Εχω απο χτες ενα στα χερια μου (αρτι αφιχθεν απο Αγγλια)
Πρωτες εντυπωσεις. Οθονη super. Ναι μην μου αρχισετε οτι τα android τις ειχαν χρονια μεγαλυτερες (τις οθονες
) κτλ, σε εναν iphone χρηστη κανει πολυ μεγαλη και καλη εντυπωση. Μιση ωρα λειτουργιας και μετα κοιταζα το 5s μου απορημενος πως σκατα την παλευα με τοσο μικρη οθονη.
Design και ποιοητητα as usual απο αλλον πλανητη. Ειδικα το τζαμι της οθονης που τελειωνει με καμπυλη ε συνδυασμο με τα μικροτερα πλαισια αριστερα δεξια και την μειωση του παχους του τζαμιου σου δειχνει την εντυπωση οτι τα γραμματα ειναι "στην επιφανεια" ετοιμα να βγουν απο την οθονη. Καλυτερο με διαφορα μαυρο χρωμα, ελαφρα πιο καθαρη εικονα, super γενικα
Κατα τα αλλα γρηγορο (χωρις ομως να παρατηρω μεχρι τωρα καμια σημαντικη διαφορα απο το 5s), θελευ συνηθεια για κατοχο iphone το μεγαλυτερο μεγεθος καθως εχει συνηθισει τη λειτουργια με το ενα χερι και κινδυνευει (λογω τεντωματος δακτυλων) να του πεσει..
Απογοητευση απο το IOS 8, τοσα bugs σε OS της Apple χρονια ειχα να δω... αντε να βγαλουν κανενα (σωστο - οχι το χτεσινο) fix μπας και το σωσουν..
Συμβουλη προς επιδοξους αγοραστες. Πριν αποφασισετε το plus, κοιταξτε το 6 με την 4,7 οθονη. Ειναι ηδη μεγαλο το πιθανοτερο ειναι οτι σας καλυπτει. Το αλλο (επειδη ειδα και τετοιο) μαλλον προς tablet παει, η at least αν το εχεις δεν βλεπω ιδιαιτερο λογο να εχεις και tablet...
αυτα για αρχη... Σημειωση: είμαι φανατικός iphonakias (με οτι μειονεκτηματα εχει αυτο
)