Νέα

iPhone 6/6 plus & Apple Watch

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 239
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
τι ακριβώς να σου πω ρε παλικαράκι της φακής?

ότι η Xiaomi το πρώτο τετραμηνο του 2014 είναι η 2η εταιρεία σε πωλήσεις παγκοσμίως πίσω μόνο από τη samsung?

ότι διαθέτει αυτή τη στιγμή το πιο γρήγορο tablet με απίθανα χαρακτηριστικά κάμερα κτλ κτλ σε τιμή μονο 230 ευρώ?

ότι διαθέτει το ταχύτερο τηλέφωνο στον κόσμο το Mi4?

ότι άλλες κινέζικες εταιρείες πχ η THL βγάζουν τηλέφωνα με 4000 και 5000 mah Μπαταρία όταν η apple σου πουλάει τηλέφωνα με χαρακτηριστικά του 2012?

ότι εταιρείες σαν τη Huawei βγάζουν απίστευτα τηλέφωνα πχ το Mate 7 σε τιμές μισές από την apple?

ότι η xiaomi διαθέτει την πιο ελαφριά rom την miui?

οι κινέζικες εταιρείες στέλνουν τα μήλα για καθάρισμα...

όσο για το xiaomi Mi2s  που έχω τον Απριλιο του 2013 ήταν το ταχύτερο τηλέφωνο στον κόσμο και παρέμεινε ταχύτερο και από το 5s πχ που ήταν και μεταγενέστερο.1,5 χρόνο μετά το τηλέφωνο εξακολουθεί να πετάει.
αληθεια ειναι εχουν γραφτει και προ 1η 2 μηνων στο ιντερνετ εχει υποσκελιση πολυ γνωστες εταιριες

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

ότι η Xiaomi το πρώτο τετραμηνο του 2014 είναι η 2η εταιρεία σε πωλήσεις παγκοσμίως πίσω μόνο από τη samsung?

ότι διαθέτει αυτή τη στιγμή το πιο γρήγορο tablet με απίθανα χαρακτηριστικά κάμερα κτλ κτλ σε τιμή μονο 230 ευρώ?

ότι άλλες κινέζικες εταιρείες πχ η THL βγάζουν τηλέφωνα με 4000 και 5000 mah Μπαταρία όταν η apple σου πουλάει τηλέφωνα με χαρακτηριστικά του 2012?

ότι εταιρείες σαν τη Huawei βγάζουν απίστευτα τηλέφωνα πχ το Mate 7 σε τιμές μισές από την apple?

όσο για το xiaomi Mi2s  που έχω τον Απριλιο του 2013 ήταν το ταχύτερο τηλέφωνο στον κόσμο και παρέμεινε ταχύτερο και από το 5s πχ που ήταν και μεταγενέστερο.1,5 χρόνο μετά το τηλέφωνο εξακολουθεί να πετάει.

Βε μπαμια, για πες μου που μπορω να βρω και σε πιο μαγαζι μπορω να αγορασω στην Αθηνα αυτα τα περιφημα τηλεφωνα που μας λες?  :think:

Οταν βρεις μαγαζι στην Ελλαδα που τα εχει να ερθεις να μου τα πεις παλι!  :birdman:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Βε μπαμια, για πες μου που μπορω να βρω και σε πιο μαγαζι μπορω να αγορασω στην Αθηνα αυτα τα περιφημα τηλεφωνα που μας λες?  :think:

Οταν βρεις μαγαζι στην Ελλαδα που τα εχει να ερθεις να μου τα πεις παλι!  :birdman:

τα ιντερνετικα αξιόπιστα μαγαζιά merimobiles ibuygou minideal από εκεί που ψωνίζει όλος ο πλανήτης σε χαλάνε σούργελο?

τράβα διάβασε την νέα μαλακία που πάει να κάνει ο φίλος σου ο Ντράγκι και άσε τα τηλέφωνα για αυτούς που ξέρουν τελειωμένε μεσήλικα.

α και γάμα καμιά Τσέχα επί πληρωμή όταν άλλοι τις σκίζουν στον πούτσο ως 19αρια πιπινάκια...

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
786
Πόντοι
86
καλα τα λες Lucent51

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πηρε κανεις τυποι?
του λυγισε?

ευτυχώς βρέθηκε η απάντηση...
iPhone 6: Ο Γιούρι Γκέλερ... ξέρει γιατί λυγίζει!

Το πρόβλημα του iPhone 6 που προέκυψε από τις διάφορες καταγγελίες καταναλωτών που υποστηρίζουν ότι λυγίζει με λίγη πίεση, επιχειρεί να εξηγήσει ο πασίγνωστος Γιούρι Γκέλερ.

Ο Γκέλερ, που απέκτησε φήμη στη δεκαετία του 1970 με τον ισχυρισμό ότι μπορούσε να λυγίσει κουτάλια απλά κοιτάζοντας τα, λέει ότι τώρα έχει καταλάβει γιατί το iPhone 6 είναι τόσο επιρρεπές στο λύγισμα.
«Υπάρχουν δύο πιθανές εξηγήσεις», είπε ο Geller στο MarketWatch.
«Είτε το τηλέφωνο είναι τόσο λεπτό, ώστε να είναι εύκαμπτο με απλή φυσική δύναμη, που δεν μπορώ να το πιστέψω λόγω των εκτεταμένων δοκιμών της Apple που θα έχουν κάνει. Ή - και αυτό είναι το πιο πιθανό - κατά κάποιο τρόπο η ενέργεια απο τον ενθουσιασμό των 10 εκατομμυρίων ανθρώπων που αγόρασαν το iPhone έχει ξυπνήσει δυνάμεις του μυαλού τους και προκάλεσε τα τηλέφωνα να λυγίσουν. Καλώ την Apple για να με προσλάβει για να εξηγήσω στον κόσμο ότι αυτό δεν είναι σφάλμα της εταιρείας», δήλωσε στο MarketWatch.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
τα ιντερνετικα αξιόπιστα μαγαζιά merimobiles ibuygou minideal από εκεί που ψωνίζει όλος ο πλανήτης σε χαλάνε σούργελο?

τράβα διάβασε την νέα μαλακία που πάει να κάνει ο φίλος σου ο Ντράγκι και άσε τα τηλέφωνα για αυτούς που ξέρουν τελειωμένε μεσήλικα.

α και γάμα καμιά Τσέχα επί πληρωμή όταν άλλοι τις σκίζουν στον πούτσο ως 19αρια πιπινάκια...

Εχω να κανω με καθυστερημενο! Δεν εξηγειται αλλοιως! Μηπως ο λογος που δεν μπορουν να πουλησουν τα Χιαμι στην Ευρωπη και στην Ελλαδα ειναι οτι εχουν αντιγραψει το ιφον και εχουν παραβιασει ολες τις πατεντες της Αππλ?  :grin:

Πως να στο κανω πιο λιανα φασιστακι .................. γκιατι ντεν καταλαμπαινι το Αλπμανο!  :grin:

ΥΓ. Οι μισες που πηδω ειναι ΙΧ και οχι ΔΧ οχι σαν εσενα που μονο την χουφτα σου δουλευεις!  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ευτυχώς βρέθηκε η απάντηση...
iPhone 6: Ο Γιούρι Γκέλερ... ξέρει γιατί λυγίζει!

Το πρόβλημα του iPhone 6 που προέκυψε από τις διάφορες καταγγελίες καταναλωτών που υποστηρίζουν ότι λυγίζει με λίγη πίεση, επιχειρεί να εξηγήσει ο πασίγνωστος Γιούρι Γκέλερ.

Ο Γκέλερ, που απέκτησε φήμη στη δεκαετία του 1970 με τον ισχυρισμό ότι μπορούσε να λυγίσει κουτάλια απλά κοιτάζοντας τα, λέει ότι τώρα έχει καταλάβει γιατί το iPhone 6 είναι τόσο επιρρεπές στο λύγισμα.
«Υπάρχουν δύο πιθανές εξηγήσεις», είπε ο Geller στο MarketWatch.
«Είτε το τηλέφωνο είναι τόσο λεπτό, ώστε να είναι εύκαμπτο με απλή φυσική δύναμη, που δεν μπορώ να το πιστέψω λόγω των εκτεταμένων δοκιμών της Apple που θα έχουν κάνει. Ή - και αυτό είναι το πιο πιθανό - κατά κάποιο τρόπο η ενέργεια απο τον ενθουσιασμό των 10 εκατομμυρίων ανθρώπων που αγόρασαν το iPhone έχει ξυπνήσει δυνάμεις του μυαλού τους και προκάλεσε τα τηλέφωνα να λυγίσουν. Καλώ την Apple για να με προσλάβει για να εξηγήσω στον κόσμο ότι αυτό δεν είναι σφάλμα της εταιρείας», δήλωσε στο MarketWatch.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
images

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Αυτό είναι όλο; Ετσι οπως το εμφανιζες εσυ νομισαμε οτι υπαρχει μια apple στην κινα που καινοτομει και παραγει τεχνογνωσία. Αναφέρεσαι λοιπον σε μια εταιρια που απλα αντιγραφει και παραγει φτηνες κόπιες. Στ'αρχίδια μας ρε μεγαλε. Σοβαρά, στ'αρχίδια μας

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εχω να κανω με καθυστερημενο! Δεν εξηγειται αλλοιως! Μηπως ο λογος που δεν μπορουν να πουλησουν τα Χιαμι στην Ευρωπη και στην Ελλαδα ειναι οτι εχουν αντιγραψει το ιφον και εχουν παραβιασει ολες τις πατεντες της Αππλ?  :grin:

Πως να στο κανω πιο λιανα φασιστακι .................. γκιατι ντεν καταλαμπαινι το Αλπμανο!  :grin:

ΥΓ. Οι μισες που πηδω ειναι ΙΧ και οχι ΔΧ οχι σαν εσενα που μονο την χουφτα σου δουλευεις!  :2funny:

το πρόβλημα με σενα μαλακισμένο δεν είναι μόνο ότι είσαι από μυαλό μεσάνυχτα..είναι ότι είσαι και παπαγαλάκι του χειρίστου είδους και αναμοχλεύεις ότι ακούς...

ποιες πατέντες ρε μαλακα παραβίασε η Xiaomi?

μικρή εταιρεία ήταν πούλαγε τα κινητά της μέσω net...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ σε Ινδία Ταιβάν Ινδονησία Μαλαισία Σιγκαπούρη και Τουρκία για αρχή..εκεί η apple δεν έχει συμφέροντα? :2funny: :2funny:

αν μπεις στο skroutz υπάρχουν διάφοροι Ελληνόφωνοι σαν και σένα που έχουν φέρει Xiaomi...μ5 500% κέρδος μόνο..ευχαριστώ δεν θα πάρω.. :2funny: :2funny:

είναι πατέντα της apple h Miui rom?αχ ρε κατακαημένε γλείφτη των τραπεζιτών άσχετος παντού...

άλλοι πληρώνουν για να γαμήσουν και άλλοι τις κάνουν γυναίκες...αισθητή η διαφορά...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό είναι όλο; Ετσι οπως το εμφανιζες εσυ νομισαμε οτι υπαρχει μια apple στην κινα που καινοτομει και παραγει τεχνογνωσία. Αναφέρεσαι λοιπον σε μια εταιρια που απλα αντιγραφει και παραγει φτηνες κόπιες. Στ'αρχίδια μας ρε μεγαλε. Σοβαρά, στ'αρχίδια μας

σου έγραψα και άλλα....να πεις στη μαμά σου να σου τηγανίζει ψαράκι...κάνει καλό στα μάτια...

Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΗΣ APPLE...ΜΠΕΣ minideal.net να δεις ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6

Ετσι για να ξερουμε τι λεμε και οχι οτι μας κατεβει στο κεφαλι :)
Samsung remains the global smartphone leader with a 25.2% share of the market in Q2 of this year, followed by Apple with 11.9%, China’s Huawei with 6.8% and Lenovo with 5.4%.  ;)

CEO Lei is known for emulating Steve Jobs’s presentation style and dress code, even concluding a recent public launch with the famous Apple slide saying, “one more thing.”  :2funny: :2funny: :2funny:

Apple rules  :rockon: :rockon: :rockon:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ενω τα αι φον ειναι πολυ χρησιμα! Θα τρεχουν τα ζωα (οι περισσοτεροι εκ των οποιων κατοχοι του 5s) και θα κανουν ουρες για να σκασουν πρωτοι το 800αρι για την καινουργια παπαρια της apple που τεχνολογικα ειναι χειροτερο απο το galaxy s3 που βγηκε πριν 2 χρονια κ το παιρνεις με 200e!  :headbang:
Tυπε εγω εχω το 4s κ το πηρα απο φιλο καλη ωρα σαν εσενα που δεν το γουσταρε με επιδοτηση. Του εδωσα 140 ευρα κ πηρε οτι ηθελε εκεινος. Το κινητο ειναι SUPER για την δουλεια μου με καλυπτει 100% απο τα γαμημενα τα android τις σειρας (Μεχρι 200 ευρω) κ εχω αλλαξει πολλα.Οταν ξεκινησαν τα update το γαμησαν. Ειδικα με το V.8 εγινε για πεταμα ολο κρασαρει. Εαν δεν ηταν η περιπτωση με τον φιλο δεν θα επερνα καν iphone αλλα η αληθεια ειναι οτι το κινητο ειναι super (Το 4s μιλαω παντα)

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Tυπε εγω εχω το 4s κ το πηρα απο φιλο καλη ωρα σαν εσενα που δεν το γουσταρε με επιδοτηση. Του εδωσα 140 ευρα κ πηρε οτι ηθελε εκεινος. Το κινητο ειναι SUPER για την δουλεια μου με καλυπτει 100% απο τα γαμημενα τα android τις σειρας (Μεχρι 200 ευρω) κ εχω αλλαξει πολλα.Οταν ξεκινησαν τα update το γαμησαν. Ειδικα με το V.8 εγινε για πεταμα ολο κρασαρει. Εαν δεν ηταν η περιπτωση με τον φιλο δεν θα επερνα καν iphone αλλα η αληθεια ειναι οτι το κινητο ειναι super (Το 4s μιλαω παντα)
ποιο ειναι σουπερ φιλε to iphone?

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Eιπα σε συγκριση με καποια android 150-200 ευρω σε συγκριση με το 4s ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ το θεωρω καλυτερο.
α οκ μαν , παντως σαν android εγω προσωπικα δε συγκρινω τιποτα και μ αυτα τα λεφτα οπως εχουν αναφερει και παραπανω μπορεις να παρεις τηλεφωνακια καλα, παντως χτες ειδα στο public ενα motorola δικαρτο τετραπυρηνο με snpdragon 400αρι στα 1,2 200ευρω και εντυπωσιαστηκα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
α οκ μαν , παντως σαν android εγω προσωπικα δε συγκρινω τιποτα και μ αυτα τα λεφτα οπως εχουν αναφερει και παραπανω μπορεις να παρεις τηλεφωνακια καλα, παντως χτες ειδα στο public ενα motorola δικαρτο τετραπυρηνο με snpdragon 400αρι στα 1,2 200ευρω και εντυπωσιαστηκα

Δεν διαφωνο.Η συγκριση μου ειναι με τα android συσκευες κανα 8μηνο πριν. Τωρα εβγαλαν V8.0 Ειναι για ΠΕΤΑΜΑ κρασαρει συνεχεια. Κριμα...! Επισης το μονο καλο που εχει ακομα το iphone ειναι το i-cloud.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Δεν διαφωνο.Η συγκριση μου ειναι με τα android συσκευες κανα 8μηνο πριν. Τωρα εβγαλαν V8.0 Ειναι για ΠΕΤΑΜΑ κρασαρει συνεχεια. Κριμα...! Επισης το μονο καλο που εχει ακομα το iphone ειναι το i-cloud.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Eιχα μια δουλεια κ εαν δεν υπηρχε το icloud ακομα θα ψαχνωμουν τυπε. Τεσπα ελπιζω να το φτιαξουν αλλα απο την μερα που πεθανε ο steve jobs η εταιρια παει κατα διαολου. Δες iphone 5 k τωρα το 6.ΑΙΣΧΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom