Νέα

Ίμια και ΠΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 954
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Λες για την νομομοποίηση του μπάφου σαν να είναι κάτι που θα φέρει την καταστροφή της γής.Ενώ να παίρνεις ηρεμιστικά για να ηρεμήσεις και τονοτικά για να τονωθείς και να κυβερνάς, το βρίσκεις αθώο....

Ποτέ δεν μίλησα υπέρ των ηρεμιστικών.Τα site των αναρχικών καθηκιών όμως γράφουν συχνά πυκνά υπέρ του χασισιού.Δεν θα είχα πρόβλημα με όσους πίνουν χασίσι και κάθονται σπίτι τους ή γαμιούνται μεταξύ τους σε κλειστούς χώρους(οι αντιεξουσιαστές χασισοπότες είναι και αντιομοφοβικοί, σέβονται την πουστιά, δεν τους χαλάνε οι πούστηδες).

Αν όμως οι χασικλήδες οδηγούν αυτοκίνητα, λεωφορεία, τρένα, αεροπλάνα ή καράβια ή μπορεί να συναντήσουν κάποιο μικρό παιδί σε ερημικό μέρος όταν έχουν κέφια ή είναι οπλοφόροι ή ιατροί σε νοσοκομεία τότε θα είχα κάποιες ανησυχίες ...

Επισκέπτης
αναρχικα καθικια,πουστηδες,χασικληδες!!ο λακης εχει ξεφυγει λιγακι και χρησιμοποιει εκφρασεις που ειναι το λιγοτερο, ενοχλητικες και προκλητικες!!καλο θα ειναι θα προσεχουμε το λεξιλογιο μας!!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
αναρχικα καθικια,πουστηδες,χασικληδες!!ο λακης εχει ξεφυγει λιγακι και χρησιμοποιει εκφρασεις που ειναι το λιγοτερο, ενοχλητικες και προκλητικες!!καλο θα ειναι θα προσεχουμε το λεξιλογιο μας!!

warhol,

Δεν βρίσκω τις παρατηρήσεις του lakis33 ενοχλητικές. Ούτε προκλητικές! Νομίζω πως αναφέρει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ γράφουν οι "αναρχικοί" στο site τους και πως γράφουν συχνά πυκνά υπέρ του χασισιού. Γράφει δε ο lakis33 πως δεν έχει πρόβλημα με όσους πίνουν χασίσι και κάθονται σπίτι τους ή γαμιούνται μεταξύ τους σε κλειστούς χώρους και δεν γίνονται ΑΥΤΟΙ προκλητικοί.

Εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω πως πρέπει να ονομάσω κάποιον που πίνει καθημερινά τον μπάφο και βρίσκεται σε μόνιμη κατάσταση νιρβάνας & λήθης, αν δεν τον ονομάσω "χασικλή"

Δεν μπορώ να καταλάβω επίσης γιατί πρέπει να σεβαστώ το "καθήκι" που επιχειρεί μέσω των γραπτών του και των δια λόγου επιχειρημάτων του, να προσφέρει στο δικό μου και το δικό σου παιδι την "ευτυχία" των ναρκωτικών - έστω και του "ακίνδυνου" (έτσι νομίζει) χασίς.

Δεν κατανοώ επίσης να ειμαι εγώ ή εσύ κλπ ο "ομοφοβικός", ο περίεργος, ο παράξενος... και να είναι νορμάλ η κάθε τρελή λούγκρα και πουστάρα κομμωτής που ανεμίζει ξεδιάντροπα την κυλότα του, ψαρεύοντας με τρόπο απρεπή "νεό αίμα"! Γιατί?

Μήπως (λέω) στα πλαίσια του σύγχρονου δόγματος της Δημοκρατίας που μας θέλει ως πλειοψηφία να σεβόμαστε τα ατομικά δικαιώματα της ισχνής μειοψηφιας (ο ορισμός βέβαια της αρχαίας Αθηναικής δημοκρατίας απέχει κατά πολύ), έχουμε καταντήσει να δεχόμαστε κάθε βίτσιο του Χ, Ψ άρρωστου και ψυχικά διαταραγμένου ως trendy και σύγχρονο life style? Μήπως η απεριόριστη ανοχή μας και η υπερβολική "δημοκρατία" έδωσε το δικαίωμα στην μειοψηφία να ερμηνεύσει την ευγένεια και την διακριτικότητά μας... ως αδυναμία?

...αν κάνω λάθος, πραγματικά λυπάμαι που οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι εκπαιδευτές μου, μου παρείχαν κακη αγωγή. Οπότε warhol, θα δεχτώ ΚΑΙ εγώ τον σχολιασμό σου μαζί με τον αδελφό lakis33. Αν και νομίζω πως οι λογικά σκεπτόμενοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΡΕΣ με δικαιώνουν.

Επισκέπτης
παθ η σωστη εκφραση ειναι ομοφυλοφιλοι και οχι πουστηδες!!ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του αρκει να μην ειναι παιδεραστης!!ο λακης τοσο καιρο βριζει συνεχεια ,κατηγορει μια ολοκληρη περιοχη και χρησιμοποιει προσβλητικους χαρακτηρισμους!!

Επισκέπτης
εχουν γινει εδω μεσα παρα πολλες πολιτικες συζητησεις!!οτι συμπερασματα ηταν να βγουν ,βγηκαν!!!ας ηρεμησουμε επιτελους!!

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ποτέ δεν μίλησα υπέρ των ηρεμιστικών.Τα site των αναρχικών καθηκιών όμως γράφουν συχνά πυκνά υπέρ του χασισιού.Δεν θα είχα πρόβλημα με όσους πίνουν χασίσι και κάθονται σπίτι τους ή γαμιούνται μεταξύ τους σε κλειστούς χώρους(οι αντιεξουσιαστές χασισοπότες είναι και αντιομοφοβικοί, σέβονται την πουστιά, δεν τους χαλάνε οι πούστηδες).

Αν όμως οι χασικλήδες οδηγούν αυτοκίνητα, λεωφορεία, τρένα, αεροπλάνα ή καράβια ή μπορεί να συναντήσουν κάποιο μικρό παιδί σε ερημικό μέρος όταν έχουν κέφια ή είναι οπλοφόροι ή ιατροί σε νοσοκομεία τότε θα είχα κάποιες ανησυχίες ...

Εσύ δεν μίλησες ποτέ υπέρ των ηρεμιστικών αλλά ένας "φίλος"(Ο μουστακαλής ξέρεις εσύ) σου μια χαρά έκανε αβέρτα χρήση λες και ήτανε στραγάλια.Όσο για τους ομοφυλόφιλους είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσες να του "εξαφανίσεις" θα το έκανες με ευχαρίστηση.Εγώ δεν λέω ότι είναι trendy ή της μόδας να είσαι γκεϋ αλλά το τι κάνει ο καιθένας στο κρεβάτι του είναι δικό του θέμα.Το να βρίζω και μισώ τους γκεϋ δεν λέγετε ομοφοβία αλλά ρατσισμός.

υ.γ. Ο ίδιος που ανέφερα πιο πάνω, ο "φίλος" σου, σε μικρή ηλικία γύριζε τα βράδυα στα στενά της βιέννης και μάντεψε τι έκανε...
από μικρός ήταν αταχτούλης και όταν μεγάλωσε έκανε μεγαλύτερες "αταξίες"

APSOGOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Συμπληρώνω εδώ ότι μιλάμε για το πρώην USS ELDRITZ,  το οποίο όντως είχε κάποια περίεργα,όπως πόρτες μόνιμα κλεισμένες-χτισμένες-,καλωδιώσεις που δεν οδηγούσαν πουθενά κλπ.Επίσης σε ένα σκοπούν του το μπροστινό πλοίο ενω τον εβλεπε οπτικά από πίσω τους, στα ραντάρ ο "ΑΕΤΟΣ" ήταν χαμένος για κανένα δεκάλεπτο.Το απέδωσαν σε βλάβη του ραντάρ..

Επειδή το Α/Τ ΑΕΤΟΣ είταν το πρώτο μου πλοίο και τα γνωρίζω απο πρώτο χέρι:
1.Το πείραμα της Φιλαδέλφιας πραγματοποιήθηκε στο Α/Τ ΛΕΩΝ(Λιοντάρι γαι εμας τους Θηριάδες) πρώην USS ELDRIDGE.
2. Τα περί κλειστών θυρών δεν ισχύει.
3. Τα περιβόητα καλώδια που δεν άρχιζαν και δεν τελείωναν πουθενά είναι πιθανότατα απο πατέντες τον συναδέλφων που δεν είχαν οπυτε τον χρόνο (ουτε και την διάθεση ) να ξυλώσουν τα άχρηστα.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
κριμα στα παληκαρια !!!!!!!!!!!!!!!!!1

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βλαχακος.Καραθανασης,Γιαλοψος... ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Aθάνατα τα παληκάρια.

Ντροπή σε αυτούς που φώναζαν "ευχαριστώ τους Αμερικάνους" μέσα στο Κοινοβούλιο! Ντροπή και μόνο ντροπή.

Επισκέπτης
Μεγάλη Ελλάδα  αλήθεια ποιανού ήταν το Όνειρο και πως κατέληξε  , γιατί χάσαμε την Μικρά Ασία  , από ποιον λάθη  «Καλύτερα μικρή Ελλάδα και τίμια « Ποιανού είναι αυτά τα λόγια 
Όταν η Ευρώπη μπήκε στον 1ο  παγκόσμιο πόλεμο  οι καννες του ΑΒΕΡΩΦ που ήταν
Καλά θα κάνουν μερικοί να διαβάσουν την ελληνική Ιστορία όπως έγινε και όχι όπως αυτή που τα κοματοσκιλα τους λένε
Όσο για την νύχτα τον Ινία καλύτερα εάν δεν έχετε εικόνα το τι έγινε και ποια ήταν η κατάσταση των ελληνικών δυνάμεων να μη μιλάτε , κάνετε  περισσότερο κακό απ ότι φαντάζεστε.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μεγάλη Ελλάδα  αλήθεια ποιανού ήταν το Όνειρο και πως κατέληξε  , γιατί χάσαμε την Μικρά Ασία  , από ποιον λάθη  «Καλύτερα μικρή Ελλάδα και τίμια « Ποιανού είναι αυτά τα λόγια 
Όταν η Ευρώπη μπήκε στον 1ο  παγκόσμιο πόλεμο  οι καννες του ΑΒΕΡΩΦ που ήταν
Καλά θα κάνουν μερικοί να διαβάσουν την ελληνική Ιστορία όπως έγινε και όχι όπως αυτή που τα κοματοσκιλα τους λένε
Όσο για την νύχτα τον Ινία καλύτερα εάν δεν έχετε εικόνα το τι έγινε και ποια ήταν η κατάσταση των ελληνικών δυνάμεων να μη μιλάτε , κάνετε  περισσότερο κακό απ ότι φαντάζεστε.
Επειδή ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ και για το τι έγινε αλλά και για το ετοιμοπόλεμο μας,διάβασε τα post μου και όπου διαφωνείς το συζητάμε...

Επισκέπτης
Συνάδελφε συμφωνώ εν μέρη μαζί σου αλλά τα κανείς όμορφα και τα πράγματα είναι      πολύ χειρότερα  από ότι τα λες
Όσο για εκείνη την νύχτα οι τούρκοι είναι καλή μαθητές και διαβάζουν το μάθημα τους καλά κάθε φορά που είναι κατά τους ,
Εμείς από τη φαίνεται δεν διαβάζουμε ? Μόνο μεγάλα  και όμορφα  λόγια . 
Και τα παιδάκια  επαναλβανουν ότι ακούν από τα κανάλια .

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Πιθανον άσχετο με την γενικη εννοια του θέματος,αλλά και τοτε,οι "υπευθυνοι" πάλι την ΜΥΚ εστειλαν να βγαλει τα καστανα απο την φωτιά.Και καλως και εγινε ετσι,αλλα ας δωσουνε και κανα φράγκο γιά εξοπλισμο στην καημενη αυτη πρωην μοναδα νυν διοικηση.Ολα τσάμπα περιμενουν να γινουν οι βρωμεροι πολιτικοι και τα τσιράκια/γλυφτες τους?
Στον Καιρο..

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Συνάδελφε συμφωνώ εν μέρη μαζί σου αλλά τα κανείς όμορφα και τα πράγματα είναι      πολύ χειρότερα  από ότι τα λες
Όσο για εκείνη την νύχτα οι τούρκοι είναι καλή μαθητές και διαβάζουν το μάθημα τους καλά κάθε φορά που είναι κατά τους ,
Εμείς από τη φαίνεται δεν διαβάζουμε ? Μόνο μεγάλα  και όμορφα  λόγια . 
Και τα παιδάκια  επαναλβανουν ότι ακούν από τα κανάλια .
γενικα συμφωνω οτι οι τουρκοι διαβαζουν το μαθημα τους.μετα την κριση ανοιξαν την βαση του Ακσαζ απεναντι απο τη Ροδο γιατι πολυ απλα οταν βγαιναν απο τα στενα ειχαν ηδη στοχοποιηθει απο ελληνικες δυναμεις (πλοια ,επακτιες πυραυλικες συστοιχιες)ενω τα τελευταια τους πλοια ειχαν εικονικα προσβληθει και απο ελληνικα υποβρυχια.συγκεκριμενα ο ποσειδωνας προσεβαλλε τη φρεγατα gelibolu 2 φορες..επισης το συγκεκριμενο βραδυ τα ελληνικα πολεμικα πλοια ειχαν τακτικη υπεροχη και σε ναυμαχια θα ειχαν κατα κανονα επικρατησει.η γενικοτερη εικονα ομως των ενοπλων δυναμεων μας τη δεδομενη στιγμη ηταν χαλια γιατι την ειχαν επι 7 χρονια παραμελημενη.για να μην ειμαστε μηδενιστες ομως και μεις πηραμε ενα μαθημα και αρχισαμε φουλ κουρσα εξοπλισμων η οποια αρχισε να φθινει τα τελευταια 2 χρονια.η ψαλιιδα στους εξοπλισμους σημερα εχει εξανεμιστει.ομως αντι να δειξουμε σθενος και να παρουμε το πανω χερι, τη στιγμη αυτη τους μειωνουμε κι αλλο και οι τουρκοι τους αυξησαν κατακορυφα.αν δεν γινει κατι τα επομενα 3 χρονια θα ξαναβρεθουμε σε μειονεκτικη θεση.σιγουρα το θεμα της εκπαιδευσης παιζει ρολο αλλα εκει χανουμε κατα κρατος.οταν το κυριο μελημα διοικητη μοναδων ειναι μην παρουν τηλεφωνο οι βισματιες και μην κακοπερασουν τα κακομαθημενα φανταροπουλα αφου μετα θα ακολουθησει κραξιμο απο τβ και βερυκιο συνοδευομενο περι φασιστα διοικητη μοναδας που εχειβαναυση συμπεριφορα, τοτε μη περιμενουμε προκοπη.
τιμη στα παιδια που επεσαν
μπαι δε γουει το ελικοπτερο επεσε απο αμερικανους με ενα "οπλο" που δεν εχει κυκλοφορησει πολυ και δεν εχει επισημα αποκαλυφθει και στη πιατσα καλειται ηλεκτρονικη βομβα.ειναι αυτο που κουνησε σε ρυθμους σαμπα το αεροπλανο του κρανιδιωτη.
αυτα !καλες διακοπες!

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
εχουμε αναφερθει και παλαιοτερα στο θεμα.Για να μην ξεχνιομαστε λοιπον και εχοντας υπηρετησει στο Π.Ν. σας λεω με βεβαιοτητα οτι τα πλοια τη μερα εκεινη εφυγαν απ το ναυσταθμο με ελλειπη πληρωματα.Πολλοι μονιμοι δηλωσαν ασθενεια,οταν δε τελειωσε η κριση κανενας απ αυτους σδεν τιμωρηθηκε εστω και στοιχειωδως.Το τακτικο πλεονεκτημα φυσικα και το ειχαμε και σε ενδεχομενη συρραξη στη θαλασσα πιθανοτατα να κερδιζαμε.Απο τοτε δεν ξερω τι αλλαξε μιας και δεν πολυασχολουμαι με τους εξοπλισμους.Σιγουρα το ελικοπτερο μας το ριξανε(αγνωω το ποιοι)και σιγουρα ΔΕΝ μαθαινουμε απο τα λαθη μας.Αν προσεξετε τη συνεντευξη του γυρολογου Παγκαλου θα καταλαβετε γιατι ευχαριστησαμε τους χαζοαμερικανους(εσφαλμενα κατα εμε).ΤοΠ.Ν.και ο στρατος ειδικοτερα χρειαζεται ενισχυση σε μεσα που ειναι ανυπαρκτα.Μεγα λαθος και η μειωση της θυτειας και ας υποστηριζω δικαιως οτι εχασα 21 μηνες απ τη ζωη μου

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εχουμε αναφερθει και παλαιοτερα στο θεμα.Για να μην ξεχνιομαστε λοιπον και εχοντας υπηρετησει στο Π.Ν. σας λεω με βεβαιοτητα οτι τα πλοια τη μερα εκεινη εφυγαν απ το ναυσταθμο με ελλειπη πληρωματα.Πολλοι μονιμοι δηλωσαν ασθενεια,οταν δε τελειωσε η κριση κανενας απ αυτους σδεν τιμωρηθηκε εστω και στοιχειωδως.Το τακτικο πλεονεκτημα φυσικα και το ειχαμε και σε ενδεχομενη συρραξη στη θαλασσα πιθανοτατα να κερδιζαμε.Απο τοτε δεν ξερω τι αλλαξε μιας και δεν πολυασχολουμαι με τους εξοπλισμους.Σιγουρα το ελικοπτερο μας το ριξανε(αγνωω το ποιοι)και σιγουρα ΔΕΝ μαθαινουμε απο τα λαθη μας.Αν προσεξετε τη συνεντευξη του γυρολογου Παγκαλου θα καταλαβετε γιατι ευχαριστησαμε τους χαζοαμερικανους(εσφαλμενα κατα εμε).ΤοΠ.Ν.και ο στρατος ειδικοτερα χρειαζεται ενισχυση σε μεσα που ειναι ανυπαρκτα.Μεγα λαθος και η μειωση της θυτειας και ας υποστηριζω δικαιως οτι εχασα 21 μηνες απ τη ζωη μου
σε ποιο καραβι ησουνα?

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Στην Ελλη τη φρεγατα.98 στ εσσο

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγω φρεγατα ελλη 95γ!!!!!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Το ελικοπτερο Αgusta Bell ΑΒ-212 αποκλειεται να καταρριφθηκε απο ηλεκτρονικη παρεμβολη-οπως γραφει ο septic-για τον απλουστατο λογο οτι ηταν παλιας σχεδιασης με χειροκινητα χειριστηρια και συμβατικο συστημα ελεγχου του κινητηρα.Τα πολυ νεωτερα Sikorsky S-70B-6/S-70B Aegean Hawk -θεωρητικα μονον- ειναι ευαλωτα σε παρεμβολες λογω glass cockpit και συστηματος ελεγχου κινητηρων τυπου FADEC. Οι οπες, στα ελασματα που ανασυρθηκαν, ΔΕΝ ηταν απο βολιδες αλλα απο τα πριτσινια που αποκολληθηκαν λογω της βιαιης προσκρουσης στο νερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom