ναι αυτη ειναι και μαλιστα το παιζει πορτογαλεζα στους πελατες.....
υ.γ. σιγα μην ειναι και απο μεσα απο το ντραγκαο...
vaso μηπως την εχεις πετυχει πουθενα τελευταια ?
ναι αυτη ειναι και μαλιστα το παιζει πορτογαλεζα στους πελατες.....
υ.γ. σιγα μην ειναι και απο μεσα απο το ντραγκαο...
vaso μηπως την εχεις πετυχει πουθενα τελευταια ?
ενημερωση για τους θαμωνες του τουτι φρουτι.περασα χτες απο κει τιποτα τζιφος κλειστο το μαγαζι με την γνωριμη ταμπελα οτι γινεται ανανεωση προγραμματος και συντομα κοντα σας.
Οχι γιατι να σου πω την αμαρτια μου δεν τη πηγα ποτε μου. Ειχε πολυ ψηλα τη μυτη Αλλα επειδη βλέπω που και που τη Λατογια, και μιλαμε πιστευω οτι θα τυχει να συναντηθουμε μεχρι την επομενη κυριακη και θα σου πω.
Προσεξε τωρα Υποθετω οτι μιλαμε για τα ιδια ατομα ε?
Την Αντονελα και τη Λατογια που δουλευαν στο Ritorno στη Μιχαλακοπουλου και ηταν κολλητες Γι αυτες μιλαω εγω.
lido...χειμωνα καλοκαιρι...καθημερινη περναει κανεις τελεια....;)Δίκιο έχεις συναγωνιστή. Με ό,τι μου 'χει συμβεί σήμερα, με βλέπω να πηγαίνω για μερικά ποτάκια. Το μαγαζί δεν ξέρω ακόμα, αλλά κλίνω προς Lido
δυστυχως ερχομαι να συμφωνησω μαζι σου....ομως μιλαμε για σπεσιαλιστα στους χορους....την ξερω απο το εξ-ντριμ στον πειραια....κριμα...γιατι απο φατσα κ στυλ...υστερει πολυ....Δυστυχώς για το Gold αυτή είναι. Προσωπικά ξενερώνω και μόνο που τη βλέπω, άλλοι βέβαια πίνουν σαμπάνιες στην υγεία της, ή μάλλον σε αυτό το διαστροφικό (;!;) που λέγεται ότι έχει. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά αν κάποιος γουστάρει διαστροφή χίλιες φορές θα του πρότεινα την Τσάρλυ από Μούσες που βγάζει και μια decadence άκρως μεθυστική.
Σωματότυπος Βαλτικών χωρών (Λιθουανία μεριά), ξανθιά, αδύνατη, με τατουάζ στο μπράτσο. Τσέλσυ, όχι Τσάρλυ, αλλά δεν είμαι ο μόνος που μπερδεύει το όνομά της (βλ.άμμος), το Τσέλσυ με ξενερώνει αρκετά ενώ το Τσάρλυ έχει μια παρακμιακή γοητεία γι' αυτό και το μόνιμο μπέρδεμα.δυστυχως ερχομαι να συμφωνησω μαζι σου....ομως μιλαμε για σπεσιαλιστα στους χορους....την ξερω απο το εξ-ντριμ στον πειραια....κριμα...γιατι απο φατσα κ στυλ...υστερει πολυ....
Υ/Γ->ποια ειναι η τσαρλυ στο μουσσες ? κανε μια περιγραφη για εμας τους μη γνωστες...
καταλαβα για ποια λες....;)Σωματότυπος Βαλτικών χωρών (Λιθουανία μεριά), ξανθιά, αδύνατη, με τατουάζ στο μπράτσο. Τσέλσυ, όχι Τσάρλυ, αλλά δεν είμαι ο μόνος που μπερδεύει το όνομά της (βλ.άμμος), το Τσέλσυ με ξενερώνει αρκετά ενώ το Τσάρλυ έχει μια παρακμιακή γοητεία γι' αυτό και το μόνιμο μπέρδεμα.
νεαρη ρωσιδα...η 30αρα ?????? καλη φαση....;) ;)
τι θελεις να πεις φιλε μου με την σοφη παροιμια ?Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας.