You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ήρα Μελή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα QQ~
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 129
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Αλβανακι. Κατωτερο απ αυτο που βλεπουμε στις φοτο.
Βέρο σκιπρι από Ελμπασάν
Τι να κανουν πια κι αυτα τα ερμα τα κοριτσια!!!!!!!!
Κοντα στο 12 % σου λεει η ανεργια
Μαθε πουτσα κι αστηνα κι αμα πεινασειs πιαστηνα
Πες το ψέματα
Δυστυχώς εκεί μας κατάντησαν, μετά τις τζιπ που αγοράσμαε όλοι και
τις Ρωσίδες, Ουκρανές, Ρουμάνε, Βουλγάρες, Αλβανές
και οι γυναίκες και οι κόρες μας θα γίνουν ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Υ.Γ. Τα θέλαμε τα τζιπ και την πάθαμε.
ntelikanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 198
- Πόντοι
- 6
Για να μαθενουνε οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοι...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
το ειχε το φλερτ με τον φακο απο τοτε...στηνεται κ ωραια...Για να μαθενουνε οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοι...
Μαλλον ανακουφιστηκε ολη η Κως απο δαυτην...
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Διαβαζοντας τα σχολια σας για την πιτσιρικα εχω να πω:
[size=20pt]Οτι καλα σας κανουν οι Ελληνιδες και σας πανε τραινο...[/size]
[size=20pt]Οτι καλα σας κανουν οι Ελληνιδες και σας πανε τραινο...[/size]
το ειχε το φλερτ με τον φακο απο τοτε...στηνεται κ ωραια...
Μαλλον ανακουφιστηκε ολη η Κως απο δαυτην...
Eίδες το Αλβανάκι?
Την ΠΟΥΤΑΝΑ πρέπει να την έχεις μέσα σου διαφορετικά είναι δύσκολος ο άλλο δρόμος.......
Το ποσοστό ανεργίας το Δεκέμβριο του 2011 ανήλθε σε 21%, έναντι 14,8% τον Δεκέμβριο του 2010 και 20,9% το Νοέμβριο του 2011. Το σύνολο των απασχολουμένων κατά τον Δεκέμβριο του 2011 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.899.319 άτομα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.033.507 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 4.424.562 άτομα. Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 334.445 άτομα σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2010 (μείωση 7,9%) και κατά 1.950 άτομα σε σχέση με το Νοέμβριο του 2011 (μείωση 0,05%).
Την ΠΟΥΤΑΝΑ πρέπει να την έχεις μέσα σου.......
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fp=~/Uploads/!00Anna/Hra-Melh-mesa.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Image.ashx?fid=399843&w=400&h=300&q=80[/img[/URL]]
Την ΠΟΥΤΑΝΑ πρέπει να την έχεις μέσα σου.......
Ήρα Μελη: Τα τσιμπάει για να μεγαλώσουν ;
…βάζει κάποιος το μοντέλο να τσιμπάει και να τρίβει το στήθος της. Πρωταγωνίστρια η Ήρα Μελή. Αυτό το κορίτσι που μετά την περυσινή συμμετοχή της στα Playmate…χάθηκε. Και ξαφνικά την βλέπω μπροστά μου να τσιμπάει το στήθος της λές και προσπαθεί ναι πιάσει…Μελωδία…Τι άλλο θα δώ…τι άλλο θα δώ…Δείτε κι εσείς για να καταλάβετε τι εννοώ
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
δεν ξερω αν εχει μεγαλωσει εκει...δουλευε σε καφε-κλαμπ....
καλοκαιρι που ειχαμε αραξει με το ΠΝ το μισο πληρωμα ειχε περασει καλα...
να υποθέσω ότι εσύ ήσουν στο άλλο μισό ???
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
Συμπαθητικο..
Το σημερινό… κακό κορίτσι, είναι κυριολεκτικά «φωτιά και λαύρα». Ο λόγος για την Ηρα Μέλη, η οποία μπήκε στη ζωή μας μετά τον διαγωνισμό Playmate 2010 και έκτοτε… αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με τις εμφανίσεις της.
Η σέξι Ηρα, με καταγωγή από την πρώην ανατολικό μπλοκ, πέρασε δύσκολες μέρες στην Ελλάδα καθώς πάνω που η καριέρα της άρχισε να παίρνει τα πάνω της, ένας… πρώην σύντροφος της δημιούργησε ψεύτικο προφίλ με φωτογραφίες της στο facebook με την ίδια να βρίσκετε απολογούμενη για πορνεία. «Ούτε βίζιτες κάνω ούτε ....βεβαίως είναι δική μου η σελίδα. Τον τύπο αυτόν θα τον τρέξω μέχρι εκεί που πάει για να σταματήσει αυτό το παραμυθάκι», εξομολογείται η μελαχρινή μοντέλα. Στο… ψητό, τώρα, που δεν είναι άλλο από το σεξ: «Είναι πολύ ερωτικό να κάνεις σεξ με γυναίκα, αλλά εγώ προτιμών το πιο… άγριο. Εχω δοκιμάσει, αλλά δεν μου άρεσε και το σταμάτησα στη μέση!». Κομπλάρατε; Απολαύστε την…
ΠΗΓΗ:
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
alkinos32 ηρέμησε λίγο με τα σχόλιά σου για την κάθε "γνωστή" που έχει thread εδώ.
alkinos32 ηρέμησε λίγο με τα σχόλιά σου για την κάθε "γνωστή" που έχει thread εδώ.
Οκ! Άν δημιουργώ πρόβλημα με τα σχόλια μου, θα παραθέτω antisthenis μόνο τα γραφόμενα άλλων και την πηγή, αν και δεν νομίζω ότι τα σχόλια μου είναι πρόβλημα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 2K
Δ
- Απαντήσεις
- 292