ser2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.206
- Πόντοι
- 376
Φιλε μη τα βγαζεις στη φορα ρε συ..,ΟΛΑΕγώ και ο ser2000 είμαστε αγαπουληδες μάλλον γι αυτό του έμεινε το φιλί χαχαχαχα
τι σου εχω πει - κρυβε λογια -
Φιλε μη τα βγαζεις στη φορα ρε συ..,ΟΛΑΕγώ και ο ser2000 είμαστε αγαπουληδες μάλλον γι αυτό του έμεινε το φιλί χαχαχαχα
Ιωαννα Βλεπεις ?Κοριτσάρα πιστεύω αυτό που μου είχες στείλει να μην έχει αλλάξει. Εμπιστος φίλος από εδώ μέσα μου είπε τα καλύτερα για σένα
Το έχω ξαναπεί πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα κοριτσια του χώρου με σεβασμό και φροντίδα. Οι περισσότερες το ανταποδιδουν! Αυτό εννοώ αγαπουληδες και φυσικά με την δεουσα καθαριότητα.ευχαριστω και δημόσια για τις πληροφορίες. Αφού το λες η κοπέλα αξίζει!Φιλε μη τα βγαζεις στη φορα ρε συ..,ΟΛΑ
τι σου εχω πει - κρυβε λογια -
Ρε συ δεν με πειραζει αληθεια..Το έχω ξαναπεί πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα κοριτσια του χώρου με σεβασμό και φροντίδα. Οι περισσότερες το ανταποδιδουν! Αυτό εννοώ αγαπουληδες και φυσικά με την δεουσα καθαριότητα.ευχαριστω και δημόσια για τις πληροφορίες. Αφού το λες η κοπέλα αξίζει!
Μ επεισες αδερφέ. Τροποποιω την πορνολιστα μου και μπαίνει πρώτη!Ρε συ δεν με πειραζει αληθεια..
Η Ιωαννα ειναι σιγουρο οτι θα κανει οτι μπορει να περασεις super.
Ρεμαλι ομορφα με το κοριτσι Ξερεις εσυ!Μ επεισες αδερφέ. Τροποποιω την πορνολιστα μου και μπαίνει πρώτη!
Και πολύ καλά έκανες και του τα είπες!Σε ευχαριστώ πολύ! Να είσαι σιγουρος, θα τον περιποιηθώ υπέρ του δέοντος!Τι να κανω ματια μου.. εγραψα Κριτικη! να βγαλω στη φορα λεπτομερειες ?
Ο αγαπητος φιλος gk που ζητησε λεπτομερεις του τα ειπα ολα χαρτι και καλαμαρι,
Σε παρακαλω θελω να εισαι μαζι του <SUPER> γιατι to αξιζει,
αλλωστε και εσυ εισαι σπουδαιο κοριτσι !
Και εγω δεν ξεχνω..ποσο ωραια περασα αν και τελευταια σε βλεπω πολυ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ !!!!
Η αλήθεια ειναι οτι απο το φιλί ξεκινάνε ολα...Και γινεται η σπίθα πυρκαγια(που λέει και το τραγουδι)! :-* :-*Εγώ και ο ser2000 είμαστε αγαπουληδες μάλλον γι αυτό του έμεινε το φιλί χαχαχαχα
Και ειναι και ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ ο gkΚαι πολύ καλά έκανες και του τα είπες!Σε ευχαριστώ πολύ! Να είσαι σιγουρος, θα τον περιποιηθώ υπέρ του δέοντος!
Ότι δώσεις θα πάρεις! Αυτο ξέρω εγω και φυσικά συμφωνω μαζι σου!Το έχω ξαναπεί πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα κοριτσια του χώρου με σεβασμό και φροντίδα. Οι περισσότερες το ανταποδιδουν! Αυτό εννοώ αγαπουληδες και φυσικά με την δεουσα καθαριότητα.ευχαριστω και δημόσια για τις πληροφορίες. Αφού το λες η κοπέλα αξίζει!
Ε μα ΟΛΑ θα τα πεις???? Χαχαχα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Και ειναι και ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ ο gk
Εγω ευχαριστω - θα τα πουμε ξανα καποια στιγμη παλι!
Σεβασμός και καθαριότητα πανω απ όλα!το έχω αρχή!Ότι δώσεις θα πάρεις! Αυτο ξέρω εγω και φυσικά συμφωνω μαζι σου!
τα ειπες ολα.Η αλήθεια ειναι οτι απο το φιλί ξεκινάνε ολα...Και γινεται η σπίθα πυρκαγια(που λέει και το τραγουδι)! :-* :-*
Σεβασμός και καθαριότητα πανω απ όλα!το έχω αρχή!
Παρακολουθω σιωπηλα τυπε...και εαν δεν ειχα την ιωσωη 1,5 βδομαδα τωρα θα προλαβαινα ως προς την συναντηση με την ιωαννα τον αγαπητο gk1981. Να πω επισης προς τιμη της το κοριτσι απαντησε αμεσα στο pm για το τηλεφωνο της.Δε σταματατε τα ευχαριστω λεω εγω ?
Αντε γιατι εχω και το φιλο μου τον APOC εδω ..
Φιλε ευχομαι περαστικα!! ξερεις οτι εισαι αγαπητος σε ολους ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΛΟΣΠαρακολουθω σιωπηλα τυπε...και εαν δεν ειχα την ιωσωη 1,5 βδομαδα τωρα θα προλαβαινα ως προς την συναντηση με την ιωαννα τον αγαπητο gk1981. Να πω επισης προς τιμη της το κοριτσι απαντησε αμεσα στο pm για το τηλεφωνο της.
Ημουνα μικρό τότε..Δεν ήξερα.. :- :- Φιλιά εδινα παντα ομως!Και εγω το ιδιο αλλα το 12 που την συναντησα η πιπα
ηταν με καποτα :S και φιλια δεν θυμαμαι να
εδινε
Φιλε ευχομαι περαστικα!! ξερεις οτι εισαι αγαπητος σε ολους ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΛΟΣ
και σαν παλιος μπορεις να διακρινεις την ΠΟΙΟΤΗΤΑ του Χωρου.