Νέα

Ινδές & Πακιστανές

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
922
Πόντοι
86
Η γραμματοσειρά είναι εντάξει; η σε ξυνίζει και αυτό ρε..... τι σε πειράζει και τόσο;;;;;;;; δεν σ'αρεσει το ποστ; μην ασχοληθείς ρε πριχταρτζη, πολιτικά, κόμματα και πατριοτισμο στα Μπουρδελα.com πουλάς ; εεε μα τραβά και γ*****σου καλό.... ένα τοπικ άνοιξα για να μοιραστούμε με τον κόσμο , εσένα τι σε έβλαψε ρε ....... άντε να μην πω..... έλεος ρε!
πολυ θυμος και πολλες λεξεις μαζεμενες. Πούστης μου μυριζεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

@j_thess κατα τα αλλα ρε δεν πιστευω και να μην ξερεις την MIA KHALIFA ;;; Ινδού είναι και αυτή.... γιαυτο και γράφω ( μουναρες αν γνωρίζουμε) μπας και το καταλάβεις αυτή τη φορά , και στη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ορθογραφική , γραμματοσειράς ΑΡΙΑΛ και αλφαβήτα ελληνικά .
την ξερω. Πες αλλες 2 χωρις να googlαρεις.

OP
OP
A

andrikos1992

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
6
Πόντοι
0

ναι και ψάχνω γυναίκες να γαμισω;;;; δεν έχεις κάτι άλλο να πεις αυτό βρήκες ; αλλά ο πουσταρας μυρίζει πούστηδες μόνο .... αλλά οκ 2025 έχουμε σε δέχεται η κοινωνία μη ανυσηχεις ο ΜΠΙΤΕΝ σε υποστηρίζει .

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.132
Πόντοι
3.715
όποιος έχει επισκεφτεί Αγγλία σίγουρα θα έχει λιγουρευτεί τις μπασταρδεμένες ινδοπακιστανές. Μιλάμε για άλλο επίπεδο ομορφιάς, κρίμα που δεν βρίσκονται τέτοιες φιγούρες στα ιδρύματά μας εδώ.

Tech86

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
80
Πόντοι
0
Βλέπω ότι πάει και έρχεται η κουβέντα σε λάθος κατεύθυνση... νομίζω άνοιξαν το θέμα για να δούμε αν έχει καμια φτηνή... στα 20 -30 ευρώ, αν έχει τρύπα, είμαστε οκ, δεν τις θέλουμε για παντρειά... σβηστά τα φώτα, είναι οκ όπως είναι.
Το ερώτημα είναι: ξέρει κάποιος από εσάς μια φτηνή;

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
269
Πόντοι
21

και τα πουστρακια καλα ειναι...κανουν ωραιες πιπες και ακομη καλυτερες κωλογλυφαδες

:rockon::rockon::rockon::rockon:

που λενε και στην Ελλαδα...

OP
OP
A

andrikos1992

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Βλέπω ότι πάει και έρχεται η κουβέντα σε λάθος κατεύθυνση... νομίζω άνοιξαν το θέμα για να δούμε αν έχει καμια φτηνή... στα 20 -30 ευρώ, αν έχει τρύπα, είμαστε οκ, δεν τις θέλουμε για παντρειά... σβηστά τα φώτα, είναι οκ όπως είναι.
Το ερώτημα είναι: ξέρει κάποιος από εσάς μια φτηνή;
kai auto ginete ;) den anoiksa to thread gia na kaugadizo alla panta eki kataligoume xD
ne i Alithia psaxno ke ego...giati na min dokimasoume ke autes alla apoti katalava stin Kipro den exi

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.060
Πόντοι
2.696
Όχι τύπε τους έχουμε αφομοιώσει στην ελληνική κοινωνία, όπως θα αφομοιωθούν και τα Πακια κλπ. :confused:
Σε έναν βαθμό θα αφομοιωθούν τα Πάκια και οι Ινδοί... Η θρησκεία είναι το εμπόδιο...
Όσον αφορά τους γύφτους έχουν διαφορετικό βαθμό αφομοίωσης... Κάποιες μερίδες παραμένουν ανένταχτες και αναφομοίωτες...

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.060
Πόντοι
2.696
Οι γύφτοι είναι Ινδοί (όπως και οι Πακιστανοί). Πλέον το γνωρίζουμε με το DNA.
Είναι οι παρίες (κατώτερες τάξεις) της Ινδίας, που ήρθαν στην Ευρώπη σε διάφορες ιστορικές περιόδους και εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο... Ο τραγουδιστής Χατζής είναι σαν Ινδός φακίρης...

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.060
Πόντοι
2.696
H Ινδια εχει πολλες φυλες, με διαφορετικα χαρακτηριστικα
Ακριβώς... Επειδή κινούμαι στο κέντρο της Αθήνας έχω δει Ινδούς και Ινδές τουρίστριες με λευκό δέρμα, εξευγενισμένους, που πάνε σε ένα κυριλέ εστιατόριο στις στήλες Ολυμπίου Διός...
Και κάτι άλλο... Οι πιο "ανάλγητοι" τεχνοκράτες είναι Ινδοί... Έχουν εκπαιδευτεί με το Βρετανικό σύστημα παιδείας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom