Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μπορεί και να ισχύει. Αν γεννιόμουν δούλος, ίσως να ήμουν ακόμα, εκτός και αν μόνος μου αποφάσιζα να επαναστατήσω γιατί μπορεί να αποφάσιζα πως έτσι θέλω να πεθάνω. Δικό μου θέμα όμως.

Για να κρίνεις αν κάποιος είναι άνθρωπος που θα πάει την κοινωνία μπροστά, δεν είναι αυτό το μοναδικό κριτήριο. Μια κοινωνία δεν αποτελείτε από πατριώτες μόνο. Υπάρχουν και επιστήμονες, μηχανικοί, δάσκαλοι, πολιτικοί κλπ.
Αν είσαι φιλοτομαριστής(που με βάση αυτά που διαβάζω φαίνεται να είσαι) δε πας την κοινωνία μπροστά.....

Επιστήμες,τέχνες,φιλοσοφίες πήγαν μπροστά επειδή κάποιοι αμφισβήτησαν κ αμφισβητούν ακόμα κ με κίνδυνο της ζωούλα τους πολλές φορές.

Χαρακτηριστικά δες πόσους έκαψε,φυλάκισε,εξόρισε η καθολική εκκλησία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Δεν απαξιώνω την έννοια της ιδιοκτησίας. Δεν είμαι αναρχικός. Είμαι απλά δειλός.

Η υπεράσπιση δικών του ανθρώπων δεν είναι εγγενής στον άνθρωπο, η μορφή αγάπης που είναι εγγενής είναι αυτή που αντιλαμβάνεται η μάνα προς το νεογέννητο και τούμπαλιν. Έχει τη βάση της σε φερομόνες και είναι ένα απλό κόλπο της φύσης μέσα από την εξελικτική διαδικασία για να κρατάει το ανθρώπινο είδος ζωντανό. Αν δε γίνονταν, δε θα υπήρχαμε, όπως φαντάζομαι κάποιο άλλο είδος, αν είχε τέτοιο θέμα, θα είχε εξαφανιστεί.

Ακόμα και αυτή όμως η μορφή αγάπης φθίνει με τον χρόνο. Πλέον υπάρχουν τα αόρατα δεσμά που δημιουργεί η μνήμη μιας παλιάς αγάπης. Ψάχνουμε και βρίσκουμε άλλους τρόπους έκφρασής της, με άλλους συντρόφους, ερωτικούς, με φίλους κλπ. Δε διαφωνώ πως όλα αυτά είναι σημαντικά σε έναν άνθρωπο.

Εδώ όμως μπαίνει και η δική μου σκέψη στο παιχνίδι. Σαν άθεος και μηδενιστής, αναγνωρίζω πως αυτή είναι η μόνη ζωή που έχω, δε πρόκειται να ξαναζήσω, όσο ζωή έχω είναι τώρα και δε παίζουν δεύτερες ευκαιρίες. Από το να πεθάνω, προτιμώ να πεθάνει κάποιος άλλος. Τι; Ακούγεται εγωιστικό; Και λοιπόν; Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση μέσα μου, έτσι σκέφτομαι και έτσι θα πράξω. Αν από τη μια έχω να επιλέξω τη ζωή μου και την άλλη τη δική σου ζωή θα προτιμήσω τη δική μου.

Δεν έχω παιδιά, αν είχα μπορεί η φύση να με έσπρωχνε να τα υπερασπιστώ, όμως τώρα δε δίνω δεκάρα. Πάντως αν είχα παιδιά το πιθανότερο να προσπαθούσα να τα βγάλω και αυτά από τη χώρα, όπως και τους δικούς μου ανθρώπους.

