Νέα

Internet Cafe!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Καθόλου ανησυχητικό το ότι κλείσανε κάποιες αλυσίδες. Οι αλυσίδες δουλεύανε χειρότερα από όλους τα μαγαζιά τους.
Αλήθεια είναι ότι έχει περάσει η χρυσή εποχή των Internet Cafe, και ότι όπως όλες οι άλλες επιχειρήσεις περνάνε και αυτα κρίση. Αλλά αν τα δουλεύεις σωστά , θα βγάλει λεφτά το μαγαζί σου.

Έχω πελάτη στον πειραια που καθαρίζει ένα 8αρι - 10 χιλιάδες κέρδος με 50+ pc's. + καφεδες + cd / dvd Κλπ
Και αυτός χωρίς ενοίκιο..

και ένα στο Μενίδι που βγάζει παραπάνω . Και αυτός χωρίς ενοίκιο .

Υπάρχουν ή μάλλον υπήρχαν και κάποιοι άλλοι , που δεν τα δούλευαν σωστά , και στο τέλος τα κλείσανε..

Αν του προτείνω να το ανοίξει ? Αν έχει όρεξη να δουλέψει . Αν η περιοχή δεν έχει άλλο . Και αφού έχει και ένα σχολείο δίπλα του , τότε νομίζω πως θα τα πάει πολύ καλά.

ΥΓ. εντελώς φιλικά μεταφέρω τις εμπειρίες μου από των χώρο που έχω λόγο δουλειάς χωρίς απώτερο σκοπό .... αφού για ευνοήτους λόγους δεν έχω σκοπό να βρω πελάτη μέσα από το συγκεκριμένο site  :2funny:

Επιτελους να και ενας χριστιανος που ειπε κατι σωστο και καταλαβε οτι το ενοικιο ειναι που τους γαμαει ολους......Νασαι καλα φιλε μου!

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
για πειτε στην μαμα σας οτι θα ανοιξετε μαγαζι με φρουτακια να δειτε την φατσα της..... :rockon: :rockon: :rockon:
πες την μαμα σου οτι ο υπαλληλος που δουλευει 6 στα 7 καθαριζει μαζι με τα μπουρμπουρια κανα εναμιση χιλιαρικο την στιγμη που ο μισθος ειναι 4-5 κατοσταρικα και να δεις χαρες που θα κανει..... για τους ιδιοκτητες δεν λεω.....στο χερι τους ειναι να ρυθμισουν ποσα θελουν να βγαλουν

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
πες την μαμα σου οτι ο υπαλληλος που δουλευει 6 στα 7 καθαριζει μαζι με τα μπουρμπουρια κανα εναμιση χιλιαρικο την στιγμη που ο μισθος ειναι 4-5 κατοσταρικα και να δεις χαρες που θα κανει..... για τους ιδιοκτητες δεν λεω.....στο χερι τους ειναι να ρυθμισουν ποσα θελουν να βγαλουν

εγω θα στο ξαναπω μια μερα που θα τρωτε ολοι μαζι με την μανουλα σου και τον μπαμπακα σου πες τους οτι θελεις να ανοιξεις φρουτακια...και κοιτα σε παρακαλω τις φατσες τους?

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
εγω θα στο ξαναπω μια μερα που θα τρωτε ολοι μαζι με την μανουλα σου και τον μπαμπακα σου πες τους οτι θελεις να ανοιξεις φρουτακια...και κοιτα σε παρακαλω τις φατσες τους?
επειδη η φαμιλια ειναι απο τους παππουδες στην νυχτα νομιζω αν τους ελεγα θα γινω γιατρος θα τρωγανε νιλα :) η αληθεια ειναι οντως οτι δεν ακουγεται οτι καλυτερο αλλα πλεον καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη ποσο μαλλον οταν κονομας καλα λεφτα

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
και ας πει καποιος ενα ενα ποια ειναι τα εξοδα για ενα τετοιο μαγαζι απλα πραγματα και μιλαμε ξανατονιζω χωρις ενοικιο τα υπολοιπα..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι ο γνησιος τζογος ειναι μονο τα κοκκαλα :rockon:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
επειδη η φαμιλια ειναι απο τους παππουδες στην νυχτα νομιζω αν τους ελεγα θα γινω γιατρος θα τρωγανε νιλα :) η αληθεια ειναι οντως οτι δεν ακουγεται οτι καλυτερο αλλα πλεον καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη ποσο μαλλον οταν κονομας καλα λεφτα

φιλε μου μαζι σου ειμαι αν οικονομας φραγκα αλλα οσο ναναι τα φρουτακια εινια μια βρωμικη δουλεια.πιστευω δεν εχει καμια σχεση με το ιντερνετ καφε.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
φιλε μου μαζι σου ειμαι αν οικονομας φραγκα αλλα οσο ναναι τα φρουτακια εινια μια βρωμικη δουλεια.πιστευω δεν εχει καμια σχεση με το ιντερνετ καφε.
βρωμικη απο αποψη οτι οταν μπει το σχολειο θα σε παρει αυτοφορο αλλα θα βγεις κατα τα αλλα δεν κανεις κατι κακο προσφερεις τζογο οπως το καζινο η τα προπο. ξερω παιδια που δουλευαν σε ιντερνετ καφε και επειδη καποιοι πελατες παιζανε με καρτα καζινο μπηκε η ασφαλεια και ειχαν θεμα

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τελος παντων τα εξοδα του ιντερνετ καφε τα παγια ποια ειναι?

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
τελος παντων τα εξοδα του ιντερνετ καφε τα παγια ποια ειναι?
ενοικια μεροκαματα προμηθευτες ποτων καφεδων ικα τεβε δημοτικα τελη μουσικες αν οικονομας και πολλα βαλε και καμια γκανιοτα καναν προστατη.επισης θες και τεχνικη υποστηρηξη μηχανηματων αλλα και συχνη αναβαθμηση γιατι οι πιτσιρικαδες παιζουν οτι πιο καινουργιο βγαινει και το θελουν να πηγαινει σφαιρα βαλε και αγορες των νεων παιχνιδιων. τα ποσα δεν τα ξερω εξαρταται απο την περιοχη και τον τζιρο

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ενοικια μεροκαματα προμηθευτες ποτων καφεδων ικα τεβε δημοτικα τελη μουσικες αν οικονομας και πολλα βαλε και καμια γκανιοτα καναν προστατη.επισης θες και τεχνικη υποστηρηξη μηχανηματων αλλα και συχνη αναβαθμηση γιατι οι πιτσιρικαδες παιζουν οτι πιο καινουργιο βγαινει και το θελουν να πηγαινει σφαιρα βαλε και αγορες των νεων παιχνιδιων. τα ποσα δεν τα ξερω εξαρταται απο την περιοχη και τον τζιρο

ενοικια δεν υπαρχουν επισης ουτε μεροκαμματα θα εισαι μονος σου.ουτε ικα υπαρχει.μονο τεβε 200 το μηνα.Υπαρχει η υποστιριξη μηχανηματων η οποια δεν ξερω ποσο ειναι?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
και επισης τα μηχανηματα δεν τα αλαλζεις και καθε μηνα ρε φιλε αντε 1 φορα το χρονο και λιγο σου λεω...

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
το μαγαζι θα ανοιγει 10 το πρωι μεχρι 12 το βραδυ?

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ενοικια δεν υπαρχουν επισης ουτε μεροκαμματα θα εισαι μονος σου.ουτε ικα υπαρχει.μονο τεβε 200 το μηνα.Υπαρχει η υποστιριξη μηχανηματων η οποια δεν ξερω ποσο ειναι?
δεν ξερω μαν αυτο το κανεις συμφωνια με καποιον τεχνικο, αναβαθμηση νομιζω ανα 6μηνο αν θες να λεγεσαι σφαιρατος, ικα κανεναν; ουτε εναν υπαλληλο για τα ματια;

Επισκέπτης
Σε λιγο ολοι στα ιντερνετ καφε ετσι θα ειναι τυποι!

Συνημμένα

• cr_mega_222_cafe.jpg
    cr_mega_222_cafe.jpg
    138,6 KB · Εμφανίσεις: 28
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
υπαλληλο γιατι να βαλεις ρε τυπε ενας χρειαζεται να ειναι μεσα στην μπαρα πιστευω για αρχη μιλαμε τωρα αν το μαγαζι εινια πιτα και δεν προλαβαινεις βαλε ενα γκομενακι τρελο μεσα γκατζεταδικο να παιρνουνε και ματι.....χαχα

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
υπαλληλο γιατι να βαλεις ρε τυπε ενας χρειαζεται να ειναι μεσα στην μπαρα πιστευω για αρχη μιλαμε τωρα αν το μαγαζι εινια πιτα και δεν προλαβαινεις βαλε ενα γκομενακι τρελο μεσα γκατζεταδικο να παιρνουνε και ματι.....χαχα
στην αρχη θα φας κυνηγι απο τον ανταγωνισμο καρφωτες κτλ αν ερθει ενα ικα τι θα τους πεις οτι εισαι 24ωρο μονο εσυ; θελει ενα ονομα  εστω ημιαπασχοληση για να μην στην πουνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom