Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
αυτο ειναι??
Αυτή είναι φίλε, χέστον τον greekfeet, απλά παίζει το πουλάκι του…
αυτο ειναι??
Μην μας πρήζεις
Όχι δεν είναι όμορφη. Είναι σαν άντρας με περούκα.Περνιέται για όμορφη; :S
Όχι δεν είναι όμορφη. Είναι σαν άντρας με περούκα.
Αυτό είναι το βιντεάκι των λίγων δευτερολέπτων που είχε κυκλοφορήσει πριν ένα μήνα. Τίποτα καινούργιο;αυτο ειναι??
Τυπε είναι influencer. Τι την πέρασες; Οι περισσότεροι ακόλουθοι της στο instagram όσο και αν σου φαίνεται περίεργο είναι γυναίκες. Δείχνει πρόσωπο γιατί διαφημίζει τις νέες τάσεις του μακιγιάζ. Προβλέπω πολλές με μαύρη φρυδουμπα εκεί έξω.Αυτό λέω φίλε, ας ανεβάζει τον κώλο της όχι την μούρη της…
Ότι θέλω θα γράφω ρε λάτρη του τράβελου, μη με πρήζεις.
Είναι όντως οι περισσότερες γυναίκες? Εγώ γιατί νόμιζα ότι ήταν άντρες για ευνόϊτους λόγους?Τυπε είναι influencer. Τι την πέρασες; Οι περισσότεροι ακόλουθοι της στο instagram όσο και αν σου φαίνεται περίεργο είναι γυναίκες. Δείχνει πρόσωπο γιατί διαφημίζει τις νέες τάσεις του μακιγιάζ. Προβλέπω πολλές με μαύρη φρυδουμπα εκεί έξω.
Οι περισσότερες είναι γυναίκες. Σχεδόν όλες οι συνάδελφοι από τη δουλειά, γνωστές και γυναίκες συγγενείς μου την ακολουθούν στο instagram. Σε πολύ μικρότερο ποσοστό την ακολουθούν άντρες γνωστοί μου.Είναι όντως οι περισσότερες γυναίκες? Εγώ γιατί νόμιζα ότι ήταν άντρες για ευνόϊτους λόγους?
Οι περισσότερες είναι γυναίκες. Σχεδόν όλες οι συνάδελφοι από τη δουλειά, γνωστές και γυναίκες συγγενείς μου την ακολουθούν στο instagram.
Tελη δεκαετιας 90 πρεπει να ειναι τραβηγμενο με Nokia αν κρινω απο την ποιοτητα του βιντεο
Τύπε τέλη δεκαετίας 90 η συγκεκριμένη ήταν κάπου ανάμεσα στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό. :STελη δεκαετιας 90 πρεπει να ειναι τραβηγμενο με Nokia αν κρινω απο την ποιοτητα του βιντεο
Ούτε 10Τελη 90 ρε σεις η ΤΟΥΝΗ ηταν 10 χρονων..
Τι ειναι αυτα που λετε..
Μπορει να ειναι απο σχολικη εκδρομη το βιντακι τυπε..Τύπε τέλη δεκαετίας 90 η συγκεκριμένη ήταν κάπου ανάμεσα στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό. :S
Τι εγινε?
Εξαφανιστηκατε ολοι?
Που ειστε,τον παιζεται με το βιντεακι?
Οταν πηγε σχολικη εκδρομη η Θεοδωριδου,αυτο της θεοδωριδου το βρηκανε τελικα ???