Paloukotis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
Βασίλη στο caissa είδες και μια μαυρουλα ονόματι νίκη?Έχω από πέρυσι να πάω...
Βασίλη στο caissa είδες και μια μαυρουλα ονόματι νίκη?Έχω από πέρυσι να πάω...
Κανει,καθως κυκλοφορει βιντεακι με στορυ της που λεει οτι παει για βιζιταhttps://instagram.com/lisa.pilvedor?igshid=YmMyMTA2M2Y= γειά σας ξέρει κάποιος αν μπορείς να κάνεις κάτι με την συγκεκριμένη κοπέλα? Ευχαριστώ
Που εργάζεται πρώτον;https://instagram.com/lisa.pilvedor?igshid=YmMyMTA2M2Y= γειά σας ξέρει κάποιος αν μπορείς να κάνεις κάτι με την συγκεκριμένη κοπέλα? Ευχαριστώ
Που εργάζεται πρώτον;
Γράφει στο προφίλ της αν πατήσεις πάνω σε δύο στριπΠου εργάζεται πρώτον;
Όντως δεν το είχα δει. Ευχαριστώ φίλε μου!Κανει,καθως κυκλοφορει βιντεακι με στορυ της που λεει οτι παει για βιζιτα
να πει ποσα ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ για να μου κανει πριβε και θα το σκεφτω..https://instagram.com/lisa.pilvedor?igshid=YmMyMTA2M2Y= γειά σας ξέρει κάποιος αν μπορείς να κάνεις κάτι με την συγκεκριμένη κοπέλα? Ευχαριστώ
να γινεται ρε τυπεΤυποι ποια ειναι τα στριπ αυτο το διαστημα με τα πιο ωραια κοριτσια κατα τη γνωμη σας?
Κουβεντουλα να γινετε!
Γούστα είναι αυτά δεν γίνεται να έχουμε όλοι τα ίδια πως να το κάνουμε. Από κοντά μπορεί και να είναι ποιο όμορφη. Δεν ξέρω δεν την έχω δεινα πει ποσα ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ για να μου κανει πριβε και θα το σκεφτω..
να γινεται ρε τυπε
Δεν την πρόσεξα.Μπορει να ήταν...Βασίλη στο caissa είδες και μια μαυρουλα ονόματι νίκη?
δε νομίζω να είναι. Λείπει καιρό.Η αφροδιτη αδαμη ειναι ακομη στο καισα?γνωριζει καποιος?
Χθες βράδυ μετά από πολύ καιρό πήγαμε με την παρέα caissa τα ίδια Παντελη τα ίδια Παντελάκη γύρω στης 15 γυναίκες κάτσαμε 1 μισή ώρα περίπου και αφού μας πήρε ο ύπνος φύγαμε αφού δεν πάτησε καμία έχει κάποιες εμφανίσιμες αλλά τι να το κάνεις φυτά εντελώς σόου δεν έχει οι χοροί στην πίστα αραιά οπότε άλλη βαρεμάρα κόσμος λιγοστος τουλάχιστον μέχρι της 1 κ μισή που ειμασταν εκεί σε κάνα τρίμηνο πάλι αν είναι ανοιχτό ακόμα έτσι όπως το πάνε.
Δεν γυρνσνε στα τραπεζια,και πως βγαζουν αυτες φραγκα και το μαγαζι;Χθες βράδυ μετά από πολύ καιρό πήγαμε με την παρέα caissa τα ίδια Παντελη τα ίδια Παντελάκη γύρω στης 15 γυναίκες κάτσαμε 1 μισή ώρα περίπου και αφού μας πήρε ο ύπνος φύγαμε αφού δεν πάτησε καμία έχει κάποιες εμφανίσιμες αλλά τι να το κάνεις φυτά εντελώς σόου δεν έχει οι χοροί στην πίστα αραιά οπότε άλλη βαρεμάρα κόσμος λιγοστος τουλάχιστον μέχρι της 1 κ μισή που ειμασταν εκεί σε κάνα τρίμηνο πάλι αν είναι ανοιχτό ακόμα έτσι όπως το πάνε.
Και στο.Queens μπουρναζι τα ίδια χάλια είναι.Δεν γυρνσνε στα τραπεζια,και πως βγαζουν αυτες φραγκα και το μαγαζι;
Έλα μου ντε δεν ξέρω τι συμφωνίες έχουν κάνει με αυτέςΔεν γυρνσνε στα τραπεζια,και πως βγαζουν αυτες φραγκα και το μαγαζι;
Έτσι είναι ειδικά στο Μπουρνάζι τι πράγμα είναι αυτό οι πιτσιρικάδες τι αγαμία είναι αυτή τι γίνεται με της ελεινιδες ρε γαμωτοΚαι στο.Queens μπουρναζι τα ίδια χάλια είναι.
Αλλά αν έχεις τα πιτσιρίκια να περιμένουν όρθια τις κοπέλες έξω από τους καναπέδες των χορών ή αν οι καλές γκόμενες είναι κλεισμένες σε τραπέζια καλών πελατών, μια χαρά βγάζουν λεφτά αυτά τα μαγαζιά.
Ναι,αλλα οι γυναικες θελουν κυνηγι στενο μαρκαρισμα! Και οχι να μαλακιζονται μερα νυχτα με τα κινητα.Έτσι είναι ειδικά στο Μπουρνάζι τι πράγμα είναι αυτό οι πιτσιρικάδες τι αγαμία είναι αυτή τι γίνεται με της ελεινιδες ρε γαμωτο
Βράζει το αίμα λογικό, εγώ πιτσιρικάς μπορεί να γαμαγα γκόμενα και πορνη την ίδια μέρα.Έτσι είναι ειδικά στο Μπουρνάζι τι πράγμα είναι αυτό οι πιτσιρικάδες τι αγαμία είναι αυτή τι γίνεται με της ελεινιδες ρε γαμωτο