ser2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.206
- Πόντοι
- 376
Σκεψου πριν αγορασεις !Οκ μην βαράς επειδή το σκέφτομαι δεν είναι εποχες για ρίσκα...
Σκεψου πριν αγορασεις !Οκ μην βαράς επειδή το σκέφτομαι δεν είναι εποχες για ρίσκα...
Καλησπέρα!
εχει παρει κανεις την ΙΩΑΝΝΑ23?
Μπα κανείς δεν την πήρε ακόμα παίχτη, παρθένα είναι... Όρμα!
Μπα κανείς δεν την πήρε ακόμα παίχτη, παρθένα είναι... Όρμα!
Μου αρέσουν πολύ τα φιλιά..Αλλα βρε συ, μόνο τα φιλιά θυμάσαι απο τη συνάντησή μας?Ρε συ φιλε τι θεμα? ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !
Το φιλι της ειναι για σεμιναριο !! διαβασε εχει και κριτικες..
Όποτε θέλεις, μωρό μου! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λόγια! Σε φιλώ πολύ! :-*Το ότι σου αρέσουν πολύ τα φιλιά, μας αρέσει κι εμάς, γιατί φιλάς υπέροχα :-*
Να πω για το κορίτσι μας ότι είναι ένα υπέροχο, χαρούμενο πλάσμα που χαίρεσαι να είσαι μαζί του. Έχω βάλει και κριτική (πριν λίγο) οπότε εκεί θα δείτε τις λεπτομέρειες.
Κουκλάρα μου όμορφη θα τα πούμε ξανά σίγουρα.
Θα σου το στείλω εγω Αντρέα μου!Και θα παρακαλουσα πολύ να μη το δίνει κανείς αλλος εκτός απο εμένα!ο Χαρακτήρας που δείχνει εδώ σε συνδυασμό με το ενισχυμένο κάτω σύστημα κάνουν την περίπτωση ενδιαφέρουσα.
Θα ήθελα κάποιος (ή η ίδια) να μου στείλει σε ΡΜ τηλέφωνο.
thx
Απο οτι θυμαμαι σου το είχα δωσει σχετικά προσφτα, οποτε δεν το εχω αλλαξει! Τελειώνει σε -651!Κοριτσάρα πιστεύω αυτό που μου είχες στείλει να μην έχει αλλάξει. Εμπιστος φίλος από εδώ μέσα μου είπε τα καλύτερα για σένα
Αυτό είναι... ;) Ευχαριστώ πολύ!Απο οτι θυμαμαι σου το είχα δωσει σχετικά προσφτα, οποτε δεν το εχω αλλαξει! Τελειώνει σε -651!
Αχαχαχαχαχαχα....παντως φιλε μου εχει δικιο η Ιωαννα!!!αν σου εμειναν τα φιλια και οχι η πιπα μαλλον κατι συμβαινει!!!Μου αρέσουν πολύ τα φιλιά..Αλλα βρε συ, μόνο τα φιλιά θυμάσαι απο τη συνάντησή μας?
Φιλιά πολλά! :-* :-* :-*Αυτό είναι... ;) Ευχαριστώ πολύ!
Αχαχαχαχαχαχα....παντως φιλε μου εχει δικιο η Ιωαννα!!!αν σου εμειναν τα φιλια και οχι η πιπα μαλλον κατι συμβαινει!!!
Σωστο βεβαια αυτο!!!!Μάλλον επειδή πίπα κάνουν όλες αλλά λίγες φιλαν καλά.
Τι να κανω ματια μου.. εγραψα Κριτικη! να βγαλω στη φορα λεπτομερειες ?Μου αρέσουν πολύ τα φιλιά..Αλλα βρε συ, μόνο τα φιλιά θυμάσαι απο τη συνάντησή μας?