το δικό σου θες να πεις νέοπα...
το δικό μου ξεθόλλωσε!
το δικό σου θες να πεις νέοπα...
το δικό μου ξεθόλλωσε!
σιγά ρε κόψε κάτι... αντε μη σ'αρχίσω στις φάπες νέοπα...
έχασες την ευκαιρία σου
σε λυπήθηκα ρεεεεεεεεεεεεεε... θα χαλάσεις...
έπρεπε να σε τρέξω λίγο να γίνεις φιτ, αλλα είμαι ευγενικός άνθρωπος και δεν ήθελα να σε στείλω στην γυναίκα σου με το φορείο..όχι ότι θα με χάλαγε να την γνωρίσω.. :-*
θα σε χάλαγε.. η φάπα που θα σου έριχνε
πρόσεξε όμως μην σου χωσω καμμία και πάθεις φουίτ...
φίλε, άσε με..μου δημιούργησες ψυχολογικά..κι εγώ θέλω τέτοια γυναίκα..
καλά..αλλά πρώτα θα σου οργανώσω κανά όργιο να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου μετά...να γλιτώσω και το φουιτ που δεν ξέρω και τι είναι!
ναι...αλλά 16χρονά είναι παράνομο να γαμάς...
οπότε να το προσέχετε....
Αρκεί να καταθέσει ότι σε γουστάρει κι'αυτή γιατί αν τα γυρίσει θα έχεις πρόβλημα...Δεν ειναι καθολου παρανομο. Απο 15 και πανω ειναι απολυτως νομιμο.
ωραια μαγκια να πηδαει 30αρης και βαλε 15χρονη με το προσχημα οτι ειναι νομιμο...
πρεπει να ειναι πολυ τιμητικο για εκεινον
πού είναι αυτό το βίντεο ΟΕΟ ? ? ?Το οτι την εχεις σε φωτο δεν αποδυκνειει οτι την γαμησες κιολας ετσι; εσυ το λες αυτο. Κι εγω φωτο μιας διασημης, μπορω κι εγω να πω οτι την γαμησα στην Μυκονο.. Αλλα τεσπα, αστο αυτο. Θελω να πω οτι στο βιντεο επεσε πολυ photoshop. Μονο η φωτο στο μπανιο ηταν ακεραια, οι αλλες ειχαν πειραχτει.
ξέρεις κάτι παραπάνω??? θα με ενδιέφερε να ανεξαρτίτου τιμηςΠραγματικά συνάδελφοι θα γυρίσουν και τα δέντρα τσόντες. Αυτή η Ήρα έμπαινε στα κανάλια του irc πριν καμιά 2-3 χρόνια. Μου είχε δώσει το msn και έστελνε άνετα demek σέξι φώτος. Είναι πολύ πιο κάτω από την κατηγορία μπαζοπουτανάκι. Κουφάθηκα που είδα εδώ ότι έχει βγει έστω και στην Λαμπίρη και στα Playmate. Έχει πέσει πολύ η αγορά αδέρφιααααααααααα!!!!!!!!!
έχεις ΠΜ..η κοπελα δεν ειναι Ελληνιδα, Μολδαβεζα ειναι που απλα εχει μεγαλωσει στην Ελλαδα και οντως ειναι απο μικρη στον κουρμπετι...