Επισκέπτης
η αποφαση συνηθως βγαινει στο αμαξι.
γιατι ομως κατι μου λεει πως αποψε εχει mousses?
γιατι το λες αυτο ??? Οι παρασκευες ειναι αφιερωμενες στο συγκεκριμενο ?
η αποφαση συνηθως βγαινει στο αμαξι.
γιατι ομως κατι μου λεει πως αποψε εχει mousses?
γιατι το λες αυτο ??? Οι παρασκευες ειναι αφιερωμενες στο συγκεκριμενο ?
απο δω και περα μαλλον ναι...
παρασκευη κλεισμενος σπιτι, για χαλαρωση και καλη μουρσικη στο δευτερο. οι καλυτερες ευχες μου μαζι σας.
υ.γ. κανεις προθυμος να μου πει σε πμ τι παιζεται στο ρασπουτιν (lover or the russian team)
τοσα χρονια το ακουγα στο ραδιοφωνο αλλα ποτε δεν ετυχε να παω. που ακριβως ειναι?
Χθες Baby-o Πειραιως,οι τρεις αδερφες κανανε θραυση...,παντως τιμησα την Ολγα(πρων λιντο),
Μια χοντρη ψηλη καστανη απο τη Μολδαβια βεντουζαρε τη μο... πανω στο μπουτι μου πανω απο μιση ωρα χωρις κερασμα...τι παιζει με αυτη,ειναι shaker?
Ποια κακα παιδια εκαναν αταξιες σε σκοτεινους καναπεδες εχθες ?
Ο προεδρος Vasos και η επιτροπη του, θα ειναι επιεικης μαζι τους εαν αναφερουν αναλυτικα :
1) Τι εκαναν και με ποια/ες.
2) Το μαγαζι με ολο το "θηλυκο" προσωπικο του
3) Εντυπωσεις, κρισεις, σχολια.
Η γρηγορη ομολογια τους θα θεωρηθει υπερ.
Χθες πήγα Babylon για πρώτη φορά. Πέρα από το πολύ ευγενικό προσωπικό δεν έλεγε τίποτα. Τα κορίτσια μέτρια, εκτός από μία ονόματι Sabina η οποία όμως επειδή είναι το "αστέρι" του μαγαζιού και το ξέρει πουλάει τουπέ. Το ποτό 10?, το γυναικείο 20?(5λεπτο) και ο χορός δήθεν prive 30?. Πολύ χαμηλό value for money. Βρε ουστ...
Χθες πήγα Babylon για πρώτη φορά. Πέρα από το πολύ ευγενικό προσωπικό δεν έλεγε τίποτα. Τα κορίτσια μέτρια, εκτός από μία ονόματι Sabina η οποία όμως επειδή είναι το "αστέρι" του μαγαζιού και το ξέρει πουλάει τουπέ. Το ποτό 10?, το γυναικείο 20?(5λεπτο) και ο χορός δήθεν prive 30?. Πολύ χαμηλό value for money. Βρε ουστ...
δεν ηξερες...δεν ρωταγες?ασε που εχουν γραφτει και διθυραμβοι για το εν λογω "ιδρυμα παππουδων"....γιατι αυτο στριπ δεν ειναι...
H Sabina δεν είναι μια Ρωσσίδα με ξανθό μακρύ μαλλί που δεν χορεύει;
Όχι. Είναι ακριβώς πίσω από την ΕΤΕ στην πλατεία του Αγ. Νικολάου. Κατεβαίνεις τα σκαλάκια και στο δεξί σου χέρι έχει ένα εμπορικό κέντρο. Στον πρώτο όροφο είναι αυτό το "περίεργο" μαγαζί. Κάτι μεταξύ κωλόμπαρου και strip...Ποιο είναι αυτό; Στο ρετιρέ του εμπορικού στη Βασ. Κωνσταντίνου;