Alex Mason
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 206
ποσο αληθεια η παραπανω φωτο
+Δεν ξέρω τι λέτε εγώ την έσκιζα την ξανθομουναρα την Τούνη
Ε όχι δα. Δεν είμαι και ο μεγαλύτερος θαυμαστής της αλλά η κοπέλα δημοσίως τουλάχιστον είναι το ακριβώς αντίθετο.
Να παίρνει άραγε ο Παπαντωνίου τουλάχιστον 1500 ευρώ που ζητάει μίνιμουμ ο .... Χαραλαμπόπουλος;
Δεν έχει αφήσει χωριό για χωριό ο ανύπαρκτος
Ποιος είναι αυτός ο Παπαντωνίου ρε τύπε;
Μου θυμίζει έναν Παπασαράντου που δεν τον ήξερε η μάνα του και τα είχε με την Τσιντικίδου (από τα τοπ μουνιά στα 90's)
επειδή ως γνωστον κινουμαι στις παρυφες της σοουμπιζ, μπορω να σε διαβεβαιωσω ότι και κατ ιδιαν είναι πολύ ξηγημενο τυπακι..την αδικει λιγο το στυλακι της που φαινεται σαν να εχει τουπε, αλλα δεν είναι καθολου ξυνη..και σε σχεση με άλλες ρουφηχτρες, δεν εχει ακουστει κατι γι αυτην…ανηκει στην ιδια κατηγορια με την κρεμλιδου, που απλα τις αρεσουν οι πουτσες, τι να κανουνε τα κοριτσα...
επειδή ως γνωστον κινουμαι στις παρυφες της σοουμπιζ, μπορω να σε διαβεβαιωσω ότι και κατ ιδιαν είναι πολύ ξηγημενο τυπακι..την αδικει λιγο το στυλακι της που φαινεται σαν να εχει τουπε, αλλα δεν είναι καθολου ξυνη..και σε σχεση με άλλες ρουφηχτρες, δεν εχει ακουστει κατι γι αυτην…ανηκει στην ιδια κατηγορια με την κρεμλιδου, που απλα τις αρεσουν οι πουτσες, τι να κανουνε τα κοριτσα...
Η Ιωάννα Τούνη μπορεί καθημερινά να δημοσιεύει στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, όμως αυτή τη φορά αποφάσισε να δημοσιεύσει το μήνυμα που έλαβε από κάποιον άνδρα ο οποίος της συστήθηκε ως μάνατζερ, ενώ της ζητούσε να βρεθούν σε γνωστό ξενοδοχείο δίνοντάς της μάλιστα το ποσό των 1400 ευρώ. Η Ιωάννα πόσταρε το μήνυμα που της εστάλη στα instastories και του απάντησε δημοσίως, ενώ υπογράμμισε πως «Δεν πληρώνονται όλες οι ωραίες γυναίκες για σeξ»!
Δείτε το μήνυμα που της έστειλε ο υποτιθέμενος μάνατζερ και την απάντησή της!
[video]http://www.e-radio.gr/post/116548/h-anhthikh-protash-sthn-iwanna-toynh-kai-to-ksespasma-ths-sto-instagram-pics[/video]
επρεπε να ανεβασει ποσο ο μλκς
Μπορω να πω οτι ανεβηκε στην εκτιμηση μου η χοντροκωλαρου μυτογκω...
ναι δεν πεφτει κατω απο 1500 καθαρα δικα της ..
Δηλαδη ρε τυπε δεν τα βρηκανε για 100 ευρω...νομιζω οτι κατω απο 2000 δεν πεφτει.