You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιωάννα Τούνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)
Επισκέπτης
τσ τσ τσ τι συμπεριφορα...
Εχετε δικιο αγαπητε....παρεσυρθην.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.980
- Πόντοι
- 5.506
εμπαιναΕχετε δικιο αγαπητε....παρεσυρθην.
Επισκέπτης
εμπαινα
Σας ανακαλω στη ταξη και στην ευπρεπεια αγαπητε κυριε Troubakhs...διεισδουσα οχι εμπαινα!
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
οτι βγαλει τωρα ειναι.......σε 3 χρονια απο τωρα παλι στο 50αρικο θα πεσει η τιμουλα της
Και 10 € να το βάλει, εγώ με τον κλώνο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου δεν πάω
εγω φιλε ειλικρινα μιλωντασ μεχρι 25ευρω εδινα.......οχι περισσοτεραΚαι 10 € να το βάλει, εγώ με τον κλώνο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου δεν πάω
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Εεεε...Οχι Και 25 Εβραιους Για Την Τουνάρα !!! Μη Λεμε Οτι Θεμε... :S :S :S
Εδω Χειροτερες Και Παιρνουν Τα Διακοσαρια Απο Τους
Και Η Τουναρα (Ομολογω Απο Προσωπο Δεν Σκίζει) Που Το Σωμα Της Ειναι Να Το Και Να Μην Χορταινεις... 25 Εβραίοι ???
Ε ΟΧΙ Αυτο ΔΕΝ Το Θελει Ουτε Ο Θεος Των Μπουρδελιαρηδων !!!
Συνημμένα
Vasilis654
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2018
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Γυναίκαρα !!
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.154
- Πόντοι
- 2.646
10 αρικο μετάξι και θα την κάνει ο πικερ αλογοΕεεε...Οχι Και 25 Εβραιους Για Την Τουνάρα !!! Μη Λεμε Οτι Θεμε... :S :S :S
Εδω Χειροτερες Και Παιρνουν Τα Διακοσαρια Απο ΤουςΜαλακεςΕχμμμ...Γαμικους Ηθέλα Να Πω Σαν Μαρουλοφυλλα !!
Και Η Τουναρα (Ομολογω Απο Προσωπο Δεν Σκίζει) Που Το Σωμα Της Ειναι Να Το Και Να Μην Χορταινεις... 25 Εβραίοι ???
Ε ΟΧΙ Αυτο ΔΕΝ Το Θελει Ουτε Ο Θεος Των Μπουρδελιαρηδων !!!
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Τελικά Αλβανίδα είναι η Ρουμάνα;
καταγωγή σπό Ρόδο . ελληνίδα 100 %
Συνημμένα
Επισκέπτης
καταγωγή σπό Ρόδο . ελληνίδα 100 %
Το οτι γεννηθηκε Ροδο δεν σημαινει αυτοματα οτι εχει καταγωγη απο εκει...κατα τα αλλα εβγαλε φωτογραφια τη ταυτοτητα της για να αποδειξει οτι ειναι Ελληνιδα;
Τι σουργελα υπαρχουν εκει εξω....
Επισκέπτης
δηλαδη ουτε αμα γεννιεσαι στην ελλαδα εισαι ελληνας ? λολ
Μου αρεσει που βαζεις και λολ ρε απιθανε...καταγωγη ξερεις τι σημαινει;Αν δεν ξερεις ανοιξε ενα λεξικο να μαθεις...
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Τελικά είναι Ρουμανικός ποιμενικός;;;
Τα εν λόγω δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η ξανθιά καλλονή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ δεν κατάγεται από την Ελλάδα αλλά από την Αλβανία.
Μάλιστα, ο πρώην σύντροφό της την είχε συμβουλέψει να μην δημοσιοποιήσει την καταγωγή της και γι αυτό τον λόγο όλα τα προφίλ της στα social media δεν αναγράφουν περαιτέρω στοιχεία.
Η αλήθεια όμως βρίσκεται αλλού και θα σας την αποκαλύψω μέσα από το blog μου, Τάδε Effie και το Youweekly.gr! Η Ιωάννα Τούνη, λοιπόν, δεν κατάγεται ούτε από την Ελλάδα αλλά ούτε και από την Αλβανία! Πληροφορίες μου αναφέρουν ότι το πραγματικό της όνομα δεν είναι μάλιστα Τούνη αλλά το έχει «κόψει» κατόπιν συμβουλής του πρώην συντρόφου της και είναι… Tounj!
Εγώ έψαξα και βρήκα μέχρι και την μητέρα της η οποία στο Facebook έχει χρησιμοποιήσει το ίδιο επώνυμο με την κόρη της και αναφέρει ως τόπο καταγωγής της, τις Σέρρες όπως επιμένει να κάνει και η Ιωάννα!
Η κοινή καταγωγή λοιπόν, μητέρας και κόρης, ένα πουλάκι μου ψιθύρισε πως είναι ρουμανική.
Προσωπική μου άποψη είναι πως η Ιωάννα δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να κρύβει την καταγωγής της αφού εν έτη 2017 δεν νοείται να κρίνουμε έναν άνθρωπο από αυτό. Ιωάννα μην μασάς κορίτσι μου!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.679
- Πόντοι
- 38.177
σουλτανα τη λε τη μανα της?
ποντιακο...