Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206
ποσο αληθεια η παραπανω φωτο  :happy: :happy:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ασχημη γκομενα,ψωναρα και σουργελο..Το απολυτο τιποτα που το κανανε κατι...Βεβαια περι ορεξεως...
:vomit: :vomit: :vomit:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Η κωλοφυλλάδα η Espresso γράφει στην πρώτη σελίδα ότι τα έφτιαξε με τον πρώην της Παπαγγελή!Την είδα στο περίπτερο δεν ξέρω λεπτομέρειες,και δε με ενδιαφέρει κιόλας :P

Επισκέπτης
Δεν ξέρω τι λέτε εγώ την έσκιζα την ξανθομουναρα την Τούνη  :fuck1: :fuck1:

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Οριστε !
φαγωθηκαμε εδω μεσα με την Τουνη !
Την αποκαταστησαμε και αυτην!
τωρα μπορει να ησυχασει.
Βρηκε ποιος θα της τα ακουμπαει για να ζησει την πολυεξοδη ζωη της.

SHOWBIZ
Τρίποντο στην καρδιά της Τούνη
Η Ιωάννα Τούνη με τον πρώην της Παπαγγελή
Τετάρτη, Σεπτέμβριος 12, 2018 - 16:57

❱❱ Ο μπασκετμπολίστας Νώντας Παπαντωνίου full in love με την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks»

Το χάσαμε το κορμί, πατριώτη! Η σέξι Ιωάννα Τούνη είναι full in love με τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου. Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» και ο 28χρονος γκαρντ ζουν έναν έρωτα όλο τρέλα, με τον αθλητή να αποθεώνει στο Instagram την υπέροχη πίσω όψη της Θεσσαλονικιάς καλλονής!

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Να παίρνει άραγε ο Παπαντωνίου τουλάχιστον 1500 ευρώ που ζητάει μίνιμουμ ο .... Χαραλαμπόπουλος;  :2funny:

Δεν έχει αφήσει χωριό για χωριό ο ανύπαρκτος  :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
Ε όχι δα. Δεν είμαι και ο μεγαλύτερος θαυμαστής της αλλά η κοπέλα δημοσίως τουλάχιστον είναι το ακριβώς αντίθετο.

επειδή ως γνωστον κινουμαι στις παρυφες της σοουμπιζ, μπορω να σε διαβεβαιωσω ότι και κατ ιδιαν είναι πολύ ξηγημενο τυπακι..την αδικει λιγο το στυλακι της που φαινεται σαν να εχει τουπε, αλλα δεν είναι καθολου ξυνη..και σε σχεση με άλλες ρουφηχτρες, δεν εχει ακουστει κατι γι αυτην…ανηκει στην ιδια κατηγορια με την κρεμλιδου, που απλα τις αρεσουν οι πουτσες, τι να κανουνε τα κοριτσα... :dunno:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Να παίρνει άραγε ο Παπαντωνίου τουλάχιστον 1500 ευρώ που ζητάει μίνιμουμ ο .... Χαραλαμπόπουλος;  :2funny:

Δεν έχει αφήσει χωριό για χωριό ο ανύπαρκτος  :2funny:

Ποιος είναι αυτός ο Παπαντωνίου ρε τύπε;

Μου θυμίζει έναν Παπασαράντου που δεν τον ήξερε η μάνα του και τα είχε με την Τσιντικίδου (από τα τοπ μουνιά στα 90's)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Ποιος είναι αυτός ο Παπαντωνίου ρε τύπε;

Μου θυμίζει έναν Παπασαράντου που δεν τον ήξερε η μάνα του και τα είχε με την Τσιντικίδου (από τα τοπ μουνιά στα 90's)

Ένας που παριστάνει τον Μπασκετμπολίστα τύπε.

:S :S :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
επειδή ως γνωστον κινουμαι στις παρυφες της σοουμπιζ, μπορω να σε διαβεβαιωσω ότι και κατ ιδιαν είναι πολύ ξηγημενο τυπακι..την αδικει λιγο το στυλακι της που φαινεται σαν να εχει τουπε, αλλα δεν είναι καθολου ξυνη..και σε σχεση με άλλες ρουφηχτρες, δεν εχει ακουστει κατι γι αυτην…ανηκει στην ιδια κατηγορια με την κρεμλιδου, που απλα τις αρεσουν οι πουτσες, τι να κανουνε τα κοριτσα... :dunno:

Πηρες κωλοτρυπιδι τυπε  :think: :S :S :S

Επισκέπτης

:2funny: :2funny: :2funny:

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
301
Πόντοι
26
[video]http://www.e-radio.gr/post/116548/h-anhthikh-protash-sthn-iwanna-toynh-kai-to-ksespasma-ths-sto-instagram-pics[/video]

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί καθημερινά να δημοσιεύει στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, όμως αυτή τη φορά αποφάσισε να δημοσιεύσει το μήνυμα που έλαβε από κάποιον άνδρα ο οποίος της συστήθηκε ως μάνατζερ, ενώ της ζητούσε να βρεθούν σε γνωστό ξενοδοχείο δίνοντάς της μάλιστα το ποσό των 1400 ευρώ. Η Ιωάννα πόσταρε το μήνυμα που της εστάλη στα instastories και του απάντησε δημοσίως, ενώ υπογράμμισε πως «Δεν πληρώνονται όλες οι ωραίες γυναίκες για σeξ»!

Δείτε το μήνυμα που της έστειλε ο υποτιθέμενος μάνατζερ και την απάντησή της!

tou_mhn_22.jpg

επρεπε να ανεβασει ποσο ο μλκς

Επισκέπτης
Μπορω να πω οτι ανεβηκε στην εκτιμηση μου η χοντροκωλαρου μυτογκω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom