pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.287
- Πόντοι
- 3.556
Tυπε αμα το ριξει σε κανα 200αρι και η Τζουλια θα παιξει αγρια παρτουζα Τουνη-Αλεξανδρατουενα βημα πριν απο το κρακ η τουνη. πλησιαζει το 100ρικο
Τώρα σοβαρά μόνη της τα γράφει; Άλλοι με λιγότερους ακολούθους μαζεύουν λεφτά για τους πληγέντες.Πριν λίγο...
Αφού κρατήθηκε και δεν ανεβασε τη τούρτα σε πολλές φωτός πάλι καλά...Πριν λίγο...
Είμαι όλος αφτιάΕκτός εάν μας ενημερώνει εμεσα ότι θα παίξει 100ικακι, δύο εκτονώσεις,ακα...
Και όμως πολλά likes...Πόσες και πόσοι τέτοιοι από insta παίζουν έτσι...Πάει το δούλεμα σύννεφο
Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η on Instagram: "ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΔΩΡΑΡΕΣ; Μπες Τ Ω Ρ Α στα stories μου και μάθε πως! 1ος: ταξιδάρα αξίας 3.000€ σε όποιον προορισμό θέλει Ελλάδα ή Εξωτερικό + iPhone 12 + δωροεπιταγή 200€ από @hadra_jewels 2ος: iPhone
98K likes, 7,636 comments - j.touni on August 13, 2021: "ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΔΩΡΑΡΕΣ; Μπες Τ Ω Ρ Α στα stories μου και μάθε πως! 1ος: ταξιδάρα αξίας 3.000€ σε όποιον προορισμό θέλει Ελλάδα ή Εξωτερικό + iPhone 12 + δωροεπιταγή 200€ από @hadra_jewels 2ος: iPhone 12 + δωροεπιταγή 200€ 3ος...www.instagram.com
Ναι αλλά μιλάμε για σουρέαλ κατάσταση.Τη μια σου λέει λίγοι και καλοί.Την άλλη ψάχνουν για εξιλαστήριο θύμα και μαλακίες και την άλλη μοιράζει δώρα για να μαζέψει followers.Άντε τώρα να πάρεις κάποιον στα σοβαρά.Δεν μιλάω για την Τούνη αλλά για όλο αυτόν τον κόσμο που την ακολουθεί.Και όμως πολλά likes...Πόσες και πόσοι τέτοιοι από insta παίζουν έτσι...
Ε ναι εντάξει το έχουν καταλάβει όλοι.Κρα κάνει από μακριά...Χίλια τα εκατό πληρωμένα λαικ και φολοουερς.
Είχε πάει 766 και σε μια ώρα έφτασε 768Κ ενώ μόλις χθές προχθές έλεγε λίγοι και καλοί.
Ότι να ναι
Και είχα μια φαγούρα ρε κορίτσι αυτή που δεν θα την άκουλειθηςεις εσυ , αυτή δεν ξέρει καν την ύπαρξη σουΤην ξέρω αυτήν από όταν εμένα Θεσσαλονίκη ακόμη. Αλαζονεία, κριτική σε όλους και όλα χωρίς λόγο, και μια ψευδαίσθηση του τύπου «είμαι εγώ και καμία άλλη». Δεν λέω, οκ, μπορεί όντως να είναι αυτοδημιούργητη και όντως να έχει προσπαθήσει, ποιοι είμαστε εμείς να ξέρουμε και να κρίνουμε; Αλλά πραγματικά η τυπισσα είναι χαζή. Δεν το λέω κοροϊδευτικά, είναι ΧΑΖΗ. Δεν έχει καταλάβει καν ακόμη ούτε τώρα τη τραγική μαλακια που πέταξε για τα ταβερνάκια . Βγήκε να το παίξει θύμα. Στα παλιά μας τα παπούτσια, αγάπη μου, αν πέρασες δύσκολα στη ζωή σου. Που στο κάτω κάτω αν πέρασε δύσκολα, θα έπρεπε να καταλαβαίνει για ποιο λόγο είναι κλειστές οι ταβέρνες και όχι να ειρωνεύεται. Ντροπή και μόνο ντροπή. Δεν την ακολουθούσα ποτε κι ούτε πρόκειται.