Vladimiros Kozzi
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας αδελφια, αμα μπορει καποιος να μου στειλει τα βιντεο να δουμε το ταλεντο που εχει .ChocoloveGive@gmail.com
Δωσε ρε μύστη μου ενα link ενα στοιχειο κατι να το βρουμεΑν είναι αυτή στο βίντεο με τη πίπα, είναι παλιό το βίντεο, πολύ πιο παλιό από αυτό με το άσπρο range rover, πριν κάνει την πλαστική στη μυτογκα :S
Φιλαρακι ξηγησου λινκ να δουμε και εμειςΜόλις το είδα, είναι ένα μικρό βίντεο που κάνει deep throat πιπα. Τίποτα το ιδιαίτερο....
Πολυ αγχωμένη φαίνεται πάντως για την έκβαση της υπόθεσης από την Σαντορίνη
τι έγινε στη Σαντορίνη ρε παίδες?
Στα παρασκήνια μιας συναυλίας της Νατάσας Θεοδωρίδου, έκαναν αυτή με την Τούνη τσιμπουκοδρομίες και στο τέλος του βίνδεο εμφανίζεται και η Νικολέτα Ράλλη με κάτι μούτσους
Προφανέστατα!αντε ρεεεεεεε...προφανώς αυτό το βίντεο κάπου υπάρχει?
Τύπε έχεις δει το βίντεο από το drone ή αυτό που το τράβηξε ο άλλος μέσα από τον θάμνο;Στα παρασκήνια μιας συναυλίας της Νατάσας Θεοδωρίδου, έκαναν αυτή με την Τούνη τσιμπουκοδρομίες και στο τέλος του βίνδεο εμφανίζεται και η Νικολέτα Ράλλη με κάτι μούτσους
Τύπε έχεις δει το βίντεο από το drone ή αυτό που το τράβηξε ο άλλος μέσα από τον θάμνο;
Φίλε δεν το έχω αλλά πρόλαβα και το είδα. 15 δευτερόλεπτα είναι και στην τελευταία σκηνή φαίνεται προφίλ μια τεράστια μυτογκα. Δεν ξέρω καν αν θα προλάβεις να σου "σηκωθεί" :SNikaras19971@hotmail.com ειναι μεγαλη τον εχω εξω και περιμενω να αρχισω.καταλαβετε με στειλτε μου τη πιπα πλζ .
Προφανέστατα!