Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

πολυ σοβαρα παιρνετε την μυτογκα , αυτη το εδινε τσαμπα ολο το καλοκαιρι στο βιζιτονησο , θελει και χρημα τωρα ....

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Τι λέει μωρέ η μαλακω-μυτόγκα, που τα 1400 της πέφτουν και λίγα  :pipa1: :pipa2: :pipa1: :pipa2: Κανονικά με αυτά θα έπρεπε να την έχεις ένα ολόκληρο ΠΣΚ, να δίνει κώλο, και να στα καταπίνει κιόλας  :fuck1: :fuck1:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.213
Πόντοι
2.356
ο Ρεβης , Γιαννης ειναι το μικρο του ?? :2funny:
δε βλεπω κατι ανηθικο πουθενα στη συνομιλια! αλλωστε θα την εβλεπε την αλλη βδομαδα. πιθανοτατα  ενα προμοσιον να παει να κανει στο ματσεντονια παλας ηθελε να ζητησει ο τυπος! που ειδε το σεξ η αλλη και την ανηθικη προταση? "ελλεηνιδες" ουτε στημενη συζητηση μπορουν να κανουν για να κοροιδεψουν τους φαν  με "στημενα" μηνυματα και καλα για αποτροπη των φθηνων λιγουριων και ανεβασμα του ηθους της κοπελιας στους ορκισμενους πιρφορους φαν της...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Θα της πω οτι ειμαι ο Αντισθενης απο το Bou και θελω να συνεργαστουμε....και αμα σε ενδιαφερει σε βαζω ΤΩΡΑ μπανερακι στη κεντρικη σελιδα ελευθερα δικο σου!
MΕΓΑ ΛΑΘΟΣ δε θα γαμησεις ποτε......Στειλε και ξεκινα .."καλησπερα ,ειμαι ο Αλεξανδρος....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Ρε τυπε με τον ψωλιαγκο στο χερι θελεις να μεινω και μου δινεις τετοιες συμβουλες;
ο αλεξ 71 βεβαιωνει πως οσοι πλησιαζουν κορασιδες επι πληρωμη και λενε το ονομα του,γαμανε εξ επαφης....δεν σου εμπνεει εμπιστοσυνη αυτος ο γιγας της δικηγοριας?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
Μπορω να πω οτι ανεβηκε στην εκτιμηση μου η χοντροκωλαρου μυτογκω...

εγω στα λεγα για την τουνη μωρη σερβιετα και εσυ γελουσες κραυγάζοντας...δεν καμει βίζιτες...

υγ: παντως ας πουμε και ένα μπραβο στον συναγωνιστη ο οποιος προσπαθησε...και το κινητο της βρηκε και μανατζερ το επαιξε και κασερι εσκασε ναουμε.. :rockon:

Επισκέπτης
εγω στα λεγα για την τουνη μωρη σερβιετα και εσυ γελουσες κραυγάζοντας...δεν καμει βίζιτες...

υγ: παντως ας πουμε και ένα μπραβο στον συναγωνιστη ο οποιος προσπαθησε...και το κινητο της βρηκε και μανατζερ το επαιξε και κασερι εσκασε ναουμε.. :rockon:

Δεν γελούσα ρε κρεμασμένε για όσα έλεγες για την Τουνη αλλά που έλεγες ότι κινείσαι στις παρυφές των κύκλων των διάσημων....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
Δεν γελούσα ρε κρεμασμένε για όσα έλεγες για την Τουνη αλλά που έλεγες ότι κινείσαι στις παρυφές των κύκλων των διάσημων....

και αυτό αληθεια είναι...εχω ακρες στο συστημα...αμα δεις το καρνέ μου, θα παθεις κοκομπλοκο  :wanker:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
Για κανένα κορνε σε κόβω να έχεις το περισσότερο...

θες να παρω τηλεφωνο τωρα τον πουστη τον γνωστο μου, να μας δωσει κανα νεο πιπεράτο κουτσομπολιο για την σοουμπιζ?

Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Like
11
Πόντοι
1
"Using social media to feel the market, estimate adequate pricing and establish optimal genital resource management", Dr. Ioanna Touni, International Journal of Applied Visitology, vol. 69, 8-12, 2018.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom