Νέα

Ήρα Μελή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα QQ~
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
σε λυπήθηκα ρεεεεεεεεεεεεεε... θα χαλάσεις...  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

έπρεπε να σε τρέξω λίγο να γίνεις φιτ, αλλα είμαι ευγενικός άνθρωπος και δεν ήθελα να σε στείλω στην γυναίκα σου με το φορείο..όχι ότι θα με χάλαγε να την γνωρίσω.. :-*

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
έπρεπε να σε τρέξω λίγο να γίνεις φιτ, αλλα είμαι ευγενικός άνθρωπος και δεν ήθελα να σε στείλω στην γυναίκα σου με το φορείο..όχι ότι θα με χάλαγε να την γνωρίσω.. :-*

θα σε χάλαγε.. η φάπα που θα σου έριχνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πρόσεξε όμως μην σου χωσω καμμία και πάθεις φουίτ...  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
θα σε χάλαγε.. η φάπα που θα σου έριχνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πρόσεξε όμως μην σου χωσω καμμία και πάθεις φουίτ...  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

φίλε, άσε με..μου δημιούργησες ψυχολογικά..κι εγώ θέλω τέτοια γυναίκα.. :helpplea:

καλά..αλλά πρώτα θα σου οργανώσω κανά όργιο να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου μετά...να γλιτώσω και το φουιτ που δεν ξέρω και τι είναι!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
φίλε, άσε με..μου δημιούργησες ψυχολογικά..κι εγώ θέλω τέτοια γυναίκα.. :helpplea:

καλά..αλλά πρώτα θα σου οργανώσω κανά όργιο να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου μετά...να γλιτώσω και το φουιτ που δεν ξέρω και τι είναι!

φουιτ = τρυπα στην σαμπρελα ποδηλάτου...

κοίτα την πα΄ρτη σου εσύ και εγώ θα τα βολέψω...

indy

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
η κοπελα δεν ειναι Ελληνιδα, Μολδαβεζα ειναι που απλα εχει μεγαλωσει στην Ελλαδα και οντως ειναι απο μικρη στον κουρμπετι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι...αλλά 16χρονά είναι παράνομο να γαμάς...
οπότε να το προσέχετε....

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Πραγματικά συνάδελφοι θα γυρίσουν και τα δέντρα τσόντες. Αυτή η Ήρα έμπαινε στα κανάλια του irc πριν καμιά 2-3 χρόνια. Μου είχε δώσει το msn και έστελνε άνετα demek σέξι φώτος. Είναι πολύ πιο κάτω από την κατηγορία μπαζοπουτανάκι. Κουφάθηκα που είδα εδώ ότι έχει βγει έστω και στην Λαμπίρη και στα Playmate. Έχει πέσει πολύ η αγορά αδέρφιααααααααααα!!!!!!!!!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Δεν ειναι καθολου παρανομο. Απο 15 και πανω ειναι απολυτως νομιμο.
Αρκεί να καταθέσει ότι σε γουστάρει κι'αυτή γιατί αν τα γυρίσει θα έχεις πρόβλημα...
όχι το ίδια βέβαια με το αν είναι νήπιο...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ωραια μαγκια να πηδαει 30αρης και βαλε 15χρονη με το προσχημα οτι ειναι νομιμο...
πρεπει να ειναι πολυ τιμητικο για εκεινον

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
καλα μαλακες αντε να πατε με 15χρονη και μετα στα δικαστηρια θα λετε <<μα διαβασα σε ενα φορουμ πως 15 ειναι το οριο>> :uglystupid:

17 ειναι το οριο στην ελλαδα, 16 ειναι στην ολλανδια

WOMANLOVER

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ωραια μαγκια να πηδαει 30αρης και βαλε 15χρονη με το προσχημα οτι ειναι νομιμο...
πρεπει να ειναι πολυ τιμητικο για εκεινον

Προχωρατε ολοι στον δορμο που χαραξε ο μεγας ΚΟΡΚΟΛΗΣ...  :dancing:

kapap

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα

ρε παιδια στειλτε ενα pm και σε μενα το βιντεακι

ευχαριστω

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
Το  οτι την εχεις σε φωτο δεν αποδυκνειει οτι την γαμησες κιολας ετσι; εσυ το λες αυτο. Κι εγω φωτο μιας διασημης, μπορω κι εγω να πω οτι την γαμησα στην Μυκονο.. Αλλα τεσπα, αστο αυτο. Θελω να πω οτι στο βιντεο επεσε πολυ photoshop. Μονο η φωτο στο μπανιο ηταν ακεραια, οι αλλες ειχαν πειραχτει.
πού είναι αυτό το βίντεο ΟΕΟ ? ? ?  :huh:

Πραγματικά συνάδελφοι θα γυρίσουν και τα δέντρα τσόντες. Αυτή η Ήρα έμπαινε στα κανάλια του irc πριν καμιά 2-3 χρόνια. Μου είχε δώσει το msn και έστελνε άνετα demek σέξι φώτος. Είναι πολύ πιο κάτω από την κατηγορία μπαζοπουτανάκι. Κουφάθηκα που είδα εδώ ότι έχει βγει έστω και στην Λαμπίρη και στα Playmate. Έχει πέσει πολύ η αγορά αδέρφιααααααααααα!!!!!!!!!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ξέρεις κάτι παραπάνω??? θα με ενδιέφερε να  :fuck1: ανεξαρτίτου τιμης  :grin:

η κοπελα δεν ειναι Ελληνιδα, Μολδαβεζα ειναι που απλα εχει μεγαλωσει στην Ελλαδα και οντως ειναι απο μικρη στον κουρμπετι...
έχεις ΠΜ..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
:cheesy:

Συνημμένα

• meli1.jpg