Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
324
Πόντοι
21
Παιδες καλησπερα!Για επισκεπτες του athens queens.Μια πιτσιρικα μολλυ απο ουκρανια και μια αλλη κοπελα που δεν θυμαμαι το ονομα της μελαχρινη ψηλοπιτσιρικα με καπως κοντο μαλλι που συμμετεχει και συνχα στα shows τις εχει πετυχει κανεις η ξερει τπτ γενικα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παιδες καλησπερα!Για επισκεπτες του athens queens.Μια πιτσιρικα μολλυ απο ουκρανια και μια αλλη κοπελα που δεν θυμαμαι το ονομα της μελαχρινη ψηλοπιτσιρικα με καπως κοντο μαλλι που συμμετεχει και συνχα στα shows τις εχει πετυχει κανεις η ξερει τπτ γενικα?

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.919
Πόντοι
9.095

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Που εργάζεται πρώτον;
Που εργάζεται πρώτον;
Γράφει στο προφίλ της αν πατήσεις πάνω σε δύο στριπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κανει,καθως κυκλοφορει βιντεακι με στορυ της που λεει οτι παει για βιζιτα
Όντως δεν το είχα δει. Ευχαριστώ φίλε μου!

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
324
Πόντοι
21
Τυποι ποια ειναι τα στριπ αυτο το διαστημα με τα πιο ωραια κοριτσια κατα τη γνωμη σας?
Κουβεντουλα να γινετε!

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
https://instagram.com/lisa.pilvedor?igshid=YmMyMTA2M2Y= γειά σας ξέρει κάποιος αν μπορείς να κάνεις κάτι με την συγκεκριμένη κοπέλα? Ευχαριστώ
:new_shocked::new_shocked::new_shocked:να πει ποσα ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ για να μου κανει πριβε και θα το σκεφτω..
Τυποι ποια ειναι τα στριπ αυτο το διαστημα με τα πιο ωραια κοριτσια κατα τη γνωμη σας?
Κουβεντουλα να γινετε!
:new_shocked::new_shocked::new_shocked:να γινεται ρε τυπε

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
:new_shocked::new_shocked::new_shocked:να πει ποσα ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ για να μου κανει πριβε και θα το σκεφτω..

:new_shocked::new_shocked::new_shocked:να γινεται ρε τυπε
Γούστα είναι αυτά δεν γίνεται να έχουμε όλοι τα ίδια πως να το κάνουμε. Από κοντά μπορεί και να είναι ποιο όμορφη. Δεν ξέρω δεν την έχω δει

Trifonbakatsoulias

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Κριτικές
33
Like
12.702
Πόντοι
4.496
Η αφροδιτη αδαμη ειναι ακομη στο καισα?γνωριζει καποιος?

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Χθες βράδυ μετά από πολύ καιρό πήγαμε με την παρέα caissa τα ίδια Παντελη τα ίδια Παντελάκη γύρω στης 15 γυναίκες κάτσαμε 1 μισή ώρα περίπου και αφού μας πήρε ο ύπνος φύγαμε αφού δεν πάτησε καμία έχει κάποιες εμφανίσιμες αλλά τι να το κάνεις φυτά εντελώς σόου δεν έχει οι χοροί στην πίστα αραιά οπότε άλλη βαρεμάρα κόσμος λιγοστος τουλάχιστον μέχρι της 1 κ μισή που ειμασταν εκεί σε κάνα τρίμηνο πάλι αν είναι ανοιχτό ακόμα έτσι όπως το πάνε.

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Χθες βράδυ μετά από πολύ καιρό πήγαμε με την παρέα caissa τα ίδια Παντελη τα ίδια Παντελάκη γύρω στης 15 γυναίκες κάτσαμε 1 μισή ώρα περίπου και αφού μας πήρε ο ύπνος φύγαμε αφού δεν πάτησε καμία έχει κάποιες εμφανίσιμες αλλά τι να το κάνεις φυτά εντελώς σόου δεν έχει οι χοροί στην πίστα αραιά οπότε άλλη βαρεμάρα κόσμος λιγοστος τουλάχιστον μέχρι της 1 κ μισή που ειμασταν εκεί σε κάνα τρίμηνο πάλι αν είναι ανοιχτό ακόμα έτσι όπως το πάνε.

Δεν γυρνσνε στα τραπεζια,και πως βγαζουν αυτες φραγκα και το μαγαζι;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.867
Πόντοι
3.846
Δεν γυρνσνε στα τραπεζια,και πως βγαζουν αυτες φραγκα και το μαγαζι;
Και στο.Queens μπουρναζι τα ίδια χάλια είναι.
Αλλά αν έχεις τα πιτσιρίκια να περιμένουν όρθια τις κοπέλες έξω από τους καναπέδες των χορών ή αν οι καλές γκόμενες είναι κλεισμένες σε τραπέζια καλών πελατών, μια χαρά βγάζουν λεφτά αυτά τα μαγαζιά.

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Και στο.Queens μπουρναζι τα ίδια χάλια είναι.
Αλλά αν έχεις τα πιτσιρίκια να περιμένουν όρθια τις κοπέλες έξω από τους καναπέδες των χορών ή αν οι καλές γκόμενες είναι κλεισμένες σε τραπέζια καλών πελατών, μια χαρά βγάζουν λεφτά αυτά τα μαγαζιά.
Έτσι είναι ειδικά στο Μπουρνάζι τι πράγμα είναι αυτό οι πιτσιρικάδες τι αγαμία είναι αυτή τι γίνεται με της ελεινιδες ρε γαμωτο

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Έτσι είναι ειδικά στο Μπουρνάζι τι πράγμα είναι αυτό οι πιτσιρικάδες τι αγαμία είναι αυτή τι γίνεται με της ελεινιδες ρε γαμωτο
Ναι,αλλα οι γυναικες θελουν κυνηγι στενο μαρκαρισμα! Και οχι να μαλακιζονται μερα νυχτα με τα κινητα.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Ξεκινάει οσονούπω η περίοδος αυξημένων τιμών λόγω εορτών

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
582
Πόντοι
301
Βράζει το αίμα λογικό, εγώ πιτσιρικάς μπορεί να γαμαγα γκόμενα και πορνη την ίδια μέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom