ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.544
- Πόντοι
- 11.445
Αν πετυχει η τυφλα ναχει το τυπε :S
παντως ετσι που βλεπω τα μουνοχειλα της ειναι για κρεμπιανασμα , θα το προτεινω στον σειρηνακη ...
Αν πετυχει η τυφλα ναχει το τυπε :S
τι εννοείςΣίγουρα υπάρχουν βίντεο.. σκοπός είναι να τα έχουν ανεβάσει στο νετ κ να τα ξετρυπώσουν τα τσακάλια μας
Μαγκες δε ξέρω τι λετε εσεις αλλά εγω να την πηδηξω θα ηθελα, οχι να την παιξω για παρτη της...
πλαστικα ειναι ?Φαντάσου, έβαλε πλαστικά βυζιά και πάλι μικρά είναι σε σχέση με το σωματότυπο της.
πλαστικα ειναι ?
Ουτε μια στο εκατομμυριο λεω εγω να παιξει ποτε σε τσοντα και δη του γυφτουλα και αρπακολλατζη Σειρηνακη.αν φανει λογικη και ο σειρήνας της κανει προταση,,,-αν δεν της κανει καμια μεγαλη παραγωγη του εξωτερικου- θα κανει θραυση,,,εδώ με την πατσοκοιλα την ντουβλη και το αγγουρι με τη σαμπανια εγινε θεμα,,,,με αυτή εδώ θα γινει το κατι άλλο,,,απλα ειπαμε,,,αν πεσει σε team επαγγελματιων του είδους θα φαει καλα από ολες τις αποψεις,,εχει την στοφα της τσοντας,,,ετοιμη για γκρουπακι αραπηδων και όχι μονο...
Υπάρχει κάποια άλλη φώτο να φαίνεται καλύτερα το τατουαζ; Πως στο διαολο μπορεις να βρεθεις εντελώς γυμνη στην πισω θεση ενος αυτοκινητου Μονο αν εισαι τυφλά στο μεθύσι