Ποιος; Ο "φύρερ" Πλεύρης;![]()
Αλλαξες βλέπω και την εικόνα στο προφίλ. Τι έγινε τον βαρέθηκες μετά τα χτεσινά τον Ιωσηφάκο????? και μου έβαλες τον Λογοθετίδη??????? Την Ιλύα Λιβυκού ξέχασες.
Ποιος; Ο "φύρερ" Πλεύρης;![]()
Δηλαδή τα πανεπιστήμια του εξωτερικού (Αμερικής & Αγγλίας) είναι μαλάκες που είναι ιδιωτικά και λειτουργούν άψογα ενώ εδώ εμείς με την "δωρεάν" παιδεία του Αντρίκου είμαστε εντάξυ. Μήπως ανακαλύψαμε τον τρόχο και δεν το γνωρίζουμε??????? Ρε παιδιά χωρίς money δεν γίνετια παιδεία. Αντε να δώ πότε θα το καταλάβουν μερικοί.
Το μόνο που μένει να δούμε πλέον (μετά από μία πρωινή συζήτηση στην δουλεία) είναι Πρωθυπουργό την Ντόρα και Υπουργό Εξωτερικών, ποιόν λέτε ?????
Τον εκλεκτό της, τον Αντωνάκι που έφαγε τον μπαμπά της (τον αποστάτη).
Καημένο παιδί.
Απλά ξέρε ότι δεν είναι όλα όσα διαβάζεις αλήθεια.
Εκτός και αν διαβάζεις μόνο όσα μπορείς να καταλάβεις.
Την Ακρόπολη σε ποιο μάνατζμεντ να τη δώσουμε τελικά;
Ενώ εσύ διαβάζεις και αυτά που δεν καταλαβαίνεις. Ετσι?????
Η μεγαλύτερη απάτη που κυκλοφορεί ειναι οι αριστεροι της λεγόμενης "ανανεωτικής αριστεράς". Ειναι φοβεροι τυποι. Δεν εχω καταλαβει τί ακριβώς πιστεύουν ... Απορριπτουν τους εγκληματιες Σταλίν, Λενιν,Πολ Ποτ, Τσαουσεσκου, Κάστρο κλπ κλπ αλλα δε μας λενε ποιον ηγετη δεχονται . Ηγετη που να κυβερνησε,ομως για να μπορεσουμε να τους κρινουμε και στην πραξη. Απλώς λενε κάποιες θεωρίες γενικά σωστές και ασκουν κριτική στους παντες και τα παντα εκ του ασφαλούς βεβαια οντας οι ιδιοι εξω απο το χορό ... Τσαμπα μαγκες .
Το να επικαλείσαι Πλεύρη για να επιχειρηματολογήσεις σημαίνει οτι είσαι απελισμένος και φυσικά, χαμηλό πνευματικό επίπεδο.
γιατι το να επικαλείσαι Λενιν δείχνει ανεβασμένο πνευματικό επίπεδο?
Δεν νομίζω ότι το κείμενο που παρέθεσες απαντά στο σχόλιό μου.
Το να επικαλείσαι Πλεύρη για να επιχειρηματολογήσεις σημαίνει οτι είσαι απελισμένος και φυσικά, χαμηλό πνευματικό επίπεδο.
Δε συμφωνείς;
οπως είπε και ο Μπουτάρης .. σκατά ο ένας σκατά και ο άλλος.. (Παπαγεωργόπουλος - Αράπογλου)
και αυτός όμως παρέλειψε να πεί που είναι το μέλι
Σε αρκετά θέματα είναι γνώστης και λέει αλήθειες, σε άλλα χοντρές μαλακίες. Στο εν λόγω θέμα του Συμμοριτοπόλεμου (όχι Εμφυλίου, έλεος) πιστεύω ότι τα είπε με το όνομά τους.
Και για τον Σιωνισμό συμφωνώ μαζί του μετά από έξυπνα links που κάνει με την ιστορία, όσο αυτή είναι 100% αντικειμενική.
Να σε ρωτήσω κάτι. Πως ξέρεις ότι λέει αλήθεια;
Σε παρακαλώ μην πάρεις το διάλογο αυτό σαν προσωπική αντιπαράθεση. Δεν έχω τέτοιο σκοπό.
Επαναλαμβανω ,σας λεω να μη διαβασετε την αποψη του Πλευρη ,αλλα τις παραπομπες απο την Κομμουνιστικη επιθεωρηση , τον Οδηγητη και το Ριζοσπάστη τις οποίες παραθέτει.
Καταλαβαίνω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όπως πάντα.
Προσωπικά το τι έγινε με αφήνει αδιάφορο. Απλά φάνηκε κάποια στιγμή ενδιαφέρον. Όχι πια.