Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...ανατρίχιασα ρε φίλε ;) :S

είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος που ποτέ του δεν ήταν <μπροστάρης>, πώς είναι αυτες οι στιγμές ! :rockon:

που είναι τώρα οι συνήθεις ύποπτοι (παπαζόλης, υπερπόντικας, γκαζόζας) να μας πούνε τα δικά τους... έτσι να ρίξουμε κανένα μπινελίκι για να πάει καλά το ΠΣΚ ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Έβλεπα τις προάλλες το Σιδηρά Κυρία με θέμα τη ζωή της λατρεμένης Μάργκαρετ και έκανα μια σύγκριση της στάσης της Μ. Βρετανίας στα Φώκλαντς και του γιουνανιστάν στα Ιμια (καρντακ για τους ντεντέδες έλληνες πολιτες)...

Σημειωθείτω ότι και τα φώκλαντς ξεκίνησαν από μια τυχαία προσάραξη και μια αργεντίνικη δημοσιογραφική αποστολή και η μαργκαρετ είχε εισηγήσεις τύπου "που να τρέχουμε τώρα", "κάνει κρύο στο νότιο ατλαντικό", "έχουν και οι αργεντίνοι τα δίκια τους", "δεν έχουμε λεφτά για τέτοια", "τι τα θέλεις, δεν είμαστε πια αυτοκρατορία" και άλλα συναφή...

Κάντε τις αναγωγές σας (κοπυραητ Ανεπιθύμητος 2006-2012 ωλ ράητς ρηζερβντ)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Έβλεπα τις προάλλες το Σιδηρά Κυρία με θέμα τη ζωή της λατρεμένης Μάργκαρετ και έκανα μια σύγκριση της στάσης της Μ. Βρετανίας στα Φώκλαντς και του γιουνανιστάν στα Ιμια (καρντακ για τους ντεντέδες έλληνες πολιτες)...

Σημειωθείτω ότι και τα φώκλαντς ξεκίνησαν από μια τυχαία προσάραξη και μια αργεντίνικη δημοσιογραφική αποστολή και η μαργκαρετ είχε εισηγήσεις τύπου "που να τρέχουμε τώρα", "κάνει κρύο στο νότιο ατλαντικό", "έχουν και οι αργεντίνοι τα δίκια τους", "δεν έχουμε λεφτά για τέτοια", "τι τα θέλεις, δεν είμαστε πια αυτοκρατορία" και άλλα συναφή...

Κάντε τις αναγωγές σας (κοπυραητ Ανεπιθύμητος 2006-2012 ωλ ράητς ρηζερβντ)

η Σιδηρά Κυρία ήταν πολιτικός με ΑΡΧΙΔΙΑ και όχι αρχίδια πολιτικός....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Και η ερώτηση της ημέρας.

Ποίος Έλλην Πολιτικός είχε πεί το αλήστου μνήμης "Η Κύπρος κείται μακράν.";

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και η ερώτηση της ημέρας.

Ποίος Έλλην Πολιτικός είχε πεί το αλήστου μνήμης "Η Κύπρος κείται μακράν.";

Ο... τσίπρας; :grin:

Και καλά, η κύπρος ήταν μακρυά...
Η ίμβρος και τένεδος για καμια καταδρομική, τα μικρασιατικά παράλια για κανά βομβαρδισμό και η Ανδριανούπολή για να θυμηθούμε τα παλιά ήταν και αυτά μακρυά;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με μεγάλη συγκίνηση,απεριόριστο σεβασμό και Δέος,υλοποιώ σήμερα μια επιθυμία ενός συνφορούμίτη μας:Ποστάρω το τελευταίο σήμα του τότε Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχου Ι. Στάγκα,στις 12 τα μεσανυχτα της 30ης προς 31ης Ιανουαρίου 1996,με το οποίο μας εξυψώνει το ηθικό ενόψη της επερχόμενης συρραξης..
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

πες του να πα να γαμηθει του σταγκα και του καθε σταγκα. βαθεια και στεγνα.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
υπηρχε τετοια ενταση που οταν τους ειπαν να μην χτυπησουν τα παιδια σ ενα πλοιο εβαλαν τα κλαματα

μας το ελεγε φιλος του θειου μου που ηταν μεσα τοτε ως κυβερνητης
Εμένα πάλι ό κουμπάρος μου που υπηρετούσε σαν απλός ναύτης καί ήταν καί αυτός εκεί στην πρώτη γραμμή , μου είπε πόσο ανακουφίστηκαν με την παύση συναγερμού καί το παλληκάρι είναι καί απο οικογένεια εθνικοφρόνων !

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
η Σιδηρά Κυρία ήταν πολιτικός με ΑΡΧΙΔΙΑ και όχι αρχίδια πολιτικός....
Συμφωνώ με τα λάθη της ως προς την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλλά ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΙΓΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Ο... τσίπρας; :grin:

Και καλά, η κύπρος ήταν μακρυά...
Η ίμβρος και τένεδος για καμια καταδρομική, τα μικρασιατικά παράλια για κανά βομβαρδισμό και η Ανδριανούπολή για να θυμηθούμε τα παλιά ήταν και αυτά μακρυά;

Η φράση “η Κύπρος κείται μακράν” αποδίδεται στον Κ. Καραμανλή και ελέχθη για να δηλώσει την αδυναμία αποστολής ελληνικών ενόπλων δυνάμεων  κατά την διάρκεια της δεύτερης τουρκικής εισβολής (14 - 16 Αυγούστου 1974) στην Μεγαλόνησο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η φράση “η Κύπρος κείται μακράν” αποδίδεται στον Κ. Καραμανλή και ελέχθη για να δηλώσει την αδυναμία αποστολής ελληνικών ενόπλων δυνάμεων  κατά την διάρκεια της δεύτερης τουρκικής εισβολής (14 - 16 Αυγούστου 1974) στην Μεγαλόνησο.

Το έχω υπόψη μου...
Και να μην το είπε, σημασία έχει ότι η μόνη ενέργεια αντεπίθεσης που έγινε τότε ήταν η ... κατάρριψη ενός τουρκικού f-102 από ένα ελληνικό f-5...
Δεν ξέρω πόσο για τον πούτσο ήταν τότε ο στρατός αλλά κάποιες ενέργειες σε άλλα μέτωπα μπορούσαν να γίνουν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η φράση “η Κύπρος κείται μακράν” αποδίδεται στον Κ. Καραμανλή και ελέχθη για να δηλώσει την αδυναμία αποστολής ελληνικών ενόπλων δυνάμεων  κατά την διάρκεια της δεύτερης τουρκικής εισβολής (14 - 16 Αυγούστου 1974) στην Μεγαλόνησο.

αποδίδεται λανθασμένα και ίσως και σκοπίμως στον Κ.Καραμανλή

το είπε ο Γ.Μαύρος απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών στην Βουλή...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γαμιουνται τα κουστουμια και οι αδειες στολες με τα πλουμιστα παρασημα και τα κορδονια. στον κωλο βαθεια και κακο θανατο με πονο ρε μουνια  :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
αποδίδεται λανθασμένα και ίσως και σκοπίμως στον Κ.Καραμανλή

το είπε ο Γ.Μαύρος απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών στην Βουλή...

Ίσως. Το θέμα παραμένει, ότι ειπώθηκε στην Ελληνική Βουλή, από Έλληνα εν ενεργεία πολιτικό, ο οποίος έκανε την δήλωση υπακούοντας προφανώς σε κάποιες "άνωθεν εντολές" και όλοι ενήργησαν ως ενεργούν οι πίσωορχεις.  

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κάπου κάποια στιγμή η ελλάδα έχασε την ταυτότητα της, παρασυρμένοι οι περισσότεροι (και σίγουρα οι αλήτες πολιτικοί) από ευδαιμονία, εύκολο χρήμα και ανύπαρκτη παιδεία.

Η Ελλάδα κάποια στιγμή έχασε τη δύναμη της να μάχεται για την ελευθερια της και την αξιοπρέπεια της, έστω και αν αυτό σημαίνει να πέσουμε όλοι μέχρι τον τελευταίο.

Είμαι περήφανος που γεννήθηκα Έλληνας, αλλα ντρέπομαι γιατί ξέρω ότι είμαι μειοψηφία μέσα στην ίδια μου τη χωρα. Που την κυβερνάνε όσοι ποτε τους δεν πολέμησαν, ποτε τους δε δούλεψαν, ποτε τους δεν κέρδισαν κάτι που δεν τους δόθηκε

Στα Ιμια χάσαμε την αξιοπρέπεια μας, ξεφτιλιστήκαμε σα γενιά και σα χωρα. Οποιος χάνει χωρίς να μάχεται δεν αξίζει να ζει

Αφιερωμένο στο φίλο μου το Δημήτρη που προχτές νικήθηκε από καρκίνο μετά από 2 μήνες μάχης.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ίσως. Το θέμα παραμένει, ότι ειπώθηκε στην Ελληνική Βουλή, από Έλληνα εν ενεργεία πολιτικό, ο οποίος έκανε την δήλωση υπακούοντας προφανώς σε κάποιες "άνωθεν εντολές" και όλοι ενήργησαν ως ενεργούν οι πίσωορχεις.  

δεν διαφωνώ... η όποια διαφωνία μου έχει σχέση μόνον με την τεκμηρίωση της ιστορικής αλήθειας και μόνον...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
γαμιουνται τα κουστουμια και οι αδειες στολες με τα πλουμιστα παρασημα και τα κορδονια. στον κωλο βαθεια ...    :rockon:
Απολυτο δικιο..Και να συμπληρώσω για τους προσκυνημένους και σφουγγοκωλάριους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom