Όχι συμφωνώ σε ότι δεν είναι για άλλες εθνικότητεςμου αρέσει που απαντάς και σοβαρά στην βλακεία που είπα
Α και κάτι Ρουμάνες παλιά είχαν εμφανιστεί πολύ καλές
Όχι συμφωνώ σε ότι δεν είναι για άλλες εθνικότητεςμου αρέσει που απαντάς και σοβαρά στην βλακεία που είπα
Αδελφέ Queens of the north λέγεται. Είναι καινούριο άνοιξε τον Σεπτέμβρη αν δεν κάνω λάθος.!!Γνωρίζει κάποιο εκλεκτό μέλος εάν υπάρχει κάποιο καινούργιο ή σχετικά καινούργιο Strip Club επί της Πλαπούτα δήμο Ηρακλείου Αττικής;;;;
* Περνούσα από την περιοχή και κάτι σαν να πήρε το μάτι μου.. ενδεχομένως να έκανα και λάθος διότι βρισκόμουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας....
Πόσο κοστίζει στο εν λόγω στριπτίζαδικο το πριβέ;έχει πάρει κανείς πριβέ με την Λίζα..Από Άθενς Κουίνς..;;;
Αν θυμάμαι καλά έχει 2 40 κ 80Πόσο κοστίζει στο εν λόγω στριπτίζαδικο το πριβέ;
Kinky Opera έχει επίσης ωραίες κοπέλες και ίδιες τιμές με Αλκα. Είναι ακριβώς απέναντι.Κανενα αλλο εκτος απο αλκα που προτεινετε?
Λεει τπτ?Αδελφέ Queens of the north λέγεται. Είναι καινούριο άνοιξε τον Σεπτέμβρη αν δεν κάνω λάθος.!!
Το Athens queens για μενα εχει πεσει λιγο γιατι εφυγε η μολλη και η αντζελινα.Για πες πιο αναλυτικα εντυπωσεις για τα αλλα αν μπορεις!Babylon, Kinky Opera, Athens Queens.
Για εμένα αυτά είναι τα το 3. Το καθένα έχει διαφορετική διασκέδαση και διαφορετική προσέγγιση στις γκόμενες. Το Αλκατράζ το θεωρώ πλέον ότι χειρότερο παίζει στην πιάτσα.
Είναι ανάλογα την ημέρα και την ώρα φίλε μου. Έχει τύχει να πάω γύρω στις 3 καθημερινή με 6 άτομα και να κάτσουμε άνετα σε καναπέ. Συνήθως Παρασκευή και Σάββατο είναι λίγο δύσκολα λόγω πολύ κόσμου.Kinky Opera έχει επίσης ωραίες κοπέλες και ίδιες τιμές με Αλκα. Είναι ακριβώς απέναντι.
Αλλά δεν έχει χώρο να κάτσεις αν είστε παρέα κάτω από 4 άτομα χωρίς κράτηση. Σε βάζει ή τέρμα πίσω μπαρ ή σε κάτι σκαμπό.
Kinky Opera ωραίος χώρος. Μεγάλο κλαμπ, με live sex..κορίτσια μέτρια προς καλά, απλά προσπαθούν κατευθείαν να κεράσεις ποτό η να πας για χορό μαζί τους. Η καλύτερη εκεί είναι η Έλενα. 35 χρόνων, ξανθιά Ρωσίδα. Την έχουν δοκιμάσει φίλοι μου και μου έχουν πει τα καλύτερα. Άπταιστα Αγγλικά, ελληνικά μηδέν. Γενικά για ένα ποτό αξίζει να πας. Φρόντισε να είναι καθημερινή μετά την 01:00 που δεν έχει πολύ κόσμο και είσαι άνετος. Babylon: πιο μικρός χώρος, πιο private κατάσταση θα έλεγα. Ζεστός χώρος. Όμορφες γυναίκες και εκεί, αλλά πιο βαριεστημένες. Αν δουν ότι είσαι έτοιμος να χαλάσεις λεφτά θα σε προσέξουν. Δώσε βάση σε Μιχαέλα. Ελληνοτσέχα που έχει μεγαλώσει Θεσσαλονίκη. 36 χρόνων. Ότι πιο έκφυλο και όμορφο έχω δει τους τελευταίους 2 μήνες σε στριπ. Ζητάει πολλά για επάνω (σεξ-πίπα), αλλά παίξε την μπάλα σου, δεν ξέρεις τι μπορεί να καταφέρεις. Επίσης μια Βαλέρια με πολλά τατουάζ. Πιτσιρίκα καμία 26αρα.Το Athens queens για μενα εχει πεσει λιγο γιατι εφυγε η μολλη και η αντζελινα.Για πες πιο αναλυτικα εντυπωσεις για τα αλλα αν μπορεις!
Μια φορά που έχω πάει δεν έλεγε κάτι το ιδιαίτερο. Θέλω να ξαναπάω για να δω αν έχει αλλάξει κάτι. Δούλευε κάποτε η Κιάρα εκεί, από sugarbabess.tv και επειδή ένας φίλος είχε κόλλημα, πήγαμε.. λίγα πράγματαΛεει τπτ?
Οκ των 40 ακούγεται καλή περίπτωσηΑν θυμάμαι καλά έχει 2 40 κ 80
Και η μουσικη ειναι ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ, ουτε λεξη με την παρεα δε μπορεις να πειςKinky Opera έχει επίσης ωραίες κοπέλες και ίδιες τιμές με Αλκα. Είναι ακριβώς απέναντι.
Αλλά δεν έχει χώρο να κάτσεις αν είστε παρέα κάτω από 4 άτομα χωρίς κράτηση. Σε βάζει ή τέρμα πίσω μπαρ ή σε κάτι σκαμπό.
Γενικά τους πιάνει αυτή η μαλάκια με την τέρμα μουσική, ας έχουν υπόψη τους ότι οι 40 + αυτοί που έχουν και τα λεφτά δηλαδή, γουστάρουν χαμηλότερη ένταση και ποιοτικότερη μουσική,εκτος αν απευθύνονται σε 15αχρονα που χοροπηδάνε με 1 μπίρα όλο το βράδυ...Και η μουσικη ειναι ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ, ουτε λεξη με την παρεα δε μπορεις να πεις
Πολυ σωστα.Γενικά τους πιάνει αυτή η μαλάκια με την τέρμα μουσική, ας έχουν υπόψη τους ότι οι 40 + αυτοί που έχουν και τα λεφτά δηλαδή, γουστάρουν χαμηλότερη ένταση και ποιοτικότερη μουσική,εκτος αν απευθύνονται σε 15αχρονα που χοροπηδάνε με 1 μπίρα όλο το βράδυ...
Παίδες έχω πάει δύο τρεις φορές απτό καλοκαίρι. Λοιπόν είναι μικρός ο χώρος αλλά έχει καλούς καναπέδες αν πας νωρίς και τους προλάβεις. Έχει πολύ ωραίες κοπέλες κάποιες θα έλεγα μοντελα σχεδόν όλες Ουκρανία μεριά ... Τα γκαρσονια πολύ εξυπηρετικά και καλό κόσμο από ΒΠ μάλλον. Περνεις τηλ για κράτηση και έχεις και κουπόνια με έναν η δύο χορούς δωρεάν όπως τα πιο πολλά μαγαζιά. Για μένα αξίζει. Μέχρι στιγμής δεν έχω πάει πριβέ με καμία αφού δεν προσφέρει καμία μπριτζόλα..Λεει τπτ?
Γενικά η περιοχή εκεί είναι λίγο άστα...Και σε θέμα να βρεις να παρκάρειςΑν συγκρίνεις με τις κοπέλες του Αλκα για μένα είναι 3 επίπεδα κάτω.
Συν ότι το μέρος στο μπουρναζι είναι Τεκές.
Τι λες ρε.Εγω παντα βρισκω ευκολα στο μπουρναζι εχει απλα...Γενικά η περιοχή εκεί είναι λίγο άστα...Και σε θέμα να βρεις να παρκάρεις