Νέα

Internet Cafe!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ωραια ρε μαγκες Κ τοτε τι να κανει το παλικαρι?οι περισσοτεροι μου την ειπατε αρνητικη την μπιζνα και οτι δεν αξιζει.Εμαθα καποιες παραπανω πληροφοριες και επισυναπτω περιοχη Γερακας διπλα σε σχολειο 150 τ.μ. ισογειο 50 τ.μ. υπογειο γωνιακο . Σημειο καθετος κλεισθενους και παραλληλος με την Μαραθωνος (3 δρομους πανω απο την μαραθωνος ) Ακουω ιδεες καταστηματος.....???????????????????

να κατσει στ αυγα του φιλαρακι. δεν ειναι εποχες για ανοιγματα και μπιζνες. η αγορα εχει πατωσει. και τα ιντερνετ καφε κλεινουν το ενα μετα το αλλο. εχω φιλο με ιντερνετ καφε, 25 υπολογιστες και 3 κονσολες μεσα στο μαγαζι. δουλευει 10 ωρες τη μερα για να βγαλει καθαρα 500 ευρω το μηνα

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Φιλε να μην το κανει, και εδω οσα υπηρχαν το ενα μετα το αλλο κλεινει. Αν εχει γνωριμιες μια καλη επενδυση ειναι να ανοιξει στουντιο, και εγω τετοιο βημα θα εκανα στην ηπειρο αν ειχα γνωριμιες που πρεπει.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε μαγκες τι στουντιο μου λετε κ παπαριες που στον Γερακα στουντιο εχετε παει ποτε να δειτε τι παιζει.δηλαδη μονο δυο επιλογες εχει η καφε η στουντιο ????Τα στουντια κτλπ ανοιγονται στις περιοχες που ειναι κ θα ειναι εκει για παντα.Να πω οτι εχει ενα διαμερισμα στην Κασσανδρας και επειδη δεν εχει κονε με την ρωσικη μαφεια το κανει μασατζιδικο τοτε κυριλε χεστηκε στο ταληρο........φιλια καυλιαρηδες Σημερα το βραδυ ΣΤΑΡ ΛΑΙΒ Μεταμορφωση..............σας περιμενωωωωωω

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
ρε μαγκες τι στουντιο μου λετε κ παπαριες που στον Γερακα στουντιο εχετε παει ποτε να δειτε τι παιζει.

Νομιζεις οτι δεν εχουμε παει; Διασταυρωσει Μαραθωνος και κλεισθενους υπαρχει ενα ψαραδικο και καφενειο, επι της κλεισθενους ενα σουβλατζιδικο και ενα καταστημα με παπουτσια, δεν εχει και νοημα να γραψω ολα τα μαγαζια που υπαρχουν εκει. Απλα σου λεω οτι δεν αξιζει το ιντερνετ καφε, γιατι δεν το ενοικιαζει;

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Πριν 3 χρονια το 2009 ανοιξε αυτο το θρεντ και ολοι οι επιχηρηματιες του σαιτ μου ακυρωσανε αυτη την μπιζνα για δικαιολογιες του κολου και οτι ολα κλεινουνε.Μηπως κλεινουνε γιατι εχουν τρελα ενοικια?και ο δικος μου δεν θα εχει....Μηπως ενα ενοικιο μηνιαιως καταστηματος 200 και τετραγωνικα που θα γλυτωνει δεν σας φτανει για να την περασετε?Προτιμετε κυριοι επιχειρηματιες και μπαζοφονιαδες τα 410 ευρω της τροικας?Τωρα ετος 2012 που η κριση εχει τεντωσει  μηπως αλλαξατε γνωμη?Μηπως ο πιτσιρικας θα μπορεσει να θυσιασει το 1 ευρω για να ερθει να καυλαντισει με τους φιλους του και να διασκεδασει?Μηπως ειναι καλυτερα να παει σε ενα ιντερνετ καφε να ψολαρει παρα να παει στο W να δωσει 10 ευρω το ποτο?Μηπως λεω?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
δεν μιλαει κανεις?τις κοτες κανετε η γλυφετε κανενα κολαρακι?

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
επαναφερεις ενα θεμα 4 μηνων
λες κατι
κ σε 13 λεπτα παραπονιεσαι για το οτι δεν σχολιαζει κανενας
εχεις τα θεματακια σου κ συ δικε μου :rockon:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
α και ξεχασα
ανοιξε το ειναι η επιχειρηση του μελλοντος.

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά τύπε θα κάνεις κανένα επιχειρηματικό άνοιγμα?
Αφού είσαι τόσο σίγουρος γιατί δε το κάνεις?

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
βαθυ ποταμι το ιντερνετ καφε εχουν κλεισει πολλα και το ανησυχιτικο ειναι οτι κλεισανε και μεγαλες αλυσιδες, web, inspot κτλ
αν εχεις ακρες ανοιξε ενα με φρουτακια να κονομισεις

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
βαθυ ποταμι το ιντερνετ καφε εχουν κλεισει πολλα και το ανησυχιτικο ειναι οτι κλεισανε και μεγαλες αλυσιδες, web, inspot κτλ
αν εχεις ακρες ανοιξε ενα με φρουτακια να κονομισεις

αφου τα φρουτακια ειναι παρανομααααα

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ιδιωτικές αίθουσες με πισι θα έχεις????

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
αφου τα φρουτακια ειναι παρανομααααα
για αυτο σε ειπα αν εχεις ακρες αρχηγε μου, θελεις μια καλη ακρη να σου φερει πελατες και μια ακρη με την αστυνομια και ολα ειναι κανονισμενα
δουλευα πολλα χρονια στον χωρο και ξερω τι σου λεω

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
:priest:

Συνημμένα

• froutakia.jpg
    froutakia.jpg
    70,1 KB · Εμφανίσεις: 11
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
για πειτε στην μαμα σας οτι θα ανοιξετε μαγαζι με φρουτακια να δειτε την φατσα της..... :rockon: :rockon: :rockon:

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Καθόλου ανησυχητικό το ότι κλείσανε κάποιες αλυσίδες. Οι αλυσίδες δουλεύανε χειρότερα από όλους τα μαγαζιά τους.
Αλήθεια είναι ότι έχει περάσει η χρυσή εποχή των Internet Cafe, και ότι όπως όλες οι άλλες επιχειρήσεις περνάνε και αυτα κρίση. Αλλά αν τα δουλεύεις σωστά , θα βγάλει λεφτά το μαγαζί σου.

Έχω πελάτη στον πειραια που καθαρίζει ένα 8αρι - 10 χιλιάδες κέρδος με 50+ pc's. + καφεδες + cd / dvd Κλπ
Και αυτός χωρίς ενοίκιο..

και ένα στο Μενίδι που βγάζει παραπάνω . Και αυτός χωρίς ενοίκιο .

Υπάρχουν ή μάλλον υπήρχαν και κάποιοι άλλοι , που δεν τα δούλευαν σωστά , και στο τέλος τα κλείσανε..

Αν του προτείνω να το ανοίξει ? Αν έχει όρεξη να δουλέψει . Αν η περιοχή δεν έχει άλλο . Και αφού έχει και ένα σχολείο δίπλα του , τότε νομίζω πως θα τα πάει πολύ καλά.

ΥΓ. εντελώς φιλικά μεταφέρω τις εμπειρίες μου από των χώρο που έχω λόγο δουλειάς χωρίς απώτερο σκοπό .... αφού για ευνοήτους λόγους δεν έχω σκοπό να βρω πελάτη μέσα από το συγκεκριμένο site  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom