Βολτίτσα απο αλκα με φιλαρακι λογω επιθυμιας του και εισοδος στο μαγαζι κατα τις 2. Σταθερα στην εισοδο ο καβλομουναρος αλιονα
Το μαγαζι μεσα πηχτρα, με το ζορι βρηκαμε καπου να ακουμπησουμε ποτα και πραγματα...καλη ατμοσφαιρα γενικα ,αλλα τα εχουμε ξαναπει ειναι πλεον πιο πολυ κλαμπ παρα στριπ.Εγω να ειμαι σε φαση ''αντε να πιουμε το ποτακι γρηγορα για ζεσταμα και παμε σε κανενα αλλο πιο μαχιμο να βγαλουμε γουστα'' αλλα επεσα εξω...
Αρχικα ηρθαν 2 παλιες του μαγαζιου διπλα μας και δηλωσαν οτι ''απλους χορους εμεις δεν κανουμε ,αν θελετε μονο μεγαλο πριβε στα 200 ευρω και θα περασουμε καλα..''Σε επερωτηση μου δε δοθηκαν σαφεις απαντησεις και το αιτημα απορριφθηκε,ειπαν απλα θα παμε πανω χαλαρα ,με ανεση χρονου,θα ειναι ωραια κτλ
Ωσπου σκαει μυτη το απολυτο μωρακι μελαχροινο,προσωπο αψεγαδιαστο και σωμα μοντελου επιπεδου victoria secret.
Ενα πραγματικο αγγελουδι ακρως ερωτευσιμο 21 ετων!!!!Ο ερωτας ηταν κεραυνοβολος και οδηγηθηκαμε αμεσα στο πριβε,οπου με βουταει στα ορθια και με πλακωνει στα γλωσσοφιλα!
αφου την εγλυψα οπου ειχε δερμα και η ατμοσφαιρα ειχε ζεσταθει για τα καλα,της λεω baby,i want to show u something και την πεταω εξω. το μωρακι τα παιξε με το μεγαλειο και την εβαλε αμεσα στο στομα της ,ξεκινωντας μια απιθανη ακα πιπα με τα νεανικα της χειλακια.Τραβηχτηκε στο χυσιμο πανω και τα μισα φλοκια φυγανε στο προσωπο και τα μισα στον αερα.Παρολα αυτα επειδη ξηγηθηκε καλα πηρε τιπ +20 Ε.
Πινω δευτερο ποτακι για να συνελθω,αλλα δε μπορουσα να ηρεμησω με τπτ .Την ηθελα παλι.Τετοια αγγελουδια τοσο ερωτικα δεν πετυχαινεις ευκολα.Μετα απο καμια ωρα περιπου να το το μωρακι παλι..
-how are u baby? μου λεει
-fine but we left something in the middle ..(γελακια μωρου) i think we should go prive again..
-i want it too
but i want to take u somewhere more quiet και με παει σε πιο πριβε χωρο. Εκει αφου επεσαν γλωσσοφιλα,γλυφομουνι,δαχτυλο και πιπα ακα της λεω baby i want to fuck u!και μου απανταει yes baby,i want sex!!!
i can give u condom!απιστευτα λογακια απο το αγγελουδι που με ερεθησαν αφανταστα και το σεξ που ακολουθησε ηταν ανευ προηγουμενου!
Προσωπικα ξεροχυσα με τη ρομαντικοτητα του πριβε, τους ερωτικους διαλογους και τoν ερωτισμο της μικρης..
Συνολικο κοστος 15(εισοδος)+50 (πρωτο πριβε)+20(τιπ)+10(δευτερο ποτο)+50(δευτερο πριβε)=145 ευρω και δυο χυσιματα απο την πλευρα μου.
Περασα καλα.