αναρχικα καθικια,πουστηδες,χασικληδες!!ο λακης εχει ξεφυγει λιγακι και χρησιμοποιει εκφρασεις που ειναι το λιγοτερο, ενοχλητικες και προκλητικες!!καλο θα ειναι θα προσεχουμε το λεξιλογιο μας!!
warhol,
Δεν βρίσκω τις παρατηρήσεις του lakis33 ενοχλητικές. Ούτε προκλητικές! Νομίζω πως αναφέρει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ γράφουν οι "αναρχικοί" στο site τους και πως γράφουν συχνά πυκνά υπέρ του χασισιού. Γράφει δε ο lakis33 πως δεν έχει πρόβλημα με όσους πίνουν χασίσι και κάθονται σπίτι τους ή γαμιούνται μεταξύ τους σε κλειστούς χώρους και δεν γίνονται ΑΥΤΟΙ προκλητικοί.
Εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω πως πρέπει να ονομάσω κάποιον που πίνει καθημερινά τον μπάφο και βρίσκεται σε μόνιμη κατάσταση νιρβάνας & λήθης, αν δεν τον ονομάσω "χασικλή"
Δεν μπορώ να καταλάβω επίσης γιατί πρέπει να σεβαστώ το "καθήκι" που επιχειρεί μέσω των γραπτών του και των δια λόγου επιχειρημάτων του, να προσφέρει στο δικό μου και το δικό σου παιδι την "ευτυχία" των ναρκωτικών - έστω και του "ακίνδυνου" (έτσι νομίζει) χασίς.
Δεν κατανοώ επίσης να ειμαι εγώ ή εσύ κλπ ο "ομοφοβικός", ο περίεργος, ο παράξενος... και να είναι νορμάλ η κάθε τρελή λούγκρα και πουστάρα κομμωτής που ανεμίζει ξεδιάντροπα την κυλότα του, ψαρεύοντας με τρόπο απρεπή "νεό αίμα"! Γιατί?
Μήπως (λέω) στα πλαίσια του σύγχρονου δόγματος της Δημοκρατίας που μας θέλει ως πλειοψηφία να σεβόμαστε τα ατομικά δικαιώματα της ισχνής μειοψηφιας (ο ορισμός βέβαια της αρχαίας Αθηναικής δημοκρατίας απέχει κατά πολύ), έχουμε καταντήσει να δεχόμαστε κάθε βίτσιο του Χ, Ψ άρρωστου και ψυχικά διαταραγμένου ως trendy και σύγχρονο life style? Μήπως η απεριόριστη ανοχή μας και η υπερβολική "δημοκρατία" έδωσε το δικαίωμα στην μειοψηφία να ερμηνεύσει την ευγένεια και την διακριτικότητά μας... ως αδυναμία?
...αν κάνω λάθος, πραγματικά λυπάμαι που οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι εκπαιδευτές μου, μου παρείχαν κακη αγωγή. Οπότε warhol, θα δεχτώ ΚΑΙ εγώ τον σχολιασμό σου μαζί με τον αδελφό lakis33. Αν και νομίζω πως οι λογικά σκεπτόμενοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΡΕΣ με δικαιώνουν.