Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Είμαι σίγουρος ότι έτσι είπε ο φανταστικός σου "πλούσιος" φίλος
Έτσι είπε και είναι όντως πλούσιος.
Είμαι σίγουρος ότι έτσι είπε ο φανταστικός σου "πλούσιος" φίλος
Εισαι πατερας και ξημεροβραδιαζεσαι στο μπουρδέλα.κομ,πας με πουτανες.
Είσαι πρότυπο οικογενειάρχη!
Ξέρεις τι θα ελεγαν τα παιδιά σου,αν το μάθαιναν?
Αυτος ο επιλεκτικος πουριτανισμός γαμάει!
Έτσι είπε και είναι όντως πλούσιος.
Ακριβέστατη ανάλυση και απόδειξη της σχέσης προσφοράς - ζήτησης
Παιδάκι στο δημοτικό επηχειριματολογει πιο πειστικά ότι ο πατέρας του ξέρει να πιλοταρει διαστημόπλοιο, να ξέρεις
Τεσπα αδερφέ, μην χαλαμε πλέον το σάλιο μας. Χαμένο πάει μπήκαν ομαδικά οι άντρακλες πουριτανοι του μπουρδελα και άρχισαν την αμπελοφιλοσοφια της πουτσας.
Τα είπαμε.Γαμάω στο μπουρδέλο φίλε μου για βιολογικούς λόγους όσο με σπρώχνει η φύση. Όταν πέσουν οι ορμές εννοείται ότι θα το κόψω. Και τσόντες βλέπω αλλά δεν τον παίζω γιατί έχω βαρεθεί.
Όσον αφορά το ξενοπήδημα να σου παραθέσω επί τόπου αν θέλεις 3-4 έρευνες οι οποίες δείχνουν τη διαφορά ως προς την σεξουαλικότητα μεταξύ αρσενικού και θυληκού.
Η γυναίκα δεν θα τρελαθεί αν δεν γαμηθεί και 2 μήνες, ο άντρας θα έχει προβλήματα όμως. Επίσης η γυναίκα επιλέγει το γαμήσι με διαφορετικά κριτήρια. (Για αυτό γαμάνε και οι άσχημοι).
Είναι πιο εύπλαστες στους κοινωνικούς κανόνες. Για αυτό βλέπεις ότι αν και γλείφονται μεταξύ τους μετά από χρόνια κάνουν και παιδιά και οικογένεια. Ο άντρας αν αποφασίσει να ενεργοποιεί το παθητικό του κωλαράκι πάει. ( Δεν είναι απόλυτο φυσικά)
Αν δεν έχω γίνει αντιληπτός μέχρι στιγμής δεν κατακρίνω τις επαγγελματίες, ίσα ίσα ο ρόλος του είναι απαραίτητος για την ομαλότητα. Αυτό που δεν μπορώ να αποδεκτώ είναι το πουτανάκι που θα πάει με το αφεντικό για να κρατήσει την θέση του, την γαμιόλα που θα κάνει την παρτούζα της για να γίνει αποδεκτή στην παρέα της και πάρα μα πάρα πολλά τέτοια καθημερινά πλέον φαινόμενα.
Τέλος αν δεν ήμουν εδώ αυτή την στιγμή δεν θα είχα την ευκαιρία να αντιπαρατεθώ μαζί σου.
Καλα τρελος εισαι?Φυσικά και δεν θέλω να γίνει τέτοια η κόρη μου η γυναίκα μου και η γρια πλέον μάνα μου.
Ωστόσο έχω χωνέψει ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα φταίω εγώ. Τέλος οι βρωμιές μου είναι απαραίτητες για την ψυχοπνευματική μου υγεία, στο να μην αναγκάζω την γυναίκα μου να τα καταπίνει και μετά να φιλάει το παιδί μας που θα πάει σχολείο και φυσικά στο να με κρατάνε υγιές μέλος και ωφέλιμο για την κοινωνία όπως είναι απαραίτητο και το να φάω.
Αν βλέπεις μόνο το θέμα της καθαριότητας σόρρυ δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Καλα τρελος εισαι?
Κανεις αποστειρωμενο σεξ με τη γυναίκα σου και δε χυνεις στο στόμα της για να μη φιλήσει το παιδι σου?
Δε βουρτσίζετε τα δόντια σας στο σπίτι?
Ισως ανήκει σε κάποια θρησκευτική σέκτα που το απαγορεύειΕίναι γραμμένο στη Βίβλο να μη φιλάνε τα παιδιά τους οι γυναίκες που τα καταπίνουν τύπε;
Εσείς φταίτε που μπαίνετε στην διαδικασία να απαντάτε σε κάθε περίεργο τύπο...απλός αγνοήστε τον.
Οι περίεργοι είναι και αυτοί μέλος της κοινωνίας και πρέπει να μπορείς να τους αντιμετωπίζεις για να τους αγνοείς στον ίντερνετ μπορείς, στον δρόμο όμως δεν μπορείς να τους αποφύγεις. Είναι το ίδιο πράγμα όπως όταν μαθαίνεις οδήγηση.
Πάντα πρέπει να μπορείς να προβλέψεις τη μαλακία του άλλου.
Φιλε εσύ είσαι ο περίεργος σε σένα αναφέρονται λολ
Πάντως να ξέρεις οτι περισσότερο κινδυνεύει ενας άντρας να γίνει ηΝαι φίλε μου το κατάλαβα ότι εγώ είμαι ο περίεργος αλλά με το να με αγνοήσεις δεν πετυχαίνεις κάτι γιατί υπάρχουν πολλοί τέτοιοι σαν κι εμένα εκεί έξω.
Θα αποφύγεις εμένα εδώ και θα βρεις 1000 τέτοιους έξω.
Υπεκφυγές;;;