Νέα

Ινδές & Πακιστανές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα andrikos1992
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
335
Πόντοι
21
Ουτε προκτητε να δεχτει ετσι πραματα τουτη. Πεζει το επαγελματιας !
ε καλαν τουτο ενεν επαγγελματικο σερβις; ποια η διαφορα που το να σου τον παιξει απλα η να καμει τουτο που εζητησα; ταχα εν πουτανα ας πουμεν αμαν καμει τουτα που ειπα ενω αμαν σου τον παιζει ενεν πουτανα; αππαρον το ιδιο σκατον ειναι. απλα το σερβις που ζητησα εν λιον πιο ανωμαλιαρικο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.693
Πόντοι
3.556
Ίσως θα ήταν καλό να έρθουν μερικές Πακιστανές στην Ελλάδα, τόσους γαμιαδες βρήκε από εκεί ο Λάκης ίσως καταφέρει να βρει γυναίκα και ο πουστροσαντμαν

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
335
Πόντοι
21
Ουτε προκτητε να δεχτει ετσι πραματα τουτη. Πεζει το επαγελματιας !
νταξει εν δικαιωμα της να αρνηθει τουτα που ζητησα αλλα οκ εγω εν θα πηεννα καν αν το αρνειτουν...εκτος αν εθελα απλα καποιαν να μου καμει μασαζ και να μου τον παιξει...αλλα επειδη εν θελω απλα τουντο πραμα διοτι οι πιο πολλες ενιξερουν να το παιζουν οπως ξερουμε εμεις...επροσθεσα τουντες θπηρεσιες που σου ειπα..αν αρνειται κουμπαρε εχει και αλλου πορτοκαλιες που καμνουν πορτοκαλια που λαλει κιγβεντα...μεγαλος ανταγωνισμος με διαφορετικες παικτριες στο παιχνιδι...εντσε τιποτε μονοπωλιο να καμνει οτι θελει...υπαρχει ανταγωνισμος...αρα πχ εμενα εχασεν με που πελατη τουτη ενα θα πηεννα ποττε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom