Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

pantso1970

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
7
Like
196
Πόντοι
280
ως πολύ παλιά καραβάνα στον χώρο θα συμφωνήσω με τον Nyxtovio και θα διαφωνήσω με τους υπολοίπους....για ποιές κουκλάρες μιλάς κατ' αρχάς φίλτατε panzo???? οι μισές δε βλέπονται....μερικές πολύ μέτριες και κανα δυο αρκετά καλές....όσο από σέρβις άστα να πάνε ..χάλι μαύρο..
Έχεις δίκιο ίσως υπερβολή το κουκλάρες ,αλλά οι κουκλάρες δεν έρχονται στην Ελλάδα ούτε στα γραφεία,studio ,massage,όπως κ η πελατεία σε αυτά τα μαγαζιά είναι κάτω του μετρίου όσον αφορά το πορτοφόλι αλλά κ την εξωτερική εμφάνιση,ταιριάζει η λέξη λαική αγορά.

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Επίσκεψη Τρίτη βράδυ στο Golden Queens, ακολουθεί κριτική. Σε γενικές γραμμές καλα΄.

Το εντυπωσιακό μ αυτό το μέρος είναι ότι πάντα μαζεύει κόσμο, αλλά ΠΑΝΤΑ

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Τι θες ρε φίλε να σου ορκιστώ σου πα ξεκίνησε τ χορό κ έλεγε dont touch here dont touch there κ της είπα τι χορός είναι αυτός εάν δεν ακουμπάω κ σηκώθηκα ν φύγω κ εκείνη την ώρα είπε κάτι στην γλώσσα κ μου γύρισε τ τακούνι στην μούρη κ στον μπάρμπα αυτό είπα δεν της έβαλα ούτε δάχτυλο ούτε σφαλιάρα δεν την έδωσα απλώς η τυπισσαυ ήταν 4 το πρωί βγήκε απ' τ καναρίνι κοιμησμενη μπορεί ν έχει πάρει κ τίποτα ναρκωτικά κ ήταν στον κόσμο της 7 χρόνια στ Γκόλντεν στ ξαναλέω δεν είχα τ παραμικρό πρόβλημα απ' χορούς είναι τ καλύτερο σε διάρκεια στ Συγγρού σου χορεύει 1.5 λεπτό εκεί κάθεται όλο το τραγούδι απλώς οι καινούργιες δεν κάνουν η δεν θέλουν να είναι σε αυτό το χώρο δουλειάς ....

Μετά την χθεσινή μου επίσκεψη, ενώ προσωπικά πέρασα καλά, νομίζω καταλαβαίνω αυτό που λες. Γενικά έχουν έρθει κάποιες νέες αφίξεις και κοπέλες που ήταν πολύ παλιά και έλειπαν καιρό και οι συμπεριφορές μεταξύ των κοριτσιών διαφέρουν.

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.616
Πόντοι
17.436
Επίσκεψη Τρίτη βράδυ στο Golden Queens, ακολουθεί κριτική. Σε γενικές γραμμές καλα΄.

Το εντυπωσιακό μ αυτό το μέρος είναι ότι πάντα μαζεύει κόσμο, αλλά ΠΑΝΤΑ

πριν από την Τρίτη πότε είχες ξαναπάει;

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Μετά την χθεσινή μου επίσκεψη, ενώ προσωπικά πέρασα καλά, νομίζω καταλαβαίνω αυτό που λες. Γενικά έχουν έρθει κάποιες νέες αφίξεις και κοπέλες που ήταν πολύ παλιά και έλειπαν καιρό και οι συμπεριφορές μεταξύ των κοριτσιών διαφέρουν.
Ρε φίλε επειδή έχω μιλήσει με πολλά κορίτσια από αυτό τ χώρο ξέρεις τι μου λένε ότι μεταφορικά αυτή η δουλειά θέλει αρχιδια θέλει τεράστια υπομονή κ ανοχή σε πολλά πράγματα κάθε μέρα βλέπεις 100 διαφορετικούς χαρακτήρες νορμάλ τρελούς χαζούς εσύ πρέπει ν κανείς τ κομμάτι σου ν την βγάλεις λάδι κ καλά λεφτά στ τέλος της μέρας τα νέα κορίτσια απ' Ουκρανία ειδικά που ήρθαν λόγω πολέμου δεν έχουν ξαναδουλέψει στην ζωή τους ειδικά αυτές που είναι 19 έως 23 κ νομίζουν ότι θα τα βρουν όλα ρόδινα δεν είναι έτσι όμως θέλει πολλά πράγματα να μείνεις σε αυτό τ χώρο και αυτές απ' ότι έβλεπα δεν έχουν όρεξη να μάθουν απλώς θέλουν να κάνουν μια αρπαχτη κάποιων μηνών κ να την κάνουν...

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Παρα πολλες εμφανισιμες γυναικες στο κινκυ αρκετες απο αυτες απο την Ουκρανια και την Ρουμανια.!!!λιγοστα show αρκετα καλη μουσικη....

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Δυνατα κοματια του πρωην fbi στην Μιχαλακοπουλου ειναι η Ελενα η Γεωργιανη η Μαρκο και η Σαντρα!!!!!υπαρχουν και κουπονακια προσφορας

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.720
Πόντοι
446
Οι παλιοί στο άθλημα σίγουρα θα θυμούνται το παλιό babes πίσω από το Hilton αρχές Μιχαλακοπούλου δίπλα στα goodys!! δουλεύει τώρα αυτό το μαγαζί;; ξέρω ότι έχει αλλάξει όνομα!

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Οι παλιοί στο άθλημα σίγουρα θα θυμούνται το παλιό babes πίσω από το Hilton αρχές Μιχαλακοπούλου δίπλα στα goodys!! δουλεύει τώρα αυτό το μαγαζί;; ξέρω ότι έχει αλλάξει όνομα!
Αυτο το μαγαζι εχει κλεισει εδω και αρκετο καιρο

TheCeO

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
0
Τι μου θυμησες τώρα αδερφέ…

TyposPadou

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Like
40
Πόντοι
0
Αν παει κανενας σημερα queens of the north που εχει κ live show η παυλιδη ας μας πει γνωμη… και για τα κοριτσια εξει κ για το show..

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Ρε φίλε επειδή έχω μιλήσει με πολλά κορίτσια από αυτό τ χώρο ξέρεις τι μου λένε ότι μεταφορικά αυτή η δουλειά θέλει αρχιδια θέλει τεράστια υπομονή κ ανοχή σε πολλά πράγματα κάθε μέρα βλέπεις 100 διαφορετικούς χαρακτήρες νορμάλ τρελούς χαζούς εσύ πρέπει ν κανείς τ κομμάτι σου ν την βγάλεις λάδι κ καλά λεφτά στ τέλος της μέρας τα νέα κορίτσια απ' Ουκρανία ειδικά που ήρθαν λόγω πολέμου δεν έχουν ξαναδουλέψει στην ζωή τους ειδικά αυτές που είναι 19 έως 23 κ νομίζουν ότι θα τα βρουν όλα ρόδινα δεν είναι έτσι όμως θέλει πολλά πράγματα να μείνεις σε αυτό τ χώρο και αυτές απ' ότι έβλεπα δεν έχουν όρεξη να μάθουν απλώς θέλουν να κάνουν μια αρπαχτη κάποιων μηνών κ να την κάνουν...
Εγώ πιστεύω ότι το να είσαι στρίπερ είναι σχετικά εύκολο εκτός αν συχαίνεσαι
ακόμα και να σε ακουμπάνε διάφοροι λιγδιαριδες σαν εμένα δλδ. Αλλά από τη στιγμή που πληρώνεσαι και καλά μάλιστα για να χορεύεις σε ένα στυλό και να κάνεις χώρους χωρίς να γαμιεσαι θεωρώ ότι είναι μια χαρά. Εγώ θα το κάνα αν ήμουν καλόνος χαλαρά. Έστω σαν δεύτερη δουλειά.

kinglebron8888

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
435
Πόντοι
281
το athens queens ανανεωμένο ως χώρος και νέες κοπέλες αλλά πολύ λίγες κοπέλες για την αναλογία του κόσμου. Πέμπτη βράδυ ήταν γεμάτο εντελώς δηλαδή 200 άντρες με 15-20 κοπέλες, δε βγαίνει έτσι με τίποτα ειδικά όταν οι μισές κοπέλες βαριούνται και δεν πανε καν στα τραπέζια.

οι μισές είναι και γενικά πολύ μέτριες εμφανισιακά. μία φορούσε άσπρα sneakers λες και πήγαινε βόλτα για καφέ (ωραίο στυλάκι αλλά όχι για strip club)...

λιγοστά show, βασικά 1 μόνο λεσβιακό που 2 κοπέλες γυρνάνε όλα τα τραπέζια και κανουν γλυφομούνι η μία στην άλλη (είμασταν εκεί 1-4, δεν νομίζω όμως να έχει κ άλλα νωρίτερα ή αργότερα).

Η Molly εχει γίνει η ντιβα του μαγαζιού διαλέγοντας πελάτες και ενδιαφέρεται πλέον μόνο για να κάτσει σε τραπέζια να πιει το ποτό της, πανε οι παλιοί καλοί καιροί που ήταν turbo στους χορούς (αν σε γούσταρε σε φάσωνε κανονικά).

Αξίζει να δοκιμάσετε Angel(a), πολύ ωραία εμφανισιακά (με μαύρα εσώρουχα και ζαρτίερες) με πολύ ωραιό σώμα, και δυνατή και στον χωρό.

γενικά δεν είναι για τίποτα τρελό όπως παλιότερα, άντε για ένα γρήγορο ποτό και 2 χορούς, αν και για να πάρεις 2 χορούς πρέπει να περιμένεις 2 ώρες να σου έρθουν οι κοπέλες στο τραπέζι.

kinglebron8888

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
435
Πόντοι
281
μπορεί να πει κανείς κανένα update από golden queens? τι show και κοπέλες έχει αυτόν τον καιρό;

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
το athens queens ανανεωμένο ως χώρος και νέες κοπέλες αλλά πολύ λίγες κοπέλες για την αναλογία του κόσμου. Πέμπτη βράδυ ήταν γεμάτο εντελώς δηλαδή 200 άντρες με 15-20 κοπέλες, δε βγαίνει έτσι με τίποτα ειδικά όταν οι μισές κοπέλες βαριούνται και δεν πανε καν στα τραπέζια.

οι μισές είναι και γενικά πολύ μέτριες εμφανισιακά. μία φορούσε άσπρα sneakers λες και πήγαινε βόλτα για καφέ (ωραίο στυλάκι αλλά όχι για strip club)...

λιγοστά show, βασικά 1 μόνο λεσβιακό που 2 κοπέλες γυρνάνε όλα τα τραπέζια και κανουν γλυφομούνι η μία στην άλλη (είμασταν εκεί 1-4, δεν νομίζω όμως να έχει κ άλλα νωρίτερα ή αργότερα).

Η Molly εχει γίνει η ντιβα του μαγαζιού διαλέγοντας πελάτες και ενδιαφέρεται πλέον μόνο για να κάτσει σε τραπέζια να πιει το ποτό της, πανε οι παλιοί καλοί καιροί που ήταν turbo στους χορούς (αν σε γούσταρε σε φάσωνε κανονικά).

Αξίζει να δοκιμάσετε Angel(a), πολύ ωραία εμφανισιακά (με μαύρα εσώρουχα και ζαρτίερες) με πολύ ωραιό σώμα, και δυνατή και στον χωρό.

γενικά δεν είναι για τίποτα τρελό όπως παλιότερα, άντε για ένα γρήγορο ποτό και 2 χορούς, αν και για να πάρεις 2 χορούς πρέπει να περιμένεις 2 ώρες να σου έρθουν οι κοπέλες στο τραπέζι.
Φίλε επειδή πρόλαβα την Μολυ μόλις ήρθε είχε μια βδομάδα στην Ελλάδα την είχε φέρει η φίλη της η Σάσα ξ κοντή με το τατουάζ στο μπράτσο ή τύπισσα όπως τα λες ήταν τούρμπο 5 χορούς σερί νομίζω πήρα μια φορά το έκανε στην αρχή για να μαζέψει λεφτά τα μάζεψε γιατί ήταν καινούργια κ όλοι πήγαιναν σε αυτή πήγε στ πατρίδα της γ έφαγε έγινε κ ο πόλεμος κ ξαναγύρισε πίσω αλλά με άλλο μυαλό έφυγε οι παλαιότερες οι ντίβες κ πήρε την θέση τους πλέον την βγάζει όπως τα λες στ τραπέζια με χορηγούς ένας μπάρμπας μια τρίτη που πήγα τις άνοιξε 3 σαμπάνιες που ν σηκωθεί απ εκεί την έβγαζε φωτο με τ κινητό του σχεδόν γυμνή στ τραπέζι που την έχει έμαθε υ κόλπο ή μικρή δεν ιδρώνει την φανέλα τώρα βγάζει αλλιώς τα λεφτά της..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom