giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
εδω λενε τον λιλα πουστη ρε τυπε :S
εδω λενε τον λιλα πουστη ρε τυπε :S
Στημένη με το μουνί φάτσα φόρα με τίποτα.. Την ξέρω απο Θεσσαλονίκη, μπορεί να ντύνεται σαν πουτάνα του δρόμου αλλα είναι πολυ ευγενικό κορίτσι και φαίνεται καλό παιδί!!!
Μάλλον δεν άντεξε της μπόμπες που την πότισαν!!!
:S :S :SΗ λιώμα απο μεθύσι η της έδωσαν κανα χαπι και νταγκλαρε
Ότι και να έγινε και να κατέληξε έτσι δεν αλλάζει ότι η κοπέλα είναι μούναρος και όλοι ότι και να λέτε τούμπες θα κάνατε εάν σας καθότανε....
Αυτοί που την βρίζουν είναι αυτοί που θα της τον έχωναν πιο βαθιά από όλους που το παραδεχόμαστεΌτι και να έγινε και να κατέληξε έτσι δεν αλλάζει ότι η κοπέλα είναι μούναρος και όλοι ότι και να λέτε τούμπες θα κάνατε εάν σας καθότανε....
Όποιος ανεβάσει γυμνές φωτογραφίες της Τούνη σε καλή ανάλυση ή μου τις στείλει, του κάνω κατάθεση 5 χιλιάρικα σε όποια τράπεζα θέλει ή και από κοντά αν προτιμά.
Όποιος ανεβάσει γυμνές φωτογραφίες της Τούνη σε καλή ανάλυση ή μου τις στείλει, του κάνω κατάθεση 5 χιλιάρικα σε όποια τράπεζα θέλει ή και από κοντά αν προτιμά.
:S :S :SΜην φαει καποια πουτσα και την πετάξουν σαν το σκουπιδι στο πισω καθισμα αμεσως να την πειτε πουτανα ρε τυποι.
θελει τολμηTo σουρώσανε το αλβανορουμανάκι, το ξεπατώσανε και το πετάξαν ημιλιποθυμο στο πίσω κάθισμα!! Σκληρή η πρωτευουσα!!!
την μελαχροινη μουνα διπλα της πως την λενε?
Ακόμα να βρούμε καλύτερες φωτογραφίες της ή βίντεο από το γαμησάκι της ?