Νέα

Ίμια και ΠΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 954
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
εχω ακούσει όλο το ιστορικό της πανολεθρίας με εκείνα τα 5 αεροπλάνα που στείλαμε στην κύπρο
το 74 από τον άμμεσα προϊστάμενο μου, ανθίπασπιστή των καταδρομών ο οποίος ήταν ένας από τους λίγους διασοθέντες της Κύπρου. Το αεροπλάνο του ήταν ένα απο αυτά που καταρρίφθηκαν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχω ακούσει όλο το ιστορικό της πανολεθρίας με εκείνα τα 5 αεροπλάνα που στείλαμε στην κύπρο
το 74 από τον άμμεσα προϊστάμενο μου, ανθίπασπιστή των καταδρομών ο οποίος ήταν ένας από τους λίγους διασοθέντες της Κύπρου. Το αεροπλάνο του ήταν ένα απο αυτά που καταρρίφθηκαν.

δε στείλαμε 5. 13 στείλαμε. Το ένα έχασε και το δρόμο και προσγειώθηκε στη Ρόδο.
Η κατάρριψη έγινε από Ελληνοκύπριους καθώς δεν τους είχε ενημερώσει κανείς ότι έρχονται ενισχύσεις. Οι Ελληνοκύπριοι νόμιζαν ότι πρόκειται για τούρκους αλεξιπτωτιστές... Είχαν ρίξει μπόλικους τότε.
Ανακάλυψαν ότι είναι έλληνες όταν έτρεξαν στα συντρίμμια πανηγυρίζοντας για το αεροπλάνο που κατέρριψαν.
Αμα σου περιγράφει αυτόπτης πιτσιρικάς που βρήκε τον έναν επιζόντα σου σηκώνεται η τρίχα.
Και καταλαβαίνεις και πόσο πουστοφάρα είσαι........

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.087
Πόντοι
22.785
περσον..
Δέν συνεχίζω.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Για σκεφθήτε λίγο τα ατομα  που επιφορτήστηκαν την ευθύνη να αποβιβαστούν στα ίμια εκείνο το βράδυ χωρίς κανόνες εμπλοκής, χωρίς την δυνατότητα δηλαδή να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και την ριμαδονησίδα. Σε αποσταση 400 μέτρων η άλλη νησίδα η (αφύλακτη) η οποία είναι εντός βολής
απο όλα σχεδόν τα όπλα, υπολίγεστε τώρα και τον ειδικό εξοπλισμό ωυκτερινής σκόπευσης υπέρυθρα και τα λοιπά για να καταλάβετε πώς ένοιωθαν τα παλληκάρια αυτά. Ηταν οι πρώτοι που θα πηγαιναν
σαν το σκυλί στα αμπέλι.
Το θέμα είναι αν πρέπει να πεθάνης για κάποιο σκοπό αν μη τι άλλο να επωφεληθεί η πατρίδα την θυσία αυτή.
Οπως αποκαλυπτεται η επιπολαιότητα των πολιτικών και η αδυναμία των στρατιωτικών να εφαρμόσουν σχέδια και πολεμ. τεχνικές αποτελεσματικά, θα καθορίσουν τα μελλοντικά προβλήματα μας με την Τουρκία.
Και να δούμε την επόμενη φορά, διότι σίγουρα θα υπάρξη πιοί θα θέλουν να βάλουν τα στήθη τους
μπροστά με τέτοιες ηγεσίες.!!! 
Πάρε για παράδειγμα την αστυνομία.
Με το που ανέλαβε ο νέος υπουργός έγινε μια επιχείρηση στα Εξάρχεια χωρίς να υπάρξει νεκρός.
Έπεσαν ψιλές αλλά έγινε έργο  χωρίς να έρθει η συντέλεια του κόσμου.
Που θα πάει, θα βρεθούν και οι κατάλληλοι για το ΥΠΕΘΑ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με το που ανέλαβε ο νέος υπουργός έγινε μια επιχείρηση στα Εξάρχεια χωρίς να υπάρξει νεκρός.

πασοκίζεις τώρα ρε λαμόγιο;

Επισκέπτης
παπαρια μαντολες..
οπως επιασαν τους πυρηνες & την αλλη ημερα εβαλαν κατσαρολα στον χοντρο,ετσι & με τα εξαρχεια..
πολυ βιαζεσαι συντεκνε..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
πασοκίζεις τώρα ρε λαμόγιο;
Ποτέ των ποτών  :grin: :grin: :grin:
Όταν τους βλέπω όμως να κάνουν κάτι, έστω και λίγα, ενω καλά καλά δεν έχει ορκιστεί η Βουλή, ε δεν είμαι και τόσο κάφρος.
Θα πω και μια καλή κουβέντα  :rolleyes: :tits2: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
παπαρια μαντολες..
οπως επιασαν τους πυρηνες & την αλλη ημερα εβαλαν κατσαρολα στον χοντρο,ετσι & με τα εξαρχεια..
πολυ βιαζεσαι συντεκνε..
Κάτσε Θείο, το βλέπω μόνο απο το οτι δεν άνοιξε μύτη σε μια αστυνομική επιχείρηση.
Για το απότελεσμα θα περιμένουμε να δούμε, [size=1pt]παπάρια θα δούμε δηλαδής  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:[/size]

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
δε στείλαμε 5. 13 στείλαμε. Το ένα έχασε και το δρόμο και προσγειώθηκε στη Ρόδο.
Η κατάρριψη έγινε από Ελληνοκύπριους καθώς δεν τους είχε ενημερώσει κανείς ότι έρχονται ενισχύσεις. Οι Ελληνοκύπριοι νόμιζαν ότι πρόκειται για τούρκους αλεξιπτωτιστές... Είχαν ρίξει μπόλικους τότε.
Ανακάλυψαν ότι είναι έλληνες όταν έτρεξαν στα συντρίμμια πανηγυρίζοντας για το αεροπλάνο που κατέρριψαν.
Αμα σου περιγράφει αυτόπτης πιτσιρικάς που βρήκε τον έναν επιζόντα σου σηκώνεται η τρίχα.
Και καταλαβαίνεις και πόσο πουστοφάρα είσαι........
εάν έγραψα 5 και όχι 13 είναι  μια λεπτομέρεια που θεν θυμάμαι μετά από 20 χρόνια
για τα τα υπόλοιπα που λες το πως και πότε  καταλάβανε τη μαλακία τους οι κύπριοι
δεν είπα κάτι διαφορετικό.
Η προσωπικοί χαρακτιρισμοί μάλλον είναι περριτοί και χαρακτιρίζουν εσένα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εάν έγραψα 5 και όχι 13 είναι  μια λεπτομέρεια που θεν θυμάμαι μετά από 20 χρόνια
για τα τα υπόλοιπα που λες το πως και πότε  καταλάβανε τη μαλακία τους οι κύπριοι
δεν είπα κάτι διαφορετικό.
Η προσωπικοί χαρακτιρισμοί μάλλον είναι περριτοί και χαρακτιρίζουν εσένα.

το πουστοφάρα αναφέρεται στην καταγωγή μας.
το πουστοφάρα δεν είναι προσωπικός χαρακτηρισμός.
δεν κάνανε μαλακία οι κύπριοι. Οι κύπριοι είχανε εισβολή και πυροβολούσαν μέχρι και με τουφέκια κυνηγετικά τότε. Ξέρεις πού επεσε το αεροπλάνο;
εχεις πάει Λευκωσία;

αυτά τα μου είπαν, ακούσα δεν θυμάμαι, περίπου 5 και τα λοιπά παπάρια μάντολες είναι αυτά που κάνουν κακό.
Πες την αλήθεια σωστά εμπεριστατωμένα και ολόκληρη. Εάν ξέρεις, άκουσες, σου είπαν, δε θυμάσαι τότς μη γράφεις καθόλου.
Το χαλασμένο τηλέφωνο κυβερνά τη χώρα και την έχει κάνει μπουρδέλο..
Μέχρι και στα Ιμια το Πεντάγωνο έμαθε για την απόβαση από τους έλληνες δημοσιογράφους που πήραν τηλέφωνο από την Τουρκία να ρωτήσουν τι γίνεται γιατί η Τσιλέρ ανακοίνωσε σε εθνικό δίκτυο ότι κατέλαβαν τα Ιμια......

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ρε περσόνα τί μαλακίες μου λες τώρα ???????
για πήγαινε πιό πάνω στο πόστάρισμα μου να διαβάσεις τί λέω για τα ίμια .
Αυτό που τονισα είναι ότι συνυθίσουμε να την πατάμε μονίμως!!!!
Στην κύπρο δεν ειδοποιήσανε ότι έρχονται τα αεροπ΄λανα και έγινε ότι έγινε.
Στα ίμια κάτι διαφορετικό αλλά πάλι τζίφος.!!
Η ούσία είναι μια . Πάντα την πατάμε. Και αυτό πρέπει να αλλάξει!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε περσόνα τί μαλακίες μου λες τώρα ???????
για πήγαινε πιό πάνω στο πόστάρισμα μου να διαβάσεις τί λέω για τα ίμια .
Αυτό που τονισα είναι ότι συνυθίσουμε να την πατάμε μονίμως!!!!
Στην κύπρο δεν ειδοποιήσανε ότι έρχονται τα αεροπ΄λανα και έγινε ότι έγινε.
Στα ίμια κάτι διαφορετικό αλλά πάλι τζίφος.!!
Η ούσία είναι μια . Πάντα την πατάμε. Και αυτό πρέπει να αλλάξει!!!

πώς θα αλλάξει αμα δεν ξέρεις την αληθεια;

35 χρόνια μου πήρε να καταλαβω ότι οι μαλακίες που μου έλεγε η μάνα μου πιτσιρικάς, ότι δλδ οι Κύπριοι δεν μας γουστάρουνε και γι αυτό έριξαν τα αεροπλάνα μας που πήγαν για βοήθεια, είναι η μέγιστη παπαριά που έχει καλλιεργηθεί εντός Ελλάδας για να καλύψουν κάποιοι εθνοπροδότες τις πουστιές που έκαναν σε Ελλάδα και Κύπρο γύρω στο 74......
Τι να λέμε τώρα.

Ολα στο φως. Ολοι οι πουσταράδες γκιλοτίνα. Αλλος δρόμος για να πάει μπροστά η χώρα δεν υπάρχει...
Οσο ζούμε στο ψέμμα την απάτη και ρίχνουμε τις ευθύνες σε άλλους ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
πώς θα αλλάξει αμα δεν ξέρεις την αληθεια;

35 χρόνια μου πήρε να καταλαβω ότι οι μαλακίες που μου έλεγε η μάνα μου πιτσιρικάς, ότι δλδ οι Κύπριοι δεν μας γουστάρουνε και γι αυτό έριξαν τα αεροπλάνα μας που πήγαν για βοήθεια, είναι η μέγιστη παπαριά που έχει καλλιεργηθεί εντός Ελλάδας για να καλύψουν κάποιοι εθνοπροδότες τις πουστιές που έκαναν σε Ελλάδα και Κύπρο γύρω στο 74......
Τι να λέμε τώρα.

Ολα στο φως. Ολοι οι πουσταράδες γκιλοτίνα. Αλλος δρόμος για να πάει μπροστά η χώρα δεν υπάρχει...
Οσο ζούμε στο ψέμμα την απάτη και ρίχνουμε τις ευθύνες σε άλλους ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
Moυ θυμίζεις το ρητό:Αλλος δεν έκανε μωρό μόνο η Μαριό το Γιάννη
Εσύ προφανώς θα ήθελες να σου γράφω όλη μέρα τις ιστορίες πού ήδη ξέρεις
Λυπάμαι αλλά δεν διαθέτω όλο αυτό το χρόνο.
Ετσι ανέφερα κάτι περιληπτικά και τόνισα κάποια σημεία που κατ'εμέ  έχουν σημασία
Αυτά και By.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Moυ θυμίζεις το ρητό:Αλλος δεν έκανε μωρό μόνο η Μαριό το Γιάννη
Εσύ προφανώς θα ήθελες να σου γράφω όλη μέρα τις ιστορίες πού ήδη ξέρεις
Λυπάμαι αλλά δεν διαθέτω όλο αυτό το χρόνο.
Ετσι ανέφερα κάτι περιληπτικά και τόνισα κάποια σημεία που κατ'εμέ  έχουν σημασία
Αυτά και By.

By the way, με το Αυτά και By έφτασε η χώρα πάτο.

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε γιατι μαλωνετε?ελληνεσ ειμαστε κ εχουμε τη κυβερνηση που μασ αξιζη.εξαλου εμεισ την ψηφιζουμε η μηπωσ οχι?καθε μερα πολεμο εχουμε στο αιγαιο.ρωτηστε τουσ πιλοτουσ μασ.οσο για το συστημα βλεπε μμε κ προυστρανσ στη τηλεοραση φτανη για να καταλαβετε οτι αλλοι πολεμανε γι ναμαστε λευτεροι βλεπε πιλοτουσ με ολιγα ψορογιουρια κ αλοι πουστρανσ κονομαναι κ μασ μαμαναι τη ζωη κ το μελον καθημερινα.το ποιοσ φταιη?την επομενη φορα ριξτε τη ψηφο με τρελα.στη γαλλια χεστηκαν οταν ο λεπεν πηρε προβαδησμα.λεμε τωρα.τιμη στουσ νεκρουσ που μασ φιλαξαν.μη ξεχναμαι οτι μια απο τισ μοιρεσ τησ Π.Α εχη για θηρεο 5 αστερια.τα δυο ειναι κοκκινα.τουρκικα Φ-102 την εποχη του κυπριακου προβληματοσ.αυτα τα ολιγα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ας μου λυσει καποιος την απορια σχετικα με το οτι δεν ειδοποιοηθηκαν οι κυπριοι για το οτι ηταν ελληνικο c130 με ε.τ.α [ μοναδα που ειχε διμηουργησει η χουντα], οταν υπαρχει σιγη ασυρματου [ σιγουρα υπηρχε] πως συμπεραναν οι κυπριοι οτι ηταν εχθρικο;;;; δεδομενου οτι η ε.λ.δη.κ ηξερε οτι ερχεται βοηθεια...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
1] δεν σε εβρισα 2] μαθε να μιλας 3] ο αδελφος μου ηταν στα ε.τ.α [επιλεκτα τμηματα αλεξιπτωτιστων] και το c130 τους προσγειωθηκε στην ροδο 4] αλλο ριχνω ριχνω αλεξιπτωστιστες και αλλο παω να προσγειωθω[ λες οι τουρκοι οσο μαλακες και αν ειναι να πηγαιναν να προσγειωσουν αεροπλανο;;] 5] ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΞΕΡΟΛΑ!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1] δεν σε εβρισα 2] μαθε να μιλας 3] ο αδελφος μου ηταν στα ε.τ.α [επιλεκτα τμηματα αλεξιπτωτιστων] και το c130 τους προσγειωθηκε στην ροδο 4] αλλο ριχνω ριχνω αλεξιπτωστιστες και αλλο παω να προσγειωθω[ λες οι τουρκοι οσο μαλακες και αν ειναι να πηγαιναν να προσγειωσουν αεροπλανο;;] 5] ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΞΕΡΟΛΑ!

και γράφεις το ελδήκ με ΗΤΑ ρε και δε σε έχει κατακαρπαζώσει ο αδερφός σου ρε ξεφτίλα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom