ser2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.206
- Πόντοι
- 376
Γεια σου ΦΙΛΕ !!
Γεια σου ΦΙΛΕ !!
μονο εσυ ρε ρεμαλι εισαι ομορφοπαιδο?για ρωτα τον φιλο ser2000 να σου πει.φιλε μου ser που εισαι?πες τους για τον καφε που ηπιαμε.τωρα περα απο την πλακα,και απο οσα μου ειπε και ο ser ,αλλα και αλλοι σε σχολια και κριτικες η κοπελα,πρεπει να ειναι μια σικατη κυρια που συνδιαζει ολο το πακετο ,για μια γεματη συναντηση.ειναι ρε κακο να σεβεσαι και να εκτιμας μια κυρια οταν περνας καλα και σου κανει ολα τα χατηρια?φιλε apoc καλη αναρωση.Εγώ επειδή είμαι και ομορφοπαιδο όπως λέει ο ser2000 δεν θα μου αντισταθεί στα φιλιά.....χαχαχαχα Περαστικά στον φίλο apoc
Και ήθελα να έρθω και εγώ για καφέ αλλά,έφυγα για πάνω.θα την τιμησω την κυρία και θα ενημερώσωμονο εσυ ρε ρεμαλι εισαι ομορφοπαιδο?για ρωτα τον φιλο ser2000 να σου πει.φιλε μου ser που εισαι?πες τους για τον καφε που ηπιαμε.τωρα περα απο την πλακα,και απο οσα μου ειπε και ο ser ,αλλα και αλλοι σε σχολια και κριτικες η κοπελα,πρεπει να ειναι μια σικατη κυρια που συνδιαζει ολο το πακετο ,για μια γεματη συναντηση.ειναι ρε κακο να σεβεσαι και να εκτιμας μια κυρια οταν περνας καλα και σου κανει ολα τα χατηρια?φιλε apoc καλη αναρωση.
ρε εμενα με ενδιαφερουν οι φιλοι.την κυρια να την τιμησεις και καλα θα κανεις και θα μας πεις.εμεις ποτε θα κανουμε μαζωξη θα μου πεις?Και ήθελα να έρθω και εγώ για καφέ αλλά,έφυγα για πάνω.θα την τιμησω την κυρία και θα ενημερώσω
ναι αλλα.εγω,εσυ,ο ser,οapoc και να δυο αλλοι που μου ξεφευγουν τωρα.Θα ενημερώσω.μια που γράφουμε στο νήμα της να προσκαλεσουμε και την Ιωάννα για καφέ
Οκ θα το ρυθμίσω....ναι αλλα.εγω,εσυ,ο ser,οapoc και να δυο αλλοι που μου ξεφευγουν τωρα.
Εγώ επειδή είμαι και ομορφοπαιδο όπως λέει ο ser2000 δεν θα μου αντισταθεί στα φιλιά.....χαχαχαχα Περαστικά στον φίλο apoc
μονο εσυ ρε ρεμαλι εισαι ομορφοπαιδο?για ρωτα τον φιλο ser2000 να σου πει.φιλε μου ser που εισαι?πες τους για τον καφε που ηπιαμε.τωρα περα απο την πλακα,και απο οσα μου ειπε και ο ser ,αλλα και αλλοι σε σχολια και κριτικες η κοπελα,πρεπει να ειναι μια σικατη κυρια που συνδιαζει ολο το πακετο ,για μια γεματη συναντηση.ειναι ρε κακο να σεβεσαι και να εκτιμας μια κυρια οταν περνας καλα και σου κανει ολα τα χατηρια?φιλε apoc καλη αναρωση.
Ειμαστε μια ωραια οικογενεια,ειμαστε
Oι καφεδες κερασμενοι απο μενα
SER 2000,εισαι μεγαλη καρδια,να το ξερουν ολοι.και να μην στην πει κανενας παλι,γιατι θα κανει μαζι μου.χα χα χα.πλακα κανω ρε.οσο για το μωρο,σε υπηρεσιες πρεπει να ειναι δυναμη.Ειμαστε μια ωραια οικογενεια,ειμαστε
Τι αλλο θελετε ? μαζι μας και Ο Apoc.
Ολοι εκτιμαμε την ΙΩΑΝΝΑ και το δειχνουμε..
φΙΛΕ APOC Ευχαριστουμε για το καφεδακι
Θα κανονισουμε !
Frank το ζητημα ειναι οτι οσο παει γινεται και καλυτερη - αυτο βλεπω -SER 2000,εισαι μεγαλη καρδια,να το ξερουν ολοι.και να μην στην πει κανενας παλι,γιατι θα κανει μαζι μου.χα χα χα.πλακα κανω ρε.οσο για το μωρο,σε υπηρεσιες πρεπει να ειναι δυναμη.
Κατι ξερω εγω, που λεω,Με τόσο καλά λόγια που λέτε για εμένα, το λιγοτερο που μπορώ να κάνω ειναι να ανεβασω μια φωτογραφια, ελπίζοντας να σας φτιάξω τη μέρα!Φιλιά πολλά σε όλους! Καλημέρα!
Περφεξιον!!!!!!!Με τόσο καλά λόγια που λέτε για εμένα, το λιγοτερο που μπορώ να κάνω ειναι να ανεβασω μια φωτογραφια, ελπίζοντας να σας φτιάξω τη μέρα!Φιλιά πολλά σε όλους! Καλημέρα!
Oh La La... Καλή σου ημέρα Ιωάννα...Με τόσο καλά λόγια που λέτε για εμένα, το λιγοτερο που μπορώ να κάνω ειναι να ανεβασω μια φωτογραφια, ελπίζοντας να σας φτιάξω τη μέρα!Φιλιά πολλά σε όλους! Καλημέρα!
Άπαιχτος κωλοςΜε τόσο καλά λόγια που λέτε για εμένα, το λιγοτερο που μπορώ να κάνω ειναι να ανεβασω μια φωτογραφια, ελπίζοντας να σας φτιάξω τη μέρα!Φιλιά πολλά σε όλους! Καλημέρα!
Πράγματι πολύ ωραίο το ξεκίνημα της ημέρας με μία πολυ ωραία φωτογραφία Ιωάννα!Να είσαι καλά!Καλημέρα... ;)Με τόσο καλά λόγια που λέτε για εμένα, το λιγοτερο που μπορώ να κάνω ειναι να ανεβασω μια φωτογραφια, ελπίζοντας να σας φτιάξω τη μέρα!Φιλιά πολλά σε όλους! Καλημέρα!
Με τόσο καλά λόγια που λέτε για εμένα, το λιγοτερο που μπορώ να κάνω ειναι να ανεβασω μια φωτογραφια, ελπίζοντας να σας φτιάξω τη μέρα!Φιλιά πολλά σε όλους! Καλημέρα!