Κουράστηκα, γράφω και γράφω τα ίδια πράγματα. Διαβάστε τα ρε παιδιά. Μη με ρωτάτε τα ίδια.
α καλα χέστο...αν είναι να συζητάμε κι εσύ να κάνεις την πριμαντόνα , γάμα το... Μπορείς να αποσυρθείς στα ιδιαίτερα σου για ξεκούραση...
Κουράστηκα, γράφω και γράφω τα ίδια πράγματα. Διαβάστε τα ρε παιδιά. Μη με ρωτάτε τα ίδια.
Τί να πω ,προσωπικά να πάνε να πλακώσουν γνωστό-φίλο μου,να βιασούν σχέση μου,να επιτεθούν σε συγγενή μου κ να το βάλω στα πόδια δεν μπορώ να με φανταστώ πάντως....Εγω ενα ξερω.
Οτι κανενας δεν μπορει να προβλεψει πώς θα συμπεριφερθει σε τετοιες εκτακτες καταστασεις.
Ναι κοίτα, ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Εσύ με λες φιλοτομαριστή εγώ με λέω πιο έξυπνο. Χάνει αυτός που θα πεθάνει στον πόλεμο.Τσου,για πες(αν βαριέσαι άστο θα googlάρω).
Πάντως κυρ δικηγόρε με το άτομο έχω πάθει την πλάκα μου ακόμα κ γω,σοβαρά σου μιλάω....άκου φιλοτομαριστής μέχρι εσχάτων(δεν έχω ξανα διαβάσει τέτοιες απόψεις μα τον αλάχ )...
αν δεν μας δουλεύει φυσικά.
Όχι εσύ δεν έχεις καταλάβει τι λέω. Με ξενίζει το να με μισεί κάποιος ενώ δεν έχω σκοπό να πειράξω κανέναν. Δε θέτω σε κίνδυνο την επιβίωση του/σου. Πως τη θέτω σε κίνδυνο αν πάω να το βάλω στα πόδια; Πως σε απειλεί άμεσα ή έμμεσα η τρεχάλα μου; Να μη διστάσεις να τουφεκίσεις κάποιον που σε απειλεί όπως λες λογικό. Εγώ όμως; Τι κακό θα κάνω; Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι δε κατάλαβες προηγουμένως.Εσύ μάλλον δεν έχεις καταλάβει αυτο που λέω. Δεν σου λέω να μην πράξεις όπως νομίζεις για να σώσεις το τομάρι σου. Σου λέω απλά να μην σε ξενίζει τόσο και να μην μεταφράζεις σε μίσος , το αν κάποιος θέλει να σε τουφεκίσει επειδή θεωρεί πως οι πράξεις σου θέτουν σε κίνδυνο τη δικιά του επιβίωση.
Κι εγώ που γενικά δεν είμαι επιθετικός τυπος , δεν έχω σχέση με το στρατό και είμαι και αρκετά μετριοπαθής (σχεδον αδιάφορη) ως προς το τρίπτυχο πατρίς -θρησκεία -οικογένεια ,αν θεωρούσα ότι κάποιος με τις πράξεις του , άμεσα ή έμμεσα απειλεί εμένα ή δικό μου άνθρωπο, δεν θα δίσταζα να τον τουφεκίσω. Δεν τον μισώ ...απλά δέν με συμφέρει σαν άτομο και σαν κοινωνία να έχω στους κόλπους μου δειλούς και ατομικιστές.
Όσο για τη μισαλλοδοξία που λες , ξέρω πολύ καλα τι είναι. Κι εσύ εκφράζεσαι απόλυτα για μια κουλτούρα και κυρίως μια θρησκεία που δεν γνωρίζεις και όμως θεωρείς ότι είναι αντίθετη με τα πιστεύω σου.
Ναι βέβαια, έχεις δίκιο, τι λες τώρα δηλαδή. Φυσικά όταν είσαι εσύ και η κοπέλα σου και 7 οπλισμένοι Τούρκοι που πάνε να τη βιάσουν εσύ θα ορμίσεις στους Τούρκους να τους σταματήσεις. Θα πεθάνεις αλλά θα το κάνεις για να την υπερασπιστείς γενναία. Εγώ δε το πιστεύω αυτό. Θα κοτιάσεις όπως όλοι μας. Μπορείς να παραμυθιάζεσαι τώρα, αλλά όταν έρθει η στιγμή το ένστικτο της επιβίωσης θα μιλήσει και θα κοκαλώσεις.Τί να πω ,προσωπικά να πάνε να πλακώσουν γνωστό-φίλο μου,να βιασούν σχέση μου,να επιτεθούν σε συγγενή μου κ να το βάλω στα πόδια δεν μπορώ να με φανταστώ πάντως....
Δειλία κ φιλοτομαρισμός μέχρι κ σήμερα δεν θεωρούνται πλεονεκτήματα.
Τί να πω ,προσωπικά να πάνε να πλακώσουν γνωστό-φίλο μου,να βιασούν σχέση μου,να επιτεθούν σε συγγενή μου κ να το βάλω στα πόδια δεν μπορώ να με φανταστώ πάντως....
Δειλία κ φιλοτομαρισμός μέχρι κ σήμερα δεν θεωρούνται πλεονεκτήματα.
Ελειπα μερικες μερες (αδειουλα απο τη σημαια) και μολις ειδα την απαντηση σου που με χαροποιησε. Δε με νοιαζει αυτος ο καβαλιερος κατι που πεταχτηκε καθολου, και εξεταζοντας με προσοχη τις συζητησεις, καταλαβαινω την αγανακτηση σου ειτε αυτη οφειλεται στην ιδιοτητα σου, ειτε στην πιστη σου. Ομως αν εισαι αξιωματικος και δεν κανεις πλακα με το οπλοσημο στο αβαταρ, πιστευω οτι πρεπει να μιλας και αναλογα. Εδω ειναι ενα Μηντια, και μαλιστα τσοντομηντια και το βλεπει κοσμος. Φυσικα δεν κανω υποδειξεις, ομως ο αλλος δηλωσε τι ειναι αυτο που πιστευει. Ανθυπολοχαγος (ΜΧ) σε νησι την εποχη του Σισμικ εχει πεσει στα γονατα και σταυροκοπιεται κλαιγοντας γοερα ενω εμεις κατεβαζουμε τις ναρκες απο τα Ρεο για να τις βαλουμε λιγο πιο πανω απο τη θαλασσα. Και του δινουμε θαρρος εμεις, που μας εκανε το μαγκα στο κεντρο! Ωραια εικονα? Χαλια! Διοτι ενας δειλος αξιωματικος, ειναι ενα μιασμα. Ενα βαρος επανω σε αυτη τη γη. Ενας δειλος πολιτης ειναι κατι τιμιο και ειλικρινες. Αποστρεφεται το αιμα, τις συμπλοκες, που ειναι το κακο? Προστασια ειναι αυτο που του χρειαζεται. Πως να γυρισει πισω και να γινει παλληκαρας? Και γιατι στο κατω κατω. Κατι αλλο θα το κανει καλυτερα. Θα σε στηριζει στα μετοπισθεν, θα σε διασκεδαζει. Δεν σημαινει οτι οποιος ειναι δειλος, δεν ειναι και πατριωτης. Η προσωπικη μου αποψη, ειναι οτι ο στρατος ειναι γεματος δειλους η αδιαφορους στρατιωτες που χαλανε και τους υπολοιπους, αλλα εεπισης προκαλουν και καταστροφες. Ασε τους στα σπιτια τους. Βαλε τους σε κοινωνικη εργασια, μην τους δινεις οπλα, θα ειναι οι πρωτοι που θα σκοτωθουν, ριχνοντας κατακορυφα το ηθικο των αλλων. Μια χουφτα σπαρτιατες ηταν κυριαρχοι ολης της Ελλαδας μια εποχη. Ηταν ομως καθε στρατιωτης και ενας στρατηγος.Αυτά που του γράφω φίλε,είναι απόρροια των "θέσεών" του οι οποίες με δυο λόγια λένε:Εγω να γλυτωσω απο το μπαμ και ας μου βιάσουν μάνα,γυναίκα,αδελφή!Δε συμφωνείς ότι θα τον εκτελούσες κι εσύ επί τόπου??
Επειδή δεν κατάλαβα το ποστ σου,απλώς θα σου πω ότι ενας Αξιωματικός-="Ο Κατέχων Αξίωμα"-θα πρέπει να δίνει το παράδειγμα..Πρώτος στη μάχη,πρώτος στις αγγαρείες,πρώτος και στην ανύψωση του ηθικού..Και οταν λέω αγγαρείες εννοώ ότι για να διατάξεις αγγαρεία εναν φαντάρο,πρέπει αυτός να ξέρει ότι κι εσύ την έχεις κανει πρώτος..Και ναι,είμαι Αξιωματικός του ΠΝ και μάλιστα υψηλόβαθμος κι έχω σφουγγαρίσει τον "Αρη" δυο φορές ολοκληρο!Αλλά ξέρεις κάτι?Πιο πολύ χαρά μου δίνει όταν ενας φαντάρος-Ναύτης για μένα-με βλέπει στο δρόμο,πολίτης πια,και με χαιρετά,παρά ένας απόστρατος Ναυαρχος.Γιατί πιστεύω ότι είναι καλύτερα να σε τιμούν οι κατώτεροι παρά οι ανώτεροι..Βέβαια με αυτά τα μυαλά,δε θα γίνω Ναύαρχος,εξού και γραφω εδώ!!!!Ελειπα μερικες μερες (αδειουλα απο τη σημαια) και μολις ειδα την απαντηση σου που με χαροποιησε. Δε με νοιαζει αυτος ο καβαλιερος κατι που πεταχτηκε καθολου, και εξεταζοντας με προσοχη τις συζητησεις, καταλαβαινω την αγανακτηση σου ειτε αυτη οφειλεται στην ιδιοτητα σου, ειτε στην πιστη σου. Ομως αν εισαι αξιωματικος και δεν κανεις πλακα με το οπλοσημο στο αβαταρ, πιστευω οτι πρεπει να μιλας και αναλογα. Εδω ειναι ενα Μηντια, και μαλιστα τσοντομηντια και το βλεπει κοσμος. Φυσικα δεν κανω υποδειξεις, ομως ο αλλος δηλωσε τι ειναι αυτο που πιστευει. Ανθυπολοχαγος (ΜΧ) σε νησι την εποχη του Σισμικ εχει πεσει στα γονατα και σταυροκοπιεται κλαιγοντας γοερα ενω εμεις κατεβαζουμε τις ναρκες απο τα Ρεο για να τις βαλουμε λιγο πιο πανω απο τη θαλασσα. Και του δινουμε θαρρος εμεις, που μας εκανε το μαγκα στο κεντρο! Ωραια εικονα? Χαλια! Διοτι ενας δειλος αξιωματικος, ειναι ενα μιασμα. Ενα βαρος επανω σε αυτη τη γη. Ενας δειλος πολιτης ειναι κατι τιμιο και ειλικρινες. Αποστρεφεται το αιμα, τις συμπλοκες, που ειναι το κακο? Προστασια ειναι αυτο που του χρειαζεται. Πως να γυρισει πισω και να γινει παλληκαρας? Και γιατι στο κατω κατω. Κατι αλλο θα το κανει καλυτερα. Θα σε στηριζει στα μετοπισθεν, θα σε διασκεδαζει. Δεν σημαινει οτι οποιος ειναι δειλος, δεν ειναι και πατριωτης. Η προσωπικη μου αποψη, ειναι οτι ο στρατος ειναι γεματος δειλους η αδιαφορους στρατιωτες που χαλανε και τους υπολοιπους, αλλα εεπισης προκαλουν και καταστροφες. Ασε τους στα σπιτια τους. Βαλε τους σε κοινωνικη εργασια, μην τους δινεις οπλα, θα ειναι οι πρωτοι που θα σκοτωθουν, ριχνοντας κατακορυφα το ηθικο των αλλων. Μια χουφτα σπαρτιατες ηταν κυριαρχοι ολης της Ελλαδας μια εποχη. Ηταν ομως καθε στρατιωτης και ενας στρατηγος.
Τι δεν καταλαβες? Ειπα με δυο λογια οτι ο σπαρκλινγκ γουοτερ δηλωνει δειλος, οσον αφορα τον πολεμο απλα και τιμια. Τι να κανουμε, υπαρχουν αντρες που δεν αντεχουν τετοια σκηνικα. Ειναι ομως καλοι (οι δειλοι) σε πραματα που οι φιλοπολεμοι η οι γενναιοι δεν ειναι καλοι. Ο καθε πολιτης στηριζεο το συμπολιτη του...Επειδή δεν κατάλαβα το ποστ σου,απλώς θα σου πω ότι ενας Αξιωματικός-="Ο Κατέχων Αξίωμα"-θα πρέπει να δίνει το παράδειγμα..Πρώτος στη μάχη,πρώτος στις αγγαρείες,πρώτος και στην ανύψωση του ηθικού..Και οταν λέω αγγαρείες εννοώ ότι για να διατάξεις αγγαρεία εναν φαντάρο,πρέπει αυτός να ξέρει ότι κι εσύ την έχεις κανει πρώτος..Και ναι,είμαι Αξιωματικός του ΠΝ και μάλιστα υψηλόβαθμος κι έχω σφουγγαρίσει τον "Αρη" δυο φορές ολοκληρο!Αλλά ξέρεις κάτι?Πιο πολύ χαρά μου δίνει όταν ενας φαντάρος-Ναύτης για μένα-με βλέπει στο δρόμο,πολίτης πια,και με χαιρετά,παρά ένας απόστρατος Ναυαρχος.Γιατί πιστεύω ότι είναι καλύτερα να σε τιμούν οι κατώτεροι παρά οι ανώτεροι..Βέβαια με αυτά τα μυαλά,δε θα γίνω Ναύαρχος,εξού και γραφω εδώ!!!!
Όχι εσύ δεν έχεις καταλάβει τι λέω. Με ξενίζει το να με μισεί κάποιος ενώ δεν έχω σκοπό να πειράξω κανέναν. Δε θέτω σε κίνδυνο την επιβίωση του/σου. Πως τη θέτω σε κίνδυνο αν πάω να το βάλω στα πόδια; Πως σε απειλεί άμεσα ή έμμεσα η τρεχάλα μου; Να μη διστάσεις να τουφεκίσεις κάποιον που σε απειλεί όπως λες λογικό. Εγώ όμως; Τι κακό θα κάνω; Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι δε κατάλαβες προηγουμένως.
Επίσης ξαναλέω, το μίσος μου προς τη Μουσουλμανική θρησκεία οφείλεται στο ότι αυτοί με μισούν πρώτοι. Συζήταγα πριν λίγα χρόνια με έναν Μουσουλμάνο στο στρατό, μου είπε πως είναι ΛΟΓΙΚΟ να σκοτώσει κάποιον, αν αυτός βρίσει τον Μωάμεθ. Λοιπόν, αυτός με απειλεί, και γιαυτό τον μισώ, αν τον μισούσα μόνο επειδή ήταν Μουσουλμάνος, τότε θα ήταν μισαλλοδοξία.
τον μισω τον μισω και αυτον τον μισω
σκασε μωρη υστερω πια. κοτσιδου
τον μισω τον μισω και αυτον τον μισω
σκασε μωρη υστερω πια. κοτσιδου
Με μεγάλη συγκίνηση,απεριόριστο σεβασμό και Δέος,υλοποιώ σήμερα μια επιθυμία ενός συνφορούμίτη μας:Ποστάρω το τελευταίο σήμα του τότε Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχου Ι. Στάγκα,στις 12 τα μεσανυχτα της 30ης προς 31ης Ιανουαρίου 1996,με το οποίο μας εξυψώνει το ηθικό ενόψη της επερχόμενης συρραξης..
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..