Με τόσο καλά λόγια που λέτε για εμένα, το λιγοτερο που μπορώ να κάνω ειναι να ανεβασω μια φωτογραφια, ελπίζοντας να σας φτιάξω τη μέρα!Φιλιά πολλά σε όλους! Καλημέρα!
η απολυτη καυλα.
Με τόσο καλά λόγια που λέτε για εμένα, το λιγοτερο που μπορώ να κάνω ειναι να ανεβασω μια φωτογραφια, ελπίζοντας να σας φτιάξω τη μέρα!Φιλιά πολλά σε όλους! Καλημέρα!
Φιλε καλα περασες εμαθα !!!Άπαιχτος κωλος
ΑΜΑΝ ρε σεις τωρα την ειδα τη φωτο...τι κωλι ειναι τουτο???(συγνωμη Ιωαννα23) ser 2000 δεν μου τα ειπες αυτα!!!!!!!Με τόσο καλά λόγια που λέτε για εμένα, το λιγοτερο που μπορώ να κάνω ειναι να ανεβασω μια φωτογραφια, ελπίζοντας να σας φτιάξω τη μέρα!Φιλιά πολλά σε όλους! Καλημέρα!
Παλαβος εισαι ρε ?ΑΜΑΝ ρε σεις τωρα την ειδα τη φωτο...τι κωλι ειναι τουτο???(συγνωμη Ιωαννα23) ser 2000 δεν μου τα ειπες αυτα!!!!!!!
Σ αυτη την πλαγια σταση την θελω........Παλαβος εισαι ρε ?
Τι σου γραφω ?
Η κοπελα εχει μεταμορφωθει προς το καλυτερο !!
μου υποσχεθηκε οτι θα περασεις ΖΑΧΑΡΕΣ !
Φίλε το κορίτσι είναι σουπερ, κορμάρα κωλάρα αλλά και πολύ καλή κοπέλα. Χαμογελαστή ευγενική, περιποιητική. Πρώτη φορά έφυγα μαζί με κοπέλα από το ξενοδοχείο και δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα. Και στον αγώνα τα εδωσε όλα και δεν κοίταξε ούτε μια φορά την ώρα.Φιλε καλα περασες εμαθα !!!
εβγαλες δελτιο καιρου ..
εισαι ωραιος - αλλα καλο και το κοριτσι !
Φίλε το κορίτσι είναι σουπερ, κορμάρα κωλάρα αλλά και πολύ καλή κοπέλα. Χαμογελαστή ευγενική, περιποιητική. Πρώτη φορά έφυγα μαζί με κοπέλα από το ξενοδοχείο και δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα. Και στον αγώνα τα εδωσε όλα και δεν κοίταξε ούτε μια φορά την ώρα.
Ήσουν τυχερός... Τι να σου πω φίλε, εμένα η κοπέλα με κέρδισε. Είχα καιρό να περάσω τόσο καλάNap το ξερω εχω βρεθει μαζι πριν αρκετο καιρο - εγραψα κριτικη !
περασα και εγω πολυ ωραια δεν ηταν στο BOU τοτε
ρε συ την ανακαλυψα απο αγγελια πολυ δυσκολα
ειχα να διαλεξω απο 100 και μου γιαλυσε τοτε, φανταζεσαι?
δεν υπαρχαν κριτικες δεν υπηρχε τιποτα..
To Ξερω αλλα καμμια φορα το ενστικτο ειναι οδηγος,Ήσουν τυχερός... Τι να σου πω φίλε, εμένα η κοπέλα με κέρδισε. Είχα καιρό να περάσω τόσο καλά
Όχι μόνο θέλει αλλά φροντίζει να γίνει πράξη. Πολύ δοτική γυναίκα και αν αρχίσει να ανεβάζει στροφές... Το κλειδί νομίζω για να περάσεις καλά είναι να της φερθείς και συ καλάTo Ξερω αλλα καμμια φορα το ενστικτο ειναι οδηγος,
και μου Βγηκε οκ, ειναι φιλοτιμη ρε συ - και θελει να περνας καλα
Τι συγνωμη καλέ? Εκφρασου ελεύθερα!ΑΜΑΝ ρε σεις τωρα την ειδα τη φωτο...τι κωλι ειναι τουτο???(συγνωμη Ιωαννα23) ser 2000 δεν μου τα ειπες αυτα!!!!!!!
Αμα σε πιάσει στα χέρια του να δούμε εάν του λες να εκφραστεί ελεύθερα...!Τι συγνωμη καλέ? Εκφρασου ελεύθερα!
κουκλαρα!!!!!!!!!!!!!!!!
Και Νάρα και...και κωλάρα!!!
Pm λατρείας? Σου έστειλα , μοναδική μου αγάπη!Ιωάννα μου στείλε μου ένα pm λατρείας και ενδόμυχων πληροφοριών όταν μπορέσεις!!!
Ελπίζω με αυτο να μην εννοείς βυζαρες , γιατί θα απογοητευτούν οι βυζολάγνοι(που λετε κι εσείς) όταν με δουν..Και Νάρα και