Δεν αναγνωρίζω καμία αρχή που να επιδρά πάνω μου από τη στιγμή που δε κάνω κακό σε άλλους. Όταν ο ADMRIRAL βρεθεί μπροστά μου, θα προσπαθήσω να τον σκοτώσω για να μη με σκοτώσει. Τώρα ΟΚ, λίγη ευχαρίστηση ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.
Τι σχεση εχει η αθεΐα με το αν φοβαται καποιος να πεθανει ή οχι?
Δηλαδη οσοι πιστευουν στο θεο και στη μετα θανατον ζωη, φοβουνται λιγοτερο?
Φιλε τα εχεις μπλεξει πολυ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μην το λες...κάποτε έπιανε πολύ αυτό(σταυροφορίες,τζιχάντ). :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Μην το λες...κάποτε έπιανε πολύ αυτό(σταυροφορίες,τζιχάντ). :grin:
Στις σταυροφοριες και στην τζιχαντ ομως, η προπαγανδα εχει δηλητηριασει καποιους ωστε να μην φοβουνται, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ εναντι καποιου, αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ αδιστακτα, ακομη και με θυσια της ιδιας τους της ζωης...
Πολυ διαφορετικο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Στις σταυροφοριες και στην τζιχαντ ομως, η προπαγανδα εχει δηλητηριασει καποιους ωστε να μην φοβουνται, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ εναντι καποιου, αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ αδιστακτα, ακομη και με θυσια της ιδιας τους της ζωης...
Πολυ διαφορετικο.
Όπου τζιχάντ-σταυροφορίες βάλε πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια-ιδανικά στις σημερινές κοινωνίες που διατηρούν ακόμα στρατό. ;)

Η προπαγάνδα κ πλύση εγκεφάλου η ίδια είναι,ακριβώς αυτή,απλά εδώ πρέπει να αμυνθείς για να υπερασπιστής πράγματα ενώ εκεί έπρεπε να τα διαδώσεις κιόλας.

''αμύνεσθαι περί πάτρης''

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Όπου τζιχάντ-σταυροφορίες βάλε πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια-ιδανικά στις σημερινές κοινωνίες που διατηρούν ακόμα στρατό. ;)

Η προπαγάνδα κ πλύση εγκεφάλου η ίδια είναι,ακριβώς αυτή,απλά εδώ πρέπει να αμυνθείς για να υπερασπιστής πράγματα ενώ εκεί έπρεπε να τα διαδώσεις κιόλας.

''αμύνεσθαι περί πάτρης''
Υποθετω ομως οτι αν αυριο το πρωι μαζευονταν εξω απο τη θεσσαλονικη καμια εκατοστη χιλιαδες στρατος με προθεση να μπουν και να σας ξεκωλιασουν, δεν θα τους ελεγες "καλως ορισατε, εγω ειμαι ιδεολογικα αντιθετος στην αμυνα γιατι μου την επιβαλλουν προπαγανδιστικοι μηχανισμοι, παρακαλω βιαστε ελευθερα τη μανα και την αδελφη μου". Προφανως θα αμυνοσουνα για ό,τι θεωρεις "πατρη". Ακομη και για τη γατα ή το σκυλο σου π.χ.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
τουλαχιστον ο sparking water ειναι 1000% κ βαλε ειληκρεινης...
το λεει αθεος,δειλος ,μηδενιστης...κτλ...
αλλοι πανε εκκλησια κ δεν πιστευουν καν...
αλλοι στρατο για το βασικο μισθο -ασφαλεια...
---------------------------------------------------
τωρα για παρτη μου αν γινονταν συραξη..
κ σκοτωναν ολους οσους νοιαζομαι..αγαπαω...κτλ..
δεν θα χε νοημα να συνεχισω να ζω ετσι απλα...
o S/W  δεν μπορει να το πιασει"αυτο..
θα μου πεις με το περασμα του χρονου παλι ερχεται ο θανατος..
αλλο αυτο κ αλλο.να πεις παιδια περαστε παρτε οτι θελετε...αρκει να ζησουμε..
μερικα πραγματα δεν χωνευονται..
οπως s.water  ειμαι 100000000% σιγουρος πως αν ποτε χτυπαγες καποιον με αμαξι πεζο στον δρομο θα τον αφηνες να πεθανει σαν σκυλι...

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν απαξιώνω την έννοια της ιδιοκτησίας. Δεν είμαι αναρχικός. Είμαι απλά δειλός.

