Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Βασικά το ζωάκι είσαι εσύ,δεν θέλω να σε πικράνω.... :cheesy: βασικά ούτε,ακόμα κ τα ζώα κυνηγάνε σε αγέλες κ ζουν σε αυτές με κάποιον κώδικα.

Εσύ στην πουτσάρα σου όλα κ όλοι.....
Δε κυνηγάνε όλα τα ζώα σε αγέλες. Μη κάνεις λανθασμένες εικασίες. Επίσης δε νοιάζονται όλα τα ζώα για τα παιδιά τους ή τους γονείς τους.

Δε λέω πως ο ADMIRAL είναι ζώο επειδή έχει αντίθετες απόψεις από εμένα. Τον λέω ζώο για δυο λόγους,

1. επειδή δεν έχει την ικανότητα να μιλήσει και το μόνο που κάνει είναι να μισεί χωρίς επιχειρήματα.

2. Επίσης, ξαναλέω για πολλοστή φορά, ΔΕ ΜΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΟΙΤΑΩ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΜΙΣΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Στο καλό κ να μας γράφεις :grin: ,ωστόσο μην κατηγορείς το χ ADMIRAL που θέλει να σε τουφεκίσει,δίκιο έχει μπορώ να σου πω :cheesy:,ως φιλοτομαριστής κανονικά πρέπει να σηκωθείςκ να πας σε κανένα βουνό χωρίς ανθρώπους ή σε καμιά σπηλιά,γιατί καλά να σου προσφέρει η κοινωνία κ όποιος,εσύ δεν έχεις κανένα χρέος απέναντι σε αυτό;;;;

Αν θες να λέγεσαι ιδεολόγος δηλαδή. :sunglasses:

1. Δε θέλω να λέγομαι ιδεολόγος, δε δίνω μια.
2. Όλα αυτά τα ποστ γίνονται για να δείξω πως ο ADMIRAL θέλει να με τουφεκίσει από μίσος και πως δε τον κατηγορώ άδικα και έρχεσαι και λες να μην τον αδικώ. Μήπως δε καταλαβαίνεις τι γράφω;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι αλλά επαναλαμβάνω, αυτό δε συμβαίνει πάντα. Όταν κάποιος δειλός ερευνητής δεν έχει να αντιμετωπίσει τέτοιο πράγμα τότε θα κάνει καλά τη δουλειά του.
Από την αρχή κάθε ερευνητής,φιλόσοφος,καλλιτέχνης καινοτόμος είχε να αντιμεπωπίσει τέτοιο πράγμα κ το έκανε,κάποιοι έζησαν,κάποιοι όχι,έτσι φτάσαμε εδώ σήμερα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δε κυνηγάνε όλα τα ζώα σε αγέλες. Μη κάνεις λανθασμένες εικασίες. Επίσης δε νοιάζονται όλα τα ζώα για τα παιδιά τους ή τους γονείς τους.

Δε λέω πως ο ADMIRAL είναι ζώο επειδή έχει αντίθετες απόψεις από εμένα. Τον λέω ζώο για δυο λόγους,

1. επειδή δεν έχει την ικανότητα να μιλήσει και το μόνο που κάνει είναι να μισεί χωρίς επιχειρήματα.

2. Επίσης, ξαναλέω για πολλοστή φορά, ΔΕ ΜΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΟΙΤΑΩ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΜΙΣΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ.
1.Διαβάζει πράγματα τόσο κόντρα κ ναι δεν έχει την ικανότητα να επιχειρηματολογήσει λόγω τύφλωσης ίσως και γω πάντως με το ζόρι το κάνω. :grin:

2.Δεν μισείς κανέναν αλλά γράφεις τους πάντες κ τα πάντα στα @@ σου κ αυτό είναι χειρότερο από το να μισείς ίσως.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Από την αρχή κάθε ερευνητής,φιλόσοφος,καλλιτέχνης καινοτόμος είχε να αντιμεπωπίσει τέτοιο πράγμα κ το έκανε,κάποιοι έζησαν,κάποιοι όχι,έτσι φτάσαμε εδώ σήμερα.
Από πια αρχή; Τι εννοείς; Που ξέρεις αν π.χ. ο Κάντ δε θα δείλιαζε αν γίνονταν πόλεμος; Που ξέρεις αν ο Penrose δε θα δείλιαζε αν γίνονταν πόλεμος;

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
1.Διαβάζει πράγματα τόσο κόντρα κ ναι δεν έχει την ικανότητα να επιχειρηματολογήσει λόγω τύφλωσης ίσως και γω πάντως με το ζόρι το κάνω. :grin:

2.Δεν μισείς κανέναν αλλά γράφεις τους πάντες κ τα πάντα στα @@ σου κ αυτό είναι χειρότερο από το να μισείς ίσως.

1. Δικό του και δικό σου πρόβλημα. Εγώ δε φταίω σε αυτό.
2. Όχι, εγώ δε θα πειράξω κανέναν. Αυτός θα πειράξει εμένα. Αυτό είναι χειρότερο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Από πια αρχή; Τι εννοείς; Που ξέρεις αν π.χ. ο Κάντ δε θα δείλιαζε αν γίνονταν πόλεμος; Που ξέρεις αν ο Penrose δε θα δείλιαζε αν γίνονταν πόλεμος;
Δεν είναι μόνο ο πόλεμος,υπάρχει κ ο εσωτερικός εχθρός,η βία της εξουσίας.

Στην οποία εσύ ως φιλοτομαριστής θα προσκυνούσες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
1. Δικό του και δικό σου πρόβλημα. Εγώ δε φταίω σε αυτό.
2. Όχι, εγώ δε θα πειράξω κανέναν. Αυτός θα πειράξει εμένα. Αυτό είναι χειρότερο.
1.Βασικά κ οι δύο έχετε από ένα πρόβλημα,ποιανού μεγαλύτερο δεν θα κάτσω να το ζυγίσω τώρα,αλλά μάλλον δικό σου.

2.Πολλοί σαν εσένα πειράζουν ολόκληρες κοινωνίες,τις σκορπίζουν,τις αποσυνθέτουν,τις διαλύουν.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Δεν είναι μόνο ο πόλεμος,υπάρχει κ ο εσωτερικός εχθρός,η βία της εξουσίας.

Στην οποία εσύ ως φιλοτομαριστής θα προσκυνούσες.
Πάλι τα ίδια. Ποιος είναι ο εσωτερικός εχθρός; Τι τέτοια προβλήματα αντιμετώπισε ο Kant;
Επίσης, όπως βλέπεις, αντιδρώ σε πολλά πράγματα που είναι δεδομένα αυτή τη στιγμή. Δειλιάζω μόνο μπροστά στο θάνατό μου.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ [size=15pt]αν δε συναντήσω αντίσταση[/size] δε θα πειράξω κανέναν. Γιατί να πειράξω κάποιον; Τι σκοπό έχω; Να φύγω για τη ζωούλα μου θέλω.
Καταλαβαίνω την αποβολή του λιγότερο ομαδικού τύπου, αλλά γιατί ο θάνατος;

Επειδή ο ADMIRAL και ο κάθε ADMIRAL είναι ένα μισαλλόδοξο ζώο που κάνει ότι τον διατάξουν οι από πάνω του. Ηλίθιο, κακό ρομπότ.

Μα αυτό λέω...ότι προκειμένου να σώσεις της ζωούλα σου , δεν θα διστάσεις να βλάψεις τον οποιοδήποτε θεωρείς εμπόδιο στη φυγή σου ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο διατήρησης της ζωής σου.Ατομα με ατομικισμό σε τέτοιο βαθμό είναι τα πιο επιρρεπή σε προδοσίες και εγκλήματα.
Δεν απαξιώ τη δειλίαα. Θεωρώ ότι είναι και αυτό μια φυσική άμυνα του ανθρώπου προκειμένου να επιβιώσει. Οι περισσότεροι όμως , τείνουν να τιθασευουν τη δειλία τους για το κοινό καλό. Σκέψου 10 εκατομμύρια 'Ελληνες να πράττουν όπως εσύ.

Γιατί θεωρείς ότι ο ADMIRAL κανει ότι τον διατάζουν οι από πάνω του?  Είναι τόσο απίθανο αυτά που λέει και πράττει να είναι η δικία του φιλοσοφία όσον αφορά την επιβίωση του , όπως έχεις κι εσυ τη δικιά σου?

Επίσης είναι λίγο άκυρο να κατηγορείς για μισαλλοδοξία άλλον , την στιγμή που κι εσύ είσαι εξίσου μισαλλόδοξος όσον αφορά τους μουσουλμάνους.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
1.Βασικά κ οι δύο έχετε από ένα πρόβλημα,ποιανού μεγαλύτερο δεν θα κάτσω να το ζυγίσω τώρα,αλλά μάλλον δικό σου.

2.Πολλοί σαν εσένα πειράζουν ολόκληρες κοινωνίες,τις σκορπίζουν,τις αποσυνθέτουν,τις διαλύουν.
1. Αυτός με μισεί. Αυτός έχει πρόβλημα.
2. Τι καλό εξυπηρετεί μια κοινωνία αν κινδυνεύει να διαλυθεί από κάποιον σαν και εμένα; Τόσο ισχυρή είναι λοιπόν; Και στο κάτω κάτω, και τι έγινε αν διαλυθεί μια κοινωνία; Τόσες και τόσες έχουν διαλυθεί στους αιώνες.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαγκες επειδη εχω καυλες το θρεντ εδω μιλαει για τα ΙΜΙΑ οποτε κανονιστε.......

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Μα αυτό λέω...ότι προκειμένου να σώσεις της ζωούλα σου , δεν θα διστάσεις να βλάψεις τον οποιοδήποτε θεωρείς εμπόδιο στη φυγή σου ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο διατήρησης της ζωής σου.Ατομα με ατομικισμό σε τέτοιο βαθμό είναι τα πιο επιρρεπή σε προδοσίες και εγκλήματα.
Δεν απαξιώ τη δειλίαα. Θεωρώ ότι είναι και αυτό μια φυσική άμυνα του ανθρώπου προκειμένου να επιβιώσει. Οι περισσότεροι όμως , τείνουν να τιθασευουν τη δειλία τους για το κοινό καλό. Σκέψου 10 εκατομμύρια 'Ελληνες να πράττουν όπως εσύ.

Γιατί θεωρείς ότι ο ADMIRAL κανει ότι τον διατάζουν οι από πάνω του?  Είναι τόσο απίθανο αυτά που λέει και πράττει να είναι η δικία του φιλοσοφία όσον αφορά την επιβίωση του , όπως έχεις κι εσυ τη δικιά σου?

Επίσης είναι λίγο άκυρο να κατηγορείς για μισαλλοδοξία άλλον , την στιγμή που κι εσύ είσαι εξίσου μισαλλόδοξος όσον αφορά τους μουσουλμάνους.
Μα αυτοί θα μου προβάλλουν αντίσταση πρώτοι. Όχι εγώ σε αυτούς. Εγώ θα είμαι κάποιος που τρέχει να σωθεί. Αν μπει μπροστά μου ο άλλος είναι δικό του θέμα και γίνεται δικό μου. Εκεί αυτός πρώτος ξεκινάει να με σκοτώσει και εγώ θα αντεπιτεθώ. Και μάλιστα, αντίθετα με μια μάχη που δε με αντιπροσωπεύει, όπως για παράδειγμα η εθνική μάχη, θα τον αντιμετωπίσω.

Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά σε αυτά που λέω και αναγκάζομαι και τα ξαναλέω.

Ας πράττουν όπως θέλουν οι άλλοι, δε με απασχολεί, αρκεί να μη με ενοχλούν. Αν είναι να διαλυθεί η Ελλάδα, ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ.

Εγώ δεν είμαι μισαλλόδοξος απέναντι στους Μουσουλμάνους. Μισαλλοδοξία είναι να μισείς κάποιον που έχει διαφορετική άποψη και πιστεύω από εσένα. Αυτό κάνουν οι Μουσουλμάνοι και θέλουν να μας σκοτώσουν όλους. Δεν είναι μισαλλοδοξία να αντιτίθεμαι σε αυτό. Μη μπερδεύεις τα πράγματα.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Κουράστηκα, γράφω και γράφω τα ίδια πράγματα. Διαβάστε τα ρε παιδιά. Μη με ρωτάτε τα ίδια.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πάλι τα ίδια. Ποιος είναι ο εσωτερικός εχθρός; Τι τέτοια προβλήματα αντιμετώπισε ο Kant;
Επίσης, όπως βλέπεις, αντιδρώ σε πολλά πράγματα που είναι δεδομένα αυτή τη στιγμή. Δειλιάζω μόνο μπροστά στο θάνατό μου.
Ο εσωτερικός εχθρός είναι η εξουσία(που είσαι τυχερός είναι πολύ ανεκτική στην χώρα μας).
Σε τί ακριβώς αντιδράς ρε παίκτη;;; Μόνο στον ναύρχο σε βλέπω να αντιδράς. :2funny:

Ξέρεις κ μόνο να βγεις έξω μια βολτά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να πεθάνεις...μα τι λέω κ μέσα στο σπίτι να κινείσαι,ένα μπάνιο να κάνεις...γλιστράς κ πέφτεις.
Σου προτείνω λοιπόν να κάθεσαι σε ένα κρεβάτι με καθετήρα κ να έρχεται κάποιος να σε ταϊζει,έτσι αν είσαι τυχερός κ δεν αμελήσει κανείς ωστέ να πάρει φωτιά το σπίτι δεν κινδυνεύεις να πεθάνεις. :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ο εσωτερικός εχθρός είναι η εξουσία(που είσαι τυχερός είναι πολύ ανεκτική στην χώρα μας).
Σε τί ακριβώς αντιδράς ρε παίκτη;;; Μόνο στον ναύρχο σε βλέπω να αντιδράς. :2funny:

Ξέρεις κ μόνο να βγεις έξω μια βολτά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να πεθάνεις...μα τι λέω κ μέσα στο σπίτι να κινείσαι,ένα μπάνιο να κάνεις...γλιστράς κ πέφτεις.
Σου προτείνω λοιπόν να κάθεσαι σε ένα κρεβάτι με καθετήρα κ να έρχεται κάποιος να σε ταϊζει,έτσι αν είσαι τυχερός κ δεν αμελήσει κανείς ωστέ να πάρει φωτιά το σπίτι δεν κινδυνεύεις να πεθάνεις. :grin:
Καλα το πας...
Σε βλεπω υπουργο σε καμια εικοσαρια χρονια.
Τον Λευτερη Σταυριδη τον ξερεις?
Ξεκινησε το 1927 απο Γενικος Γραμματεας του ΚΚΕ και μην σου πώ τι κατεληξε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλα το πας...
Σε βλεπω υπουργο σε καμια εικοσαρια χρονια.
Τον Λευτερη Σταυριδη τον ξερεις?
Ξεκινησε το 1927 απο Γενικος Γραμματεας του ΚΚΕ και μην σου πώ τι κατεληξε.
Τσου,για πες(αν βαριέσαι άστο θα googlάρω). :grin:

Πάντως κυρ δικηγόρε με το άτομο έχω πάθει την πλάκα μου ακόμα κ γω,σοβαρά σου μιλάω....άκου φιλοτομαριστής μέχρι εσχάτων(δεν έχω ξανα διαβάσει τέτοιες απόψεις μα τον αλάχ :2funny:)...
αν δεν μας δουλεύει φυσικά. :cheesy:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μα αυτοί θα μου προβάλλουν αντίσταση πρώτοι. Όχι εγώ σε αυτούς. Εγώ θα είμαι κάποιος που τρέχει να σωθεί. Αν μπει μπροστά μου ο άλλος είναι δικό του θέμα και γίνεται δικό μου. Εκεί αυτός πρώτος ξεκινάει να με σκοτώσει και εγώ θα αντεπιτεθώ. Και μάλιστα, αντίθετα με μια μάχη που δε με αντιπροσωπεύει, όπως για παράδειγμα η εθνική μάχη, θα τον αντιμετωπίσω.

Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά σε αυτά που λέω και αναγκάζομαι και τα ξαναλέω.

Ας πράττουν όπως θέλουν οι άλλοι, δε με απασχολεί, αρκεί να μη με ενοχλούν. Αν είναι να διαλυθεί η Ελλάδα, ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ.

Εγώ δεν είμαι μισαλλόδοξος απέναντι στους Μουσουλμάνους. Μισαλλοδοξία είναι να μισείς κάποιον που έχει διαφορετική άποψη και πιστεύω από εσένα. Αυτό κάνουν οι Μουσουλμάνοι και θέλουν να μας σκοτώσουν όλους. Δεν είναι μισαλλοδοξία να αντιτίθεμαι σε αυτό. Μη μπερδεύεις τα πράγματα.

Εσύ μάλλον δεν έχεις καταλάβει αυτο που λέω. Δεν σου λέω να μην πράξεις όπως νομίζεις για να σώσεις το τομάρι σου. Σου λέω απλά να μην σε ξενίζει τόσο και να μην μεταφράζεις σε μίσος , το αν κάποιος θέλει να σε τουφεκίσει επειδή θεωρεί πως οι πράξεις σου θέτουν σε κίνδυνο τη δικιά του επιβίωση.
Κι εγώ που γενικά δεν είμαι επιθετικός τυπος  :rolleyes: , δεν έχω σχέση με το στρατό και είμαι και αρκετά μετριοπαθής (σχεδον αδιάφορη) ως προς το τρίπτυχο πατρίς -θρησκεία -οικογένεια ,αν θεωρούσα ότι κάποιος με τις πράξεις του , άμεσα ή έμμεσα απειλεί εμένα ή δικό μου άνθρωπο, δεν θα δίσταζα να τον τουφεκίσω. Δεν τον μισώ ...απλά δέν με συμφέρει σαν άτομο και σαν κοινωνία να έχω στους κόλπους μου δειλούς και ατομικιστές.

Όσο για τη μισαλλοδοξία που λες , ξέρω πολύ καλα τι είναι. Κι εσύ εκφράζεσαι απόλυτα για μια κουλτούρα και κυρίως μια θρησκεία που δεν γνωρίζεις και όμως θεωρείς ότι είναι αντίθετη με τα πιστεύω σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τσου,για πες(αν βαριέσαι άστο θα googlάρω). :grin:

Πάντως κυρ δικηγόρε με το άτομο έχω πάθει την πλάκα μου ακόμα κ γω,σοβαρά σου μιλάω....άκου φιλοτομαριστής μέχρι εσχάτων(δεν έχω ξανα διαβάσει τέτοιες απόψεις μα τον αλάχ :2funny:)...
αν δεν μας δουλεύει φυσικά. :cheesy:
Εγω ενα ξερω.
Οτι κανενας δεν μπορει να προβλεψει πώς θα συμπεριφερθει σε τετοιες εκτακτες καταστασεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom