Νέα

Ήρα Μελή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα QQ~
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
8
Πόντοι
1
αυτη την γαμουσαμε στην κω οταν ημασταν φανταροι... ολοι οι εποπ την ειχαν παρει επισης και ηταν μονο 16 τοτε... την εχω και σε φωτο απο beach party...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
αυτη την γαμουσαμε στην κω οταν ημασταν φανταροι... ολοι οι εποπ την ειχαν παρει επισης και ηταν μονο 16 τοτε... την εχω και σε φωτο απο beach party...
αντε βαλε την φωτο
να δουμε αν μας λες φουμαρα...

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Για τα μπαζα..... τελικα ισχυουν τα περι Ελλεινιδων ! ! !

passenger

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εμενα το πιπινι μου φαινετε οτι ειναι σκιπιταρι...
Πολυ φωτομαγαζο εχει πεσει

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Εμενα το πιπινι μου φαινετε οτι ειναι σκιπιταρι...
Πολυ φωτομαγαζο εχει πεσει
γιατι λιγες ειναι που ειναι σιπταρια... απο shqiptare οχι σιπιταρι... αν πας μια βολτιτσα 3ης σεπτεμβριου εχει πολλες.

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
8
Πόντοι
1

Συνημμένα

• hra.JPG
    hra.JPG
    58,1 KB · Εμφανίσεις: 53
  • hra (2).JPG
    hra (2).JPG
    80 KB · Εμφανίσεις: 46

WOMANLOVER

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ποτε δεν λεω φουμαρα

Το  οτι την εχεις σε φωτο δεν αποδυκνειει οτι την γαμησες κιολας ετσι; εσυ το λες αυτο. Κι εγω φωτο μιας διασημης, μπορω κι εγω να πω οτι την γαμησα στην Μυκονο.. Αλλα τεσπα, αστο αυτο. Θελω να πω οτι στο βιντεο επεσε πολυ photoshop. Μονο η φωτο στο μπανιο ηταν ακεραια, οι αλλες ειχαν πειραχτει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Το  οτι την εχεις σε φωτο δεν αποδυκνειει οτι την γαμησες κιολας ετσι; εσυ το λες αυτο. Κι εγω φωτο μιας διασημης, μπορω κι εγω να πω οτι την γαμησα στην Μυκονο.. Αλλα τεσπα, αστο αυτο. Θελω να πω οτι στο βιντεο επεσε πολυ photoshop. Μονο η φωτο στο μπανιο ηταν ακεραια, οι αλλες ειχαν πειραχτει.
ε δε φαίνεται και μη μου ρούφου η τύπισσα, το κλασικό μπαζοπουτανάκι

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
το θεμα ειναι οτι η γκομενα δεν ειναι καν στην κατηγορια ΄΄20αρικο''
Για 15αρι στο Μεταξι φατσα εντελως.

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
8
Πόντοι
1
Το  οτι την εχεις σε φωτο δεν αποδυκνειει οτι την γαμησες κιολας ετσι; εσυ το λες αυτο. Κι εγω φωτο μιας διασημης, μπορω κι εγω να πω οτι την γαμησα στην Μυκονο.. Αλλα τεσπα, αστο αυτο. Θελω να πω οτι στο βιντεο επεσε πολυ photoshop. Μονο η φωτο στο μπανιο ηταν ακεραια, οι αλλες ειχαν πειραχτει.

ρε μαστορα δεν ειπα οτι η φωτο ειναι αποδειξη οτι γαμησα... και δεν ειπα οτι την γαμησα επειδη ειμαι παιδαρας πουτανα ηταν η κοπελα λεφτα της εδωσα

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
μπαζο για μπαζα

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Η απόδειξη ότι πήδηξα την Rihanna :tits2:

http://[URL unfurl="true"]www.bestnudeceleb.com/matrix/celeb913/pics/rihanna-03.jpg[/img[/URL]]

Kαι την έδειρα κιόλας :2funny:

[img]http://[URL unfurl="true"]www.inquisitr.com/wp-content/rihanna-bruise-picture.jpg[/img[/URL]]

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η απόδειξη ότι πήδηξα την Rihanna :tits2:

http://[URL unfurl="true"]www.bestnudeceleb.com/matrix/celeb913/pics/rihanna-03.jpg[/img[/URL]]

Kαι την έδειρα επίσης :2funny:

[img]http://[URL unfurl="true"]www.inquisitr.com/wp-content/rihanna-bruise-picture.jpg[/img[/URL]]

[/quote]Τυπε γαμας και δερνεις πραγματικα εσυ

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
8
Πόντοι
1

τωρα θα σε γελασω εχουν περασει και 5 χρονια οχι πολλα παντως. εγω παντως μια φορα την πηρα μετα το πασχα ειχε γεμισει το νησι πορνιδια απο βορεια ευρωπη οποτε δεν μου χρειαστηκε

WOMANLOVER

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαστορα δεν ειπα οτι η φωτο ειναι αποδειξη οτι γαμησα... και δεν ειπα οτι την γαμησα επειδη ειμαι παιδαρας πουτανα ηταν η κοπελα λεφτα της εδωσα

Οκ σορι αν με παρεξηγησες απλα δεν σε πιστευε ενας παραπανω και σου ζηταγε φωτο κι εσυ την ποσταρες. Γι αυτο το ειπα.
Οκ, ενταξει δεν ειπα κατι κακο και παιδαρας να εισαι μπραβο σου.. Καλα της εκανες εξαλλου φαινεται οτι ειναι πουτανακι, αν παιρνει και λεφτα κιολας μιλαμε για επαγγελματια.. Μου θελει και καλλιστεια..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρουφ ανέβασε κανά ράπιντ να ξεθολλώσει το μάτι του Μπολντ

Stories

Νέο!

Stories