Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

glifada

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2021
Κριτικές
7
Like
611
Πόντοι
301
μου αρέσει που απαντάς και σοβαρά στην βλακεία που είπα
Όχι συμφωνώ σε ότι δεν είναι για άλλες εθνικότητες
Α και κάτι Ρουμάνες παλιά είχαν εμφανιστεί πολύ καλές

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Γνωρίζει κάποιο εκλεκτό μέλος εάν υπάρχει κάποιο καινούργιο ή σχετικά καινούργιο Strip Club επί της Πλαπούτα δήμο Ηρακλείου Αττικής;;;; :think:
* Περνούσα από την περιοχή και κάτι σαν να πήρε το μάτι μου.. ενδεχομένως να έκανα και λάθος διότι βρισκόμουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας....

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Γνωρίζει κάποιο εκλεκτό μέλος εάν υπάρχει κάποιο καινούργιο ή σχετικά καινούργιο Strip Club επί της Πλαπούτα δήμο Ηρακλείου Αττικής;;;; :think:
* Περνούσα από την περιοχή και κάτι σαν να πήρε το μάτι μου.. ενδεχομένως να έκανα και λάθος διότι βρισκόμουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας....
Αδελφέ Queens of the north λέγεται. Είναι καινούριο άνοιξε τον Σεπτέμβρη αν δεν κάνω λάθος.!!

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.817
Πόντοι
3.886
έχει πάρει κανείς πριβέ με την Λίζα..Από Άθενς Κουίνς..;;;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Κανενα αλλο εκτος απο αλκα που προτεινετε?
Kinky Opera έχει επίσης ωραίες κοπέλες και ίδιες τιμές με Αλκα. Είναι ακριβώς απέναντι.
Αλλά δεν έχει χώρο να κάτσεις αν είστε παρέα κάτω από 4 άτομα χωρίς κράτηση. Σε βάζει ή τέρμα πίσω μπαρ ή σε κάτι σκαμπό.

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Babylon, Kinky Opera, Athens Queens.
Για εμένα αυτά είναι τα το 3. Το καθένα έχει διαφορετική διασκέδαση και διαφορετική προσέγγιση στις γκόμενες. Το Αλκατράζ το θεωρώ πλέον ότι χειρότερο παίζει στην πιάτσα.
Το Athens queens για μενα εχει πεσει λιγο γιατι εφυγε η μολλη και η αντζελινα.Για πες πιο αναλυτικα εντυπωσεις για τα αλλα αν μπορεις!

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Kinky Opera έχει επίσης ωραίες κοπέλες και ίδιες τιμές με Αλκα. Είναι ακριβώς απέναντι.
Αλλά δεν έχει χώρο να κάτσεις αν είστε παρέα κάτω από 4 άτομα χωρίς κράτηση. Σε βάζει ή τέρμα πίσω μπαρ ή σε κάτι σκαμπό.
Είναι ανάλογα την ημέρα και την ώρα φίλε μου. Έχει τύχει να πάω γύρω στις 3 καθημερινή με 6 άτομα και να κάτσουμε άνετα σε καναπέ. Συνήθως Παρασκευή και Σάββατο είναι λίγο δύσκολα λόγω πολύ κόσμου.

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Το Athens queens για μενα εχει πεσει λιγο γιατι εφυγε η μολλη και η αντζελινα.Για πες πιο αναλυτικα εντυπωσεις για τα αλλα αν μπορεις!
Kinky Opera ωραίος χώρος. Μεγάλο κλαμπ, με live sex..κορίτσια μέτρια προς καλά, απλά προσπαθούν κατευθείαν να κεράσεις ποτό η να πας για χορό μαζί τους. Η καλύτερη εκεί είναι η Έλενα. 35 χρόνων, ξανθιά Ρωσίδα. Την έχουν δοκιμάσει φίλοι μου και μου έχουν πει τα καλύτερα. Άπταιστα Αγγλικά, ελληνικά μηδέν. Γενικά για ένα ποτό αξίζει να πας. Φρόντισε να είναι καθημερινή μετά την 01:00 που δεν έχει πολύ κόσμο και είσαι άνετος. Babylon: πιο μικρός χώρος, πιο private κατάσταση θα έλεγα. Ζεστός χώρος. Όμορφες γυναίκες και εκεί, αλλά πιο βαριεστημένες. Αν δουν ότι είσαι έτοιμος να χαλάσεις λεφτά θα σε προσέξουν. Δώσε βάση σε Μιχαέλα. Ελληνοτσέχα που έχει μεγαλώσει Θεσσαλονίκη. 36 χρόνων. Ότι πιο έκφυλο και όμορφο έχω δει τους τελευταίους 2 μήνες σε στριπ. Ζητάει πολλά για επάνω (σεξ-πίπα), αλλά παίξε την μπάλα σου, δεν ξέρεις τι μπορεί να καταφέρεις. Επίσης μια Βαλέρια με πολλά τατουάζ. Πιτσιρίκα καμία 26αρα.

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Μια φορά που έχω πάει δεν έλεγε κάτι το ιδιαίτερο. Θέλω να ξαναπάω για να δω αν έχει αλλάξει κάτι. Δούλευε κάποτε η Κιάρα εκεί, από sugarbabess.tv και επειδή ένας φίλος είχε κόλλημα, πήγαμε.. λίγα πράγματα

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
Και η μουσικη ειναι ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ, ουτε λεξη με την παρεα δε μπορεις να πεις

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
Και η μουσικη ειναι ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ, ουτε λεξη με την παρεα δε μπορεις να πεις
Γενικά τους πιάνει αυτή η μαλάκια με την τέρμα μουσική, ας έχουν υπόψη τους ότι οι 40 + αυτοί που έχουν και τα λεφτά δηλαδή, γουστάρουν χαμηλότερη ένταση και ποιοτικότερη μουσική,εκτος αν απευθύνονται σε 15αχρονα που χοροπηδάνε με 1 μπίρα όλο το βράδυ...

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
Γενικά τους πιάνει αυτή η μαλάκια με την τέρμα μουσική, ας έχουν υπόψη τους ότι οι 40 + αυτοί που έχουν και τα λεφτά δηλαδή, γουστάρουν χαμηλότερη ένταση και ποιοτικότερη μουσική,εκτος αν απευθύνονται σε 15αχρονα που χοροπηδάνε με 1 μπίρα όλο το βράδυ...
Πολυ σωστα.
Νορμαλ εντασης μουσικη και εξαερισμο να μη βρωμαμε μετα. Τοσο δυσκολο ειναι??

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Παιδια πηγα χθες γκολντεν.Οι περισσοτερες κοπελες δεν ελεγαν πολλα ΑΛΛΑ ειχε 2 πολυ καλες!
Πηρα μια που την ελεγαν τερνια νομιζω απο σιβηρια.Ψηλη μελαχρινη με κοτσο καπως κοντο μαλλι.
Ειναι και μια πιτσιρικα ουκρανιδα επισης εκει αλλα δεν θυμαμαι ονομα.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Παίδες έχω πάει δύο τρεις φορές απτό καλοκαίρι. Λοιπόν είναι μικρός ο χώρος αλλά έχει καλούς καναπέδες αν πας νωρίς και τους προλάβεις. Έχει πολύ ωραίες κοπέλες κάποιες θα έλεγα μοντελα σχεδόν όλες Ουκρανία μεριά ... Τα γκαρσονια πολύ εξυπηρετικά και καλό κόσμο από ΒΠ μάλλον. Περνεις τηλ για κράτηση και έχεις και κουπόνια με έναν η δύο χορούς δωρεάν όπως τα πιο πολλά μαγαζιά. Για μένα αξίζει. Μέχρι στιγμής δεν έχω πάει πριβέ με καμία αφού δεν προσφέρει καμία μπριτζόλα..

inprivate

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2021
Κριτικές
14
Like
730
Πόντοι
311
Αν συγκρίνεις με τις κοπέλες του Αλκα για μένα είναι 3 επίπεδα κάτω.
Συν ότι το μέρος στο μπουρναζι είναι Τεκές.
Γενικά η περιοχή εκεί είναι λίγο άστα...Και σε θέμα να βρεις να παρκάρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom