Νέα

Ημιυπαίθριοι χώροι. Θα τους δηλώσετε??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ziziaek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 441
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το σπιτι το εχω απο το 1999 ποιον μηχανικο?
μην ασχοληθείς.
πριν το 03 τα πρόστιμα είναι ελάχιστα σε σχέση με αυτά μετά το 03...

τυπικά τον μηχανικό που στο κατασκεύασε ή ανέθεσε σε άλλον να σου κάνει την αίτηση στην πολεοδομία.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Μην δηλωνεις τιποτα,θα σου κλασουν τα αρχιδια...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
ωραίες συμβουλές δίνετε ρε μάγκες.....συζήτηση καφενείου,όπως πάντα....
Φυσικά και οι πιθανότητες να σε ελέγχουν είναι ελάχιστες.Εκτός βέβαια αν γίνει καταγγελία....Και φυσικά,αν σε μία πολυκατοικία δηλώσει έστω και ένας τον ημιυπαίθριο,καταλαβαίνετε ότι είναι πιθανότατο να ελεγχθεί ολη η πολυκατοικία μετά....

Δεν μου λέτε τώρα ρε ξερόλες.....Πως θα πουλήσετε το διαμέρισμα? μέχρι τώρα ο συμβολαιογράφος ζητάει χαρτί ότι το έχετε δηλώσει στην Εφορία.Τώρα,θα ζητάει υποχρεωτικά χαρτί ότι έχει τακτοποιηθεί ο ημιυπαίθριος...Είναι υποχρεωμένος να το κάνει,βάσει νόμου,και επι πλέον το ότι υπάρχει ημιυπαίθριος αναγράφεςται σαφέστατα στην περιγραφή του σπιτιού.....

Αντε λοιπόν δηλώστε τα....Και μην ακούτε αηδίες απο ανεύθυνους....Αν σας πιάσουν θα πληρώνετε 5% εφ' όρου ζωής.....1000 ευρώ είναι περίπου το κόστος,μαζί με την αμοιβή του μηχανικού,για χώρο της τάξεως των 12-15 τετραγωνικών.Αξίζει να ρισκάρετε?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ότι εάν ο επόμενος βγάλει ενα νόμο με καμμιά απόφαση του ΣτΕ ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιείς ΝΟΜΙΜΑ έναν ΠΑΡΑΝΟΜΟ χώρο έλα να τα ξανασυζητήσουμε.......
οταν εχεις κανει τη μαλακια, εισαι παντα απο κατω.

την τρως, μπουκωνεσαι, δεν σου αρεσει, αλλα αυτο δεν αλλαζει. διοτι ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.

απ την αλλη βεβαια, μπορεις να τους γραψεις στ αρχιδια σου (εχοντας κανει τη μαλακια και οντας απο κατω) και να λεονταριζεις και να χαριεντιζεσαι.

και ξαφνικα να πας να μεινεις με τον τρικαρδο στις παραγκες των νεοχτιστων ασπροπύργου..  :rolleyes:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Φυσικά και οι πιθανότητες να σε ελέγχουν είναι ελάχιστες.Εκτός βέβαια αν γίνει καταγγελία....Και φυσικά,αν σε μία πολυκατοικία δηλώσει έστω και ένας τον ημιυπαίθριο,καταλαβαίνετε ότι είναι πιθανότατο να ελεγχθεί ολη η πολυκατοικία μετά....

Δεν μου λέτε τώρα ρε ξερόλες.....Πως θα πουλήσετε το διαμέρισμα? μέχρι τώρα ο συμβολαιογράφος ζητάει χαρτί ότι το έχετε δηλώσει στην Εφορία.Τώρα,θα ζητάει υποχρεωτικά χαρτί ότι έχει τακτοποιηθεί ο ημιυπαίθριος...Είναι υποχρεωμένος να το κάνει,βάσει νόμου,και επι πλέον το ότι υπάρχει ημιυπαίθριος αναγράφεςται σαφέστατα στην περιγραφή του σπιτιού.....

Αντε λοιπόν δηλώστε τα....Και μην ακούτε αηδίες απο ανεύθυνους....Αν σας πιάσουν θα πληρώνετε 5% εφ' όρου ζωής.....1000 ευρώ είναι περίπου το κόστος,μαζί με την αμοιβή του μηχανικού,για χώρο της τάξεως των 12-15 τετραγωνικών.Αξίζει να ρισκάρετε?

εσυ καλα τα λες και θα συμφωνησω αολυτα μαζι σου.
Αυτα θα ελεγα και εγω αν ενδιαφερομουν εστω και στοιχειωδως να κανω κουβεντα με τετοιους τυπους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
οταν εχεις κανει τη μαλακια, εισαι παντα απο κατω.

την τρως, μπουκωνεσαι, δεν σου αρεσει, αλλα αυτο δεν αλλαζει. διοτι ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.

απ την αλλη βεβαια, μπορεις να τους γραψεις στ αρχιδια σου (εχοντας κανει τη μαλακια και οντας απο κατω) και να λεονταριζεις και να χαριεντιζεσαι.

και ξαφνικα να πας να μεινεις με τον τρικαρδο στις παραγκες των νεοχτιστων ασπροπύργου..  :rolleyes:

για ημιυπαίθριους θα μείνεις σε παράγκα του ασπρόπυργου;
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαα

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16

Ειναι στη φυση καποιον ανθρωπον να προχορανε μπροστα να δημιουργουν και παντα να αγοραζουν,εγω προσωπικα ποτε μα ποτε δεν εχω πουλησει τιποτα, οσο αχρηστω και αν μου  ειναι πλεον.. ποσο μαλλον ενα σπιτη. Οσο αφορα το αν σε πιασουν θα σου πω οτι αν η ψωλη μου ειχε νυχη θα ηταν δαχτυλο....

OP
OP
ziziaek

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

ρε φιλε απλα ελληνικα αφου δεΝ δηλωσω παει να πει οτι δεν ΕΧΩ!!!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑΠΟΛΗΣΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εσυ καλα τα λες και θα συμφωνησω αολυτα μαζι σου.
Αυτα θα ελεγα και εγω αν ενδιαφερομουν εστω και στοιχειωδως να κανω κουβεντα με τετοιους τυπους.

πες μας τι προτείνεις για σπίτι με 10 τμ υπαίθριους.....
ο νόμος βγήκε για να καλύψει τα μουνιά που έχουν αλλαγή χρήσης σε όλα τα υπόλοιπα........
με τους ημιυπαίθριους απλά θα μαζέψουν τρελλό χρήμα.

Είναι αδιανόητο σε νόμο για ημιυπαίθριους να εντάσσονται οι αλλαγές χρήσης σε υπόγεια, γκαράζ και πιλοτές και σοφίτες.
Οι ημιυπαίθριοι έπρεπε να νομιμοποιηθούν.
Επίσης ενώ είχε ανακοινωθεί ότι τα λεφτά θα πάνε στην πράσινη ανάπτυξη τελικά πηγαίνουν απευθείας στο υπουργείο οικονομικων.
λαμπρό κράτος. λαμπρές νομικές πράξεις.
τρέχτε να προλάβετε........

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
για ημιυπαίθριους θα μείνεις σε παράγκα του ασπρόπυργου;
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαα
ελα βρε μαλακα που κανεις πως δεν καταλαβαινεις..

γενικα μιλαω εγω. εχουμε πηξει στους λεονταρισμους και στα δηθεν..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ειναι στη φυση καποιον ανθρωπον να προχορανε μπροστα να δημιουργουν και παντα να αγοραζουν,εγω προσωπικα ποτε μα ποτε δεν εχω πουλησει τιποτα, οσο αχρηστω και αν μου  ειναι πλεον.. ποσο μαλλον ενα σπιτη. Οσο αφορα το αν σε πιασουν θα σου πω οτι αν η ψωλη μου ειχε νυχη θα ηταν δαχτυλο....

α να χαθείς δεν ντρέπεσαι....
και να είσαι σίγουρος ότι όλα τα αυθαίρετα στις Κυκλάδες θα τρέξουν τα μεγαλολαμόγια να τα δηλώσουν όπως και συ τα 10 τμ του ημιυπαίθριου.
αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααχχααχχααχαχαχαα

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
πες μας τι προτείνεις για σπίτι με 10 τμ υπαίθριους.....
ο νόμος βγήκε για να καλύψει τα μουνιά που έχουν αλλαγή χρήσης σε όλα τα υπόλοιπα........
με τους ημιυπαίθριους απλά θα μαζέψουν τρελλό χρήμα.

Είναι αδιανόητο σε νόμο για ημιυπαίθριους να εντάσσονται οι αλλαγές χρήσης σε υπόγεια, γκαράζ και πιλωτές και σοφίτες.
Οι ημιυπαίθριοι έπρεπε να νομιμοποιηθούν.
Επίσης ενώ είχε ανακοινωθεί ότι τα λεφτά θα πάνε στην πράσινη ανάπτυξη τελικά πηγαίνουν απευθείας στο υπουργείο οικονομικων.
λαμπρό κράτος. λαμπρές νομικές πράξεις.
τρέχτε να προλάβετε........

κωλοτουμπα.

εμενα οταν μου ερχετε πελατης στο γραφείο κοιταω να προστατεψω ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ απο την πολεοδομια και οχι να κανω γενικες αναφορες στην πολιτικη του κρατους.

Αν μου ερθει καποιος και μου πει¨"να το δηλωσω?" λες να καθομαι να του λεω "γαμω την ιθαγενεια σας"?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
α να χαθείς δεν ντρέπεσαι....
και να είσαι σίγουρος ότι όλα τα αυθαίρετα στις Κυκλάδες θα τρέξουν τα μεγαλολαμόγια να τα δηλώσουν όπως και συ τα 10 τμ του ημιυπαίθριου.
αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααχχααχχααχαχαχαα
Αστο δεν προκειται να καταλαβουν τι γινεται... αμα του περισευουν ας το δηλωσει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ελα βρε μαλακα που κανεις πως δεν καταλαβαινεις..

γενικα μιλαω εγω. εχουμε πηξει στους λεονταρισμους και στα δηθεν..

ο νόμος φιλαράκι βγήκε για τις μεγαλοπουστιές.....
για να καλυφθούν οι μεγαλοπουστιές που νομιμοποιείται η χρήση τους για ψίχουλα...
οι ημιυπαίθριοι αποτελούν το κερασάκι για να πλερώσει ο φουκαράς, ο απλός μαλάκας και πάλι τα σπασμένα χωρίς να χρειάζεται.......
υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που με κάνα 30άρι νομιμοποιούν τη χρήση αυθαιρέτων υπογείων γκαράζ και σοφιτών που στην πράξη θα στοίχιζε κάνα 200άρι...

συγχαρητήρια.
πάλι η δικαιοσύνη έλαμψε.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
κωλοτουμπα.

εμενα οταν μου ερχετε πελατης στο γραφείο κοιταω να προστατεψω ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ απο την πολεοδομια και οχι να κανω γενικες αναφορες στην πολιτικη του κρατους.

Αν μου ερθει καποιος και μου πει¨"να το δηλωσω?" λες να καθομαι να του λεω "γαμω την ιθαγενεια σας"?
Καλα κανεις.

Οταν ο πελατης σε ρωταει για τηε πιθανοτιτες τι του λες???

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Καλα κανεις.

Οταν ο πελατης σε ρωταει για τηε πιθανοτιτες τι του λες???

"Φυσικά και οι πιθανότητες να σε ελέγχουν είναι ελάχιστες.Εκτός βέβαια αν γίνει καταγγελία....Και φυσικά,αν σε μία πολυκατοικία δηλώσει έστω και ένας τον ημιυπαίθριο,καταλαβαίνετε ότι είναι πιθανότατο να ελεγχθεί ολη η πολυκατοικία μετά....

Πως θα πουλήσετε το διαμέρισμα? μέχρι τώρα ο συμβολαιογράφος ζητάει χαρτί ότι το έχετε δηλώσει στην Εφορία.Τώρα,θα ζητάει υποχρεωτικά χαρτί ότι έχει τακτοποιηθεί ο ημιυπαίθριος...Είναι υποχρεωμένος να το κάνει,βάσει νόμου,και επι πλέον το ότι υπάρχει ημιυπαίθριος αναγράφεςται σαφέστατα στην περιγραφή του σπιτιού....."

με καλυψε ΠΛΗΡΩΣ ο συναγωνιστης

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
κωλοτουμπα.

τζάμπα του το δηλώνεις;
και σαφώς θα του πεις ναι...
κοριτσάκι είσαι, υπάρχει κρίση στον κλάδο σας ΜΕΓΑΛΗ, καιρός να βγάλετε το χαρτζιλίκι σας.......

σαφώς και είσαι υπέρ.....
και γω θα ήμουνα υπέρ άμα σε κάθε ένα χρέωνα κάνα χιλιαρικάκι να συντάξω την έκθεση μηχανικού που απαιτείται.

Υ.Γ.
κοριτσάκι είσαι πολύ μικρή - αγέννητη για να αναφέρεσαι στο τι έγινε το 81........
τώρα μπορείς κάλλιστα να τσιμπήσεις χαρτζιλικάκι και απ το μπου τελεία κομ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom