dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστω!!!οταν απαντω "ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ" και με λες καθετη κακως κανω και σου μιλαω.
περαστικα!
Ευχαριστω!!!οταν απαντω "ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ" και με λες καθετη κακως κανω και σου μιλαω.
περαστικα!
σωστοσΕιναι δεδομενο οτι το κρατος συχνα πικνα επαναφερει νομου και ρυθμισεις σε περιοδους που θελει να μαζεψει λευτα για παραδειγμα δεν πληρωνεις φπα, τοκους και ξανα τοκους κτλ κτλ ξυπνας ενα πρωι και σου λενε ελα κανε ρυθμιση και χαριζουμε τοκους!!! πολλες φορες χαριζουν και κεφαλαιο,το ιδιο θα γινει και με αυτα..οπως παντα γινεται,καποια στιγμη θα ξαναπον ελατε να δηλωσεται..
εχεις ορεξη ως συνηθως..1. καλά κάνεις.
δε χρειάζεσαι το βενιζέλο για να διαβάσεις νόμους που δημοσιεύοντια στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
μορφωμένος χρειάζεται να είσαι και να ξέρεις καλά ελληνικά.
και προφανώς όσο βαριέσαι μια ζωή στο περίπου θα ζεις.......
ακριβώς ζουν αυτοί που ασχολούνται.
2. Υ.Γ.
αμα δεις ποιοί σου αλλάζουν το σύνταγμα και τι επαγγέλλονται έλα να μου ξαναπείς για τους υδραυλικούς και το βενιζέλο.
παρεμπιπτόντως αυτός δεν ηταν που έκανε αγώνα στη θητεία του για την αντισυνταγματικότητα της επιβολής θητείας μόνος στα σερνικά;
αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχα ρε προβατάκιααααααααααααααααααααααααααα
επισης..Αυτοί που πέρνανε 1,5 και 2 εκατ. ευρώ για να φτιάξουν μια ιστοσελίδα υπουργείου θα δηλώσουν γιατί ειχαν τέτοια χρέωση....βρε ουστ ....φάγανες πολιτικοί έχουν κάνει περιουσίες να φάνε και τρισέγγονά τους και τώρα ψάχνουν να βρούν έσοδα...και στο κάτω-κάτω ο νόμος για την αναγνώριση των ημιυπαίθριων ισχύει για 49 χρόνια....στην τελική ποιος μου λέει εμένα πως σε 10 χρόνια δε βγάλουν άλλο νόμο για αναδιάταξη των προστιμων και ζητήσουν επιπλέον χρήματα??????? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ κωθώνια πολιτικοί??????
την κινεζα που τρωει τη μπανανα την εχεις δηλωσει?Προχθές μίλησα με τον κατασκευαστή της πολυκατοικίας μου και μου ειπε οτι η μεγαλητερη μαλακία που μπορω να κάνω ειναι να παω να δηλώσω τον ημιυπέθριο. Υπομονή να δουμε που πάει το θέμα και βλεποντας και κάνοντας.
Εν συντομία...
α) Δεν έπρεπε να δίνει δικαίωμα να "τακτοποιούνται" τέτοια θέματα.
β) Από την στιγμή που την δίνει, αξίζει να το σκεφτείς να το κάνεις.
γ) Εάν τακοτποιήσεις, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έρθουν επιπλέον κόστη/επιβαρύνσεις και είναι απόλυτα λογικό.
δ) Εάν δεν τακτοποιήσεις, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έρθουν πούτσες και είναι απόλυτα λογικό.
ε) Είναι πολύ πιθανόν (μάλλον βέβαιο) με το συγκεκριμένο γαμοκράτος, να υπάρξει ανάλογη ρύθμιση μελλοντικά (όταν αρχίσουν οι πούτσες για όσους δεν τακτοποιήσουν).
στ) Όποιος είναι παράνομος, ρισκάρει. Και όταν ρισκάρεις, ποντάρεις, κάποτε κερδίζεις, κάποτε χάνεις. Εάν δεν ήσουν παράνομος, δεν θα είχες άγχος για το θέμα.
...για πηγούλες στείλτε PM, να στείλω λογαριασμό να βάλετε γκαφρά. Δίνουμε και απόδειξη παροχής υπηρεσιών.
Τσιμπάτε, ρωτάτε, απαντάμε, τσεπώνουμε. Ο τζάμπας πέθανε, τον σκότωσε ο μπαχαλούχας, ο τρίκαρδος και οι διάφοροι άλλοι ξερόλες.
κατι σαν συμβολαιο θανατουΕν συντομία...
α) Δεν έπρεπε να δίνει δικαίωμα να "τακτοποιούνται" τέτοια θέματα.
β) Από την στιγμή που την δίνει, αξίζει να το σκεφτείς να το κάνεις.
γ) Εάν τακοτποιήσεις, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έρθουν επιπλέον κόστη/επιβαρύνσεις και είναι απόλυτα λογικό.
δ) Εάν δεν τακτοποιήσεις, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έρθουν πούτσες και είναι απόλυτα λογικό.
ε) Είναι πολύ πιθανόν (μάλλον βέβαιο) με το συγκεκριμένο γαμοκράτος, να υπάρξει ανάλογη ρύθμιση μελλοντικά (όταν αρχίσουν οι πούτσες για όσους δεν τακτοποιήσουν).
στ) Όποιος είναι παράνομος, ρισκάρει. Και όταν ρισκάρεις, ποντάρεις, κάποτε κερδίζεις, κάποτε χάνεις. Εάν δεν ήσουν παράνομος, δεν θα είχες άγχος για το θέμα.
...για πηγούλες στείλτε PM, να στείλω λογαριασμό να βάλετε γκαφρά. Δίνουμε και απόδειξη παροχής υπηρεσιών.
Τσιμπάτε, ρωτάτε, απαντάμε, τσεπώνουμε. Ο τζάμπας πέθανε, τον σκότωσε ο μπαχαλούχας, ο τρίκαρδος και οι διάφοροι άλλοι ξερόλες.
του το ειπες χτεςστο χω πει οτι σε λατρεύω?
Όχι τόσο χάλια. Γκρεμίζεις τα παράνομα και είσαι ελεύθερος.κατι σαν συμβολαιο θανατου
Το ξέρω μουρό μου, αμοιβαία τα αισθήματα.στο χω πει οτι σε λατρεύω?
την κινεζα που τρωει τη μπανανα την εχεις δηλωσει?
προσεξε, πρεπει να εχει δηλωθει η κινεζα και η μπανανα
για να παμε στο δευτερο σταδιο του παιχνιδιου μας
Που δηλώνω να φύγω τρέχοντας!
Κάτσε να δεις που σε λίγο θα μπουν εξυπνάκηδες και θα πουν ότι είναι τόσο μπροστά και μάγκες που όταν έφτιαχναν το σπίτι τους το 70 δεν είχαν βάλει καθόλου ημιυπαίθριους και στα πελέ τους η σημερινή κατάσταση.
Εσύ επειδή είσαι καταλανός που προσκυνάς την βασίλισσα, θα σου δείξω το μεγαλείο των βασιλοχουντικών και θα σου δώσω μία δωρεάν συμβουλή.η γιαγιά μου το φτιαξε το 50.
είναι όλο παράνομο. δε μπορούν να της το κατεδαφίσουν αλλά δε μπορεί και να κάνει καμμιά τροποποίηση.....
έτσι μένουμε όλοι στο κοτέτσι.
η γιαγιά μου το φτιαξε το 50.
είναι όλο παράνομο. δε μπορούν να της το κατεδαφίσουν αλλά δε μπορεί και να κάνει καμμιά τροποποίηση.....
έτσι μένουμε όλοι στο κοτέτσι.