Νέα

Ημιυπαίθριοι χώροι. Θα τους δηλώσετε??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ziziaek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 441
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
"Φυσικά και οι πιθανότητες να σε ελέγχουν είναι ελάχιστες.Εκτός βέβαια αν γίνει καταγγελία....Και φυσικά,αν σε μία πολυκατοικία δηλώσει έστω και ένας τον ημιυπαίθριο,καταλαβαίνετε ότι είναι πιθανότατο να ελεγχθεί ολη η πολυκατοικία μετά....

Πως θα πουλήσετε το διαμέρισμα? μέχρι τώρα ο συμβολαιογράφος ζητάει χαρτί ότι το έχετε δηλώσει στην Εφορία.Τώρα,θα ζητάει υποχρεωτικά χαρτί ότι έχει τακτοποιηθεί ο ημιυπαίθριος...Είναι υποχρεωμένος να το κάνει,βάσει νόμου,και επι πλέον το ότι υπάρχει ημιυπαίθριος αναγράφεςται σαφέστατα στην περιγραφή του σπιτιού....."

με καλυψε ΠΛΗΡΩΣ ο συναγωνιστης
Και γιατη να μην δηλωσεις=πληρωσεις οοοοοοοοοοοοταν λεω οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοταν και ααααααααααααααααααααμμμααααααααααααααααα χριαστει να το πουλησεις???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
"Φυσικά και οι πιθανότητες να σε ελέγχουν είναι ελάχιστες.Εκτός βέβαια αν γίνει καταγγελία....Και φυσικά,αν σε μία πολυκατοικία δηλώσει έστω και ένας τον ημιυπαίθριο,καταλαβαίνετε ότι είναι πιθανότατο να ελεγχθεί ολη η πολυκατοικία μετά....

Πως θα πουλήσετε το διαμέρισμα? μέχρι τώρα ο συμβολαιογράφος ζητάει χαρτί ότι το έχετε δηλώσει στην Εφορία.Τώρα,θα ζητάει υποχρεωτικά χαρτί ότι έχει τακτοποιηθεί ο ημιυπαίθριος...Είναι υποχρεωμένος να το κάνει,βάσει νόμου,και επι πλέον το ότι υπάρχει ημιυπαίθριος αναγράφεςται σαφέστατα στην περιγραφή του σπιτιού....."

με καλυψε ΠΛΗΡΩΣ ο συναγωνιστης

για να έχει τακτοποιηθεί πρέπει
1.
να είναι παράνομος
2.
να υπάρχει χαρτί πολεοδομίας ότι είναι παράνομος.
3.
οι καταγγελίες είναι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟ.

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
για να έχει τακτοποιηθεί πρέπει
1.
να είναι παράνομος
2.
να υπάρχει χαρτί πολεοδομίας ότι είναι παράνομος.
3.
οι καταγγελίες είναι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟ.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Και γιατη να μην δηλωσεις=πληρωσεις οοοοοοοοοοοοταν λεω οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοταν και ααααααααααααααααααααμμμααααααααααααααααα χριαστει να το πουλησεις???

για τον ιδιο λογο που δεν μπορεις τωρα να κανεις χρηση του νομου του Τριτση αν δεν το εκανες τότε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
και για να τελειώνουμε με τα κοριτσάκια τα νομοταγή.
ο καθένας κάνει ότι νομίζει σωστό.

εμένα στα ριπαπά μου τι θα κάνει έκαστος πολίτης.

απλά καταγράφω ότι ο νόμος είναι ΠΟΝΗΡΟΤΑΤΟΣ, πιθανότατα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ και θέλω να μου πείτε τι θα κάνουν όλοι αυτοί που νομιμοποίησαν την χρήση αν σε 5 χρονάκια μετά απο καταγγελία στο ΣτΕ ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός και έχειτε ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.

κοινώς, επειδή σας λέει η Α κυβέρνηση στην Ελλάδα όλα καλά, αυτό δε σημαίνει ότι θα ισχύει και στην επόμενη.
τα λεφτάκια τα χετε σκάσει βεβαίως και έχετε χωρίς κόπο δηλώσει στο κράτος μπουρδέλο ότι είστε παράνομος.
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

ο Θεός μεθ υμών. Γιατί κράτος δεν υπάρχει αρα και οι νόμοι είναι στο περίπου.....

OP
OP
ziziaek

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κωλοτουμπα.

εμενα οταν μου ερχετε πελατης στο γραφείο κοιταω να προστατεψω ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ απο την πολεοδομια και οχι να κανω γενικες αναφορες στην πολιτικη του κρατους.

Αν μου ερθει καποιος και μου πει¨"να το δηλωσω?" λες να καθομαι να του λεω "γαμω την ιθαγενεια σας"?
δηλαδη με το συμπαθειο εγω δεν εχω..μου το κρεμιζουνε ετσι και με τσακωσουνε :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δηλαδη με το συμπαθειο εγω δεν εχω..μου το κρεμιζουνε ετσι και με τσακωσουνε :think:
όχι.
εάν είσαι πριν το 03 πληρώνεις κατι ψίχουλα...
μετά το 03 σου κόβουν τον κώλο. σε μια πενταετία ενδέχεται να πληρώσεις όσα σου στοίχισε.
η πουστιά δε του νόμου του 03 είναι ότι πληρώνεις πρόστιμο διατήρησης εφ όρου ζωής.
σκοπεύουν να το αλλάξουν γιατί τα πρόστιμα αυτού του νόμου είναι τεράστια και κανείς δεν έμπαινε στον κόπο αλλά το ρίσκαρε.
με τέτοιο κράτος μπουρδέλο έπρεπε να σε καταραστεί ο Μητσοτάκης ή να πάρει φωτιά το αυθαίρετο σε πυρκαγιές καλοκαιριού για να σε βρουν......

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
για τον ιδιο λογο που δεν μπορεις τωρα να κανεις χρηση του νομου του Τριτση αν δεν το εκανες τότε.
Ειναι δεδομενο οτι το κρατος συχνα πικνα επαναφερει νομου και ρυθμισεις σε περιοδους που θελει να μαζεψει λευτα για παραδειγμα δεν πληρωνεις φπα, τοκους και ξανα τοκους κτλ κτλ ξυπνας ενα πρωι και σου λενε ελα κανε ρυθμιση και χαριζουμε τοκους!!! πολλες φορες χαριζουν και κεφαλαιο,το ιδιο θα γινει και με αυτα..οπως παντα γινεται,καποια στιγμη θα ξαναπον ελατε να δηλωσεται..

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ειναι δεδομενο οτι το κρατος συχνα πικνα επαναφερει νομου και ρυθμισεις σε περιοδους που θελει να μαζεψει λευτα για παραδειγμα δεν πληρωνεις φπα, τοκους και ξανα τοκους κτλ κτλ ξυπνας ενα πρωι και σου λενε ελα κανε ρυθμιση και χαριζουμε τοκους!!! πολλες φορες χαριζουν και κεφαλαιο,το ιδιο θα γινει και με αυτα..οπως παντα γινεται,καποια στιγμη θα ξαναπον ελατε να δηλωσεται..

ειναι καθαρα δικο σου θεμα το τι τελικα θα κανεις ΕΦΟΣΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ για κοστος και λοιπες παραμετρους

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
και για να τελειώνουμε με τα κοριτσάκια τα νομοταγή.
ο καθένας κάνει ότι νομίζει σωστό.

εμένα στα ριπαπά μου τι θα κάνει έκαστος πολίτης.

απλά καταγράφω ότι ο νόμος είναι ΠΟΝΗΡΟΤΑΤΟΣ, πιθανότατα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ και θέλω να μου πείτε τι θα κάνουν όλοι αυτοί που νομιμοποίησαν την χρήση αν σε 5 χρονάκια μετά απο καταγγελία στο ΣτΕ ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός και έχειτε ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.

κοινώς, επειδή σας λέει η Α κυβέρνηση στην Ελλάδα όλα καλά, αυτό δε σημαίνει ότι θα ισχύει και στην επόμενη.
τα λεφτάκια τα χετε σκάσει βεβαίως και έχετε χωρίς κόπο δηλώσει στο κράτος μπουρδέλο ότι είστε παράνομος.
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

ο Θεός μεθ υμών. Γιατί κράτος δεν υπάρχει αρα και οι νόμοι είναι στο περίπου.....
καλα ενταξει, καποτε πρεπει να τελειωνουμε και με αγολακια τα ξερολα-δή..

- ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ !

- ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ !

κλπ κλπ κλπ κλπ..

βαριεμαι άλλο τώλα..  :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

άμα πας στην εφορία και πεις θέλω να σας ξοφλήσω θα σου χαρίσουν τόκους πολλών ετών.... τέτοια πείνα υπάρχει....
φεύγουν και υπάλληλοι σε λίγο θα μας παρακαλάνε να τους δίνουμε
"Ο,τι προαιρείσθε"........

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

- ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ !

- ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ !

κλπ κλπ κλπ κλπ..

βαριεμαι άλλο τώλα..  :rolleyes:

εκτος κι αν εισαι ο περσονας.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
ειναι καθαρα δικο σου θεμα το τι τελικα θα κανεις ΕΦΟΣΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ για κοστος και λοιπες παραμετρους
Αυτο ειναι δεδομενο και εγω απλα λεω την γμωμη μου και δεχομαι και την δικη σου,εσυ ομως γιατη εισαι τοσο καθετη??

Μηπως εχει δικιο ο περσονας??

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Αυτο ειναι δεδομενο και εγω απλα λεω την γμωμη μου και δεχομαι και την δικη σου,εσυ ομως γιατη εισαι τοσο καθετη??

οταν απαντω "ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ" και με λες καθετη κακως κανω και σου μιλαω.
περαστικα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

κλπ κλπ κλπ κλπ..

βαριεμαι άλλο τώλα..  :rolleyes:

καλά κάνεις.
δε χρειάζεσαι το βενιζέλο για να διαβάσεις νόμους που δημοσιεύοντια στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
μορφωμένος χρειάζεται να είσαι και να ξέρεις καλά ελληνικά.
και προφανώς όσο βαριέσαι μια ζωή στο περίπου θα ζεις.......
ακριβώς ζουν αυτοί που ασχολούνται.

Υ.Γ.
αμα δεις ποιοί σου αλλάζουν το σύνταγμα και τι επαγγέλλονται έλα να μου ξαναπείς για τους υδραυλικούς και το βενιζέλο.
παρεμπιπτόντως αυτός δεν ηταν που έκανε αγώνα στη θητεία του για την αντισυνταγματικότητα της επιβολής θητείας μόνος στα σερνικά;
αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχα ρε προβατάκιααααααααααααααααααααααααααα

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
άμα πας στην εφορία και πεις θέλω να σας ξοφλήσω θα σου χαρίσουν τόκους πολλών ετών.... τέτοια πείνα υπάρχει....
φεύγουν και υπάλληλοι σε λίγο θα μας παρακαλάνε να τους δίνουμε
"Ο,τι προαιρείσθε"........
Εχει γινει ειδη σε γνωστη μου περιπτοση που τους ειπε εγω δεν εχω 850 δοση το μηνα του ειπαν περνα απο το ταμιο και βωαλε εναντι οτι εχεις...

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Εμενα το τσαντίρι μου ειναι στην ύπαιθρο, πρέπει να το δηλώσω;;;;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

ασε την κόρη......
ο νόμος βγήκε για να πάρουν χρήμα οι φουκαριάρηδες οι μηχανικοί....
δεν είναι κακό......
τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση δε μπορούν να κάνουν πουστιες όπως στις οικοδομές...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom