της είναι πηγάδι και έχει τεράστιο καυλί.
Παλιότερα ναι αλλά μόλις μπήκε σε ορμονοθεραπεια είναι σε πολύ καλυτερη φάση..

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
195
Πόντοι
1
Αν είμαι κέντρο αύριο θα κάνω καταδρομικη
Πες μας ρε φίλε, είχα πάει κάποτε αλλά δν έλεγε ούτε από εμφάνιση ούτε από υπηρεσίες, έτυχε κ ξανά πήγα πιο πρόσφατα αλλά είχε βελτιώσει κ εμφάνιση κ υπηρεσίες.

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
195
Πόντοι
1
Αν πήγε τελικά κάνεις στην amanda miguer ας μας πει...
Ενημερωτικά η Silvi-Darcy, όπου παλαιότερα ερχόταν συχνά Ηράκλειο, δν θα μας έρθει ποτέ ξανά. Για εμένα κορυφή η συγκεκριμένη στο ενεργητικό της παιχνίδι, την ρώτησα πριν 2 μέρες πότε θα έρθει ξανά Ηράκλειο και απάντησε πως ποτέ δν θα ξαναπατήσεις το πόδι της εδώ.
Πρέπει να βαρέθηκε μερικούς βρωμιαρηδες τζαμπατζήδες ή τις απειλές κ τα καρφώματα από την Ελισάβετ κ την άλλη π έχει μαζί εκεί, όπου έχουν το Ηράκλειο δικό τους με υπηρεσίες του τάλιρου

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
220
Πόντοι
21
Αν πήγε τελικά κάνεις στην amanda miguer ας μας πει...
Ενημερωτικά η Silvi-Darcy, όπου παλαιότερα ερχόταν συχνά Ηράκλειο, δν θα μας έρθει ποτέ ξανά. Για εμένα κορυφή η συγκεκριμένη στο ενεργητικό της παιχνίδι, την ρώτησα πριν 2 μέρες πότε θα έρθει ξανά Ηράκλειο και απάντησε πως ποτέ δν θα ξαναπατήσεις το πόδι της εδώ.
Πρέπει να βαρέθηκε μερικούς βρωμιαρηδες τζαμπατζήδες ή τις απειλές κ τα καρφώματα από την Ελισάβετ κ την άλλη π έχει μαζί εκεί, όπου έχουν το Ηράκλειο δικό τους με υπηρεσίες του τάλιρου
Σήμερα που είμαι Ηράκλειο αυτή είναι άγιο. Είναι η Λία εδώ αλλά δεν έχω γνώμη και οι απόψεις ποικίλουν. Θα κάνω μια πέρασα από Έλλη αν και έχει μεγαλώσει λιγάκι. Τουλάχιστον οι υπηρεσίες τις είναι καλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom