Νέα

Ημιυπαίθριοι χώροι. Θα τους δηλώσετε??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ziziaek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 441
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ziziaek

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ειναι δεδομενο οτι το κρατος συχνα πικνα επαναφερει νομου και ρυθμισεις σε περιοδους που θελει να μαζεψει λευτα για παραδειγμα δεν πληρωνεις φπα, τοκους και ξανα τοκους κτλ κτλ ξυπνας ενα πρωι και σου λενε ελα κανε ρυθμιση και χαριζουμε τοκους!!! πολλες φορες χαριζουν και κεφαλαιο,το ιδιο θα γινει και με αυτα..οπως παντα γινεται,καποια στιγμη θα ξαναπον ελατε να δηλωσεται..
σωστοσ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
1. καλά κάνεις.
δε χρειάζεσαι το βενιζέλο για να διαβάσεις νόμους που δημοσιεύοντια στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
μορφωμένος χρειάζεται να είσαι και να ξέρεις καλά ελληνικά.
και προφανώς όσο βαριέσαι μια ζωή στο περίπου θα ζεις.......
ακριβώς ζουν αυτοί που ασχολούνται.

2. Υ.Γ.
αμα δεις ποιοί σου αλλάζουν το σύνταγμα και τι επαγγέλλονται έλα να μου ξαναπείς για τους υδραυλικούς και το βενιζέλο.
παρεμπιπτόντως αυτός δεν ηταν που έκανε αγώνα στη θητεία του για την αντισυνταγματικότητα της επιβολής θητείας μόνος στα σερνικά;
αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχα ρε προβατάκιααααααααααααααααααααααααααα
εχεις ορεξη ως συνηθως..

1. άλλο μορφωμενος σε γενικη κατευθυνση και άλλο σε ειδικη. ειναι η διαφορα του να επίστασαι, αν δεν απατωμαι.

εσυ, εισαι συνταγματολόγος ??

2. ναι αγολίνα μου, αλλα οταν ερχεται η στιγμη της ερμηνειας για οποιονδηποτε λογο, τους βενιζελους (συνταγματολογους) ρωτουν. ποτέ τους αλλάζοντες.
καταλαβαινεις τη διαφορά ή να την κανω χάλκινα που δεν κουβαλαω και μαζι μου ??

- το ''παρεπτιπτόντως'' σου καμια σχεση με την κουβεντα μας δεν εχει..

gustave

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αυτοί που πέρνανε 1,5 και 2 εκατ. ευρώ για να φτιάξουν μια ιστοσελίδα υπουργείου θα δηλώσουν γιατί ειχαν τέτοια χρέωση....βρε ουστ ....φάγανες πολιτικοί έχουν κάνει περιουσίες να φάνε και τρισέγγονά τους και τώρα ψάχνουν να βρούν έσοδα...και στο κάτω-κάτω  ο νόμος για την αναγνώριση των ημιυπαίθριων ισχύει για 49 χρόνια....στην τελική ποιος μου λέει εμένα πως σε 10 χρόνια δε βγάλουν άλλο νόμο για αναδιάταξη των προστιμων και ζητήσουν επιπλέον χρήματα??????? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ κωθώνια πολιτικοί?????? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Αυτοί που πέρνανε 1,5 και 2 εκατ. ευρώ για να φτιάξουν μια ιστοσελίδα υπουργείου θα δηλώσουν γιατί ειχαν τέτοια χρέωση....βρε ουστ ....φάγανες πολιτικοί έχουν κάνει περιουσίες να φάνε και τρισέγγονά τους και τώρα ψάχνουν να βρούν έσοδα...και στο κάτω-κάτω  ο νόμος για την αναγνώριση των ημιυπαίθριων ισχύει για 49 χρόνια....στην τελική ποιος μου λέει εμένα πως σε 10 χρόνια δε βγάλουν άλλο νόμο για αναδιάταξη των προστιμων και ζητήσουν επιπλέον χρήματα??????? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ κωθώνια πολιτικοί?????? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
επισης..

ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ !! :)

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Προχθές μίλησα με τον κατασκευαστή της πολυκατοικίας μου και μου ειπε οτι η μεγαλητερη μαλακία που  μπορω να κάνω ειναι να παω να δηλώσω τον ημιυπέθριο. Υπομονή να δουμε που πάει το θέμα και βλεποντας και κάνοντας.

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
Προχθές μίλησα με τον κατασκευαστή της πολυκατοικίας μου και μου ειπε οτι η μεγαλητερη μαλακία που  μπορω να κάνω ειναι να παω να δηλώσω τον ημιυπέθριο. Υπομονή να δουμε που πάει το θέμα και βλεποντας και κάνοντας.
την κινεζα που τρωει τη μπανανα την εχεις δηλωσει?
προσεξε, πρεπει να εχει δηλωθει η κινεζα και η μπανανα
για να παμε στο δευτερο σταδιο του παιχνιδιου μας

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
παντως ειναι ύψιστη μαλακια να πας να δηλωσεις ημιυπαιθριους [size=5pt]αν δεν εχεις[/size]..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Εν συντομία...

α) Δεν έπρεπε να δίνει δικαίωμα να "τακτοποιούνται" τέτοια θέματα.

β) Από την στιγμή που την δίνει, αξίζει να το σκεφτείς να το κάνεις.

γ) Εάν τακοτποιήσεις, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έρθουν επιπλέον κόστη/επιβαρύνσεις και είναι απόλυτα λογικό.

δ) Εάν δεν τακτοποιήσεις, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έρθουν πούτσες και είναι απόλυτα λογικό.

ε) Είναι πολύ πιθανόν (μάλλον βέβαιο) με το συγκεκριμένο γαμοκράτος, να υπάρξει ανάλογη ρύθμιση μελλοντικά (όταν αρχίσουν οι πούτσες για όσους δεν τακτοποιήσουν).

στ) Όποιος είναι παράνομος, ρισκάρει. Και όταν ρισκάρεις, ποντάρεις, κάποτε κερδίζεις, κάποτε χάνεις. Εάν δεν ήσουν παράνομος, δεν θα είχες άγχος για το θέμα.

...για πηγούλες στείλτε PM, να στείλω λογαριασμό να βάλετε γκαφρά. Δίνουμε και απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

Τσιμπάτε, ρωτάτε, απαντάμε, τσεπώνουμε. Ο τζάμπας πέθανε, τον σκότωσε ο μπαχαλούχας, ο τρίκαρδος και οι διάφοροι άλλοι ξερόλες.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εν συντομία...

γ) Εάν τακοτποιήσεις, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έρθουν επιπλέον κόστη/επιβαρύνσεις και είναι απόλυτα λογικό.

δ) Εάν δεν τακτοποιήσεις, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έρθουν πούτσες και είναι απόλυτα λογικό.

ε) Είναι πολύ πιθανόν (μάλλον βέβαιο) με το συγκεκριμένο γαμοκράτος, να υπάρξει ανάλογη ρύθμιση μελλοντικά (όταν αρχίσουν οι πούτσες για όσους δεν τακτοποιήσουν).

στ) Όποιος είναι παράνομος, ρισκάρει. Και όταν ρισκάρεις, ποντάρεις, κάποτε κερδίζεις, κάποτε χάνεις. Εάν δεν ήσουν παράνομος, δεν θα είχες άγχος για το θέμα.

...για πηγούλες στείλτε PM, να στείλω λογαριασμό να βάλετε γκαφρά. Δίνουμε και απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

Τσιμπάτε, ρωτάτε, απαντάμε, τσεπώνουμε. Ο τζάμπας πέθανε, τον σκότωσε ο μπαχαλούχας, ο τρίκαρδος και οι διάφοροι άλλοι ξερόλες.

στο χω πει οτι σε λατρεύω?

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
Εν συντομία...

κατι σαν συμβολαιο θανατου

στο χω πει οτι σε λατρεύω?
του το ειπες χτες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα

A PUNTO!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
ευτυχως δεν εχω παρανομο τιποτα , ολα ειναι νομιμα

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
την κινεζα που τρωει τη μπανανα την εχεις δηλωσει?
προσεξε, πρεπει να εχει δηλωθει η κινεζα και η μπανανα
για να παμε στο δευτερο σταδιο του παιχνιδιου μας

Που δηλώνω να φύγω τρέχοντας!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Κάτσε να δεις που σε λίγο θα μπουν εξυπνάκηδες και θα πουν ότι είναι τόσο μπροστά και μάγκες που όταν έφτιαχναν το σπίτι τους το 70 δεν είχαν βάλει καθόλου ημιυπαίθριους και στα πελέ τους η σημερινή κατάσταση.

:2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Κάτσε να δεις που σε λίγο θα μπουν εξυπνάκηδες και θα πουν ότι είναι τόσο μπροστά και μάγκες που όταν έφτιαχναν το σπίτι τους το 70 δεν είχαν βάλει καθόλου ημιυπαίθριους και στα πελέ τους η σημερινή κατάσταση.

:2funny:

η γιαγιά μου το φτιαξε το 50.
είναι όλο παράνομο. δε μπορούν να της το κατεδαφίσουν αλλά δε μπορεί και να κάνει καμμιά τροποποίηση.....
έτσι μένουμε όλοι στο κοτέτσι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
είναι όλο παράνομο. δε μπορούν να της το κατεδαφίσουν αλλά δε μπορεί και να κάνει καμμιά τροποποίηση.....
Εσύ επειδή είσαι καταλανός που προσκυνάς την βασίλισσα, θα σου δείξω το μεγαλείο των βασιλοχουντικών και θα σου δώσω μία δωρεάν συμβουλή.

Πήγαινε στην Πολεοδομία της περιοχής και ρώτα..."Τι ισχύει για κτίσματα προ του '53?"

SCALP_07

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

σε ρώτησε κανένας εσένα μωρη κάργια?
τι πεταγεσαι παντου σαν το τσουτσούνι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom