dragonflame
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
και να τρεχουν με android??? Aσε ρε φιλε..οσο υπαρχουν τα samsung και τα xiaomi ... τα μηλαρακια δεν αξιζουν
και να τρεχουν με android??? Aσε ρε φιλε..οσο υπαρχουν τα samsung και τα xiaomi ... τα μηλαρακια δεν αξιζουν
Τι λες βρε καραγκιοζάκο άμπαλε?
το Xiaomi που φοράει την πιο ελαφριά android rom που κυκλοφορεί την Miui είναι μαιμού iPhone?
και που το είδες 599?στον ύπνο σου?
άμπαλε κοίτα τι παίρνεις μ 320$ από Κίνα..και με την κάμερα του HTC για μπροστινή...
περαστικά..
Η μειωση των καταθεσεων των ελληνικων νοικοκυριών συνεχιστηκε και μεσα στο 2014 ενω τα ληξιπρόθεσμα σταθερα αυξανονται.
Η πεινα η μεγαλη ακομη δεν ηρθε.
Μιλαμε για ντιπ ηληθιο.
Και εγγυηση απο Κινα θα παρω για το τηλεφωνο?
εκείνο που μου αρέσει σε σένα είναι η εγκριτότητα των άρθρων σου.
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΑΤΟ.
μπές xiaomi-miui.gr Μπας και μάθεις τίποτα τι είναι η Xiaomi και το Miui.
μόνο μην τους πεις ότι είναι αντιγραφή IPhone ε
μια εταιρεία που όποτε βγάζει τηλέφωνα μέσα στο Internet ξεπουλάει σε λίγα δευτερόλεπτα.
περαστικά ξανά...α και εγγύηση έχεις 1 χρόνο.
πως να το παρει ρε τυπε; απο πρωτη νοεμβρη λέει θα ερθει ελλαδα..εκτος και αν του το εφερε κανας μπρουκλης απο το αμερικαπηρε κανεις τυποι?
του λυγισε?
αυτα ειναι τυπε,για να σερφαρεις πιο ανετα στο μπου!παρηγγειλα ενα γκουφον ι6 για πλακα
μετά από τα οικονομικά και τα πολιτικά μας έγινες και ειδήμων στα κινητά ρε παπαράκο ???
οι τεράστιες γνώσεις; που διαθέτω γεροντοκεφτέ μου επιτρέπουν να είμαι ειδήμων σε όλα.περαστικά..
με την ελληνική γλώσσα και τα σημεία στίξης έχεις ένα πρόβλημα αλλά λόγω των τεραστίων γνώσεων σου, στο συγχωρούμε...
μετενσάρκωση του αινστάιν ....
ο αινσταιν δεν ηταν φιλολογος τυπεμε την ελληνική γλώσσα και τα σημεία στίξης έχεις ένα πρόβλημα αλλά λόγω των τεραστίων γνώσεων σου, στο συγχωρούμε...
μετενσάρκωση του αινστάιν ....
εκείνο που μου αρέσει σε σένα είναι η εγκριτότητα των άρθρων σου.
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΑΤΟ.
μπές xiaomi-miui.gr Μπας και μάθεις τίποτα τι είναι η Xiaomi και το Miui.
μόνο μην τους πεις ότι είναι αντιγραφή IPhone ε
μια εταιρεία που όποτε βγάζει τηλέφωνα μέσα στο Internet ξεπουλάει σε λίγα δευτερόλεπτα.
περαστικά ξανά...α και εγγύηση έχεις 1 χρόνο.
Γιατι δε μας λες εσύ ρε μεγαλε ποια ειναι η κινεζια που αγαπας και πουλας σαν κατι συγκλονιστικό;