Η υπεράσπιση δικών του ανθρώπων δεν είναι εγγενής στον άνθρωπο, η μορφή αγάπης που είναι εγγενής είναι αυτή που αντιλαμβάνεται η μάνα προς το νεογέννητο και τούμπαλιν. Έχει τη βάση της σε φερομόνες και είναι ένα απλό κόλπο της φύσης μέσα από την εξελικτική διαδικασία για να κρατάει το ανθρώπινο είδος ζωντανό. Αν δε γίνονταν, δε θα υπήρχαμε, όπως φαντάζομαι κάποιο άλλο είδος, αν είχε τέτοιο θέμα, θα είχε εξαφανιστεί.

Ακόμα και αυτή όμως η μορφή αγάπης φθίνει με τον χρόνο. Πλέον υπάρχουν τα αόρατα δεσμά που δημιουργεί η μνήμη μιας παλιάς αγάπης. Ψάχνουμε και βρίσκουμε άλλους τρόπους έκφρασής της, με άλλους συντρόφους, ερωτικούς, με φίλους κλπ. Δε διαφωνώ πως όλα αυτά είναι σημαντικά σε έναν άνθρωπο.

Εδώ όμως μπαίνει και η δική μου σκέψη στο παιχνίδι. Σαν άθεος και μηδενιστής, αναγνωρίζω πως αυτή είναι η μόνη ζωή που έχω, δε πρόκειται να ξαναζήσω, όσο ζωή έχω είναι τώρα και δε παίζουν δεύτερες ευκαιρίες. Από το να πεθάνω, προτιμώ να πεθάνει κάποιος άλλος. Τι; Ακούγεται εγωιστικό; Και λοιπόν; Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση μέσα μου, έτσι σκέφτομαι και έτσι θα πράξω. Αν από τη μια έχω να επιλέξω τη ζωή μου και την άλλη τη δική σου ζωή θα προτιμήσω τη δική μου.

Δεν έχω παιδιά, αν είχα μπορεί η φύση να με έσπρωχνε να τα υπερασπιστώ, όμως τώρα δε δίνω δεκάρα. Πάντως αν είχα παιδιά το πιθανότερο να προσπαθούσα να τα βγάλω και αυτά από τη χώρα, όπως και τους δικούς μου ανθρώπους.

Δεν αναγνωρίζω καμία αρχή που να επιδρά πάνω μου από τη στιγμή που δε κάνω κακό σε άλλους. Όταν ο ADMRIRAL βρεθεί μπροστά μου, θα προσπαθήσω να τον σκοτώσω για να μη με σκοτώσει. Τώρα ΟΚ, λίγη ευχαρίστηση ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

Ο Αντμιραλ και ο κάθε Άντμιραλ προφανώς και νοιώθει να απειλείται από άτομα με τη δική σου ιδεολογία και όχι άδικα νομίζω.
Γιατί άνθρωπος που δηλώνει δειλός σε τέτοιο βαθμό , που κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει εαυτόν, προφανώς ,εάν παραστεί ανάγκη ,θα βλάψει και άμεσα άλλους και όχι απλά να σηκωστεί να φύγει.

Είναι απόλυτα φυσικό  , από μια ομάδα να αποβάλλεται ο λιγότερο ομαδικός τύπος. Οπότε μη σε ξενίζει που ο Άντμιραλ θα ήθελε να σε τουφεκίσει , γιατί έμμεσα κι αυτός την δική του επιβίωση κοιτά, μέσω ενός συνόλου όμως.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αυτός υπάρχει για να υπερασπίζεται την ελληνική κοινωνία από το ενδεχόμενο επέμβασης σε αυτήν κάποιας άλλης κοινωνίας με άλλα ιδανικά,άλλα ήθη,άλλα έθιμα,χειρότερα σύμφωνα με την κρίση της δικιάς μας κοινωνίας(αυτό σήμερα δεν πολύ παίζει μιας κ ο πόλεμος είναι οικονομικός).

Ρε φίλε ντάξει είπαμε άπατρις,άθρησκος,μηδενιστής αλλά εσύ πια το γαμάς  :cheesy:εντελώς,φιλοτομαριστής εντελώς(χαρακτηριστικό αρνητικό από όλες τις άλλες κάστες ανθρώπων).
Ναι τελείως. Δε δίνω δεκάρα για τίποτα παρά μόνο για μένα.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αν είσαι φιλοτομαριστής(που με βάση αυτά που διαβάζω φαίνεται να είσαι) δε πας την κοινωνία μπροστά.....

Επιστήμες,τέχνες,φιλοσοφίες πήγαν μπροστά επειδή κάποιοι αμφισβήτησαν κ αμφισβητούν ακόμα κ με κίνδυνο της ζωούλα τους πολλές φορές.

Χαρακτηριστικά δες πόσους έκαψε,φυλάκισε,εξόρισε η καθολική εκκλησία.
Κάνεις λογικά άλματα. Ένας ερευνητής δηλαδή αν δεν είναι πατριώτης τι έχει να φοβηθεί αν δε το πει σε κανέναν; Δε θα αμφισβητήσει (μη ξεχνάς, εγώ είμαι αυτός που αμφισβητώ εδώ πέρα. Εγώ δε δέχομαι τη παρούσα κατάσταση των πραγμάτων, αλλά δεν έχει σημασία) τι πράγμα; Αν στην έρευνά του δεν υπάρχει κάτι σωστά, αν είναι έξυπνος θα το βρει. Γιατί νομίζεις πως δε θα δειλιάσει σαν και εμένα μπροστά σε πόλεμο;

Επίσης, που ξέρεις εσύ αν κατά τη διάρκεια του μεσαίωνα, δεν υπήρχαν πολλοί δειλοί που φοβήθηκαν να πάνε ενάντια στα καθεστώτα, τέτοιοι άνθρωποι τώρα δεν έχουν κάτι να φοβηθούν.

Με απλά λόγια, δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Που ξέρεις αν αυτός που ανακάλυψε το transistor πήγαινε στον πόλεμο αν γίνονταν στην εποχή του και στο κράτος του; Δε το ξέρεις.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Υποθετω ομως οτι αν αυριο το πρωι μαζευονταν εξω απο τη θεσσαλονικη καμια εκατοστη χιλιαδες στρατος με προθεση να μπουν και να σας ξεκωλιασουν, δεν θα τους ελεγες "καλως ορισατε, εγω ειμαι ιδεολογικα αντιθετος στην αμυνα γιατι μου την επιβαλλουν προπαγανδιστικοι μηχανισμοι, παρακαλω βιαστε ελευθερα τη μανα και την αδελφη μου". Προφανως θα αμυνοσουνα για ό,τι θεωρεις "πατρη". Ακομη και για τη γατα ή το σκυλο σου π.χ.
Εεε προφανώς όχι....φυσικά για εμένα δεν αμύνομαι για πατρίδα,σημαίες κ παπαριές αλλά ότι μου προσφέρεται εντός αυτής που συνήθως ο κατακτητής είναι ένα βήμα παρά κάτω στα ιδανικά του.Φυσικά ενδεχόμενο τέτοιο δεν παίζει γιατί σήμερα ο πόλεμος είναι οικονομικός στις σύγχρονες κοινωνίες δυτικού τύπου,αν κ εμείς εδώ στα βαλκάνια δεν είμαστε ακριβώς τέτοια κοινωνία....αλλά ντάξει πιστεύω τραβηγμένο σενάριο.

Ο sparkling_water θα έτρεχε να βρει καράβι,αεροπλάνο,σχεδία να φύγει..... :2funny:
Ντάξει αποδεκτό,ωστόσο δεν μπορεί να κατηγορεί αυτούς που θα τον τουφέκιζαν επειδή υπακούν σε άλλον κώδικα από αυτόν της επιβίωσης.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Δε τα έχω μπλέξει, εσύ δε κατάλαβες τι λέω.

Σαν άθεος δε πιστεύω σε μετά θάνατον ζωή και σε δεύτερες παρουσίες και ευκαιρίες. Ότι ζήσω τώρα.
Αν κάποιος πεθάνει για τα ιδανικά του και πιστεύει σε κάποιον θεό μπορεί να αψηφήσει το θάνατο ευκολότερα. Δες του Ισλαμιστές που κάνουν αποστολές αυτοκτονίας ή δες το πολύ γνωστό μότο περί πίστεως και πατρίδος. Τίποτα από τα δυο δεν έχω, γιατί να πεθάνω για αυτά τα ιδανικά που δεν έχω;

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
τουλαχιστον ο sparking water ειναι 1000% κ βαλε ειληκρεινης...
το λεει αθεος,δειλος ,μηδενιστης...κτλ...
αλλοι πανε εκκλησια κ δεν πιστευουν καν...
αλλοι στρατο για το βασικο μισθο -ασφαλεια...
---------------------------------------------------
τωρα για παρτη μου αν γινονταν συραξη..
κ σκοτωναν ολους οσους νοιαζομαι..αγαπαω...κτλ..
δεν θα χε νοημα να συνεχισω να ζω ετσι απλα...
o S/W  δεν μπορει να το πιασει"αυτο..
θα μου πεις με το περασμα του χρονου παλι ερχεται ο θανατος..
αλλο αυτο κ αλλο.να πεις παιδια περαστε παρτε οτι θελετε...αρκει να ζησουμε..
μερικα πραγματα δεν χωνευονται..
οπως s.water  ειμαι 100000000% σιγουρος πως αν ποτε χτυπαγες καποιον με αμαξι πεζο στον δρομο θα τον αφηνες να πεθανει σαν σκυλι...
Καλά μπορείς να είσαι σίγουρος για ότι θέλεις. Εγώ είμαι επίσης σίγουρος για τον εαυτό μου και ξέω πως δε θα τον άφηνα. Η διαφορά εδώ είναι πως σε αυτή την περίπτωση έφταιξα και θα πληρώσω. Σε έναν πόλεμο γιατί να πληρώσω για κάτι που δε φταίω;

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ο Αντμιραλ και ο κάθε Άντμιραλ προφανώς και νοιώθει να απειλείται από άτομα με τη δική σου ιδεολογία και όχι άδικα νομίζω.
Γιατί άνθρωπος που δηλώνει δειλός σε τέτοιο βαθμό , που κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει εαυτόν, προφανώς ,εάν παραστεί ανάγκη ,θα βλάψει και άμεσα άλλους και όχι απλά να σηκωστεί να φύγει.

Είναι απόλυτα φυσικό  , από μια ομάδα να αποβάλλεται ο λιγότερο ομαδικός τύπος. Οπότε μη σε ξενίζει που ο Άντμιραλ θα ήθελε να σε τουφεκίσει , γιατί έμμεσα κι αυτός την δική του επιβίωση κοιτά, μέσω ενός συνόλου όμως.
Εγώ αν δε συναντήσω αντίσταση δε θα πειράξω κανέναν. Γιατί να πειράξω κάποιον; Τι σκοπό έχω; Να φύγω για τη ζωούλα μου θέλω.
Καταλαβαίνω την αποβολή του λιγότερο ομαδικού τύπου, αλλά γιατί ο θάνατος;

Επειδή ο ADMIRAL και ο κάθε ADMIRAL είναι ένα μισαλλόδοξο ζώο που κάνει ότι τον διατάξουν οι από πάνω του. Ηλίθιο, κακό ρομπότ.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ναι τελείως. Δε δίνω δεκάρα για τίποτα παρά μόνο για μένα.

"No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee."
-John Donne (1572-1631)

Γι αυτό άλλωστε δημιουργήθηκαν και οι κοινωνίες... :)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κάνεις λογικά άλματα. Ένας ερευνητής δηλαδή αν δεν είναι πατριώτης τι έχει να φοβηθεί αν δε το πει σε κανέναν; Δε θα αμφισβητήσει (μη ξεχνάς, εγώ είμαι αυτός που αμφισβητώ εδώ πέρα. Εγώ δε δέχομαι τη παρούσα κατάσταση των πραγμάτων, αλλά δεν έχει σημασία) τι πράγμα; Αν στην έρευνά του δεν υπάρχει κάτι σωστά, αν είναι έξυπνος θα το βρει. Γιατί νομίζεις πως δε θα δειλιάσει σαν και εμένα μπροστά σε πόλεμο;

Επίσης, που ξέρεις εσύ αν κατά τη διάρκεια του μεσαίωνα, δεν υπήρχαν πολλοί δειλοί που φοβήθηκαν να πάνε ενάντια στα καθεστώτα, τέτοιοι άνθρωποι τώρα δεν έχουν κάτι να φοβηθούν.

Με απλά λόγια, δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Που ξέρεις αν αυτός που ανακάλυψε το transistor πήγαινε στον πόλεμο αν γίνονταν στην εποχή του και στο κράτος του; Δε το ξέρεις.
Η επέμβαση τρίτου στην χώρα σου έχει προέκταση επέμβασης τρίτου στα ιδανικά σου.

Έτσι λοιπόν αν η εξουσία δεν έκρινε ως θετικό ό,τι εσύ ανακάλυπτες ως επιστήμονας ή έλεγες ως καλλιτέχνης κ το απαγόρευε,εσύ θα το δεχόσουν κ να η κοινωνία στάσιμη.....να η γη ακόμα επίπεδη....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγώ αν δε συναντήσω αντίσταση δε θα πειράξω κανέναν. Γιατί να πειράξω κάποιον; Τι σκοπό έχω; Να φύγω για τη ζωούλα μου θέλω.
Καταλαβαίνω την αποβολή του λιγότερο ομαδικού τύπου, αλλά γιατί ο θάνατος;

Επειδή ο ADMIRAL και ο κάθε ADMIRAL είναι ένα μισαλλόδοξο ζώο που κάνει ότι τον διατάξουν οι από πάνω του. Ηλίθιο, κακό ρομπότ.
Βασικά το ζωάκι είσαι εσύ,δεν θέλω να σε πικράνω.... :cheesy: βασικά ούτε,ακόμα κ τα ζώα κυνηγάνε σε αγέλες κ ζουν σε αυτές με κάποιον κώδικα.

Εσύ στην πουτσάρα σου όλα κ όλοι.....

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287

"No man is an island, entire of itself...any man's death diminishes me, because I am involved in mankind; and therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee."
-John Donne (1572-1631)

Γι αυτό άλλωστε δημιουργήθηκαν και οι κοινωνίες... :)
Και εμένα δε μου αρέσει που πεθαίνει ο κόσμος. Και επειδή δε μου αρέσει να πεθάνω και εγώ, αν μπορέσω θα φύγω.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Η επέμβαση τρίτου στην χώρα σου έχει προέκταση επέμβασης τρίτου στα ιδανικά σου.

Έτσι λοιπόν αν η εξουσία δεν έκρινε ως θετικό ό,τι εσύ ανακάλυπτες ως επιστήμονας ή έλεγες ως καλλιτέχνης κ το απαγόρευε,εσύ θα το δεχόσουν κ να η κοινωνία στάσιμη.....να η γη ακόμα επίπεδη....
Ναι αλλά επαναλαμβάνω, αυτό δε συμβαίνει πάντα. Όταν κάποιος δειλός ερευνητής δεν έχει να αντιμετωπίσει τέτοιο πράγμα τότε θα κάνει καλά τη δουλειά του.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και εμένα δε μου αρέσει που πεθαίνει ο κόσμος. Και επειδή δε μου αρέσει να πεθάνω και εγώ, αν μπορέσω θα φύγω.
Στο καλό κ να μας γράφεις :grin: ,ωστόσο μην κατηγορείς το χ ADMIRAL που θέλει να σε τουφεκίσει,δίκιο έχει μπορώ να σου πω :cheesy:,ως φιλοτομαριστής κανονικά πρέπει να σηκωθείςκ να πας σε κανένα βουνό χωρίς ανθρώπους ή σε καμιά σπηλιά,γιατί καλά να σου προσφέρει η κοινωνία κ όποιος,εσύ δεν έχεις κανένα χρέος απέναντι σε αυτό;;;;

Αν θες να λέγεσαι ιδεολόγος δηλαδή. :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom