You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Καλησπέρα.
Να κανω μια ερωτηση?
Ξέρει κανεις που πήγε η Λάουρα απο το lolita?
Ευχαριστω
Κάτι άκουσα για το αδελφό Ρασ-πούτιν...
Επισκέπτης
σοβαρα μιλας ??????????????????Μέτα Lolita που τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα και αυτή τη στιγμή ανταγωνιστικά του BG μπορώ να πω ακόμα και σε εμφάνιση κοριτσιών
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Η Λάουρα δεν είναι μια ξανθιά ψηλή μου...ρα με γεμάτο βυζί ή κάνω λάθος? Για δώστε περιγραφή.
χωρις το γεματο βυζι εισαι ορθος στην περιγραφη...αν και εχει μετακομισει προς βορεια υποκαταστηματα....
σοβαρα μιλας ??????????????????
Σοβαρά. Σάββατο και στο BG commentable ήταν Lydia, Marina(με ασημι συνολάκι ) και Martha, άντε και Maria για ζωΐκούς λόγους . Ενώ εκτός από , να το πω αντίληψη του καταστήματος (όχι personel), που είναι++, κάτι classes παραπάνω Jessica, Mona-Liza, Alina και κάτι άλλες που δεν πρόλαβα. Σαν σύνολο+
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Βλεπω μεγιστε vaso δεν χανεις τη φορμα σου...δεν παιζεσαι ρε μπαγασα !!!
Παρεπιπτωντος αν πετυχεις την αντονελα (διδυμο λατογιας) πουθενα σφυρα μου το να της κανω μια επισκεψη.
καλα μωρε ακομη ασχολεισαι με δαυτην?
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
χωρις το γεματο βυζι εισαι ορθος στην περιγραφη...αν και εχει μετακομισει προς βορεια υποκαταστηματα....
Λαουραααα!
Γιατι μου θυνισατε αυτο το οναμα?
Κατοικος βορειων προαστιων πλεον!
καλα μωρε ακομη ασχολεισαι με δαυτην?
Γιατι ρε vaso ? μια πληροφορια ζηταμε κακο ειναι? η γκομενα ειναι πολυ δυνατη...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Γιατι ρε vaso ? μια πληροφορια ζηταμε κακο ειναι? η γκομενα ειναι πολυ δυνατη...
γουστα ειναι αυτα!Αλλα σιγουρα συγκριτικα με το επιπεδο του μεσου ορου που κυκλοφορει ειναι πολυ down Κομματι!
Νέα απο τα χαρακώματα του original Baby O Πειραιώς και παρουσίες που συγκράτησα. 'Μαρία' (Ρουμανία),'Λόρυ' (Ρουμάνα πρώτη φορά την βλέπω οπότε είναι καινούργια παρουσία),'Όλγα' η κλασσική, Τζέσυ' (Τσεχία),'Σάρα' (Τσεχία),Τζίνα (Τσεχία),'Ρίτα'(Ρωσία).Κόσμος σε μέτρια επίπεδα το πρόγραμμα όμως δυνατό με ηλεκτρονική μουσική και σέξ λεσβειακό σόου
Ποια σαρα ρε panosmpos ? μια αδυνατη μετριου υψους καστανοξανθη με τελειο προσωπο σαν αγγελος ?
Ύψος 1,68 χωρίς τακούνι ξανθιά με πολύ ωραίο πρόσωπο (όχι καστανόξανθη).Έχει κάνει κατι φεγγάρια στο Ριτόρνο και στο Μούσες.Έχει και τατού πάνω στην πλάτη.
Καλα συγνωμη κιολας που θα το πω αλλα με μεζουρα κυκλοφορας μεσα στα μαγαζια ? ακου 1,68 !!!
τεσπα δεν λεμε την ιδια και ευτυχως βεβαια γιατι θα πηγαινα με το Ε9 μου να τις το καταθεσω...
πραγματικη εφορια λεμε οχι μαλακιες.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
Καλα συγνωμη κιολας που θα το πω αλλα με μεζουρα κυκλοφορας μεσα στα μαγαζια ? ακου 1,68 !!!
τεσπα δεν λεμε την ιδια και ευτυχως βεβαια γιατι θα πηγαινα με το Ε9 μου να τις το καταθεσω...
πραγματικη εφορια λεμε οχι μαλακιες.
οχι με μεζουρα, με ηλεκτρονικο μετρο ΛΕΙΖΕΡ, δηλαδη τα ματια του.. υπολοζιγει, εκτος απο τα τακουνια, ακομη και το βυθισμα που μπορει να υπαρχει απο τη μοκετα..
Η ίδια μου το είπε όταν την ρώτησα και σηκωθήκαμε να μετρηθούμε και τις έριχνα ένα κεφάλι + .Το μάτι μου πάντως είναι και μεζούρα και κάνει και ακτινογραφίες στα άτακτα πορνίδια
Εσύ για ποια λές όμως? Είναι Τσέχα αυτή που ψάχνεις?
Aσφαλως τσεχακι 23 ετων πανεμορφο.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Aσφαλως τσεχακι 23 ετων πανεμορφο.
Μηπως ψαχνεις μια Σαρα που ηταν στο Ανατολη μεχρι προτινος ????? / πολυ καλο κομματι με βυζους τουμπανο
Μηπως ψαχνεις μια Σαρα που ηταν στο Ανατολη μεχρι προτινος ????? / πολυ καλο κομματι με βυζους τουμπανο
Οχι υπουργε μου το βυζακι ειναι μικρο και βλεπει τον ουρανο.
martha ειναι μια μελαχρινη με μικρο βυζι?Σοβαρά. Σάββατο και στο BG commentable ήταν Lydia, Marina(με ασημι συνολάκι ) και Martha, άντε και Maria για ζωΐκούς λόγους . Ενώ εκτός από , να το πω αντίληψη του καταστήματος (όχι personel), που είναι++, κάτι classes παραπάνω Jessica, Mona-Liza, Alina και κάτι άλλες που δεν πρόλαβα. Σαν σύνολο+
martha ειναι μια μελαχρινη με μικρο βυζι?
Ξανθιά, Πολωνέζα, good shows
Η Αννέτα απο το Rasputin ξέρετε που βρίσκεται;
Όποιος ξέρει να το πει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 10K