Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hard4Bimbos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
46
Πόντοι
1
Εισαι πατερας και ξημεροβραδιαζεσαι στο μπουρδέλα.κομ,πας με πουτανες.
Είσαι πρότυπο οικογενειάρχη!
Ξέρεις τι θα ελεγαν τα παιδιά σου,αν το μάθαιναν?
Αυτος ο επιλεκτικος πουριτανισμός γαμάει!

Τεσπα αδερφέ, μην χαλαμε πλέον το σάλιο μας. Χαμένο πάει μπήκαν ομαδικά οι άντρακλες πουριτανοι του μπουρδελα και άρχισαν την αμπελοφιλοσοφια της πουτσας.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Γαμάω στο μπουρδέλο φίλε μου για βιολογικούς λόγους όσο με σπρώχνει η φύση. Όταν πέσουν οι ορμές εννοείται ότι θα το κόψω. Και τσόντες βλέπω αλλά δεν τον παίζω γιατί έχω βαρεθεί.

Όσον αφορά το ξενοπήδημα να σου παραθέσω επί τόπου αν θέλεις 3-4 έρευνες οι οποίες δείχνουν τη διαφορά ως προς την σεξουαλικότητα μεταξύ αρσενικού και θυληκού.

Η γυναίκα δεν θα τρελαθεί αν δεν γαμηθεί και 2 μήνες, ο άντρας θα έχει προβλήματα όμως. Επίσης η γυναίκα επιλέγει το γαμήσι με διαφορετικά κριτήρια. (Για αυτό γαμάνε και οι άσχημοι).

Είναι πιο εύπλαστες στους κοινωνικούς κανόνες. Για αυτό βλέπεις ότι αν και γλείφονται μεταξύ τους μετά από χρόνια κάνουν και παιδιά και οικογένεια. Ο άντρας αν αποφασίσει να ενεργοποιεί το παθητικό του κωλαράκι πάει. ( Δεν είναι απόλυτο φυσικά)

Αν δεν έχω γίνει αντιληπτός μέχρι στιγμής δεν κατακρίνω τις επαγγελματίες, ίσα ίσα ο ρόλος του είναι απαραίτητος για την ομαλότητα. Αυτό που δεν μπορώ να αποδεκτώ είναι το πουτανάκι που θα πάει με το αφεντικό για να κρατήσει την θέση του, την γαμιόλα που θα κάνει την παρτούζα της για να γίνει αποδεκτή στην παρέα της και πάρα μα πάρα πολλά τέτοια καθημερινά πλέον φαινόμενα.

Τέλος αν δεν ήμουν εδώ αυτή την στιγμή δεν θα είχα την ευκαιρία να αντιπαρατεθώ μαζί σου.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Τεσπα αδερφέ, μην χαλαμε πλέον το σάλιο μας. Χαμένο πάει μπήκαν ομαδικά οι άντρακλες πουριτανοι του μπουρδελα και άρχισαν την αμπελοφιλοσοφια της πουτσας.

Οκ αλλά σε δω με την γκόμενα σου στο δρόμο και της βάζεις δάχτυλο στα όρθια μπροστά μου μην θιχτείς που θα σε προσβάλω γιατί ήδη με έχεις προσβάλει με την πράξη σου αδιαφορώντας για τον αν θέλω να σε βλέπω να φασώνεις.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Γαμάω στο μπουρδέλο φίλε μου για βιολογικούς λόγους όσο με σπρώχνει η φύση. Όταν πέσουν οι ορμές εννοείται ότι θα το κόψω. Και τσόντες βλέπω αλλά δεν τον παίζω γιατί έχω βαρεθεί.

Όσον αφορά το ξενοπήδημα να σου παραθέσω επί τόπου αν θέλεις 3-4 έρευνες οι οποίες δείχνουν τη διαφορά ως προς την σεξουαλικότητα μεταξύ αρσενικού και θυληκού.

Η γυναίκα δεν θα τρελαθεί αν δεν γαμηθεί και 2 μήνες, ο άντρας θα έχει προβλήματα όμως. Επίσης η γυναίκα επιλέγει το γαμήσι με διαφορετικά κριτήρια. (Για αυτό γαμάνε και οι άσχημοι).

Είναι πιο εύπλαστες στους κοινωνικούς κανόνες. Για αυτό βλέπεις ότι αν και γλείφονται μεταξύ τους μετά από χρόνια κάνουν και παιδιά και οικογένεια. Ο άντρας αν αποφασίσει να ενεργοποιεί το παθητικό του κωλαράκι πάει. ( Δεν είναι απόλυτο φυσικά)

Αν δεν έχω γίνει αντιληπτός μέχρι στιγμής δεν κατακρίνω τις επαγγελματίες, ίσα ίσα ο ρόλος του είναι απαραίτητος για την ομαλότητα. Αυτό που δεν μπορώ να αποδεκτώ είναι το πουτανάκι που θα πάει με το αφεντικό για να κρατήσει την θέση του, την γαμιόλα που θα κάνει την παρτούζα της για να γίνει αποδεκτή στην παρέα της και πάρα μα πάρα πολλά τέτοια καθημερινά πλέον φαινόμενα.

Τέλος αν δεν ήμουν εδώ αυτή την στιγμή δεν θα είχα την ευκαιρία να αντιπαρατεθώ μαζί σου.
Τα είπαμε.
Φοβάσαι μη γίνουν ξεκωλιαρες η γυναίκα σου και η κόρη σου.

Οσο βρώμικες ειναι αυτες που παρτουζωνονται,αλλο τοσο βρωμικος εισαι εσυ που γαμας χυμενα κορμια σε χυμενα σεντόνια στα μπουρδέλα,ενω εισαι πατερας.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Φυσικά και δεν θέλω να γίνει τέτοια η κόρη μου η γυναίκα μου και η γρια πλέον μάνα μου.

Ωστόσο έχω χωνέψει ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα φταίω εγώ. Τέλος οι βρωμιές μου είναι απαραίτητες για την ψυχοπνευματική μου υγεία, στο να μην αναγκάζω την γυναίκα μου να τα καταπίνει και μετά να φιλάει το παιδί μας που θα πάει σχολείο και φυσικά στο να με κρατάνε υγιές μέλος και ωφέλιμο για την κοινωνία όπως είναι απαραίτητο και το να φάω.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Φυσικά και δεν θέλω να γίνει τέτοια η κόρη μου η γυναίκα μου και η γρια πλέον μάνα μου.

Ωστόσο έχω χωνέψει ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα φταίω εγώ. Τέλος οι βρωμιές μου είναι απαραίτητες για την ψυχοπνευματική μου υγεία, στο να μην αναγκάζω την γυναίκα μου να τα καταπίνει και μετά να φιλάει το παιδί μας που θα πάει σχολείο και φυσικά στο να με κρατάνε υγιές μέλος και ωφέλιμο για την κοινωνία όπως είναι απαραίτητο και το να φάω.
Καλα τρελος εισαι?
Κανεις αποστειρωμενο σεξ με τη γυναίκα σου και δε χυνεις στο στόμα της για να μη φιλήσει το παιδι σου?
Δε βουρτσίζετε τα δόντια σας στο σπίτι?
:2funny:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Αν βλέπεις μόνο το θέμα της καθαριότητας σόρρυ δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Hard4Bimbos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
46
Πόντοι
1
Καλα τρελος εισαι?
Κανεις αποστειρωμενο σεξ με τη γυναίκα σου και δε χυνεις στο στόμα της για να μη φιλήσει το παιδι σου?
Δε βουρτσίζετε τα δόντια σας στο σπίτι?
:2funny:

Φιλε δεν θα βρεις άκρη με τίποτα.. Τελειωμένη υπόθεση είναι ο τύπος
Αλλά προσφέρει γέλιο

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.546
Πόντοι
9.931
Εσείς φταίτε που μπαίνετε στην διαδικασία να απαντάτε σε κάθε περίεργο τύπο...απλός αγνοήστε τον.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Όχι δεν είναι θρησκεία ιδεοψυχαναγκασμός ονομάζεται απλά.

Θα έγλειφες μια πεντακάθαρη τουαλέτα; Χέζεις το ίδιο άνετα στην τουαλέτα της καφετέριας σε σχέση με του σπιτιού σου;

Να το πω λίγο στη γλώσσα σας θα έπαιρνε κανένας μεταχειρισμένο όχημα αν μπορούσε να αγοράσει καινούργιο;  

Επίσης είναι λάθος να κρίνεις με βάση τις δικές σου προσλαμβάνουσες παραστάσεις. Ο μαύρος θεωρεί νορμάλ το κόψιμο της κλειτορίδας και ο κινέζος το να φάει ζωντανό φίδι. Μπορείς να του πεις να μην το φάει;

Εσείς φταίτε που μπαίνετε στην διαδικασία να απαντάτε σε κάθε περίεργο τύπο...απλός αγνοήστε τον.

Οι περίεργοι είναι και αυτοί μέλος της κοινωνίας και πρέπει να μπορείς να τους αντιμετωπίζεις για να τους αγνοείς στον ίντερνετ μπορείς, στον δρόμο όμως δεν μπορείς να τους αποφύγεις. Είναι το ίδιο πράγμα όπως όταν μαθαίνεις οδήγηση.
Πάντα πρέπει να μπορείς να προβλέψεις τη μαλακία του άλλου.

Hard4Bimbos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
46
Πόντοι
1
Οι περίεργοι είναι και αυτοί μέλος της κοινωνίας και πρέπει να μπορείς να τους αντιμετωπίζεις για να τους αγνοείς στον ίντερνετ μπορείς, στον δρόμο όμως δεν μπορείς να τους αποφύγεις. Είναι το ίδιο πράγμα όπως όταν μαθαίνεις οδήγηση.
Πάντα πρέπει να μπορείς να προβλέψεις τη μαλακία του άλλου.

Φιλε εσύ είσαι ο περίεργος σε σένα αναφέρονται λολ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: διπλα μπαινει πειρατης ερωτιαρης...

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Φιλε εσύ είσαι ο περίεργος σε σένα αναφέρονται λολ

Ναι φίλε μου το κατάλαβα ότι εγώ είμαι ο περίεργος αλλά με το να με αγνοήσεις δεν πετυχαίνεις κάτι γιατί υπάρχουν πολλοί τέτοιοι σαν κι εμένα εκεί έξω.
Θα αποφύγεις εμένα εδώ και θα βρεις 1000 τέτοιους έξω.
Υπεκφυγές;;;

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ναι φίλε μου το κατάλαβα ότι εγώ είμαι ο περίεργος αλλά με το να με αγνοήσεις δεν πετυχαίνεις κάτι γιατί υπάρχουν πολλοί τέτοιοι σαν κι εμένα εκεί έξω.
Θα αποφύγεις εμένα εδώ και θα βρεις 1000 τέτοιους έξω.
Υπεκφυγές;;;
Πάντως να ξέρεις οτι περισσότερο κινδυνεύει ενας άντρας να γίνει η
Γυναίκα του πουτανα,οταν τη γαμάει με σεβασμο και δε χυνει στο στόμα της, παρά οταν της πετάει το μουνι στον τοιχο και την ξεφτιλιζει

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom