Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Πήγα τελικά Αλκατραζ, Δευτέρα βράδυ με μπουκαλάκι σε καναπέ, τίγκα στον κόσμο, οι γυναίκες πελάτισες κάναν περισσότερο χαμό με το αντρικό στριπτηζ.Πήρα μια κι έκατσε μαζί μου για μερικά ποτά, Αλις έχει κάνει και ταινία με το Sugababes, καλούτσικα ήταν, την επόμενη φορά θα δοκιμάσω κάτι άλλο με προεκτάσεις σε άλλο μαγαζί με φραπεδες και μικρόφωνα.
Το Αλικακι κανει και ραντεβουδακια ανάλογα τα φεγγάρια βέβαια αλλα παντα γυρνάει στο στριπ

Cross_Lena

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
72
Πόντοι
0
εκανες προφιλ σημερα, για να ρωτησεις αυτο, για την ερχομενη παρασκευη? τεσπα, αλκατραζ
Θα πάμε την Παρασκευή ποτέ να κάνω το προφίλ 2 χρόνια πριν? Επίσης για τον άλλον χυστη που ρωτάει 7 κορίτσια και ένας γκει ντυμένος γκομενα πως το λες αντροπαρεα? Τεσπα ευχαριστώ για την απάντηση ήμουν ανάμεσα σε αυτό και kinky opera

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
την Ελληνίδα την Κλαίρη την δοκίμασες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

επειδή έφαγα κόλλημα, την Κλαίρη την είδες?
Λοιπόν αν δεν κάνω λάθος έχω μιλήσει μαζί της και δεν έχω κάνει ούτε χορό. Την έχω δει κάνα μήνα μες το καλοκαίρι μετά έλειπε κάποιο διάστημα και πάλι ξανάεμφανιστηκε αλλά πριν τα Χριστούγεννα πάλι έλειπε .... Θα ρωτήσω και θα σου πω...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Λοιπόν αν δεν κάνω λάθος έχω μιλήσει μαζί της και δεν έχω κάνει ούτε χορό. Την έχω δει κάνα μήνα μες το καλοκαίρι μετά έλειπε κάποιο διάστημα και πάλι ξανάεμφανιστηκε αλλά πριν τα Χριστούγεννα πάλι έλειπε .... Θα ρωτήσω και θα σου πω...
Αν την πετύχεις πάρτην θα με θυμηθείς!

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.178
Πόντοι
206
Θα πάμε την Παρασκευή ποτέ να κάνω το προφίλ 2 χρόνια πριν? Επίσης για τον άλλον χυστη που ρωτάει 7 κορίτσια και ένας γκει ντυμένος γκομενα πως το λες αντροπαρεα? Τεσπα ευχαριστώ για την απάντηση ήμουν ανάμεσα σε αυτό και kinky opera
κροςΕλενα Athens queens πηγαινε . Θα περάσεις πολυ φανταστικά

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Το Αλικακι κανει και ραντεβουδακια ανάλογα τα φεγγάρια βέβαια αλλα παντα γυρνάει στο στριπ
μια φορά έκανα το λάθος και την πήρα στο λαγουμτζή 23 και ακόμη τα κλαίω....

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Επισκέφτηκα Babylon πριν μια εβδομάδα. Σαν κλαμπ δεν είναι κάτι τρομερο. Στα κορίτσια δώστε βάση σε Καρολίνα και Μιχαελα. Με λίγο μπλα, μπλα και ψήσιμο έχεις και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο. If you know what I mean.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.817
Πόντοι
3.886
Κάποιος μ.ειπε ότι αυτή που γύρισε το βίντεο με τσουλφα είναι Άθενς... Ισχύει;

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Κάποιος μ.ειπε ότι αυτή που γύρισε το βίντεο με τσουλφα είναι Άθενς... Ισχύει;
Για την Λιζα την ξανθιά λες από ότι καταλαβαίνω. Τελευταία φορά την είχα πετύχει kinky opera σαν πελάτισσα πριν κάνα 2μηνο.

nas21

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Επισκέφτηκα Babylon πριν μια εβδομάδα. Σαν κλαμπ δεν είναι κάτι τρομερο. Στα κορίτσια δώστε βάση σε Καρολίνα και Μιχαελα. Με λίγο μπλα, μπλα και ψήσιμο έχεις και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο. If you know what I mean.

Από εμφάνιση τι λένε τα κορίτσια;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.817
Πόντοι
3.886
Για την Λιζα την ξανθιά λες από ότι καταλαβαίνω. Τελευταία φορά την είχα πετύχει kinky opera σαν πελάτισσα πριν κάνα 2μηνο.
Αυτή πρέπει να ήταν γτ είδα τώρα στο ινστα γράφει ότι δουλεύει εκεί

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Σαν club και σαν εμφάνιση κοριτσιών είναι κάτω του μετρίου.

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Σαν club και σαν εμφάνιση κοριτσιών είναι κάτω του μετρίου.
Συμφωνώ. Μπορείς να δεις και την κριτική που έχω κάνει. Πάραυτα 3-4 περιπτώσεις είναι καλές σε θέμα εμφάνισης. Βέβαια όταν σου λένε ότι για πίπα θέλουν 150€ κλαις από τα γέλια..

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Συμφωνώ. Μπορείς να δεις και την κριτική που έχω κάνει. Πάραυτα 3-4 περιπτώσεις είναι καλές σε θέμα εμφάνισης. Βέβαια όταν σου λένε ότι για πίπα θέλουν 150€ κλαις από τα γέλια..
Έχω μήνες να περάσω.Ηταν πολύ απογοητευτικά την τελευταία φορά που είχα πάει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom