καλα ρε υπουργε πως τα ξερεις ολα αυτα???????Λοιπον στο θεμα μας .... / συναδελφοι οι Μουσες τι διαθετουν σημερα περαν των ΡωσοΚινεζωιδων μιλφεϊγ Κατερινα και Τζενη ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ναι πήγαινε στην Σενέκα 3 και η 'Θείτσα' που δεν πήγε ακόμα στό χωριό της στην Ουκρανία απο Υπουργό θα σε κάνει κλητήρα.Σημερα θελω να λιωσω στους χορους και στα χυσια / πειτε μου γρηγορα σε ποιο στριπ να παω / συναδελφοι για Rasputin εχω καιρο να ακουσω και ανησυχω !!! / για πειτε ....
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια εμαθα οτι ανοιξε το τουτι-φρουτι.πηγε κανενας?
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Σημερα θελω να λιωσω στους χορους και στα χυσια / πειτε μου γρηγορα σε ποιο στριπ να παω / DIKY θελω να με διαφθειρεις σημερα / συναδελφοι για Rasputin εχω καιρο να ακουσω και ανησυχω !!! / για πειτε ....
Υπουργέ μου μήπως έχεις ξεφύγει λίγο;
Σιγα ντε κατουρα και λιγο ... / θα παθει τιποτα ο προστατης σου και εισαι και σε κρισιμη ηλικια ...
εισαι μεγαλυτερος απο μενα
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Η γνωστή 'Επιστήμη' (Diamond & Pearls,παλιό Baby-Ο,Baby Gold) είναι στο Original Baby O Πειραιώς απο δω και πέρα.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Η γνωστή 'Επιστήμη' (Diamond & Pearls,παλιό Baby-Ο,Baby Gold) είναι στο Original Baby O Πειραιώς απο δω και πέρα.
πως λεμε...η ελλη σταη μετακομισε απο τον αλφα στο μεγκα ενα πραμα...περσινα ξυνα σταφυλομουρα ρεεεεεεεεε!
Επισκέπτης
αλλη αγχωνευτη απο κειΗ γνωστή 'Επιστήμη' (Diamond & Pearls,παλιό Baby-Ο,Baby Gold) είναι στο Original Baby O Πειραιώς απο δω και πέρα.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Καλά ρε παιδιά μην αρρωσταίνετε μόνο και μόνο με το ανάγνωσμα του ονόματός της.Και μένα μου την δίνει στα νεύρα η παρουσία της στον χώρο των στρίπ αλλά υπάρχουν φίλοι που την γουστάρουν και οφείλουμε να τους ενημερώσουμε που είναι η συγκεκριμένη κοπέλα
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ναι φίλε μου.Και 'εκτίθεται' για το στριπτομαθή κοινό σε ειδική γυάλινη λάρνακα με λέηζερ και καπνούς στην πολιτιστική αίθουσα μουσείο Πειραιώς.Ζει ακόμα αυτή η μουμια? :o
xagnostos2006
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.620
- Πόντοι
- 5.965
Αυτό σημαίνει ενημέρωση και ανταλλαγή πληροφοριών.Καλά ρε παιδιά μην αρρωσταίνετε μόνο και μόνο με το ανάγνωσμα του ονόματός της.Και μένα μου την δίνει στα νεύρα η παρουσία της στον χώρο των στρίπ αλλά υπάρχουν φίλοι που την γουστάρουν και οφείλουμε να τους ενημερώσουμε που είναι η συγκεκριμένη κοπέλα
Μακάρι να σκέφτονταν και άλλοι έτσι.
Τότε το site θα αποκτούσε τη δυναμική που μπορεί και του αξίζει.
Και αν όσοι γράφουν ρόστερ κ.τ.λ., έγραφαν αυτές που συμπαθούν αυτά θα είχαν ένα-δυο ονόματα και καμία παραπάνω πληροφορία. Ζήτω που καήκαμε ...
Συγχαρητήρια panosboss!
Και σε όλους τους άλλους που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο.
Κ οσο για την Επιστημη που μερικοι δεν γουσταρουνε..
Καθε στριπτιζαδικο οφειλει (πιστευω) να σου παρεχει κ ενα σοου με τα λεφτα που σκαμε σαν μαλακες εκει.
Εαν μερικοι θελουνε να πανε να μαμησουνε μονο (που το γαμησι παει στα 100-200€) κ να πιασουνε βιζια απο γκομενες, τα λεφτα που σκανε εκει λοιπον, μπορουνε ανετα να πανε να τα γαμησουνε σε μπουρδελα ή να τα δωσουνε σε CG!! Οποτε πιος ο λογος να παμε εκει..
Η Επιστημη λοιπον, κ η καθε "Επιστημη", οπως κ ο Χιπαντζης (ο Χαπακομενος τουμπανομαλλιάς) στο ΒΑΒΥ Ο/GOLD μας κανουνε σοου για να ξεχνιομαστε λιγακι κ να ειναι το κατι το διαφορετικο...
stripshow το λεει κ η συνθετη λεξη απο μονη της. Αλλο που εμεις το εχουμε σαν γαμησι...
Καθε στριπτιζαδικο οφειλει (πιστευω) να σου παρεχει κ ενα σοου με τα λεφτα που σκαμε σαν μαλακες εκει.
Εαν μερικοι θελουνε να πανε να μαμησουνε μονο (που το γαμησι παει στα 100-200€) κ να πιασουνε βιζια απο γκομενες, τα λεφτα που σκανε εκει λοιπον, μπορουνε ανετα να πανε να τα γαμησουνε σε μπουρδελα ή να τα δωσουνε σε CG!! Οποτε πιος ο λογος να παμε εκει..
Η Επιστημη λοιπον, κ η καθε "Επιστημη", οπως κ ο Χιπαντζης (ο Χαπακομενος τουμπανομαλλιάς) στο ΒΑΒΥ Ο/GOLD μας κανουνε σοου για να ξεχνιομαστε λιγακι κ να ειναι το κατι το διαφορετικο...
stripshow το λεει κ η συνθετη λεξη απο μονη της. Αλλο που εμεις το εχουμε σαν γαμησι...
παιδια εχθες ημουν μουσες .δυστιχως δεν ειναι να πηγενεις σε αυτο το μαγαζι γιορτες και σαββατα..πατης σε πατω...ατμοσφαιρα αποπνικτικη 13 ευρο ο χορος,11 το ποτο ,55 ευρω το πριβε και το κερασμα 23 ευρω...πολυ ακριβα ελεος..στα θετικα τωρα ειχε καμμια 50 ρια γυναικες οπως μου δηλωσαν οι κοπελες..εγω μετρησα 43 αλλα να αφαιρεσουμε και μερικες που ηταυα στο πριβε κατω απο κανενα τραπεζι κλπ...στα θετικα οτι οι περισσοτερες στην πιστα βγαζουν το σλιπακι και δειχνουν το μουνακι τους...χοροι μετριοι αλλα αυτες που πηρα ειχαν ωραια κορμια.. ονοματα δεν συγκρατισα.. ημουν και λιγο μεθυσμενος.θα ξαναπαω καθημερινη μετα τις γιορτες παντως
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
panosboss οταν ακομα η Επιστημη ηταν στο ΒΑΒΥ Ο της Συγγρου (το 2000-2001) εκανε ΣΟΥ με μια ελληνιδα. Επισεις γνωστη αυτη κ περιπου ιδιο τουπε! (ονομα δεν θυμαμε )
Ξερεις εαν εχει σταματησει το σπορ?
την αφροδιτη λες την πανυψηλη με τα μακρια ισια καστανα μαλλια και τα αγρια leather...που ηταν στο ex-sirocco πριν απο εκει....που χορευε πανω σου λες και ηθελε να σε σκοτωσει....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
παιδια εχθες ημουν μουσες .δυστιχως δεν ειναι να πηγενεις σε αυτο το μαγαζι γιορτες και σαββατα..πατης σε πατω...ατμοσφαιρα αποπνικτικη 13 ευρο ο χορος,11 το ποτο ,55 ευρω το πριβε και το κερασμα 23 ευρω...πολυ ακριβα ελεος..στα θετικα τωρα ειχε καμμια 50 ρια γυναικες οπως μου δηλωσαν οι κοπελες..εγω μετρησα 43 αλλα να αφαιρεσουμε και μερικες που ηταυα στο πριβε κατω απο κανενα τραπεζι κλπ...στα θετικα οτι οι περισσοτερες στην πιστα βγαζουν το σλιπακι και δειχνουν το μουνακι τους...χοροι μετριοι αλλα αυτες που πηρα ειχαν ωραια κορμια.. ονοματα δεν συγκρατισα.. ημουν και λιγο μεθυσμενος.θα ξαναπαω καθημερινη μετα τις γιορτες παντως
πιστεψε με καθημερινη θα στα μαγκωσουν πιο πολυ εκει...καλυτερα να εχει κοσμο παρα να εχει λιγο κοσμο.....κανεις και τον χαβαλε σου...βλεπεις τα τεμαχια,κανεις και ενα ροστερακι σε Pda και χτυπας ενα απλο χορουλι ετσι για το ξεκαβλωμα και μετα υπνο...πανε αυτα που ξερανε...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
την αφροδιτη λες την πανυψηλη με τα μακρια ισια καστανα μαλλια και τα αγρια leather...που ηταν στο ex-sirocco πριν απο εκει....που χορευε πανω σου λες και ηθελε να σε σκοτωσει....
Αυτή σκοτώνει νομίζω στο Ερότικα.... Εκεί την είχα πετύχει τελευταία φορά.
kinezos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σχετικα με τις Μουσες,εχω παει τελευταια 2 φορες.Την ΜΑΛΕΝΑ δεν την προσεξε κανενας ρε συναδελφοί;Σαν την μυγα μες το γαλα ειναι.Για να ακουσω καμμια γνωμη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις