Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Τα ονοματα τους παρακαλω
έχω γράψει πολλάκις για την Ελληνίδα την Κλαίρη που κάνει εξαιρετική πίπα και γαμήσι τύπου Μάνγκα να αλλοιθωρίζει τα μάτια την ώρα που την καρφώνεις, και να τα παίρνει υπέροχα στο στόμα...
ήταν και δύο συμπαθέστατες Ουκρανίτσες αλλά δεν συγκράτησα ονόματα...
αυτά το καλοκαίρι που μας πέρασε...
Κλαίρη ξαναέμπαινα με τα 1000...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
έχω γράψει πολλάκις για την Ελληνίδα την Κλαίρη που κάνει εξαιρετική πίπα και γαμήσι τύπου Μάνγκα να αλλοιθωρίζει τα μάτια την ώρα που την καρφώνεις, και να τα παίρνει υπέροχα στο στόμα...
ήταν και δύο συμπαθέστατες Ουκρανίτσες αλλά δεν συγκράτησα ονόματα...
αυτά το καλοκαίρι που μας πέρασε...
Κλαίρη ξαναέμπαινα με τα 1000...
Τανυα στο Caissa ή Κλαιρη καλύτερα;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Τανυα στο Caissa ή Κλαιρη καλύτερα;
ρε συ την Τάνυα δεν την έχεις πάρει ήδη? εδώ και χρόνια?
άρα Κλαίρη καλύτερα... σεμινάριο πίπας και γαμήσι to die for... αρκεί να είναι ακόμα εκεί... τέτοια διαμαντάκια εξαφανίζονται γρήγορα...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
ρε συ την Τάνυα δεν την έχεις πάρει ήδη? εδώ και χρόνια?
άρα Κλαίρη καλύτερα... σεμινάριο πίπας και γαμήσι to die for... αρκεί να είναι ακόμα εκεί... τέτοια διαμαντάκια εξαφανίζονται γρήγορα...
Την εχω παρει στο μασατζιδικο απλως τωρα που δεν εχω ορεξη για κασκαντεριλικια θελω κατι σιγουρο ή δοκιμασμενο απο εγκυρους παικτες

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Την εχω παρει στο μασατζιδικο απλως τωρα που δεν εχω ορεξη για κασκαντεριλικια θελω κατι σιγουρο ή δοκιμασμενο απο εγκυρους παικτες
την καλύτερη δουλειά... στο μασάζ και σε προνομιακή τιμή!

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.541
Πόντοι
6.820
Athens queens έχει 3 πριβέ από όσο ξέρω: 40/80/100. Στο golden queens έχει δυο: 35/70. Τώρα για μπριζόλα παίζουν 2 με 3 σίγουρα στο golden αλλα οι περισσοτερες που λέει ο φίλος δεν ξέρω. Έχει κάτι μιλφάκια που ίσως να δίνουν αλλά δεν έχω ασχοληθεί διότι δεν είναι του γούστου μου. Επίσης παίζει και φραφεδάκι .

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.541
Πόντοι
6.820
Κόστος πριβέ στο Toys?

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Ναι αλλά στο κουινσ βγάζεις γούστα και με λίγοτερα λεφτά
Τι γούστα βγάζεις;
Μόνο 20χρονα είδα τη μια φορά που πήγα που στήνονταν στην ουρά έξω από τους καναπέδες για να παίρνουν σειρά για χορό.
Τέτοια ξεφτίλα δεν έχω ξαναδεί.

Όλες οι καλές (που δεν ήταν πάνω από 5) ήταν μονίμως σε τραπέζια πελατών.

Όχι φίλε, αν είναι να γαμησω μπαζο καλύτερα να πάω φυλής ή μετάξι.
Αλλά επειδή δεν στοχευω σε τέτοιες γκόμενες για αυτό και δεν είναι του γούστου μου αυτός ο τεκες που λέγεται Queens.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.817
Πόντοι
3.886
Τι γούστα βγάζεις;
Μόνο 20χρονα είδα τη μια φορά που πήγα που στήνονταν στην ουρά έξω από τους καναπέδες για να παίρνουν σειρά για χορό.
Τέτοια ξεφτίλα δεν έχω ξαναδεί.

Όλες οι καλές (που δεν ήταν πάνω από 5) ήταν μονίμως σε τραπέζια πελατών.

Όχι φίλε, αν είναι να γαμησω μπαζο καλύτερα να πάω φυλής ή μετάξι.
Αλλά επειδή δεν στοχευω σε τέτοιες γκόμενες για αυτό και δεν είναι του γούστου μου αυτός ο τεκες που λέγεται Queens.
Είναι σε φάση όταν είσαι χαλιά από ποτα και ντρογκια...Μόνο τότε

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Για να επανέλθουμε, άλλο μαγαζί αντίστοιχου επιπέδου με Αλκα;
Το Caissa έχει ωραίες Ουκρανες;

Jon Snow

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Στριποβολτα σε

Dreamgirls: παρουσες 7-10 κοπελες , οι πιο πολλες γνωστες,1-2 καλες και οι αλλες μετριες/μετριοχαλια.ειχε αλλη μια παρεα 2 ατομων που αποχωρησε και εμεινα μονος στο μαγαζι..πολυ υποτονικο κλιμα γενικα.σπεσιαλ πριβεδακι παντως προσφερουν οι περισσοτερες.ποτο μπομπα.

Babylon: παρουσες καμια 15ρια κοπελες και περισσοτεροι συναγωνιστες μεσα αλλα κ παλι αρκετα υποτονικα.κατι χαλαρα shows δεν καταφεραν να αναψουν την ατμοσφαιρα.προσοχη μερικες εκει μεσα πριζουν αρχιδια.προσωπικα εκανα 2 χορους και αποχωρησα.η μονη μαλακια ειναι οτι πρεπει να πας στον πανω οροφο ακομη και για απλο χορο.ποτα οκ

κινκυ: πολυς κοσμος μεσα και αρκετα shows.εισοδος στα 15 ευρω.επισης μερικες κοριτσοπαρεες μεσα που απλα κοιταζαν τα shows..πηρα 2 χορους (μετρια πραγματα) και μερικες μου ειπαν για πριβε στον πανω οροφο 1 ωρα 250 ευρω.δε διευκρινησαν υπηρεσιες ειπαν απλα παμε να περασουμε καλα...τηρωντας το πρωτοκολλο που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ δεν ενεδωσα,αν και ειχε μερικα δυνατα μωρακια..ποτα οκ
Φιλε ειναι ακομα εκει μια Ρουμανα Ελενα? Σοβαρος πατος θυμαμαι! Τελευταια φορα πριν κορονοιο ειχα παει. Λιγα πραγματα σε κοσμο και σε κοπελες.

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Βολτίτσα απο αλκα με φιλαρακι λογω επιθυμιας του και εισοδος στο μαγαζι κατα τις 2. Σταθερα στην εισοδο ο καβλομουναρος αλιονα:bigdick:
Το μαγαζι μεσα πηχτρα, με το ζορι βρηκαμε καπου να ακουμπησουμε ποτα και πραγματα...καλη ατμοσφαιρα γενικα ,αλλα τα εχουμε ξαναπει ειναι πλεον πιο πολυ κλαμπ παρα στριπ.Εγω να ειμαι σε φαση ''αντε να πιουμε το ποτακι γρηγορα για ζεσταμα και παμε σε κανενα αλλο πιο μαχιμο να βγαλουμε γουστα'' αλλα επεσα εξω...
Αρχικα ηρθαν 2 παλιες του μαγαζιου διπλα μας και δηλωσαν οτι ''απλους χορους εμεις δεν κανουμε ,αν θελετε μονο μεγαλο πριβε στα 200 ευρω και θα περασουμε καλα..''Σε επερωτηση μου δε δοθηκαν σαφεις απαντησεις και το αιτημα απορριφθηκε,ειπαν απλα θα παμε πανω χαλαρα ,με ανεση χρονου,θα ειναι ωραια κτλ:headbang:
Ωσπου σκαει μυτη το απολυτο μωρακι μελαχροινο,προσωπο αψεγαδιαστο και σωμα μοντελου επιπεδου victoria secret.:smitten:Ενα πραγματικο αγγελουδι ακρως ερωτευσιμο 21 ετων!!!!Ο ερωτας ηταν κεραυνοβολος και οδηγηθηκαμε αμεσα στο πριβε,οπου με βουταει στα ορθια και με πλακωνει στα γλωσσοφιλα!:headbang2:αφου την εγλυψα οπου ειχε δερμα και η ατμοσφαιρα ειχε ζεσταθει για τα καλα,της λεω baby,i want to show u something και την πεταω εξω. το μωρακι τα παιξε με το μεγαλειο και την εβαλε αμεσα στο στομα της ,ξεκινωντας μια απιθανη ακα πιπα με τα νεανικα της χειλακια.Τραβηχτηκε στο χυσιμο πανω και τα μισα φλοκια φυγανε στο προσωπο και τα μισα στον αερα.Παρολα αυτα επειδη ξηγηθηκε καλα πηρε τιπ +20 Ε.
Πινω δευτερο ποτακι για να συνελθω,αλλα δε μπορουσα να ηρεμησω με τπτ .Την ηθελα παλι.Τετοια αγγελουδια τοσο ερωτικα δεν πετυχαινεις ευκολα.Μετα απο καμια ωρα περιπου να το το μωρακι παλι..
-how are u baby? μου λεει
-fine but we left something in the middle ..(γελακια μωρου) i think we should go prive again..
-i want it too:smiling-face-with-heart-eyes: but i want to take u somewhere more quiet και με παει σε πιο πριβε χωρο. Εκει αφου επεσαν γλωσσοφιλα,γλυφομουνι,δαχτυλο και πιπα ακα της λεω baby i want to fuck u!και μου απανταει yes baby,i want sex!!!:headbaning2:i can give u condom!απιστευτα λογακια απο το αγγελουδι που με ερεθησαν αφανταστα και το σεξ που ακολουθησε ηταν ανευ προηγουμενου!
Προσωπικα ξεροχυσα με τη ρομαντικοτητα του πριβε, τους ερωτικους διαλογους και τoν ερωτισμο της μικρης..
Συνολικο κοστος 15(εισοδος)+50 (πρωτο πριβε)+20(τιπ)+10(δευτερο ποτο)+50(δευτερο πριβε)=145 ευρω και δυο χυσιματα απο την πλευρα μου.
Περασα καλα.:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom