2.00-4.30 Mousses. Η πρώτη μισή ώρα απογοητευτική. Ο καναπές μονίμως φορτωμένος με 5 κοπέλες, που έμοιαζαν να περιμένουν τον ψυχοθεραπευτή τους, show μηδέν και το χειρότερο όλων, η σύνθεση του κόσμου, που με έκανε να νομίζω ότι μόλις έπιασε λιμάνι το πλοίο με τους λαθρομετανάστες και τα εκδιωχθέντα από την Σπάρτη όχι και τόσο πετυχημένα πειράματα της φύσης. Αναμενόμενο βέβαια αν αναλογιστεί κανείς την περιοχή και το τριήμερο. Η αισιοδοξία του φίλου μου, ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση με κράτησε στο μαγαζί και εν μέρει δικαιώθηκε. Παραθέτω λίστα με όσες πήρε το μάτι ή το αυτί μου, με λιγοστά ή και καθόλου σχόλια για κάποιες, μιας και ήμουν αρκετά απασχολημένος.
1. Λουτσιάνα, από Βραζιλία (ξανθιά, που σε τετ α τετ έχει μια Maggie Gyllenhaal αύρα. ο κώλος συνηγορεί υπέρ του αληθούς της καταγωγής της)
2. Ιρίνα (αδιάφορη)
3. Ειρήνη
4. Σόνια (επιτέλους μια που μπορεί να αποκαλείται στρίπερ)
5. Νικόλ (και η κατάσταση συνεχίζει να βελτιώνεται)
6. ʼντζυ (η γνωστή και μη εξαιρετέα ξανθιά, ένα από τα καλύτερα κορμιά των στριπ, γυμνασμένη, με κοιλιακούς όνειρο και ανάρτηση σφιχτή και ρυθμισμένη στο ιδανικό ύψος)
7. Ντανιέλα (ξανθιά, από τα ατού του μαγαζιού σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση της, αλλά εκεί εξαντλείται το θέμα)
8. Όλγα
9. Έβελινα
10. Μια μαυρούλα με υπέροχο πρόσωπο και λυγερό κορμί (η προσομοίωση πίπας στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα που με πλησίασε δεν τη βοήθησε να ανακαλύψει το περιεχόμενο της τσέπης μου, ο χορός της κλασσικός χορός Αφρικανής, κινήσεις σχετικά απότομες και μονοκόμματες, θελκτικές αν σας φτιάχνουν οι ανθρωποθυσίες)
11. Μια άλλη μαυρούλα από Γκάνα (V-level included)
12. Κρύσταλ με το υποτιθέμενο αυταρχικό show. Το σωστό ξανθό χρώμα στο μάλλι κάθε ξανθιάς που σέβεται τον εαυτό της, ιδιαίτερα εάν μας έρχεται εξ ανατολών. Εντελώς προστυχόφατσα. Ιδανική για να ανακαλύψεις όσες ιδιαιτερότητες δεν ήξερες ότι έχεις. Ο παρτενέρ της, αδικημένος στο επίμαχο σημείο από τη φύση, καλύτερα να το παίξει αισθησιακός νούμερο 2 στο je t? aime.
13. Τζένυ από Μολδαβία (ξανθιά, με θαλασσιά μάτια, ανατολικοευρωπαϊκό κώλο και φιλική συμπεριφορά που αξίζουν ένα ποτό τουλάχιστον?μοιάζει με τη Νταίζη Ντακ, αλλά έτσι κι αλλιώς πάντα προτιμούσα τον Ντόναλντ από τον Μίκυ?απορία: γιατί ακόμα και στο χορό, μέχρι τέλους έκρυβε το στήθος της;)
14. Αντζελίνα (ή Μελίνα;; δεν θυμάμαι γιατί ζαλίστηκα,θα μπορούσε να είναι η λαίδη Μακβέθ του Μτσενσκ σε μια παραλλαγή της γνωστής ιστορίας). Από άλλο πλανήτη. Ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα που πέρασαν ever από στριπ. Ομορφιά ζυγισμένη, μαθηματικής ακρίβειας, αριστοκρατική και έκφυλη ταυτόχρονα. Μάτια, κάτω χείλος συνθέτουν ένα τρίγωνο φαντασιώσεων ονειρικό. Μύτη απλά υπέροχη χωρίς να είναι γαλλική και αυτό καταδεικνύει το σπάνιο της περίπτωσης της. Μπλαζέ, χαμόγελο μαργαριταρένιο και απλά τέλειο. Μοσχοβίτισα, με μελέτες σε Ντοστογιέφσκι, Γκογκολ, Τολστόι, Μπουλγκάκοφ. Για το κρυφό ημερολόγιο του Πούσκιν δεν τη ρώτησα. ʼλλη φορά που καλύτερα να είναι μακρινή.
Τιμές οι γνωστές, με το πριβέ να παραμένει σταθερά στα 50?, αφού το μάθημα τους το πήραν. Τα ποτά εξακολουθούν να είναι μόνο για εντριβές, όσο για τον εξαερισμό, μάλλον θεωρούν ότι πρέπει να συμβάλει και αυτός στα εφέ καπνού.
P.S.Η Βικτώρια δεν ήταν εκεί χθές.