Νέα

Ίμια και ΠΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 954
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στην ελλάδα θα έπρεπε να παρουσιαστεί φαντάρος και θα του έβαζαν και φόρο στα μερίσματα της εταιρίας του 45% για να συνδράμει στην κάλυψη του ελλείμματος

παράλληλα, θα υπήρχε μεγάλη αντίδραση από τους έλληνες ακαδημαϊκούς (αυτά τα κορυφαία επιστημονικά στελέχη που δεν έχουν δουλέψει ποτέ) και δεν θα δεχόντουσαν την επιδότησή του για το πανεπιστήμιο α) για να μην ταραχθεί ο δημόσιος χαρακτήρας των ΑΕΙ και β) θα τον σνόμπαραν γιατί προφανώς, δεν θα μπορούσε να αποκτήσει ισοτιμία τίτλων/ακαδημαϊκών προσόντων από το ΔΙΚΑΤΣΑ, οπότε τι να μας πει ο μαλάκας που δεν κατάφερε να τελειώσει καν το πανεπιστήμιο του waterlo...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PS: Το σύστημα blackberry, δεν είναι μοναδικό, τα ίδια και περισσότερα κάνει το Microsoft Direct Push.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!

άκου εκεί να μην πάει φαντάρος ο ξεφτίλας ο κοπρίτης ο ανθέλληνας, ο τουρκόσπορος, ο λουφατζής......Και να πάρει και επιδότηση....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
γιατί είσαι μαλακισμένη φάρα και μέχρι και οι τούρκοι σου παίρνουν ό,τι καλό έχεις αμαχητί.
και γι αυτό συνήθισέ το.
οι άλλοι κατέβηκαν από τα δέντρα και συ έγινες πατάτα...

[size=20pt]ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ[/size]

Υπηρέτησα το 1996 - 1997 στον Έβρο, αμέσως μετά από τα Ίμια.
Στο τραίνο που μας μετέφερε στις μονάδες μας υπήρχε και κάποιος που ήταν αρκετά μεγαλύτερος, περίπου 35 χρονών. Εγώ παρουσιαζόμουν στο Σουφλί, αυτός στις Φέρρες.

Πιάσαμε κουβέντα και των ρώτησα πως σε αυτή την ηλικία υπηρετεί τη θητεία του.
Μου είπε πως σπούδασε Φυσικός, μεταπτυχιακό και Διδακτορικό στις ΗΠΑ στην Πυρηνική Φυσική. Στη συνέχεια εργάστηκε για 10 χρόνια στο ερευνητικό κέντρο του Λος Αλαμος που ανέπτυξε την πρώτη πυρηνική βόμβα.

Έκπληκτος τον ρώτησα γιατί ήρθε στην Ελλάδα και μου απάντησε πως τον είχαν διαβεβαιώσει πως με το βιογραφικό του θα υπηρετούσε στο ΚΕΤΕΣ (Κέντρο Έρευνας Τεχνολογίας Στρατού) στην Αθήνα, σαν αναλυτής σε θέματα ατομικών όπλων και μετά αν ήθελε στον "Δημόκριτο".

Όταν όμως παρουσιάστηκε τα πράγματα άλλαξαν, προσπάθησε να εξηγήσει πως τόσα χρόνια στις ΗΠΑ εργάζονταν στο Λος Αλαμος, αλλά τίποτα, στις Φέρρες λοιπόν......

Την ίδια περίπου εποχή υπηρέτησε στο ΚΕΤΕΣ ο Σάκης Ρουβάς και τα ΜΜΕ μετέδιδαν τα κλάματα της μάνας του για το παιδί της που τελικά θα υπηρετούσε τη θητεία του.. :headbang:  :headbang: :headbang: :headbang:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
[size=20pt]ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ[/size]

Υπηρέτησα το 1996 - 1997 στον Έβρο, αμέσως μετά από τα Ίμια.
Στο τραίνο που μας μετέφερε στις μονάδες μας υπήρχε και κάποιος που ήταν αρκετά μεγαλύτερος, περίπου 35 χρονών. Εγώ παρουσιαζόμουν στο Σουφλί, αυτός στις Φέρρες.

Πιάσαμε κουβέντα και των ρώτησα πως σε αυτή την ηλικία υπηρετεί τη θητεία του.
Μου είπε πως σπούδασε Φυσικός, μεταπτυχιακό και Διδακτορικό στις ΗΠΑ στην Πυρηνική Φυσική. Στη συνέχεια εργάστηκε για 10 χρόνια στο ερευνητικό κέντρο του Λος Αλαμος που ανέπτυξε την πρώτη πυρηνική βόμβα.

Έκπληκτος τον ρώτησα γιατί ήρθε στην Ελλάδα και μου απάντησε πως τον είχαν διαβεβαιώσει πως με το βιογραφικό του θα υπηρετούσε στο ΚΕΤΕΣ (Κέντρο Έρευνας Τεχνολογίας Στρατού) στην Αθήνα, σαν αναλυτής σε θέματα ατομικών όπλων και μετά αν ήθελε στον "Δημόκριτο".

Όταν όμως παρουσιάστηκε τα πράγματα άλλαξαν, προσπάθησε να εξηγήσει πως τόσα χρόνια στις ΗΠΑ εργάζονταν στο Λος Αλαμος, αλλά τίποτα, στις Φέρρες λοιπόν......

Την ίδια περίπου εποχή υπηρέτησε στο ΚΕΤΕΣ ο Σάκης Ρουβάς και τα ΜΜΕ μετέδιδαν τα κλάματα της μάνας του για το παιδί της που τελικά θα υπηρετούσε τη θητεία του.. :headbang:  :headbang: :headbang: :headbang:

τι περιμενες?

και εγω ειχα ενδειξη ερευνας πληροφορικης..στην αθηνα..

και βρεθηκα διπλα στα Ιμια ,σε μια βραχονησιδα..  ;)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
τι περιμενες?

και εγω ειχα ενδειξη ερευνας πληροφορικης..στην αθηνα..

και βρεθηκα διπλα στα Ιμια ,σε μια βραχονησιδα..  ;)
Φτάνει ως εκεί το πυροβολικό μας?  :o :o :o :o
Τι λε ρε βλήμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Φτάνει ως εκεί το πυροβολικό μας?  :o :o :o :o
Τι λε ρε βλήμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποιο πυροβολικο ρε παπαρα?

διαβιβασεις ημουνα..

εβλεπα τα τουρκικα υποβρυχια στα 100 μετρα οταν εσυ ετρεμες μη παρεις μεταθεση 100 χιλιομετρα εξω απο το σπιτι σου. :cheesy:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ας μπεί κάποιος στον κόπο παρακαλώ να του εξηγήσει τι εννοώ  γιατί εγω αδυνατώ  :dunno: :dunno: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άσχετο...αλλά έχω βαρεθεί να συναντάω βετεράνους που πολέμησαν στα Ίμια! :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
οι πολιτικοι παγκοσμιως ετσι ειναι-ηταν-θα ειναι..
οτι σε ενοχλει να το αποφευγεις..

Όχι όλοι οι πολιτικοί...
Στην πολύ πρόσφατη ιστορία υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα πολιτικών που δεν δίστασαν να καταφύγουν στη χρήση όπλων και όχι, δεν ήταν τριτοκοσμικοί δικτάτορες αλλά δημοκρατικά εκλεγμένοι ηγέτες δυτικών χωρών...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Όχι όλοι οι πολιτικοί...
Στην πολύ πρόσφατη ιστορία υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα πολιτικών που δεν δίστασαν να καταφύγουν στη χρήση όπλων και όχι, δεν ήταν τριτοκοσμικοί δικτάτορες αλλά δημοκρατικά εκλεγμένοι ηγέτες δυτικών χωρών...
τον μπους λες;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
τον Blur, τον Schroeder...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τον Blur, τον Schroeder...

Τη Θάτσερ, το Μιτεράν...
Ειδικά η πρώτη δεν δίστασε να πολεμήσει στην άλλη άκρη του κόσμου για "ένα κομμάτι γη"...
Οποιαδήποτε (αν)ομοιότητα με τα Ίμια, είναι συμπτωματική...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πού "πολέμησαν" αυτοί;

Μην μας πεις τους "πολέμους" του ΝΑΤΟ.

Γιατί εισαγωγικά στη λέξη "πόλεμος";

Μια χαρά πόλεμοι ήταν και είναι και στη Σερβία και το Ιράκ και στο Αφγανιστάν...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Οι Ισραηλινοι πολιτικοι μετρανε;
  Την ιστορια με τον αντιδραστηρα την θυμαστε;
  Την αλλη με το Εντεμπε της Ουγκαντας και διοικητη τον Νετανιαχου;(αδελφο του μετεπειτα πολιτικου...)

Ειναι και καποιοι πολιτικοι που εχουν....αρχιδια

Εμεις.....εμεις εχουμε απο τους αλλους,τους "αρχιδια πολιτικους"

Ολε

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
  Οι Ισραηλινοι πολιτικοι μετρανε;
  Την ιστορια με τον αντιδραστηρα την θυμαστε;
  Την αλλη με το Εντεμπε της Ουγκαντας και διοικητη τον Νετανιαχου;(αδελφο του μετεπειτα πολιτικου...)

Ειναι και καποιοι πολιτικοι που εχουν....αρχιδια

Εμεις.....εμεις εχουμε απο τους αλλους,τους "αρχιδια πολιτικους"

Ολε

+1...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom