Νέα

iPhone 6/6 plus & Apple Watch

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 239
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εχει να πεσει η αναπαντητη ....συννεφο.......Ολοι θα το παρουν αλλα δεν θα τηλεφωναει κανειs
Θα περιμενουν απ τον αλλο να κανει την πρωτη κινηση  :sunglasses:

viber τυπε εγγυηση  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6

Εγω πηγα στην "πηγη" και δεν το ειχαν. Μονο το 6 ηταν διαθεσιμο που εχει μικρη διαφορα απο το 5 στην οθωνη. Βλεπεις ειμαι περιφανος και δεν θελω να βαζω γυαλια να διαβαζω ΣΜΣ οποτε μονο 6+  :2funny:
Και εμεις για το 6+ ειμαστε ...δεκα μυρια το πρωτο σ/κ πουλησε δυο ρημαδακια δεν εμειναν και για εμας χαχαχχαχα οποτε αναμενουμε :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εχει να πεσει η αναπαντητη ....συννεφο.......Ολοι θα το παρουν αλλα δεν θα τηλεφωναει κανειs
Θα περιμενουν απ τον αλλο να κανει την πρωτη κινηση  :sunglasses:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Εγώ πάντως "χτύπησα" πριν λίγες μέρες αυτό και σπάω πλάκα με κάτι φίλους που έχουν iphone 4s......  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Lenovo A806 !!!!!!!!!!!!!
URL]]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κι εγω περιμενω εναν κινεζο οκταπυρηνο :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Με μεγαλη πιεση ολα τα κινιτα λυγηζουν....Τωρα μεσα σε τσεπη να λυγιγη πρεπει να ειναι τσιτα το τζιν....και να κατσης αποτομα ενο το κινιτο ειναι σε ισια θεση... :rockon:

arxontas33

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2014
Like
4
Πόντοι
0
Εχω απο χτες ενα στα χερια μου (αρτι αφιχθεν απο Αγγλια)

Πρωτες εντυπωσεις. Οθονη super. Ναι μην μου αρχισετε οτι τα android τις ειχαν χρονια μεγαλυτερες (τις οθονες :) ) κτλ, σε εναν iphone χρηστη κανει πολυ μεγαλη και καλη εντυπωση. Μιση ωρα λειτουργιας και μετα κοιταζα το 5s μου απορημενος πως σκατα την παλευα με τοσο μικρη οθονη.

Design και ποιοητητα as usual απο αλλον πλανητη. Ειδικα το τζαμι της οθονης που τελειωνει με καμπυλη ε συνδυασμο με τα μικροτερα πλαισια αριστερα δεξια και την μειωση του παχους του τζαμιου σου δειχνει την εντυπωση οτι τα γραμματα ειναι "στην επιφανεια" ετοιμα να βγουν απο την οθονη. Καλυτερο με διαφορα μαυρο χρωμα, ελαφρα πιο καθαρη εικονα, super γενικα

Κατα τα αλλα γρηγορο (χωρις ομως να παρατηρω μεχρι τωρα καμια σημαντικη διαφορα απο το 5s), θελευ συνηθεια για κατοχο iphone το μεγαλυτερο μεγεθος καθως εχει συνηθισει τη λειτουργια με το ενα χερι και κινδυνευει (λογω τεντωματος δακτυλων) να του πεσει..

Απογοητευση απο το IOS 8, τοσα bugs σε OS της Apple χρονια ειχα να δω... αντε να βγαλουν κανενα (σωστο - οχι το χτεσινο) fix μπας και το σωσουν..

Συμβουλη προς επιδοξους αγοραστες. Πριν αποφασισετε το plus, κοιταξτε το 6 με την 4,7 οθονη. Ειναι ηδη μεγαλο το πιθανοτερο ειναι οτι σας καλυπτει. Το αλλο (επειδη ειδα και τετοιο) μαλλον προς tablet παει, η at least αν το εχεις δεν βλεπω ιδιαιτερο λογο να εχεις και tablet...

αυτα για αρχη... Σημειωση: είμαι φανατικός iphonakias (με οτι μειονεκτηματα εχει αυτο  :s&m_1: )

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Εχω απο χτες ενα στα χερια μου (αρτι αφιχθεν απο Αγγλια)

Πρωτες εντυπωσεις. Οθονη super. Ναι μην μου αρχισετε οτι τα android τις ειχαν χρονια μεγαλυτερες (τις οθονες :) ) κτλ, σε εναν iphone χρηστη κανει πολυ μεγαλη και καλη εντυπωση. Μιση ωρα λειτουργιας και μετα κοιταζα το 5s μου απορημενος πως σκατα την παλευα με τοσο μικρη οθονη.

Design και ποιοητητα as usual απο αλλον πλανητη. Ειδικα το τζαμι της οθονης που τελειωνει με καμπυλη ε συνδυασμο με τα μικροτερα πλαισια αριστερα δεξια και την μειωση του παχους του τζαμιου σου δειχνει την εντυπωση οτι τα γραμματα ειναι "στην επιφανεια" ετοιμα να βγουν απο την οθονη. Καλυτερο με διαφορα μαυρο χρωμα, ελαφρα πιο καθαρη εικονα, super γενικα

Κατα τα αλλα γρηγορο (χωρις ομως να παρατηρω μεχρι τωρα καμια σημαντικη διαφορα απο το 5s), θελευ συνηθεια για κατοχο iphone το μεγαλυτερο μεγεθος καθως εχει συνηθισει τη λειτουργια με το ενα χερι και κινδυνευει (λογω τεντωματος δακτυλων) να του πεσει..

Απογοητευση απο το IOS 8, τοσα bugs σε OS της Apple χρονια ειχα να δω... αντε να βγαλουν κανενα (σωστο - οχι το χτεσινο) fix μπας και το σωσουν..

Συμβουλη προς επιδοξους αγοραστες. Πριν αποφασισετε το plus, κοιταξτε το 6 με την 4,7 οθονη. Ειναι ηδη μεγαλο το πιθανοτερο ειναι οτι σας καλυπτει. Το αλλο (επειδη ειδα και τετοιο) μαλλον προς tablet παει, η at least αν το εχεις δεν βλεπω ιδιαιτερο λογο να εχεις και tablet...

αυτα για αρχη... Σημειωση: είμαι φανατικός iphonakias (με οτι μειονεκτηματα εχει αυτο  :s&m_1: )

Σ' ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Από ποιότητα φωτογραφίας και video πως είναι; Έχω ακούσει ότι  :zfuck: και  :s&m_1:

arxontas33

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2014
Like
4
Πόντοι
0
Αρκετα καλυτερη σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου. Πολυ πιο ρυθμισιμη (και ειδικα με apps διαφορετικα απο το default camera.app)
Σε φως ημερας και ηλιο κτλ, ελαφρα πιο καθαρη

Overall αρκετα καλυτερη  :cheesy:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Με μεγαλη πιεση ολα τα κινιτα λυγηζουν....Τωρα μεσα σε τσεπη να λυγιγη πρεπει να ειναι τσιτα το τζιν....και να κατσης αποτομα ενο το κινιτο ειναι σε ισια θεση... :rockon:
Άλλο λυγίζουν και άλλο στραβώνουν.
Ε, αυτό εδώ στράβωσε !!!!!!!!!!
Άρα από ποιότητα αλουμινίου.......άσε.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Άλλο λυγίζουν και άλλο στραβώνουν.
Ε, αυτό εδώ στράβωσε !!!!!!!!!!
Άρα από ποιότητα αλουμινίου.......άσε.

Δεν ειναι η ποιοτητα του αλουμινιου. Το καινουργιο 6 και 6+ ειναι παναλαφρα και αυτο πιθανως να εχει συμβαλλει στο λυγισμα.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
πρπει να τα σπαει το αιφον αλλα πανακριβο το ρημαδι

Stories