aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
αντε παιξε πολεμο με τους φιλους σου και ασε τα εξυπνακιστικα, δεν σε παιρνει.και γράφεις το ελδήκ με ΗΤΑ ρε και δε σε έχει κατακαρπαζώσει ο αδερφός σου ρε ξεφτίλα;
αντε παιξε πολεμο με τους φιλους σου και ασε τα εξυπνακιστικα, δεν σε παιρνει.και γράφεις το ελδήκ με ΗΤΑ ρε και δε σε έχει κατακαρπαζώσει ο αδερφός σου ρε ξεφτίλα;
αντε παιξε πολεμο με τους φιλους σου και ασε τα εξυπνακιστικα, δεν σε παιρνει.
δεδομενου οτι η [size=18pt]ε.λ.δη.κ [/size]ηξερε οτι ερχεται βοηθεια...
στα ε.τ.α ηταν νουμερο.... αλλα που να ξερεισ τι ηταν τα ε.τ.α..Ζίιιιιρρρρρρρρρρρρρρρρρρρροοοουυυυυυυυυυυ...
δεν ποστάρω ξανά ρε μαλάκα.
τελείωσε.....
να μιλάτε με αυτούς που έχουν αδερφούς στην [size=24pt]Ε.Λ.ΔΗ.Κ.[/size]
γαμώ την ιθαγένειά μου γαμώ.
στα ε.τ.α ηταν νουμερο.... αλλα που να ξερεισ τι ηταν τα ε.τ.α..
στα ε.τ.α ηταν νουμερο.... αλλα που να ξερεισ τι ηταν τα ε.τ.α..
aigea μην δείνεις σημασία απο οτι φαίνετε το νικ του τον περιγράφει ουσιαστικά.αντε παιξε πολεμο με τους φιλους σου και ασε τα εξυπνακιστικα, δεν σε παιρνει.
amξik δεν ασχολούμαι και δεν ποστάρω άλλο....
αφήνω τις εταζέρες να μας πούν για την κύπρο και την Ε.Λ.ΔΗ.Κ.
γαμώ την ιθαγένειά μου.
τίποτα αλλο.
aigea μην δείνεις σημασία απο οτι φαίνετε το νικ του τον περιγράφει ουσιαστικά.
περσόνα νον γκρατα= πρόσωπο μη αποδεκτό.
no further comments
μαλλον βλεπει πολυ χαρδαβελα...
Από αλλού ξεκινήσαμε και αλλου πάμε.Τσακώνεστε τωρα για την στηριξη στους Κύπριους και την αποδοχή που εχουμε σε αυτούς.....ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΝ δεν λέγεται το thread???Τι σκατά σχέση εχουν αυτά με τον τίτλο βρεεεεεεεεεεε?????Αντε μαζευτείτε μη σας χωσω αγγαρεία!!
Ενωση Λαικής ΔΗμοκρατίας Κύπρου μήπως???έχεις δίκιο....
πες μου και ποιό σώμα είναι η Ε.Λ.ΔΗ.Κ. σε παρακαλώ γιατί θέλω να καταταγώ εκεί.
Αν γινει μπαμ,το κουμαντο το αναλαμβανει η ΕΦ(επιχειρησιακα,λεει).έχεις δίκιο....
πες μου και ποιό σώμα είναι η Ε.Λ.ΔΗ.Κ. σε παρακαλώ γιατί θέλω να καταταγώ εκεί.
εγινε τελικα λαικη δημοκρατια φιλε;λογω ακελ ε;Ενωση Λαικής ΔΗμοκρατίας Κύπρου μήπως???
Δεν το χώραει όλο το άρθρο,κόβεται!!!μπραβο παπαζολ
επιτομικο το ποστ σου
Aπλά επειδή διάβασα τα όσα λέει το άρθρο δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η αποτυχία;;;
Δηλαδή με πόλεμο έπρεπε να λυθεί το θέμα;;;