Διαγραμμένο μέλος 180642
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 704
- Πόντοι
- 311
απο οσο εχω ακουσει κι εγω για 2 χηνες λενε οι κακες γλωσσες
στειλε της στο insta να δουμε ...
δε βλεπω κατι ανηθικο πουθενα στη συνομιλια! αλλωστε θα την εβλεπε την αλλη βδομαδα. πιθανοτατα ενα προμοσιον να παει να κανει στο ματσεντονια παλας ηθελε να ζητησει ο τυπος! που ειδε το σεξ η αλλη και την ανηθικη προταση? "ελλεηνιδες" ουτε στημενη συζητηση μπορουν να κανουν για να κοροιδεψουν τους φαν με "στημενα" μηνυματα και καλα για αποτροπη των φθηνων λιγουριων και ανεβασμα του ηθους της κοπελιας στους ορκισμενους πιρφορους φαν της...ο Ρεβης , Γιαννης ειναι το μικρο του ??
MΕΓΑ ΛΑΘΟΣ δε θα γαμησεις ποτε......Στειλε και ξεκινα .."καλησπερα ,ειμαι ο Αλεξανδρος....Θα της πω οτι ειμαι ο Αντισθενης απο το Bou και θελω να συνεργαστουμε....και αμα σε ενδιαφερει σε βαζω ΤΩΡΑ μπανερακι στη κεντρικη σελιδα ελευθερα δικο σου!
MΕΓΑ ΛΑΘΟΣ δε θα γαμησεις ποτε......Στειλε και ξεκινα .."καλησπερα ,ειμαι ο Αλεξανδρος....
MΕΓΑ ΛΑΘΟΣ δε θα γαμησεις ποτε......Στειλε και ξεκινα .."καλησπερα ,ειμαι ο Αλεξανδρος....
ο αλεξ 71 βεβαιωνει πως οσοι πλησιαζουν κορασιδες επι πληρωμη και λενε το ονομα του,γαμανε εξ επαφης....δεν σου εμπνεει εμπιστοσυνη αυτος ο γιγας της δικηγοριας?Ρε τυπε με τον ψωλιαγκο στο χερι θελεις να μεινω και μου δινεις τετοιες συμβουλες;
Μπορω να πω οτι ανεβηκε στην εκτιμηση μου η χοντροκωλαρου μυτογκω...
εγω στα λεγα για την τουνη μωρη σερβιετα και εσυ γελουσες κραυγάζοντας...δεν καμει βίζιτες...
υγ: παντως ας πουμε και ένα μπραβο στον συναγωνιστη ο οποιος προσπαθησε...και το κινητο της βρηκε και μανατζερ το επαιξε και κασερι εσκασε ναουμε..
Δεν γελούσα ρε κρεμασμένε για όσα έλεγες για την Τουνη αλλά που έλεγες ότι κινείσαι στις παρυφές των κύκλων των διάσημων....
και αυτό αληθεια είναι...εχω ακρες στο συστημα...αμα δεις το καρνέ μου, θα παθεις κοκομπλοκο
Για κανένα κορνε σε κόβω να έχεις το περισσότερο...
θες να παρω τηλεφωνο τωρα τον πουστη τον γνωστο μου, να μας δωσει κανα νεο πιπεράτο κουτσομπολιο για την σοουμπιζ?
Πάρε τύπε ψοφαω για κουτσομπολιά σαν αμόρφωτος ντελιβεράς που είμαι...