sintrimmi7
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
αυτη την γαμουσαμε στην κω οταν ημασταν φανταροι... ολοι οι εποπ την ειχαν παρει επισης και ηταν μονο 16 τοτε... την εχω και σε φωτο απο beach party...
αντε βαλε την φωτοαυτη την γαμουσαμε στην κω οταν ημασταν φανταροι... ολοι οι εποπ την ειχαν παρει επισης και ηταν μονο 16 τοτε... την εχω και σε φωτο απο beach party...
γιατι λιγες ειναι που ειναι σιπταρια... απο shqiptare οχι σιπιταρι... αν πας μια βολτιτσα 3ης σεπτεμβριου εχει πολλες.Εμενα το πιπινι μου φαινετε οτι ειναι σκιπιταρι...
Πολυ φωτομαγαζο εχει πεσει
αντε βαλε την φωτο
να δουμε αν μας λες φουμαρα...
ποτε δεν λεω φουμαρα
ε δε φαίνεται και μη μου ρούφου η τύπισσα, το κλασικό μπαζοπουτανάκιΤο οτι την εχεις σε φωτο δεν αποδυκνειει οτι την γαμησες κιολας ετσι; εσυ το λες αυτο. Κι εγω φωτο μιας διασημης, μπορω κι εγω να πω οτι την γαμησα στην Μυκονο.. Αλλα τεσπα, αστο αυτο. Θελω να πω οτι στο βιντεο επεσε πολυ photoshop. Μονο η φωτο στο μπανιο ηταν ακεραια, οι αλλες ειχαν πειραχτει.
Το οτι την εχεις σε φωτο δεν αποδυκνειει οτι την γαμησες κιολας ετσι; εσυ το λες αυτο. Κι εγω φωτο μιας διασημης, μπορω κι εγω να πω οτι την γαμησα στην Μυκονο.. Αλλα τεσπα, αστο αυτο. Θελω να πω οτι στο βιντεο επεσε πολυ photoshop. Μονο η φωτο στο μπανιο ηταν ακεραια, οι αλλες ειχαν πειραχτει.
με τον ποσο?ρε μαστορα δεν ειπα οτι η φωτο ειναι αποδειξη οτι γαμησα... και δεν ειπα οτι την γαμησα επειδη ειμαι παιδαρας πουτανα ηταν η κοπελα λεφτα της εδωσα
Η απόδειξη ότι πήδηξα την Rihanna
http://[URL unfurl="true"]www.bestnudeceleb.com/matrix/celeb913/pics/rihanna-03.jpg[/img[/URL]]
Kαι την έδειρα επίσης :2funny:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.inquisitr.com/wp-content/rihanna-bruise-picture.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Τυπε γαμας και δερνεις πραγματικα εσυ
με τον ποσο?
ρε μαστορα δεν ειπα οτι η φωτο ειναι αποδειξη οτι γαμησα... και δεν ειπα οτι την γαμησα επειδη ειμαι παιδαρας πουτανα ηταν η κοπελα λεφτα της εδωσα
Τυπε γαμας και δερνεις πραγματικα εσυ
ρουφ ανέβασε κανά ράπιντ να ξεθολλώσει το μάτι του Μπολντ